Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، در ماده 112 قانون برنامه ششم توسعه مزایایی برای مناطق جنگی کشور در نظر گرفته شده که مهمترین آنها «رشد سالانه 10 درصدی شاخص‌های توسعه و افزایش حقوق 20 تا 25 درصدی کارکنان» است.
در این رابطه ستادکل نیروهای مسلح موظف شده که محدوده مناطق عملیاتی دفاع مقدس را اعلام کند اما این ستاد اقدام به انتشار 2 جدول با عنوان مناطق جنگی(تصرف شده یا زیر بمباران و گلوله باران شدید) و مناطق امنیتی درگیر(عقب‌ماندگی به دلیل حضور ضدانقلاب) کرده که شامل 6 استان کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این جدول‌ها سرآغاز موجی از اعتراض و انتقاد شده و در عین حال ابهامات زیادی هم ایجاد کرده است.
آنچنان که رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه بیان کرد: برخی استان‌ها قانون افزایش حقوق را برای هر دو جدول، برخی برای هیچ یک و برخی مانند کرمانشاه برای جدول مناطق جنگی اعمال کرده‌اند که نشان از برداشت متفاوت از جداول منتشر شده دارد.
حبیب‌الله وفایی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به تازگی جلسه‌ای با حضور نمایندگان استان‌های درگیر این موضوع با حضور معاون سازمان اداری استخدامی کشور و سایر مقامات ذی‌ربط در تهران برگزار شد که در آن نامه‌ای با امضای رئیس این سازمان به رئیس ستادکل نیروهای مسلح ارسال و درخواست شد که ستادکل به جای 2 جدول تنها یک جدول منتشر کند.
وفایی گفت: در این نامه از ستادکل خواسته شد که به صورت روشن و تنها در یک لیست اسامی مناطق عملیاتی یا جنگی را اعلام کند تا تکلیف سازمان اداری استخدامی و سازمان برنامه و بودجه برای اعمال قانون مشخص شود.

**بار مالی کرمانشاه، سالانه فقط 17 میلیارد
به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه «سازمان اداری و استخدامی کشور از نظر صدور احکام پرسنلی و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی از نظر تامین بار مالی، مسئول اجرای قانون افزایش حقوق در مناطق جنگی هستند.»
وفایی عنوان کرد که «اکنون منتظر پاسخ ستادکل نیروهای مسلح به نامه رئیس سازمان اداری و استخدامی هستیم تا این پاسخ ابهامات موجود را رفع و تکلیف شهرهایی مانند کرمانشاه را مشخص ‌کند.»
او بار مالی اجرای مصوبه افزایش حقوق در کرمانشاه را حدود 17 میلیارد تومان و در سایر شهرستان‌های مشمول استان را 13 میلیارد تومان در سال اعلام کرد.

**کرمانشاه تنها محروم در بین 6 استان جنگ‌زده
براساس اعلام ستادکل نیروهای مسلح، در استان کرمانشاه شهرستان‌های پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی، روانسر، سرپل ذهاب و قصرشیرین در لیست مناطق جنگی دوران دفاع مقدس و مناطق کرند، گهواره، کوزران و اسلام آبادغرب هم در جدول مناطق امنیتی درگیر قرار گرفتند. البته مدتی بعد گیلانغرب، اسلام آباد و سومار هم به لیست مناطق جنگی اضافه شدند.
آنچنان که وفایی اعلام کرد: افزایش حقوق 20 تا 25 درصدی برای کارکنان ساکن مناطق جنگی استان از اول دی ماه اعمال شده است.
در این میان فقط سر شهرستان کرمانشاه بی‌کلاه مانده و برخلاف مراکز سایر استان‌های جنگ‌زده، نام کرمانشاه در هیچ یک از 2 جدول ستادکل نیروهای مسلح نیست.
به همین دلیل، اعتراض‌ها در استان کرمانشاه بالا گرفت و همه مسئولان ارشد استان یک‌صدا از ستادکل نیروهای مسلح خواستند که اسم کرمانشاه را هم در لیست مناطق جنگی قرار دهد.
در راستای پیگیری این درخواست بود که مجمع نمایندگان استان کرمانشاه چندین بار با سرلشگر باقری، رئیس ستادکل نیروهای مسلح دیدار و مکاتبه کردند.
آخرین نامه مجمع نمایندگان استان خطاب به سرلشکر باقری دی ماه ارسال و در آن با تکرار درخواست گنجاندن نام کرمانشاه در لیست مناطق جنگی، تاکید شد که «استان کرمانشاه به عنوان دروازه بان ایران اسلامی افتخار دارد که برای پاسداری از ارزش ها و خاک میهن اسلامی 9 هزار و 800 شهید تقدیم کرده و هزار و 200 بار مورد بمباران و موشک باران دشمن بعثی قرار گرفته و با وجود اینکه کرمانشاه به تعبیر رهبر فرزانه انقلاب سینه ستبر ایران اسلامی است، در لیست مناطق جنگی قرار نگرفته است.»
هریک از سه نماینده شهرستان کرمانشاه هم به صورت جداگانه در نطق‌های خود در مجلس یا با نامه‌نگاری پیگیر این موضوع بوده‌اند؛ در آخرین نمونه سیدقاسم جاسمی، نماینده مردم کرمانشاه 9 بهمن 97 به رهبر معظم انقلاب نامه نوشت و خواستار گنجاندن نام کرمانشاه در لیست مناطق جنگی شد.
هوشنگ بازوند، استاندار کرمانشاه نیز دست کم سه نامه به ستادکل نیروهای مسلح و سازمان اداری استخدامی کشور ارسال و با روسای آنها هم دیدار کرده است.
گفته می شود بازوند همچنین قرار است امروز (30 بهمن) برای پیگیری همین موضوع بار دیگر با رئیس ستادکل نیروهای مسلح دیدار و گفتگو کند.

**چرا کرمانشاه باید در لیست مناطق جنگی باشد؟
نخستین و آخرین زخم‌های صدام بر پیکر کرمانشاه زده شد؛ استانی که پیش از همه درگیر دفاع مقدس شد و برگ آخر کتاب جنگ هم آنجا ورق خورد.
اولین تیرهای دشمن بعثی سینه مردم کرمانشاه را نشانه رفت، نخستین بمب ها بر سر آنان فرود آمد، هشت هزار بار صدای آژیر حمله در کرمانشاه بلند شد و یک هزار و 200 بار بمب و موشک، خانه و کاشانه مردم این خطه را زیر و زبر کرد.
ساکنان دروازه کربلا اما هرگز سنگر را رها نکردند و برای حفظ دین و وطن، 9 هزار و 800 شهید، دست کم 22 هزار جانباز، حدود چهار هزار شیمیایی و هزار و 797 آزاده تقدیم کردند. سه هزار و 500 نفر از شهدای استان شهید بمباران بوده اند و گیلانغرب کرمانشاه دومین شهر مقاوم کشور لقب گرفته است.
بر پایه این ایستادگی و ایثارگری جانانه بود که رهبر معظم انقلاب در سفر مهر ماه سال 1390 به استان کرمانشاه، لقب «سینه ستبر ایران اسلامی» را به این استان داد.
معیارهای ستاد کل نیروهای مسلح اما به گونه‌ای است که کرمانشاه جایی در لیست مناطق جنگی نداشته باشد.
آنچنان که نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد، «ستاد کل نیروهای مسلح معتقدند که اگر معیار را بمباران‌ها بگذاریم، تهران هم منطقه جنگی می شود گویا آنها یک برد توپخانه و یک معیارهای نظامی در نظر گرفته‌اند.»
عبدالرضا مصری در گفت و گو با هفته نامه محلی صدای آزادی افزود: خودم به طور شخصی به ستاد کل مراجعه و عرض کردم تکلیف ما را با این فرمایش های مقام معظم رهبری روشن کنید که فرمودند کرمانشاه سینه ستبر ایران اسلامی بوده است، این سینه ستبر جلوی بعثی ها را گرفت و ایستاد؛ اگر قرار هست که فرمایش ایشان مصادیق عینی پیدا کند، مشخص کنید.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمانشاه هم گفت: دشمن در جنگ تحمیلی تا مرز 45 کیلومتری شهر اهواز پیشروی کرده بود اما نفوذ آنان به استان کرمانشاه تا 32 کیلومتری مرکز استان بوده و این نشان می‌دهد که کرمانشاه باید در لیست مناطق جنگی قرار بگیرد.
وفایی افزود: اهمیت قرار گرفتن شهرستان های جنگ‌ زده کرمانشاه در لیست مناطق جنگی مزایای زیادی برای استان دارد که یکی از مهمترین آنها افزایش پرداختی ها و طبعا جذب و ماندگاری نیروهای متخصص در استان و جلوگیری از مهاجرت آنهاست.

**ضرورت پیگیری مستمر تا رسیدن به نتیجه
گرچه تاکنون پیگیری‌های مسئولان ارشد استان برای درج نام کرمانشاه در جدول مناطق جنگی دوران دفاع مقدس به نتیجه نهایی نرسیده اما انتظار مردم شهر یک میلیون نفری کرمانشاه این است که مسئولان دلسرد نشوند و این تلاش‌ها را همچنان ادامه دهند.
بی شک اگر این مطالبه بحق کرمانشاه به صورت جسورانه، مستمر و هم‌‌صدا ادامه پیدا کند، می‌توان به یک نتیجه خوشحال‌کننده امیدوار بود؛ اینکه کارکنان کرمانشاهی سال آینده را با یک افزایش حقوق 45 درصد آغاز کنند(25 درصد مربوط به مناطق جنگی و 20 درصد مربوط به افزایش سراسری حقوق‌ها).
اهمیت این موضوع برای کرمانشاه که بیشترین بیکار کشور را دارد و سطح درآمد مردمش همواره کمتر از میانگین کشوری کمتر بوده است، دوچندان به نظر می رسد.
استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت، 371 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد.
7444/8066
گزارش از عبدالله الماسی
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 جدول حقوق سازمان مدیریت و برنامه ریزی نوروز نیروهای مسلح 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۹۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه، گفت: سال گذشته تعداد متوفیان ناشی از تصادفات درون شهری در استان نسبت به سال قبل از آن ۱۶ درصد افزایش یافته است. - اخبار استانها -

سرهنگ محمد حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: رعایت نکردن مقررات عبور و مرور در داخل شهرها از سوی عابران پیاده بیشترین عامل تصادفات و مرگ و میر افراد است.

وی با بیان اینکه سال گذشته 109 نفر در تصادفات درون شهری کرمانشاه جان خود را از دست دادند عنوان کرد: سال گذشته حدود 70 درصد متوفیان در معابر شهری عابران پیاده بودند.

حیدری گفت: سال گذشته در مجموع 133 نفر در تصادفات ترافیکی استان جان خود را از دست دادند که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن 16 درصد افزایش را نشان می‌دهد.

رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه با اشاره به اینکه بیش از 50 درصد از متوفیان در معابر تندرو و بزرگراهی جان خود را از دست داده‌اند افزود: 27 نقطه حادثه‌خیز در استان کرمانشاه وجود دارد که 12 نقطه آن در شهر کرمانشاه است.

وی با بیان اینکه پلیس در راستای انجام وظایف خود اقدامات کنترلی را انجام داده است عنوان کرد: در نقاط حادثه‌خیز تیم‌های گشتی مستقر هستند و در ساعات پیک ترافیک و تصادفات حضور دارند و نسبت به تخلفات به ویژه تخلفات حادثه ساز برخورد خواهد شد.

حیدری گفت: شهرداری باید در زمینه اقدامات زیرساختی و نصب علائم راهنمایی و رانندگی اقدامات موثرتری را انجام دهد.

وی افزود: بزرگراه حضرت امام(ره) و بزرگراه جانبازان دو نقطه حادثه‌خیز در استان کرمانشاه هستند و نیاز است شهرداری پل عابر پیاده نصب کند و علاوه بر این با نصب نرده یا سایر تجهیزات مانعی ایجاد کند که عابران ملزم شوند از پل استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کرمانشاه یکی از استان‌های پرافتخار کشور است
  • اگر این جنایات دهشتناک فورا متوقف نشود...| واکنش تند ایران به کشف گورهای جمعی در خان یونس
  • افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه
  • ۹۵ هزار نفر از دانش‌آموزان کرمانشاهی سفیر سلامت هستند
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومین ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳/ فعالیت ۳۳۴۵ پایگاه اورژانس در سراسر کشور در ایام نوروز
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی و شغل آبرومند در انتظار زباله‌گردها
  • برگزاری نوبت اول کنکور سراسری با حضور ۳۹ هزار داوطلب کرمانشاهی