Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، در پروژه بازسازی نورد 650، با اضافه شدن قفسه‌های نورد جدید و ماشین صافکاری فوق سنگین ریل، خوشبختانه برای اولین بار در کشور امکان نورد و صافکاری تیرآهن بال‌پهن تا سایز H300 نیز فراهم گردید. بدین منظور نیاز بود پس از صافکاری تیر‌آهن‌ H در ماشین صافکاری ریل، محصول از بستر ریل خارج شده و به روی بسترهای موجود تیرآهن جهت بسته بندی منتقل گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا مذاکراتی با شرکت آلمانی کوتنر (پیمانکار خارجی پروژه ریل) جهت طراحی و تامین بخشی از تجهیزات خط انتقال  تیرآهن H صورت پذیرفت و شرکت مذکور مبلغ 460 هزار یورو را برای انجام این خدمات اعلام نمود. با توجه به قابل توجه بودن مبلغ فوق ، بررسی امکان استفاده از توانمندی‌های داخلی شرکت ذوب‌آهن اصفهان در این زمینه در دستور کار معاونت برنامه ریزی و توسعه قرار گرفت. بر این اساس موضوع احداث خط انتقال تیرآهن بال پهن H300 به عنوان یک پروژه تعریف و کلیه خدمات مهندسی و طراحی پایه و تفصیلی در حوزه‌های مکانیک، تاسیسات، سیویل، برق، اتوماسیون و برنامه‌نویسی توسط کارشناسان مدیریت مهندسی‌کارخانه  انجام شد. جهت تسریع در اجرای پروژه و کاهش هزینه‌های اجرا، یکی از محورهای اصلی در انجام این طراحی، تلاش در جهت استفاده حداکثری از تجهیزات رزرو و مازاد موجود در کارخانه (بویژه تجهیزات رزرو پروژه ریل) تعریف گردید.

 برهمین اساس پس از بازسازی و تغییر طرح‌های لازم بر روی برخی تجهیزات موجود از قبیل موتور گیربکس‌ها و ساخت میز اپراتوری در کارگاه نورد 650، تابلوهای برق نیز توسط پیمانکار داخلی تامین گردید. همچنین سایر تجهیزات مکانیکی مورد نیاز (حدود 33 تن) توسط مدیریت کارگاه‌های ساخت‌ و تولید ساخته و بخشی از تجهیزات نیز توسط مدیریت خرید تجهیزات و قراردادهای توسعه، تأمین گردید.

عملیات ساختمانی پروژه توسط مدیریت تعمیرات و نوسازی راه ‌و ساختمان و عملیات نصب تجهیزات توسط مدیریت برنامه‌ریزی و نظارت بر نگهداری‌ و تعمیرات، تحت نظارت مدیریت اجرایی توسعه ناحیه‌چدن و همکاری موثر مدیریت نورد انجام پذیرفت.

خوشبختانه نتیجه عملکرد مجموعه‌های فعال در اجرای این پروژه در قالب یک کار گروهی و منسجم، در پایان مهر ماه 97 به ثمر نشست و این پروژه با موفقیت راه‌اندازی و تیرآهن H300 تولید و تا انتهای بستر بسته‌بندی منتقل گردید و  از این طریق صرفه‌جویی بیش از 350‌ هزار یورو برای شرکت حاصل شد.

معاونت برنامه‌ریزی و توسعه این موفقیت مهم را به همکاران ذوب‌آهن تبریک گفته و از کلیه همکاران و مدیریت‌های موثر در اجرای پروژه قدردانی می‌نماید.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اصفهان برق ذوب آهن مکانیک برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۰۹۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

١٠ هزار مگاوات از بار شبکه برق در تابستان ١٤٠٢ با کنتور‌های هوشمند مدیریت شد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو، مدیرکل دفتر هوشمندسازی و فن آوری‌های نوین توانیر گفت: مدیریت بار شبکه از طریق نصب کنتور هوشمند، طی تابستان گذشته به بیش از١٠هزار مگاوات بالغ شد که ٧ هزار مگاوات آن مربوط به بخش توزیع نیرو و ٣ هزار مگاوات مربوط به بخش انتقال است.

حامد احمدی با اشاره به تخصیص بیش از ٦٠ هزار میلیارد‌ریال اعتبار در زمینه هوشمندسازی مصرف برق، اعتبار لازم برای هوشمندسازی کل مشترکان را بالغ بر ٥٠٠ هزار میلیارد ریال عنوان و ابراز امیدواری کرد با تخصیص اعتبارات مورد نیاز، اهداف تعریف شده طرح هوشمندسازی صنعت برق به طور کامل در برنامه هفتم توسعه محقق شود.

وی با اشاره به اهمیت موضوع هوشمندسازی و نقش تأمین منابع مالی برای تأمین تجهیزات از جمله کنتور‌های هوشمند، خاطرنشان کرد: با تصویب طرح مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق و عملیاتی شدن این طرح که منجر به تأمین منابع مالی لازم برای ساخت تجهیزات و کنتور‌های هوشمند در داخل کشور می‌شود، نصب کنتور هوشمند شتاب بیشتری خواهد یافت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری عظیم برای انتقال آب به شهرک‌های صنعتی
  • عملیات اجرایی بخش دوم طرح های عمرانی حفاظت محیط زیست کلید خورد
  • جزییات تولید دام سنگین در کشور+جدول
  • فرمانده مرکز تولید نزاجا: تجهیزات جدیدی به نیروی زمینی ارتش الحاق می‌شوند
  • اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی
  • عملیات ویژه حزب‌الله در عرب العرامشه/ خسارت سنگین به تجهیزات دشمن و زخمی شدن چندین صهیونیست + فیلم
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی جدید الاحداث در یزد
  • جهش ۲۲ پله‌ای فارس در اجرای طرح نهضت ملی مسکن
  • ١٠ هزار مگاوات از بار شبکه برق در تابستان ١٤٠٢ با کنتور‌های هوشمند مدیریت شد
  • نظارت هوشمند بر زنجیره تامین تجهیزات و ملزومات پزشکی