Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-19@18:58:46 GMT

تزریق بوتاکس در این سنین ممنوع است!

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۱۰۲۶۱

تزریق بوتاکس در این سنین ممنوع است!

رکنا: تزریق بوتاکس برای موارد زیبایی در سن کمتر از ۱۸ سال و همچنین بالاتر از ۷۵ سال ممنوع است.

 تزریق بوتاکس در مواردی که فرد بیماری اختلالات انعقادی داشته باشد ممنوع است؛ همچنین اگر از دارو‌های ضد انعقاد خون استفاده کند، در دوران حاملگی باشد، سن او کمتر از ۱۸ سال و همچنین بالاتر از ۷۵ سال باشد نباید از بوتاکس استفاده کند؛ بیماران مبتلا به ام‌اس یا نارسایی کلیه، بیماران قلبی و عروقی حاد نباید عمل بوتاکس را انجام دهند، اگر دچار ضعف ایمنی هستید و یا عفونت دارید و کسانی که بدون دلیل مشخص مبتلا به بیماری فلج عضلانی هستند عمل بوتاکس در آنها ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

منبع: رکنا

کلیدواژه: دارو زیبایی بیماری عفونت بوتاکس عکس تهران عجیب زن فیلم جوان قتل مرد پسر خانوادگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۰۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی بهترین روش های لاغری

جراحی لاغری، یک روش برای کمک به افراد دچار چاقی مفرط و درمان عوارض مرتبط با آن است. جراحی لاغری معمولا با استفاده از روش لاپاراسکوپی یا روش‌ های کم تهاجمی صورت می‌ گیرد. چندین نوع مختلف از جراحی لاغری وجود دارد، اما از سریع ترین و کم عازضه ترین این عمل ها می توان به بوتاکس معده و اسلیو معده اشاره کرد.

معمولا عمل اسلیو برای افرادی مناسب است که حجم وعده ‌های غذایی آنها زیاد بوده و علاقه زیادی به شیرینی ندارند. این عمل بیشتر برای افرادی که ریزه‌ خوار نیستند و علائم ریفلاکس را ندارند، مناسب است.

بوتاکس معده نیز مناسب افرادی است که که می خواهند به سرعت و در کمترین زمان بهبود یابند و به وزن دلخواه خود برسند. در ادامه بیشتر در مورد این عمل های لاغری توضیح خواهیم داد.

آشنایی با عمل اسلیو معده

جراحی اسلیو معده، یک روش پرکاربرد و کم تهاجمی برای کاهش وزن در افرادی با چاقی مفرط است. این عمل تا ۸۰ درصد از اضافه وزن را در افراد مبتلا به چاقی مفرط کاهش می ‌دهد. به عنوان نمونه، اگر شخصی ۸۰ کیلوگرم اضافه وزن داشته باشد، با انجام این عمل می‌ تواند تا حدود ۶۰ کیلوگرم از آن را از دست بدهد. همچنین، افرادی که جراحی اسلیو معده انجام می ‌دهند، بهبود قابل ملاحظه ‌ای در بیماری ‌های مرتبط با چاقی مانند فشار خون بالا و دیابت نوع 2 را نیز تجربه می ‌کنند.

در جراحی اسلیو معده، بخش بزرگی از معده برداشته می شود. این عمل باعث حذف حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد از حجم معده در افرادی با اضافه وزن شدید یا چاقی مفرط می ‌شود. به عبارت دیگر، بعد از این عمل، تنها ۲۰ تا ۳۰ درصد از حجم اولیه معده در حفره شکم باقی می ‌ماند.

هدف از انجام این عمل کاهش حجم معده و مقدار غذای دریافتی و کاهش جذب مواد غذایی با تغییر در دستگاه گوارش و حذف بخشی از آن است. این روش به طور ایمن تر نسبت سایر روش ‌ها، وزن را کاهش می ‌دهد.

مزایای عمل اسلیو معده

امروزه بیشتر جراحی ‌های لاغری با استفاده از دوربین و وسایل لاپاراسکوپی صورت می ‌گیرد، بنابراین بیماران نیازی به برش ‌های بزرگ ندارند تا جراحی را انجام دهند.

این جراحی معمولا کمتر از یک ساعت طول می ‌کشد و اکثر بیماران باید یک شب در بیمارستان یا کلینیک بمانند.

بعد از عمل اسلیو معده، بیماران باید حداقل ۳ هفته استراحت کنند و پس از آن، با رعایت رژیم غذایی مناسب و مراقبت‌ های لازم، می‌ توانند به فعالیت ‌های روزمره خود بازگردند.

بیماران معمولا پس از یک سال از جراحی اسلیو معده، تا یک سوم وزن بدن خود را از دست می ‌دهند، اما تغییرات قابل ملاحظه‌ ممکن است حتی تا ۶ ماه طول بکشد تا واضح شوند.

با انجام این جراحی، احساس گرسنگی و اشتها به طور قابل توجهی کاهش می‌ یابد. همچنین، سطح گرلین پلاسما در اوایل دوره پس از عمل به طور قابل توجهی کاهش می ‌یابد و در سال ‌های پس از جراحی به طور مداوم کمتر می ‌شود.

تا ۸۵ درصد از بیماران مبتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی (NAFLD) پس از کاهش وزن ناشی از جراحی اسلیو معده بهبود می‌ یابند. علاوه بر این، این روش می ‌تواند در تسکین درد مفاصل ناشی از اضافه وزن نیز موثر باشد.

آشنایی با بوتاکس معده

بوتاکس معده یک روش نوآورانه برای کاهش وزن است که با استفاده از آندوسکوپی انجام می‌ شود. در این روش، سمی به نام بوتولینوم به عضلات معده تزریق می‌ شود و باعث کاهش انقباضات عضلات معده می ‌شود. بوتاکس زمان تخلیه غذا از معده را طولانی می ‌کند و فرد دچار چاقی مفرط زودتر سیر می ‌شود و احساس گرسنگی کاهش پیدا می‌ کند که در نهایت منجر به کاهش وزن می ‌شود.

بوتاکس معده مناسب افرادی است که پزشک جراح متخصص به آنها اجازه انجام بوتاکس معده را داده است و آنها نمی ‌توانند با روش ‌هایی مثل رژِم یا ورزش وزن کم کنند. افرادی که شاخص توده بدنی (BMI) آن‌ ها بین 30 تا 40 است و احساس گرسنگی و میل زیادی به خوردن دارند.

بوتاکس معده یک روش کاهش وزن دائمی نیست و بعد از گذشت ۳ تا ۶ ماه، به روال سابق برمی‌ گردید. همچنین، پس از انجام این روش، احتمال چاقی و افزایش وزن مجدد وجود دارد.

مزایای بوتاکس معده یک روش غیرتهاجمی و غیرجراحی است که به شما کمک می ‌کند به سرعت وزن بدن خود را کاهش دهید بدون اینکه نیاز به تحمل عوارض جراحی داشته باشید. کنترل و کاهش وزن یکی از مزایای اصلی این روش است. این روش می‌ تواند به کاهش وزن بیشتری نسبت به رژیم ‌های غذایی و ورزش کمک کند. در این روش، نیازی به برش و بخیه ندارید و فورا پس از تزریق، به فعالیت ‌های روزمره خود ادامه می‌ دهید. با توجه به اینکه این روش غیرتهاجمی است، شما نیازی به بستری شدن ندارید. اثر بلندمدت تزریق در معده می ‌تواند تا مدت طولانی مشاهده شود. ممکن است تاثیرات این روش تا یک سال پس از تزریق قابل مشاهده باشد. عوارض جانبی به حداقل ممکن محدود می ‌شوند. عوارض ممکن از جمله درد و سوزش در محل تزریق و کاهش احساس گرسنگی می‌ باشند.

جمع بندی

عمل اسلیو و بوتاکس معده دو روش مختلف برای کاهش وزن و بهبود سلامتی هستند. در عمل اسلیو، بخشی از معده بریده و از بین می ‌رود، که منجر به کاهش حجم معده و در نتیجه، میزان مصرف غذا کمتر می ‌شود. از طرف دیگر، بوتاکس معده یک روش غیرتهاجمی است که با تزریق بوتاکس به عضلات معده، کاهش انقباضات معده را به همراه دارد و احساس گرسنگی را کاهش می ‌دهد. این روش ‌ها هرکدام مزایا و محدودیت ‌های خود را دارند و باید با توجه به وضعیت و نیازهای هر فرد انتخاب شوند.

در صورتی که دارای شاخص توده بدنی بالایی هستید و تمامی روش های غیر جراحی اعم از رژیم های لاغری مختلف و فعالیت های ورزشی منظم را انجام داده اید اما موفق به کاهش وزن نشده اید، عمل لاغری می تواند گزینه مناسبی برای شما باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی
  • به درمان سرطان به کمک آزمایش دی‌ان‌ای امیدوار باشیم؟
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • شناسایی ۱۳۰۰۰ بیمار مبتلا به هموفیلی در ایران
  • معرفی بهترین روش های لاغری
  • ‌شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی
  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور