Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اکبر ادیب فر در نشست امروز ­­اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد: طبق اعلام کنوانسیون آب و هوایی­ سازمان ملل متحد در نیروگاه بادی ۱۰۰ مگاواتی تاکستان، ­ بیش از ۹۰ میلیون لیتر در مصرف گازوئیل صرفه جویی شده است.

وی با اشاره به اینکه احداث نیروگاه بادی با این ظرفیت تولید، ­ سبب جلوگیری از تولید ۲۵۰ هزار تن co ۲ شده است، گفت: احداث این نیروگاه سبب صرفه جویی ۲۵۰ هزارمترمکعبی آب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس ­انجمن انرژی‌های تجدید پذیر ادامه داد: درحالی که نیروگاه‌های بادی و خورشیدی در بالاترین دما در فصل گرم سال، ­ بیشترین تولید برق را دارند نیروگاه‌های حرارتی به حداقل تولید خود در این فصل که زمان پیک مصرف است، می‌رسند.

وی تأکید کرد:  به ازای تولید و احداث ۵۰ مگاوات نیروگاه بادی در کشور ۴۴ هزار شغل ایجاد می‌شود.

ادیب فر با بیان اینکه هم اکنون ۷ ماه است که بودجه‌ای دریافت نکرده‌اند افزود: طبق قانون، ­ ۸ درصد هر قبض برق متعلق به توسعه انرژی‌های تجدید پذیر و برق روستایی است و این مبلغ را­­ مردم به‌صورت نقد پرداخت کرده‌اند و هم اکنون در خزانه دولت موجود است، اما هنوز بودجه‌ای به این بخش اختصاص داده نشده است.

وی افزود: در صورت پرداخت نشدن بودجه به این بخش، ­ در اسفند ماه­ شرکت‌های تولیدکننده با بحران مواجه خواهند شد.

رئیس­ انجمن انرژی‌های تجدید پذیر گفت: علاوه بر موانع موجود در خزانه برای پرداخت بودجه، ­ مشکل بعدی­ تحویل همه مبلغ به توانیر است که ما پیشنهاد جداسازی سهم انرژی‌های تجدید پذیر در مبدأ را داریم، زیرا نیمی از ۸ درصد مبلغ قبض مربوط به توسعه برق روستایی، ­ در توانیر است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برق انرژی اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۰۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۸ میلیارد و ۳۸۲ میلیون کیلووات ساعت انرژی خالص در نیروگاه نکا

نوراله ادبی فیروزجائی مدیرعامل شرکت مدیریت تولیدبرق نکا گفت:نیروگاه شهید سلیمی نکا پارسال بیش از ۸ میلیارد و ۳۸۱ میلیون و ۸۱۴ هزار کیلووات ساعت انرژی خالص تولید کرد.

او افزود: حدود ۷۵ درصد انرژی تولید شده پارسال در واحد‌های بخار و بیش از ۲۵ درصد در واحد‌های بلوک سیکل ترکیبی بدست آمد.

ادبی فیروزجائی گفت: واحد‌های بخار نیروگاه نکا در گذر از ۴۴ سالگی بهره برداری خود با چالش‌های اساسی محدویت تولید، مانند عمر بالا و فرسودگی سیستم‌ها و تجهیزات بویژه در بخش سوخت و احتراق، افت بازدهی و کیفیت آب چاه‌های تغذیه کننده واحدها، سرعت گیری روند کاهش سطح آب دریا برای سیستم‌های خنک کاری و چگالش بخار و نیز عدم تخصیص مناسب سوخت گاز روبرو هستند، اما همکاران ما علیرغم مشکلات اشاره شده با همت و تلاش جهادی و بی وقفه توانستند تا حدود زیادی خلاء بوجود آمده را جبران و همه واحد‌ها را در مدار تولید نگهدارند.

او همچنین به ضرورت آمادگی کامل همه واحد‌های نیروگاه برای پایداری تولید و تأمین انرژی مورد نیاز شبکه در تابستان اشاره کرد و افزود: پس از سپری شدن ایام پیک مصرف و کاهش تقاضای انرژی، در راستای ارتقاء میزان آمادگی واحدها، از دهم مهر ماه سال گذشته تعمیرات نیمه اساسی واحد ۲ بخار آغاز و همزمان با آن لوله‌های سقف بویلر واحد نیز تعویض شد و با انجام بازدید و تعمیرات دوره‌ای شش ماهه سایر واحد‌ها هم اکنون تعمیرات نیمه اساسی واحد یک بخار و همچنین بازدید‌ها و تعمیرات میاندوره‌ای و پیشگیرانه در سایر واحد‌ها و لایروبی حوضچه آرامش واحد‌های بخار نیز در حال انجام است تا قبل از ورود به دوران اوج مصرف همه واحد‌ها به مرز آمادگی کامل برسند.

ادبی فیروزجائی با تأکید بر ضرورت ترویج فرهنگ مدیریت مصرف، از بالا بودن شدت مصرف انرژی به عنوان یکی از چالش‌های اساسی صنعت برق یاد کرد و گفت: به گواه آمار مصرف برق کشور ما فراتر از استاندارد جهانی است و این بدان معناست که بسیار بیشتر از نیاز جمعیت فعلی کشور برق تولید می‌شود، اما بدلیل عدم مدیریت مصرف بویژه در فصل تابستان همچنان با ناترازی تولید و مصرف مواجه هستیم.

نیروگاه شهید سلیمی نکا با ۴ واحد بخار به ظرفیت نامی هرکدام ۴۴۰ مگاوات، ۲ واحد گازی به ظرفیت هریک ۱۳۷.۶ مگاوات و یک واحد بخارسیکل ترکیبی با ظرفیت ۱۶۰ مگاوات، نقش موثری در پایداری شبکه سراسری برق کشور دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • رکورد تولید برق نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته شد
  • گام بلند افزایش ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در سال جهش تولید
  • سه برنامه صنعت برق برای کاهش ناترازی
  • ۳ برنامه صنعت برق برای کاهش ناترازی
  • آخرین وضعیت نیروگاه بوشهر
  • ساخت ۷۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی آغاز شد
  • آغاز ساخت ۷۵۰۰ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی
  • تولید بیش از ۸ میلیارد کیلو وات ساعت انرژی خالص در نیروگاه نکا
  • پتانسیل خفته انرژی سبز در ایران بیدار شد
  • تولید ۸ میلیارد و ۳۸۲ میلیون کیلووات ساعت انرژی خالص در نیروگاه نکا