Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرستاد یکصدمین سال تاسیس دانشگاه خوارزمی گفت: یکصدمین سال آموزش عالی کشور چهارم اسفندماه با محوریت دانشگاه خوارزمی و با همراهی جمعی از مسئولان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رسول رسولی پور، دبیرستاد یکصدمین سال تاسیس دانشگاه خوارزمی و رییس دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه در نشست خبری که به مناسبت جشن یکصدمین سال تاسیس دانشگاه خوارزمی با اصحاب رسانه برگزار شد، گفت: از حدود ۴ سال قبل یعنی تابستان سال ۹۳ فعالیت خود را برای برنامه ریزی جشن یکصدمین سال آغاز کردیم و در این راستا شورای سیاستگذاری برنامه ریزی برگزاری جشن تابستان ۹۵ تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این شورا شامل نمایندگانی از وزارت علوم، شورای شهر، شهرداری، صدا و سیما، سازمان زیباسازی شهرداری، تعدادی از اساتید پیشکسوت و ... است.

دبیر ستاد یکصدمین سال تاسیس دانشگاه خوارزمی عنوان کرد: از ابتدا برای برنامه ریزی‌های جشن هرگز ذهنمان به سمت برگزاری این جشن صرف نبود. بلکه قصد داریم جشن یکصدمین سال عالی کشور را با محوریت دانشگاه خوارزمی برگزار کنیم.

رسولی پور  در تشریح برنامه‌های این جشن که روز شنبه ۴ اسفند ماه برگزار می‌شود، گفت: اولین پیش بینی و برنامه ریزی ما ترمیم و بهره برداری از ساختمان پروین اعتصامی به عنوان قدیمی‌ترین ساختمان دانشگاه خوارزمی بود که بتوانیم آن را آماده کرده و در روز جشن آن را رونمایی کنیم. اما مشکلات بودجه و وسواس‌های میراث فرهنگی باعث شد که کار آماده سازی ساختمان با تاخیر مواجه شود و محل برگزاری جشن تغییر کند.

به گفته وی در صورت تکمیل و بازسازی ساختمان پروین اعتصامی آن را به عنوان موزه آموزش عالی کشور (یعنی آرشیوی از آموزش عالی کشور که یکصدسال گذشته) در جشن دیگر در اردیبهشت ماه ۹۸ افتتاح می‌شود.   رونمایی از تندیس خوارزمی و ۵ سردیس چهره‌های شاخص دبیر ستاد یکصدمین سال تاسیس دانشگاه خوارزمی بیان کرد: در جشن صدمین سال تاسیس دانشگاه خوارزمی برنامه‌هایی از قبیل: رونمایی از تندیس خوارزمی و ۵ سردیس چهره‌های شاخص و مشاهیر دانشگاه را داریم. این سردیس‌ها به استاد گروسیان استاد دانشگاه هنر‌های زیبا دانشگاه تهران سفارش داده شده و برای رونمایی در روز شنبه آماده است.

رسولی پور عنوان کرد: تدوین کتاب تاریخ دانشگاه خوارزمی تحت عنوان «از دارالمعلمین تا خوارزمی» از سوی مقصود فراستخواه (کسی که برای اولین بار تاریخ دانشگاه تهران را نوشت)، تهیه و تدوین تاریخ شفاهی دانشگاه از سوی بهادر باقری معاون اجرایی قائم مقام وزیرعلوم و عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی، رونمایی از سرود و کلیپ معرفی دانشگاه، رونمایی از تمبر و تقویم دانشگاه، تهیه نقشه جغرافیایی دانشگاه خوارزمی و... از جمله مواردی است که به مناسبت یکصدمین سالگرد تاسیس دانشگاه خوارزمی درنظر گرفته شده و در جشن روز چهارم اسفند ماه رونمایی می‌شود.   دانشگاه خوارزمی برای ارتباط با محیط بیرون شهر نرده‌های محیط خود را بردارد وی بیان کرد: پیشنهاد داده شده که دانشگاه خوارزمی به عنوان اولین دانشگاه در کشور نرده‌های محیط خود را بردارد؛ به نحوی که دانشگاه با محیط بیرونی و شهر ارتباط نزدیک تری پیدا کند؛ این پیشنهاد هنوز تصویب نشده است.   ایستگاه مترو و خیابان های اطراف دانشگاه به نام خوارزمی تغییر پیدا کند رسولی پور ادامه داد: در حال مذاکره هستیم تا خیابان‌های اطراف و همچنین ایستگاه مترو نزدیک دانشگاه را به نام خوارزمی تغییر دهند که البته این موضوع همچنان در حال پیگیری است و امیدواریم بخشی از آن در جشن اردیبهشت ماه ۹۸ عملیاتی شود.

دبیرستاد یکصدمین سال تاسیس دانشگاه خوارزمی با اشاره به مهمترین برنامه در نظر گرفته شده در سال ۹۸ اظهار داشت: در برنامه ریزی‌های جشن یکصدمین سالگرد لیستی از دانشگاه‌های جهان تهیه کردیم که در سال ۲۰۱۹ یکصدساله می‌شوند. از بین ۲۰۰ دانشگاه با این شاخص ۲۶ دانشگاه شامل کلن آلمان، هامبورگ، زنان فلیپین، مهندسی نظامی کره، اقتصاد پراگ، منسوجات مسکو، باکو، UCLI کالیفرنیا و آکادمی ارتباطات اجتماعی و کارگری در مسکو را برای جشن دانشگاه‌های یکصدساله در دانشگاه خوارزمی دعوت کردیم.

رسولی پور تاکید کرد: هزینه حضور این دانشگاه‌ها برای جشن اردیبهشت ماه بخشی از جانب وزارت علوم و بخشی از جانب دانشگاه تامین می‌شود. البته هزینه پرواز به عهده مهمانان است و بقیه هزینه میزبانی بر عهده ایران است.

وی ادامه داد: قرار است در طی این مراسم دبیرخانه‌ای تشکیل شود که به صورت چرخشی هر دو سال یکبار به یکی از دانشگاه‌های عضو انتقال پیدا کرده و این گونه مناسبات علمی و همکاری‌های بین المللی را توسعه دهیم.

گفتنی است، جشن صدمین سال تاسیس دانشگاه خوارزمی شنبه ۴ اسفند ماه از ساعت ۸ و نیم تا ۱۰ و نیم صبح با حضور اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهور و منصور غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رسولی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۰۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح خوابگاه دانشجویی و رونمایی محصولات دانش بنیان در سمنان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️  این خوابگاه  فاز دوم خوابگاه پسران دانشگاه سمنان است که در زمینی به مساحت ۵۵۶ متر مربع، با زیر بنای بیش از ۲۶۰ متر به بهره برداری رسید.
این خوابگاه در دو طبقه و شش واحد ۶۰ متره افتتاح شد.
دکتر سیف الله سعدالدین رئیس دانشگاه سمنان با بیان اینکه این خوابگاه با هشت میلیارد تومان اعتبار گفت: بخشی از اعتبار این خوابگاه با مشارکت آقای  پورفخر، از نکوکاران استان سمنان تامین شده است .

رئیس دانشگاه سمنان ادامه برای تکمیل این خوابگاه شامل محوطه سازی، دیوار کشی و پارکینگ و ... چهار میلیارد تومان اعتبار دیگر نیاز است.
دکتر سعدالدین تصریح کرد: این خوابگاه ظرفیت پذیرش ۵۰ دانشجوی پسر را داراست.
رئیس دانشگاه سمنان خاطر نشان کرد: با بهره برداری از این خوابگاه ظرفیت خوابگاهی دانشگاه سمنان در دو بخش ملکی و استیجاری به چهار هزار و ۳۰۰ نفر رسید.

همچنین با حضور محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری  از شش محصول شرکت‌های دانش بنیان و فناور پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان رونمایی شد.
این محصولات شامل هیتر استیر دیجیتال پیشرفته با کنترل فازی محصول شرکت دانش بنیان ره نو صنعت کومش، تولید کننده تخصصی انواع تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و همزن‌های آزمایشگاهی، ابر جاذب پالاسیل (گرید روغن) محصول شرکت دانش بنیان نانو ترکیب سمن دارا، هواساز دو مرحله‌ای محصول شرکت دانش بنیان توسعه فناوری‌های سبزبهساز، گالینگور سنتی محصول مجموعه فناور سورتا و مینی بوس بین شهری نامیک محصول شرکت دانش بنیان تحقیق و توسعه افرا بود.

دیگر خبرها

  • ورود کنعانی‌زادگان به باشگاه صدتایی‌های پرسپولیس
  • هشت پیشنهاد ایران به نشست وزیران علوم سازمان همکاری شانگهای
  • ۶ محصول پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان رونمایی شد
  • افتتاح خوابگاه دانشجویی و رونمایی محصولات دانش بنیان در سمنان
  • رونمایی ۶ محصول دانش بنیان پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان
  • رفع مشکل ترافیکی ساکنان همجوار پایانه مسافربری جی
  • سپیداج ؛ آیا تا کنون این جاندار که 3 قلب دارد را دیده اید؟! (+عکس)
  • رونمایی از دستگاه پرس گرم عایق بندی شینه‌های ژنراتور‌های نیروگاهی
  • خیابان نوبهار پیاده‌راه می‌شود
  • خیابان نوبهار پیاده‌راه میشود