Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-24@11:01:51 GMT

۲ بازیکن مصدوم روی دست ماشین‌سازی

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۱۱۱۶۷

به گزارش پارس نیوز، 

تیم ماشین‌سازی تبریز در چارچوب هفته نوزدهم لیگ برتر، جمعه هفته جاری در ورزشگاه خانگی خودش یعنی بنیان‌دیزل شهر تبریز به مصاف تیم پیکان تهران خواهد رفت. 

ماشین‌سازان که در سه بازی قبلی با جمع‌آوری ۷ امتیاز توانسته‌اند صعود خوبی در جدول رده‌بندی لیگ برتر داشته باشند، امیدوارند با کسب سه امتیاز بازی این هفته به روند صعودی خودشان ادامه بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تیم ماشین‌سازی در حال حاضر ۲ بازیکن مصدوم را روی دست خود می‌بیند، اما مسئولان تیم امیدوارند که این دو بازیکن برای بازی روز جمعه به شرایط مناسب برسند تا دست سرمربی برای این بازی کلاملا باز باشد. 

مصطفی سالاری بازیکن جوان سبزپوشان تبریزی از ناحیه  شکم دچار کشیدگی عضله شده و ممکن است در بازی این هفته تیمش غایب باشد. با این حال، با توجه به اینکه مصدومیت او جزئی است و خیلی جدی نیست، پزشکان تیم در تلاش هستند تا او را آماده بازی روز جمعه کنند. علاوه بر این، یوسف سیدی که در نقل و انتقالات نیم فصل از تراکتورسازی به ماشین‌سازی پیوست، پیش از آغاز رسمی نیم فصل دوم دچار مصدومیت شد و به همین خاطر تاکنون سه بازی تیمش را از دست داده است.  

با توجه به اینکه سیدی هنوز مشغول انجام تمرینات فیزیوتراپی است، به نظر می‌رسد بازی چهارم را نیز از دست خواهد داد، با این حال کادر پزشکی ماشین‌سازان در تلاشند تا او را از نظر جسمانی به شرایط مناسب برسانند تا در صورت صلاحدید کادرفنی، برای ماشین‌سازی در روز جمعه به میدان برود. 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: بازی جدول لیگ برتر نیم فصل نیم فصل دوم بازی جدول لیگ برتر نیم فصل نیم فصل دوم پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۱۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفته کاری پنج روزه از کی شروع شد؟

روزهای کاری و پایان هفته در میان جوامع سراسر جهان تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند. اولین پیشنهاد برای هفته کاری پنج روزه در سال ۱۹۰۸ در ایالات متحده توسط یک کارخانه پنبه ارائه شد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، روزهای کاری و آخر هفته بخش‌های مکملی هستند که به ترتیب به کار و استراحت در طول هفته اختصاص دارند و در سراسر جهان اندکی از حیث تعداد با یکدیگر متفاوت هستند. در اصل در بیشتر نقاط جهان هفته کاری از دوشنبه تا جمعه است و شنبه و یکشنبه روزهای آخر هفته را تشکیل می‌دهد. با این وجود تعطیلات آخر هفته در هر فرهنگ بر اساس روزهای تقویمی یا دوره زمانی تعریف‌شده منطقه‌ای برای هفته کاری تعیین می‌شود. این تعطیلات در جوامع غربی به‌طور معمول از ساعت پنج بعد از ظهر روز جمعه شروع می‌شود و تا ساعت ۱۸:۰۰ روز یکشنبه ادامه دارد.

اصطلاح «آخر هفته» در اصل شامل زمان بعد از ساعات کاری در آخرین روز کاری هفته است و مفهوم امروزی آن برای اولین بار در اوایل قرن نوزدهم در مناطق صنعتی بریتانیا مطرح شد که در اصل یک توافق داوطلبانه بین صاحبان کارخانه و کارگران بود که از ساعت ۱۴:۰۰ بعد از ظهر شنبه شروع می‌شد. اساس تعطیلی تعیین‌شده این بود که کارکنان صبح دوشنبه هوشیار و سرحال برای کار در دسترس باشند.

مطابق با این اصطلاح نیز بعضی از کشورها تعطیلات یک‌روزه یعنی تنها یکشنبه، جمعه یا شنبه را در نظر گرفتند، با این حال اکثر کشورها یک تعطیلات آخر هفته دو روزه را اتخاذ کرده‌اند که روزهای آن بر اساس سنت‌های مذهبی متفاوت است و شامل جمعه و شنبه، شنبه و یکشنبه یا جمعه و یکشنبه می‌شود. در واقع بیشتر کشورها روز عبادت خود را در این تعطیلات جای داده‌اند که در جوامع مسیحی روز یکشنبه، در میان یهودیان روز شنبه و در میان مسلمانان روز جمعه به عبادت اختصاص دارد. این اقدام با کاهش کل ساعات کار در هفته همراه بوده است.

کاهش تعداد روزهای کاری در هفته

پیشنهاد کاهش تعداد روزها یا ساعات کاری در هفته بر اساس مزایای اجتماعی و اقتصادی پیش‌بینی‌شده در طول زمان همچنان ارائه می‌شود. اولین پیشنهاد برای هفته کاری پنج روزه در سال ۱۹۰۸ در ایالات متحده توسط یک کارخانه پنبه نیوانگلند ارائه شد. در سال ۱۹۲۶، هنری فورد شروع به تعطیلی کارخانه‌های خودروسازی خود برای تمام روزهای شنبه و یکشنبه کرد و متوجه شد با دادن مرخصی بیشتر به کارگران، فعالیت‌های تفریحی بیشتری مانند تعطیلات و خرید را تشویق می‌کند. در سال ۱۹۲۹، اتحادیه کارگران پوشاک آمریکا اولین اتحادیه‌ای بود که برای یک هفته کاری پنج روزه درخواست داد و بقیه نهادها به تدریج از آن پیروی کردند، اما تا سال ۱۹۴۰، یعنی زمان اجرایی شدن یک ماده از قانون استانداردهای کار منصفانه ۱۹۳۸ که حداکثر ۴۰ ساعت کار در هفته را الزامی می‌کرد، تعطیلات آخر هفته دو روزه در سراسر کشور تصویب شد.

در طول دهه‌های بعدی، به‌ویژه بین ۱۹۴۰ تا ۱۹۶۰، تعداد فزاینده‌ای از کشورها تعطیلات جمعه-شنبه یا شنبه-یکشنبه را برای هماهنگی با بازارهای بین‌المللی انتخاب کردند و مجموعه‌ای از اصلاحات هفته کاری در اواسط تا اواخر دهه ۲۰۰۰ و اوایل دهه ۲۰۱۰، بسیاری از کشورهای عربی را از نظر ساعات کاری، طول هفته کاری و روزهای کار با اکثر کشورهای جهان هماهنگ کرد.

پیشنهاد افزودن یک روز اضافه به تعطیلی پایان هفته در ایران به‌تازگی مطرح شده و در دست بررسی قرار دارد. این بررسی حول این موضوع است که شنبه به‌عنوان یک روز تعطیل مشترک با دیگر نقاط جهان در ایران به‌عنوان روز تعطیل آخر هفته معین شود یا روز پنجشنبه به‌عنوان روزی که به‌طور تقریبی در میان مردم جای افتاده است، در کنار جمعه تعطیلات پایان هفته را تشکیل دهد.

کد خبر 746807

دیگر خبرها

  • خطیب نماز جمعه این هفته تهران مشخص شد
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • تمرین اختصاصی سه بازیکن مصدوم پرسپولیس (فیلم)
  • منادی شفاف سازی در تولیت
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • شکست مطلق؛ در خصوص ستاره خاموش،‌حق با نکونام بود!
  • عزت اللهی دومین بازیکن برتر شباب الاهلی + عکس
  • تعطیلات آخر هفته و تاریخچه آن
  • هفته کاری پنج روزه از کی شروع شد؟
  • یک پرسپولیسی دیگر در آستانه محرومیت از بازی با گربه سیاه