Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@06:02:58 GMT

نهادی مسئول پیگیری اجرای بیانیه گام دوم شود

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۱۱۴۹۴

نهادی مسئول پیگیری اجرای بیانیه گام دوم شود

منصوری گفت: از رهبری می خواهیم که شخص یا نهادی را به عنوان مسئول اجرای بیانیه گام دوم انقلاب منصوب کنند تا این بیانیه نیز مانند دیگر توصیه های ایشان از سوی دستگاه های اجرایی به فراموشی سپرده نشود.

«جواد منصوری» در گفت و گو با خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری شبستان در خصوص بیانیه گام دوم که رهبر معظم انقلاب اسلامی منتشر کردند، گفت: این رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی می تواند بسیاری از مشکلات موجود در کشور در عرصه های مختلف از جمله عرصه سیاست خارجی را حل کند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دیپلمات سابق کشورمان با اظهار این که مسله مهم این است که از این توصیه ها و بیانیه ها بهره برداری کافی صورت بگیرد، افزود: هر چند وقت یک بار توصیه ها و سیاست های کلانی از سوی رهبری ابلاغ می شود که متاسفانه پس از مدت کوتاهی از سوی دستگاه های اجرایی و مسئولان به فراموشی سپرده می شود.

 

وی با یادآوری سرنوشت سیاست های کلی و بیانیه های پیشین که مورد از سوی دستگاه های اجرایی به درستی عمل نشد، توضیح داد: در همه جای دنیا اگر آئین نامه و قانونی از سوی شخص اول کشور ابلاغ می شود، نهادی موظف به پیگیری وضعیت اجرای آن می شود. اما متاسفانه در ایران چنین نهادی وجود ندارد که سرنوشت ابلاغیه ها و دستورات رهبری را پیگیری کند.

 

منصوری تصریح کرد: اگر این بار هم مسئولی برای بررسی نحوه عملکرد نهادهای مختلف در مورد بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی معین نشود، سرنوشت این توصیه های رهبری نیز مانند توصیه های قبلی همچون سیاست کلی اصل 44 قانون اساسی یا اقتصاد مقاومتی خواهد شد.

 

معاون پیشین آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه تاکید کرد: ما از رهبر معظم انقلاب اسلامی می خوایم تا شخص و یا نهادی را به عنوان مسئول اجرای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی منصوب کنند که این شخص یا نهاد موظف به دریافت گزارش از دستگاه های اجرایی در مورد عملکرد به توصیه های این بیانیه باشد.

 

منصوری خاطرنشان کرد: اگر این چنین نشود بازهم دستگاه های اجرایی به این توصیه ها عمل نخواهند کرد و پس از دو یا سه هفته بیانیه گام دوم انقلاب هم به فراموشی سپرده خواهد شد./

پایان پیام/281

منبع: شبستان

کلیدواژه: حادثه تروریستی زاهدان اصفهان اردبیل خبرگزاری شبستان زاهدان مقام معظم رهبری شهرستان آران و بیدگل آران و بیدگل دارالشهدای آران و بیدگل بیانیه گام دوم جواد منصوری منصوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۱۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش حدنگاری برای تسهیل اجرای کاداستر برگزار شد

مدیرکل کاداستر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از برگزاری همایش ملی حدنگاری خبر داد و گفت: این همایش با هدف دستیابی به یک ادبیات مشترک با دیگر دستگاه‌های اجرایی برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، نخستین جلسه نمایندگان تام الاختیار دستگاه‌های اجرایی در امور حدنگاری با حضور مدیران سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در راستای هم اندیشی برای برگزاری همایش ملی حدنگاری (کاداستر) اراضی و املاک برگزار شد.

در این جلسه بهرام حسن زاده مدیرکل آموزش سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به همایش ملی حدنگاری تصریح کرد: این همایش دارای ۲ بُعد "علمی" و "اجرایی و کاربردی" است.

وی در تشریح بُعد علمی گفت: در بعد علمی با بسیاری از دانشگاه مکاتبه شده و تاکنون ۱۵ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده است. در بعد اجرایی و کاربردی نیز با دستگاه‌های اجرایی مکاتبه و از آن‌ها خواسته شد شرح وظایف و اقداماتی که تا امروز انجام داده اند و مخاطراتی که در این حوزه داشتند را ارسال کنند و به ما بگویند که در این حوزه چه ظرفیت‌هایی دارند.

حسن‌زاده با اشاره به تحول حدنگاری طی سال‌های اخیر گفت: وضعیت حدنگاری (کاداستر) در سال‌های اخیر بسیار متفاوت شده است. خصوصاً در حوزه منابع طبیعی، امور اراضی و کشاورزی و قابل مقایسه با قبل از سال ۹۸ نیست.

وی افزود: طی دو سال اخیر ۷۰ درصد پروژه‌های پژوهشی و اجرای سازمان ثبت اسناد به حوزه حدنگاری (کاداستر) اختصاص پیدا کرده و بزرگترین و بیشترین قرادادهای پژوهشی ما در حوزه حدنگاری است.

در ادامه این جلسه محمد علی فلاح مدیرکل کاداستر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به اینکه نبود ادبیات مشترک در حوزه حدنگاری یک چالش جدی است، خاطرنشان کرد: عدم اجماع بر سر تعریف مشترک از حدنگاری چالش جدی سازمان ثبت بعنوان متولی حدنگاری است. همین امر برگزاری همایش ملی حدنگاری برای دستیابی به یک ادبیات واحد در حوزه حدنگاری را ضروری می‌کند.

وی افزود: ایجاد هماهنگی و دستیابی به ادبیات مشترک در بین دستگاه‌های اجرایی همواره چالش‌زا بوده و بخشی از تأخیری که در اجرایی کردن حدنگاری به وجود آمده، به همین علت است.

مدیرکل کاداستر با بیان اینکه حدنگاری (کاداستر) امری صرفاً فنی و مرتبط به علوم فنی مهندسی نیست، گفت: ما به دنبال تلفیق علوم هستیم تا بتوانیم علوم فنی مهندسی را با علوم حقوقی به عینیت برسانیم تا به توفیقات بیشتری در حوزه حدنگاری دست پیدا کنیم.

در ادامه جلسه عبدالحمید مرادی مدیرکل امور ملاک سازمان ثبت، با اشاره به تکالیف موجود در قانون حدنگار گفت: قانون حدنگار سه تکلیف برای سازمان ثبت، برای دستگاه‌های اجرایی و مردم مشخص کرده است.

وی افزود: این قانون به سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تکلیف کرده که سامانه‌های جامع ایجاد شود، نیروی انسانی را آموزش دهد و اطلاع رسانی کند.

مرادی در ادامه گفت: همچنین این قانون برای دستگاه‌های اجرایی متولی تکلیف کرده که ظرف ۲ سال کلیه اطلاعات حقوقی و رقومی اش را تحویل سازمان ثبت بدهند و برای مردم نیز تکلیف کرده ظرف ۵ سال این کار را انجام دهند.

مدیرکل امور املاک سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با بیان این پرسش که آیا تکالیف عنوان شده در این قانون اجرا شده است یا نه، گفت: در حد امکانات و نیرو و بضاعت، موفقیت‌هایی چشمگیری داشتیم. ۹۹ درصد حدنگاری منابع ملی کشور، نزدیک به ۷۰ درصد از بافت مسکونی روستاها، ۸۵ درصد موقوفات کشور، نزدیک به ۹۰ درصد املاک دستگاه‌های اجرایی کشور و ۹۰ درصد سرانه و سطح در تصرف نیروهای مسلح، محیط زیست، رودخانه ها، تالاب‌ها و ...

وی افزود: نسبت به امکاناتی که داشتیم در مقایسه با کشورهای دیگر با امکاناتی که در اجرای کاداستر داشتند، موفق‌تر بودیم. اما این موفقیت به معنی رسیدن به نتیجه نهایی و مطلوب نیست.

مرادی با اشاره به برگزاری همایش ملی حدنگاری گفت: انتظار ما از برگزاری این همایش این است که با دستگاه‌ها و مراکز آموزشی با شرکت فعال و ارائه نقطه نظرات فنی و حقوقی و مدیریت داده‌ها و اطلاعات به ما کمک کنند تا به نتیجه نهایی و مطلوب برسیم.

براساس گزارش قوه قضاییه، طرح الزام به ثبت رسمی اموال غیرمنقول، مشارکت دستگاه‌های متولی، جلوگیری از دوباره کاری و موازی کاری، اطاله فرایند صدور سند ازدیگر مباحث مطرح شده از سوی نمایندگان دستگاه‌های اجرایی بود که مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استقلال سیاسی کشور ایران بی‌مثال است / تداوم جدی در اجرایی شدن طرح نور
  • مستقل شدن روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی پیگیری می‌شود
  • همایش حدنگاری برای تسهیل اجرای کاداستر برگزار شد
  • اظهارات سرلشکر جعفری در مورد ماجرای تذکر رهبر انقلاب درباره نحوه اجرای طرح نور
  • تأکید استاندار بر پیگیری اعتبارات طرح‌های نیمه تمام لرستان
  • تذکر رهبر انقلاب به مسئولان اجرایی درباره گشت ارشاد و حجاب تایید شد/ سردار جعفری: اظهارات آقای فضائلی صحت دارد /با مأمور خطا کرده برخورد شده است
  • نقش مهم سپاه در امنیت منطقه مهم است/ میدان‎داری برای خدمت به مردم
  • نقش مهم سپاه در امنیت منطقه مهم است/ میدانداری برای خدمت به مردم
  • سپاه پاسداران نهادی از جنس مردم+فیلم
  • مدیران مصوبات سفر رئیس‌جمهور را پیگیری کنند