Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-25@07:08:36 GMT

آمریکا از نیوزلند ماهواره به فضا می فرستد

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۱۱۵۸۷

آمریکا از نیوزلند ماهواره به فضا می فرستد

منابع خبری گزارش دادند: بزرگترین شرکت دولتی فعال در حوزه هوا- فضا در نیوزیلند به زودی یک ماهواره نظامی متعلق به وزارت دفاع آمریکا پنتاگون را در اواخر ماه جاری میلادی (فوریه) به فضا می فرستد.

به گزارش مشرق، راکت لب شرکت هوا- فضای نیوزیلندی- آمریکایی دارای پایگاه فضایی در نیوزیلند اعلام کرد این شرکت در ماه آتی یک ماهواره نظامی را که بازوی تحقیقات نظامی برای وزارت دفاع آمریکاست ، به فضا خواهد فرستاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه فضایی این شرکت استارت آپی نیوزیلند در جزیره 'ماهیا' درشمال نیوزیلند قرار دارد و اعلام کرده است که اولین پروژه فضایی خود در سال 2019 را برای پنتاگون انجام خواهد داد.

بیشتر بخوانیم: کشف یک پایگاه موشکی جدید در کره شمالی

این شرکت قرار است موشک 17 متری الکترون را برای قرار دادن ماهواره 150 کیلوگرمی نظامی در مدار زمین در اواخر ماه جاری میلادی به فضا پرتاب کند. نیوزیلند درسال های اخیر در حوزه هوا- فضا فعالیت خود را گسترش داده است.
شرکت فضایی راکت لب در سال 2018 میلادی نیز با همکاری آژانس فضایی آمریکا 'ناسا' موفق به پرتاب یک موشک حاوی 13 ماهواره کوچک اطلاعاتی به فضا شد.

راکت لب که در سال 2013 با هدف ساخت موشک‌های سبک و ساده راه اندازی شده است در سال های گذشته پرتاب موشک های الکترون مختلف به فضا را تجربه کرده است.این شرکت درصدد است تا با پرتاب موشک دیگری در سال جدید میلادی ارتباطات رادیویی برای نیروهای نظامی آمریکا را تقویت کند.استفاده از این امکانات رادیویی در حوزه های تجاری نیز از دیگر اهداف پرتاب جدید اعلام شده است.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بودجه 98 تحولات ونزوئلا گام دوم انقلاب آمریکا ماهواره نیوزلند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۱۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایلان ماسک: با ۶۰۰۰ ماهواره در مدار زمین، هیچ مدرکی برای بیگانگان ندیده‌ام

«ایلان ماسک»، مالک اسپیس‌ایکس، اخیراً درباره موجودات فضایی نیز اظهارنظر کرده است. او می‌گوید باتوجه به اینکه اسپیس‌ایکس حدوداً ۶۰۰۰ ماهواره در مدار زمین دارد، اگر مدرکی دال بر وجود بیگانگان در زمین بوده باشد، او خبردار می‌شد.

ایلان ماسک در پست جدیدی در ایکس گفته است: «من هیچ مدرکی برای موجودات فضایی ندیده‌ام و با حدود ۶۰۰۰ ماهواره که به دور زمین می‌چرخند، فکر می‌کنم [اگر بیگانگان در زمین وجود داشتند]مطلع می‌شدم.»

این اولین‌باری نیست که ماسک به‌طور علنی به فرازمینی‌ها اشاره می‌کند. در سال ۲۰۱۸ نیز ماسک در توییتی گفت: «درحال‌حاضر معلوم نیست که آیا ما تنها تمدنی هستیم که در جهانِ قابل‌رؤیت وجود دارد.»

نظرات ایلان ماسک درباره موجودات فضایی

ایلان ماسک در سال گذشته میلادی، با اشاره به نظریه فیزیکدان مشهور «انریکو فرمی» (Enrico Fermi) درباره اینکه چرا انسان‌ها هنوز موجودات فضایی را کشف نکرده‌اند، نوشت: «ترسناک‌ترین پاسخ به پارادوکس فرمی این است که اصلاً بیگانه‌ای وجود ندارد.»

نظریه‌ای دیگری درباره موجوات فضایی وجود دارد مبنی بر اینکه این موجودات برای مدت زیادی در کره زمین بوده‌اند و شواهد وجود آنها در زیر اقیانوس و زیر زمین وجود دارد؛ اما به‌نظر می‌رسد که ماسک با این نظریه مخالف است، و پست او هم در پاسخ به صحبت درباره همین نظریه‌هاست.

بااین‌حال، ظاهراً ایلان ماسک علاقه خاصی به اکتشافات فرازمینی دارد و این علاقه صرفاً شخصی نیست و ظاهراً با اهداف اسپیس‌ایکس نیز هم‌راستا است. ماسک امیدوار است تا در نهایت ۴۲ هزار ماهواره استارلینک را به فضا بفرستد و همچنین اهداف مشخصی برای سفر و اسکان افراد در مریخ دارد.

ماسک معتقد است که اکثر افرادی که برای سفر به مریخ ثبت‌نام می‌کنند به زمین باز نخواهند گشت؛ بااین‌حال، هدف بلندمدت فضاپیمای استارشیپ این است که بازگشت به زمین را برای این افراد ممکن کند.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • ساخت یک موشک جدید برای جستجوی حیات در سیاره زهره
  • مانور فضایی کره جنوبی و آمریکا در برابر کره شمالی
  • کره جنوبی نانوماهواره پرتاب کرد
  • زباله‌های فضایی ماهواره ناسا را در آستانه نابودی قرار داد!
  • چین ۳ فضانورد دیگر به ایستگاه فضایی خود می‌فرستد
  • ۵ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • ایلان ماسک: شواهدی از بیگانگان ندیده‌ایم
  • ایلان ماسک: اگر فرازمینی‌ها وجود داشتند من می‌فهمیدم
  • ایلان ماسک: با ۶۰۰۰ ماهواره در مدار زمین، هیچ مدرکی برای بیگانگان ندیده‌ام
  • حمله پهپادی به پایگاه نظامی عین‌الاسد