Web Analytics Made Easy - Statcounter

رشت - ایرنا - تست استعداد یابی و توان افزایی ستاره شریف برای اولین بار در استان گیلان انجام می شود که متقاضیان برای شرکت در این تست بایستی ثبت نام کنند.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان دانشگاه صنعتی شریف تست جامع ستاره شریف را برای اولین بار در سطح کشور، در علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان، تهران، صنعتی اصفهان، فردوسی مشهد، یزد، علم و فرهنگ، امام خمینی قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، اصفهان و اراک نیز برگزار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این گزارش، گروه هدف تست استعدادیابی و توان افزایی ستاره شریف، دانشجویان دختر و پسر، با تمرکز بر گروه سنی 13 تا 23 سال هستند که علاقمندان برای شرکت در سومین دوره تست ستاره شریف تا دهم اسفند ماه سال جاری فرصت دارند تا ثبت نام خود را از طریق نشانی اینترنتی http://star.oced.sharif.ir انجام دهند.
ستاره شریف تست دقیق و علمیست که توانمندی های لازم برای تبدیل شدن به یک فرد موفق در دنیای متفاوت 20 سال بعد را می سنجد و همچنین با سنجش و ارزیابی ناخودآگاه افراد (در مقایسه با دیگران) نقاط ضعف و قوت افراد را تشریح و راهکارهای عملیاتی در راستای تقویت نقاط قوت هر فرد و اصلاح نقاط ضعف آنها تبیین می کند.
راه حل های تحلیلی و توسعه ای که ستاره شریف ارائه می دهد، مستقل از شرایط تحصیلی فرد و ارتباط مستقیمی با توانمندی ها و نقاط ضعف سیستم آموزشی کشور ندارد.
در ادامه این پروژه ضمن سرمایه گذاری عمومی روی شرکت کنندگان مستعدترین و مناسب ترین افراد هماهنگ با اهداف و چشم انداز دانشگاه صنعتی شریف تحت سرمایه گذاری های خاص تربیتی، آموزش دفتر خلاقیت و گسترش کارآفرینی دانشگاه شریف جهت ساختن و تربیت افراد برجسته و متمایز برای آینده قرار خواهد گرفت.
پس از برگزاری تست بر مبنای ارزیابی دقیق و علمی بر پایه تحلیل های شخصیتی ضمن مشخص کردن نقاط ضعف و قوت شخصیتی و فردی شرکت کنندگان، راهکارهای عملیاتی برای بهبود شرایط و آمادگی برای نقش آفرینی در عرصه های بزرگ دنیای آتی به افراد ارائه خواهد کرد.
گفتنی است؛ این تست نیاز به آمادگی قبلی ندارد و صرفا استعداد فرد را در حوزه کارآفرینی مورد سنجش قرار داده و ضمن ارائه نتیجه تحلیلی، استراتژی های بهبود را به شخص می دهد.
7286

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي دانشگاه علوم پزشكي تست گيلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۱۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند

به گزارش خبرنگار مهر، رامبد دانش پژوه، مدیرعامل مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف مستقر در ناحیه نوآوری دانشگاه صنعتی شریف در نشست خبری در خصوص مأموریت این سازمان گفت: ما به دنبال کشف دانش آموزان در رشته‌های برنامه نویسی، رباتیک و هوش مصنوعی برای ارتقای کیفیت زندگی آنان و آمادگی آن‌ها برای ورود به دنیای فریلنسری (آزادکاری) و پیوند دانش‌آموزان برنامه‌نویس با شرکت‌های خصوصی و دولتی هستیم.

وی با بیان اینکه این شرکت عضو ناحیه نوآوری دانشگاه شریف است، گفت: هر دانشگاه مجموعه نوآوری مختص خود را دارد که این شرکت‌ها باید تاییدیه هر دانشگاه را داشته باشند و ما تاییدیه دانشگاه شریف را داریم.

وی ادامه داد: از ۱۲۰۰ دانش آموز ،۶۰۰ دانش آموز فارغ التحصیل داشتیم که از این تعداد ۸۰ نفر آزمون فری لنسری داده‌اند.

مدیرعامل لنسر شریف تصریح کرد: برنامه نویسی اینترنت اشیا، امنیت سایبری، هوش مصنوعی، هوش مالی، کامپیوتر، برنامه نویسی تلفن همراه از جمله مهارت‌هایی است که در این مرکز آموزش داده می‌شود و همچنین برای آموزش این مهارت‌ها حدود ۳ سال زمان باید طی شود.

وی ادامه داد: ما در این مجموعه برای اینکه بتوانیم انگیزه دانش‌آموزان برای آموزش دیدن را به سطح بالاتری ببریم از روش‌هایی مانند موسیقی و ورزش استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل مرکز لنسر شریف خاطر نشان کرد: در ۱۴ اردیبهشت سومین دوره مسابقات دانش آموزی به تعداد ۲۱۵۰ دانش آموز از سراسر کشور در رشته‌های رباتیک، برنامه نویسی و برنامه نویسی سخت افزار برگزار می‌شود که این ایونت در دانشگاه شریف برگزار می‌شود.

مدیر عامل مرکز نوآوری لنسر شریف افزود: ما سه نوع آموزش حضوری، آنلاین و آفلاین داریم که آموزش آفلاین مجموعه ما برای همه دانش آموزان ۷ تا ۱۷ ساله رایگان است و پشتیبان‌های آموزشی برای سوال‌ها و یا مشکلات دانش آموزان در دسترس آن‌ها هستند و همچنین در حال حاضر ۱۵۰ هزار نفر دانش‌آموز تحت پوشش آموزش مجموعه ما قرار دارند.

وی یادآور شد: ما در این مرکز استعدادیابی و اختلالات یادگیری شرکت کنندگان را مورد سنجش قرار می‌دهیم و برای هر دانش آموز پرونده سلامت تشکیل می‌شود که محتواهای آموزشی مخصوص هر دانش آموز را تهیه و ارسال می‌کنیم.

دانش پژوه در پایان خاطر نشان کرد: تفاوت مرکز ما با مراکز دیگر در روش آموزش است به طوری که نقشه راه آموزش مختص با استعداد هر دانش آموز و متناسب با وضعیت سنی متفاوت است.

کد خبر 6087492

دیگر خبرها

  • امتیازات اراضی طرح جوانی جمعیت قابل خرید وفروش نیست
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • ایرانول با دانشگاه شریف هم پیمان شد
  • محدودیت تردد در دانشگاه شریف در روزهای کنکور
  • تردد در دانشگاه شریف محدود می‌شود
  • دانشگاه شریف به دنبال راه اندازی انستیتو از دانشگاه سازمان ملل است
  • راه اندازی شعبه ویژه قضایی رسانه‌ها درگیلان
  • برگزاری دومین رویداد ایده‌پردازی و استعدادیابی «بیوتلنت»