Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای بخش مرکزی شهرستان مشهد گفت: متاسفانه هویت روستایی در روستاهای حاشیه شهر مشهد در حال نابودی است و 50 درصد روستاهای حاشیه شهر مشهد آب آشامیدنی سالم ندارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی فهیمی، رییس شورای بخش مرکزی شهرستان مشهد در گفت و گو با خبرنگار صبح توس با اعلام اینکه متاسفانه هویت روستایی در روستاهای حاشیه شهر مشهد در حال نابودی است، اظهار کرد: بزرگ ترین مساله در حاشیه شهر مشهد، خارج شدن روستاها از حالت اصلی و تبدیل شدن به مکانی خوابگاهی و مهاجرپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین با تاکید بر فرهنگ سازی برای مقابله با تضادهای فرهنگی در این روستاها، خاطرنشان کرد: بازیابی هویت عظیم روستاها، به توسعه گردشگری در این مناطق منجر می شود و اقتصاد و معیشت مردم روستایی را متحول می کند و این مهم جز با ارایه آموزش های خاص به روستاییان و توانمندسازی زنان روستایی محقق نخواهد شد.

فهیمی تصریح کرد: خوشبختانه در روستاهای حاشیه شهر مشهد ظرفیت های بی شماری برای رونق حرفه کشاورزی و دامپروری و سایر مشاغل به‌چشم می خورد که با ساماندهی مناسب و سرمایه گذاری در این مناطق، می توان از این فرصت ها نهایت استفاده را برد و از ظرفیت های موجود در روستاها، برای به کارگیری نیروی جوان روستایی بهره برد.

وی با اشاره به وجود روستاهایی با جمعیت 20 هزار نفری در حاشیه شهر مشهد گفت: با وجود این جمعیت کثیر، روستا توسطه تنها یک دهیار و با امکانات بسیار کمی اداره می شود که با استانداردها فاصله زیادی دارد و می بایست برای آن چاره‌اندیشی شود.

رییس شورای بخش مرکزی شهرستان مشهد همچنین نسبت به مشکلات شدید بیش از 50 درصد روستاهای حاشیه شهر مشهد در حوزه آبرسانی هشدار داد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۱۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر اکبریان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب لرستان هشت مصوبه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است که شش مورد از آنها در حوزه فاضلاب و دو مورد در حوزه آب است، اظهار داشت؛ مشکلی که در لرستان وجود دارد این بوده که هیچ‌کدام از شهرهای استان آب شرب پایدار ندارند.

وی با اشاره پیشرفت ۷۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب خرم‌آباد، پیشرفت ۶۸ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب بروجرد، پیشرفت ۴۴ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب دورود، پیشرفت ۶۷ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب کوهدشت و پیشرفت ۹۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب پلدختر، عنوان کرد: همچنین یکی دیگر از طرح‌ها، پروژه «قمرود» است که تا کنون هیچ اعتباری برای آن اختصاص پیدا نکرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان، ادامه داد: بخشی از این پروژه در لرستان از سوی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا و برخی از روستاها از آب شرب بهره‌مند شده‌اند، گفت: همچنین آبرسانی به شهر «شاپورآباد» الیگودرز در قالب این پروژه تا کنون عملیاتی شده است.

اکبریان، افزود: مابقی پروژه آبرسانی به روستاها در قالب طرح «قمرود» اعتباری برای تکمیل ندارند.

کد خبر 6087679

دیگر خبرها

  • بررسی آخرین وضعیت روستاهای برده میش و کپه‌کند بخش مرکزی مهاباد
  • باغچه‌های سلامت خانگی راهی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • ۹۸ درصد جمعیت روستاهای بوشهر از راه آسفالته بهره‌مند شدند
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • طرح هادی در ۶۰ درصد روستاهای ایجرود اجرا شد
  • چشم انداز روشن توسعه برق روستایی کردستان/ اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان در سال ۱۴۰۳
  • سپاه عاشورا ۶۱ طرح رفع تنش آبی در روستاها اجرا می‌کند
  • اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان
  • اجرای ۲۳ طرح آب‌رسانی در شهرستان ایجرود