Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- معاون برنامه‌ ريزي سازمان راهداري و حمل‌ و نقل جاده‌اي گفت: تا پايان سال چهار آزادراه تهران- ساوه، تهران- قم، قزوين- رشت و قزوين- زنجان به طور آزمايشي زير پوشش سيستم يکپارچه اخذ عوارض الکترونيکي قرار مي‌گيرند.

به گزارش سه شنبه تارنماي وزارت راه و شهرسازي، خداداد مقبلي افزود: تا تيرماه سال 98 همه دروازه‌هاي عوارضي آزادراه‌هاي کشور زير پوشش اين سامانه قرار مي گيرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان داشت: در سيستم اخذ عوارض الکترونيکي يا «يي.تي.سي» عوارض بدون توقف پرداخت مي شود.
در اين حالت برچسبي روي شيشه خودرو نصب و حين تردد از دروازه‌هاي عوارضي، بدون توقف در محل، عوارض از حساب شخصي مالک خودرو کسر مي‌شود.
از فوايد اين سامانه پرداخت آسان عوارض و کاهش استهلاک خودرو، خرابي روسازي آسفالت، زمان سفر و مصرف سوخت است.
اين مسوول يادآوري کرد: به روال عادي در دوران بهره‌برداري از آزادراه ها بايد 10 درصد درآمد حاصل و همچنين 15 درصد هزينه‌هاي دريافتي از عوارض تردد صرف نگهداري آزادراه‌ها شود.
به گفته وي، 75 درصد کل عوارض دريافتي نيز بايد صرف استهلاک اصل و سود سرمايه‌گذاري طرف مشارکت در دوران مشارکت شود و سرمايه گذار اين درصد را از عوارض دريافتي به حساب خود واريز کند.
مقبلي گفت: وزارت راه و شهرسازي در سنوات گذشته با همکاري بانک مسکن به طور آزمايشي سامانه‌اي را براي اخذ عوارض الکترونيکي در يک يا دو گيت آزادراه تهران- قم و همچنين آزادراه‌ تهران- پرديس و آزادراه‌ اهواز- بندر امام خميني (ره) آماده کرد.
به گزارش ايرنا، اکنون طول آزادراه هاي کشور به 2500 کيلومتر رسيده و به علت ترافيک سنگين در برخي آزادراه ها کسر عوارض آزادراهي به صورت الکترونيکي مورد توجه جدي وزارت راه و شهرسازي قرار دارد تا عبور خودرو از اين عوارضي ها همانند کشورهاي پيشرفته بدون معطلي انجام شود.
اقتصام*1108*1961*
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۲۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد درآمد عوارض خروج مسافر از کشور در اختیار ما قرار گیرد

عزت الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره افزایش عوارض خروج از کشور در لایحه بودجه ۱۴۰۳ بیان کرد: در نشست مشترکی که با سازمان برنامه و بودجه داشتیم مساله عوارض خروج از کشور به صورت جدی از طرف ما مطرح شد ما معتقدیم این عوارض باید برای تقویت زیرساخت‌های گردشگری کشور باشد در مقطعی که چنین چیزی از نظر تاریخی تعیین شده آقای نوبخت بارها اعلام کرد که دلیل این عوارض تقویت زیرساخت‌های گردشگری است.

وی گفت: اکنون این عوارض گرفته می‌شود ولی بیشتر به منابع عمومی تخصیص پیدا می‌کند در جلسه‌ای که با مسؤولان سازمان برنامه و بودجه داشتیم، دوستان به استدلال ما معتقد بودند من هم این مساله را در دولت مطرح کردم و مورد تاکید قرار گرفت. فکر می‌کنم با استدلالی که پشت این مساله است؛ مجلس هم آن را تصویب کند. عدد این هم حدود ۴ تا ۵ هزار میلیارد است و اگر درصد مناسبی به گردشگری اختصاص داده شود حتماً نقش مؤثری در ارتقای زیرساخت‌ها خواهد داشت. فکر می‌کنم امسال بتوانیم بخشی از این اعتبارات را بگیریم.

ضرغامی با بیان اینکه پیشنهاد کردیم حداقل ۳۰ درصد از کل درآمد حاصل از دریافت عوارض خروج از کشور در اختیار ما قرار گیرد، گفت: ما استدلال خود را کردیم آنها هم دلایلی دارند که جاهای دیگر هم در گردشگری مؤثر هستند ولی ما فعلاً برای دریافت ۳۰ درصد پیگیری می‌کنیم تا به زیرساخت‌های گردشگری تعلق بگیرد.

کد خبر 6079973 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • راهنمای خرید انواع لنت ترمز + نکات مهم و ضروری
  • ۲۵ درصد تخفیف پرداخت عوارض شهرداری قم تا پایان تیرماه
  • آغاز فروش اقساطی رقیب جدی پژو ۲۰۷ اتوماتیک
  • استقبال 95 درصدی مردم از طرح کالابرگ الکترونیکی
  • مرتضوی: استقبال از کالابرگ الکترونیکی ۹۵ درصدی است
  • استقبال ۹۰ درصدی از کالابرگ الکترونیکی
  • استقبال از طرح «کالابرگ الکترونیکی» حدود ۹۵ درصد است
  • ۳۰ درصد درآمد عوارض خروج از کشور در اختیار گردشگری قرار گیرد
  • ۳۰ درصد درآمد عوارض خروج مسافر از کشور در اختیار ما قرار گیرد
  • خطرات و عوارض باتری به باتری خودرو