Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کيش - ايرنا - سومين همايش و نمايشگاه بين المللي فولاد با حضور 240 شرکت کننده داخلي و خارجي امروز سه شنبه با حضور معاون وزير صنعت، معدن و تجارت و مديرعامل منطقه آزاد کيش و رئيس انجمن آهن و فولاد در مرکز نمايشگاههاي بين المللي اين جزيره گشايش يافت.

به گزارش ايرنا ، در اين نمايشگاه که در فضايي به مساحت 14 هزار مترمربع باحضور 215 شرکت کننده داخلي و 25 نماينده شرکت هاي خارجي از کشور هاي آلمان، ايتاليا، فرانسه، هند، ترکيه، چين، انگلستان، هلند، سوئد و اسپانيا طي دو روز برپا خواهد بود، تجهيزات خطوط توليد،مواد اوليه،فراورده هاي ديرگداز و روانساز ها معرفي و به نمايش گذاشته مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته مسئولان امر، اين نمايشگاه يکي از بزرگترين نمايشگاه هاي فولاد طي 14 سال گذشته است که با حضور27 شرکت از 500 شرکت برتر کشور در سال جاري بر اساس رتبه بندي سازمان مديريت صنعتي برپا مي شود و شرکت هايي چون فولاد مبارکه اصفهان ، ذوب آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد هرمزگان، مجموعه شرکت هاي گل گهر، فولاد کاوه جنوب کيش، فولاد خراسان، سنگ آهن مرکزي ايران، چادرملو، فولاد غدير ايرانيان ، آهن و فولاد ارفع ، آسکوتک و پاميد کو در اين نمايشگاه حضور فعال دارند.
به گزارش ايرنا در مراسم افتتاحيه و همايش اين رويداد صنعتي ، `خداداد قريب پور ` معاون وزير صنعت معدن و تجارت با اشاره به اينکه فولاد حلقه اول صنعت است افزود: اين صنعت با ظرفيت اشتغال آفريني بالا تاثيري مهم در شکوفايي اقتصاد کشورمان دارد.
وي، ظرفيت توليد فولاد در کشور را سالانه 35 ميليون تن اعلام کرد و افزود: در 9 ماه امسال بيش از 3 و نيم ميليون دلار صادرات فولاد داشتيم و در همين مدت با توسعه اين صنعت 6 هزار شغل ايجاد شده است .
غريب پور اضافه کرد: در 9 ماهه امسال 18 ميليون و 700 هزار تن فولاد در کشور توليد شد که در همسنجي با پارسال 16 درصد رشد نشان مي‌دهد.
رئيس هيات عامل سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران (ايميدرو) گفت: به منظور توسعه و پيشرفت صنعت فولاد بايد با روشهاي نوين، سنگ آهن استخراج کرد و با توليد فولاد نسل سه ، جايگاه کشورمان را در دنيا ارتقاء دهيم.
همچنين عباس نجفي زاده رئيس انجمن آهن و فولاد کشورمان در اين مراسم با اشاره به سابقه 50 ساله کشورمان در صنعت فولاد گفت: هنوز در بخش هايي صنعت فولاد ما واردکننده تکنولوژي هستيم و اين موضوع با اختصاص بودجه بيشتر براي تحقيقات و پژوهش مي تواند برطرف شود.
توليد فولاد ارزان، مستحکم و انعطاف پذير (نسل سه) مهمترين هدف انجمن فولاد کشورمان است.
نجفي زاده به بهره گيري از تکنولوژي براي تبديل پلاستيک به گندله و بهره گيري از آن در توليد فولاد اشاره کرد و گفت: کاهش دي اکسيد کربن حاصل از توليد فولاد يک برنامه استراتژيک و راهبردي است و تمام دنيا براي اجرايي شدن آن تلاش مي کند و ما هم بايد از قافله عقب نمانيم.
در پايان اين رويداد صنعتي قرار است با نظر شرکت کنندگان مرد فولاد سال 97 انتخاب و در مراسم اختتاميه معرفي و قدرداني شود.
پس از مراسم افتتاحيه نمايشگاه فولاد،`خداداد قريب پور` معاون وزير صنعت،معدن و تجارت و هيئت همراه، غلامحسين مظفري مديرعامل منطقه آزاد کيش و دست اندارکاران صنعت فولاد، از بخشهاي مختلف اين نمايشگاه بازديد و با صاحبان و فعالان اين ضنعت گفتگو کردند.
به گفته کارشناسا،ن اختصاص بودجه کافي براي تحقيق و پژوهش و بهره مندي از طرح هايي با فناوري بالا مي تواند رشد بيش از پيش صنعت فولاد را به دنبال داشته باشد.
کاهش مصرف آب در توليد فولاد ، بهره گيري از طرح هاي نوين مطابق با محيط زيست و بهره گيري از پايان نامه هاي تحقيقاتي دانشجويان و نخبگان از برنامه هايي است که وزارت صنعت ، معدن و تجارت در سال 98 با جديت اجرا خواهد کرد.
*در حال حاضر ايران دهمين کشور توليد کننده و صادر کننده فولاد جهان است و بيش از 60 درصد اين صنعت بومي سازي شده است.
ساليانه يک ميليارد و 790 ميليون تن فولاد در جهان توليد مي شود که 30 درصد آن وارد تجارت بين المللي مي شود و ايران با صادرات بيش از 40 درصد فولاد توليدي، بالاتر از ميانگين جهاني قرار دارد.
1339
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۲۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت ورود به بازارهای بین المللی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، امیرحسین میرآبادی رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: حوزه سلامت متشکل از صنایع تجهیزات پزشکی و دارو، یکی از موضوعات جذاب همکاری‌های بین المللی بوده و همواره در تعاملات بین المللی شاهد طرح همکاری از سوی کشورها در مذاکرات هستیم.

وی افزود: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید رهبری قرار گرفته مسئله رشد تولید و در سال جدید جهش تولید است. اما تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می‌افتد که بازارهای بزرگ‌تری داشته باشیم.

میرآبادی ادامه داد: تولیدکنندگان همیشه به دنبال بازارهایی می‌گردند که بتوانند ظرفیت‌های تولیدی خود را افزایش دهند و یکی از مهم‌ترین آن بازارهای بین المللی است. این بازارها از این جهت مهم هستند که حضور یک کالا در بازارهای بین المللی شرایطی همچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت لازم داشته و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد. همچنین سبد محصولاتی که به عنوان توانمندی عرضه می‌شود سبد بزرگ‌تری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

وی افزود: اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی فضایی را جهت حضور فعال‌تر در عرصه بین المللی فراهم کنیم در حقیقت با دسترسی به بازارهای جدید با افزایش تولید روبه رو خواهند شد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می‌کند که شرکت‌های تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شرکت‌ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است.

میرآبادی افزود: به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه‌های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که پیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی‌گرفتند و بررسی‌های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصت‌های طلایی هستند.

وی تاکید کرد: نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگ‌ترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی، یکی از محفل‌های مؤثر برای توسعه همکاری‌ها و ایجاد تعاملات بین المللی مبتنی بر فناوری‌های حوزه سلامت است.

میرآبادی ادامه داد: سازمان توسعه همکاری‌های علمی، با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان برای شکل دادن ارتباطات خارجی و ایجاد زمینه برای ورود به بازارهای صادراتی جدید با تعامل با دستگاه‌های مختلفی که در حوزه بین الملل کار می‌کنند تلاش نموده تا بر غنای نمایشگاه افزوده تا شرکت‌های حاضر در نمایشگاه بتوانند از فرصت ایجاد شده حداکثر استفاده را ببرند.

وی افزود: یکی دیگر از حوزه‌های حمایتی و تقویت بعد بین المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و اولویت به شرکت‌های برتر حاضر در نمایشگاه ایران هلث در برنامه‌های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزام‌های مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه‌های خارجی خواهد بود.

میرآبادی گفت: ایران هلث به عنوان مهم‌ترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می‌شود، بستر بسیار خوب برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه است و مشارکت در نمایشگاه قطعاً ارزش افزوده‌ای را برای شرکت‌ها به همراه خواهد داشت.

کد خبر 6086582 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • حضور جمعی از کارکنان صنعت فولاد اکسین خوزستان در دیدار کارگران با رهبر انقلاب
  • گشایش نمایشگاه گل و گیاه در بیرجند
  • پایان باشکوه سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی
  • استقبال گسترده از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی
  • گشایش نمایشگاه شیرینی و شکلات در تبریز
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • اهمیت ورود به بازارهای بین المللی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران