Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد یکصدمین سال تاسیس دانشگاه خوارزمی گفت: پیشنهاد داده شده که دانشگاه خوارزمی به عنوان اولین دانشگاه در کشور نرده‌های محیط خود را بردارد.

به گزارش دانشجو، رسول رسولی پور، دبیرستاد یکصدمین سال تاسیس دانشگاه خوارزمی و رییس دانشکده ادبیات و علوم انسانی این دانشگاه در نشست خبری که به مناسبت جشن یکصدمین سال تاسیس دانشگاه خوارزمی با اصحاب رسانه برگزار شد، گفت: از حدود ۴ سال قبل یعنی تابستان سال ۹۳ فعالیت خود را برای برنامه ریزی جشن یکصدمین سال آغاز کردیم و در این راستا شورای سیاستگذاری برنامه ریزی برگزاری جشن تابستان ۹۵ تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این شورا شامل نمایندگانی از وزارت علوم، شورای شهر، شهرداری، صدا و سیما، سازمان زیباسازی شهرداری، تعدادی از اساتید پیشکسوت و ... است.

دبیر ستاد یکصدمین سال تاسیس دانشگاه خوارزمی عنوان کرد: از ابتدا برای برنامه ریزی‌های جشن هرگز ذهنمان به سمت برگزاری این جشن صرف نبود. بلکه قصد داریم جشن یکصدمین سال عالی کشور را با محوریت دانشگاه خوارزمی برگزار کنیم.

رسولی پور در تشریح برنامه‌های این جشن که روز شنبه ۴ اسفند ماه برگزار می‌شود، گفت: اولین پیش بینی و برنامه ریزی ما ترمیم و بهره برداری از ساختمان پروین اعتصامی به عنوان قدیمی‌ترین ساختمان دانشگاه خوارزمی بود که بتوانیم آن را آماده کرده و در روز جشن آن را رونمایی کنیم. اما مشکلات بودجه و وسواس‌های میراث فرهنگی باعث شد که کار آماده سازی ساختمان با تاخیر مواجه شود و محل برگزاری جشن تغییر کند.

به گفته وی در صورت تکمیل و بازسازی ساختمان پروین اعتصامی آن را به عنوان موزه آموزش عالی کشور (یعنی آرشیوی از آموزش عالی کشور که یکصدسال گذشته) در جشن دیگر در اردیبهشت ماه ۹۸ افتتاح می‌شود.

رونمایی از تندیس خوارزمی و ۵ سردیس چهره‌های شاخص
دبیر ستاد یکصدمین سال تاسیس دانشگاه خوارزمی بیان کرد: در جشن صدمین سال تاسیس دانشگاه خوارزمی برنامه‌هایی از قبیل: رونمایی از تندیس خوارزمی و ۵ سردیس چهره‌های شاخص و مشاهیر دانشگاه را داریم. این سردیس‌ها به استاد گروسیان استاد دانشگاه هنر‌های زیبا دانشگاه تهران سفارش داده شده و برای رونمایی در روز شنبه آماده است.

رسولی پور عنوان کرد: تدوین کتاب تاریخ دانشگاه خوارزمی تحت عنوان «از دارالمعلمین تا خوارزمی» از سوی مقصود فراستخواه (کسی که برای اولین بار تاریخ دانشگاه تهران را نوشت)، تهیه و تدوین تاریخ شفاهی دانشگاه از سوی بهادر باقری معاون اجرایی قائم مقام وزیرعلوم و عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی، رونمایی از سرود و کلیپ معرفی دانشگاه، رونمایی از تمبر و تقویم دانشگاه، تهیه نقشه جغرافیایی دانشگاه خوارزمی و... از جمله مواردی است که به مناسبت یکصدمین سالگرد تاسیس دانشگاه خوارزمی درنظر گرفته شده و در جشن روز چهارم اسفند ماه رونمایی می‌شود.

دانشگاه خوارزمی برای ارتباط با محیط بیرون شهر نرده‌های محیط خود را بردارد
وی بیان کرد: پیشنهاد داده شده که دانشگاه خوارزمی به عنوان اولین دانشگاه در کشور نرده‌های محیط خود را بردارد؛ به نحوی که دانشگاه با محیط بیرونی و شهر ارتباط نزدیک تری پیدا کند؛ این پیشنهاد هنوز تصویب نشده است.

ایستگاه مترو و خیابان های اطراف دانشگاه به نام خوارزمی تغییر پیدا کند
رسولی پور ادامه داد: در حال مذاکره هستیم تا خیابان‌های اطراف و همچنین ایستگاه مترو نزدیک دانشگاه را به نام خوارزمی تغییر دهند که البته این موضوع همچنان در حال پیگیری است و امیدواریم بخشی از آن در جشن اردیبهشت ماه ۹۸ عملیاتی شود.

دبیرستاد یکصدمین سال تاسیس دانشگاه خوارزمی با اشاره به مهمترین برنامه در نظر گرفته شده در سال ۹۸ اظهار داشت: در برنامه ریزی‌های جشن یکصدمین سالگرد لیستی از دانشگاه‌های جهان تهیه کردیم که در سال ۲۰۱۹ یکصدساله می‌شوند. از بین ۲۰۰ دانشگاه با این شاخص ۲۶ دانشگاه شامل کلن آلمان، هامبورگ، زنان فلیپین، مهندسی نظامی کره، اقتصاد پراگ، منسوجات مسکو، باکو، UCLI کالیفرنیا و آکادمی ارتباطات اجتماعی و کارگری در مسکو را برای جشن دانشگاه‌های یکصدساله در دانشگاه خوارزمی دعوت کردیم.

رسولی پور تاکید کرد: هزینه حضور این دانشگاه‌ها برای جشن اردیبهشت ماه بخشی از جانب وزارت علوم و بخشی از جانب دانشگاه تامین می‌شود. البته هزینه پرواز به عهده مهمانان است و بقیه هزینه میزبانی بر عهده ایران است.

وی ادامه داد: قرار است در طی این مراسم دبیرخانه‌ای تشکیل شود که به صورت چرخشی هر دو سال یکبار به یکی از دانشگاه‌های عضو انتقال پیدا کرده و این گونه مناسبات علمی و همکاری‌های بین المللی را توسعه دهیم.

گفتنی است، جشن صدمین سال تاسیس دانشگاه خوارزمی شنبه ۴ اسفند ماه از ساعت ۸ و نیم تا ۱۰ و نیم صبح با حضور اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهور و منصور غلامی، وزیر علوم تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: رسولی دانشگاه خوارزمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۲۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیم اجرای «هیدن» به آتیلا پسیانی

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایش «هیدن» با نویسندگی مشترک ریحانه رضی و کوروش شاهونه، کارگردانی کوروش شاهونه و تهیه‌کنندگی سجاد افشاریان در دور چهارم اجرا در تماشاخانه هیلاج روی صحنه است.

گروه اجرایی این اثر نمایشی شب گذشته (سه‌شنبه ۲۸ فروردین) دویست‌ و شصتمین اجرای خود را در حضور ستاره پسیانی به پدر مرحوم و فقیدش، آتیلا پسیانی تقدیم کردند.

تماشاگران و مخاطبان حاضر در سالن نیز با شنیدن نام آتیلا پسیانی به مدت چند دقیقه این هنرمند فقید را تشویق و یادش را گرامی داشتند.

محمدحسین مهدویان، رامبد جوان، امیر جعفری، بهنوش طباطبایی، فریدون جیرانی، خسرو نقیبی، وحید آقاپور، ستاره پسیانی و ... برخی از هنرمندان مطرحی بودند که در هفته اخیر به تماشای نمایش «هیدن» نشستند.

این نمایش در چهل و دومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، برنده تندیس بهترین کارگردانی و بهترین بازیگری زن شد. «هیدن»، همچنین در شاخه‌های نمایشنامه‌نویسی، بهترین بازیگر مرد و طراحی صحنه نیز نامزد دریافت جایزه بود.

نمایش «هیدن» در جشن حافظ که اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد نیز تندیس بهترین کارگردانی و تندیس ویژه هیات‌داوران را برای بهترین بازیگر زن به دست آورد.

بازیگران این نمایش حمید رحیمی، ریحانه رضی، عطا عمرانی، رستا رضوی، آیت بی‌غم، فرناز حسین‌مردی هستند که در ۲ ساعت ۱۸ و ۲۰ روی صحنه می‌روند.

ریحانه رضی و کوروش شاهونه نویسندگان، نوید دیوان طراح صدا و آهنگساز، ریحانه رضی مشاور کارگردان و طراح لباس، علی اکباتانی مدیرتولید، کوروش شاهونه تکنسین آرت مداربسته و طراح صحنه، علیرضا کرمی دستیار کارگردان، مینا پیروزیان مدیر اجرا، امیرحسام قربانی، عبد نیک‌سیرت، امیرحسین غفرانی تیزر، امیر قالیچی تبلیغات مجازی و علی کیهانی مدیر روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای‌، دیگر عوامل اجرایی نمایش «هیدن» هستند.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این اثر نمایشی می‌توانند به سایت ایران کنسرت مراجعه کنند.

کد خبر 6081063 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • ضرورت تلاش بیشتر برای شناساندن شاعران و مفاخر
  • برترین‌های جشنواره فیلم شهرنما تجلیل شدند
  • ورود کنعانی‌زادگان به باشگاه صدتایی‌های پرسپولیس
  • ۶ محصول پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان رونمایی شد
  • افتتاح خوابگاه دانشجویی و رونمایی محصولات دانش بنیان در سمنان
  • رونمایی ۶ محصول دانش بنیان پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان
  • اساتید دانشگاه‌های جهان صهیونیست‌ها را تحریم کنند/ رونمایی از وبگاه تحریم علمی اسراییل
  • تقدیم اجرای «هیدن» به آتیلا پسیانی
  • رونمایی از مجموعه مقالات همایش بین‌المللی آثار جهانی فرهنگ و شعائر حسینی در کربلا،فردا
  • رونمایی از مجموعه مقالات همایش بین‌المللی آثار جهانی فرهنگ و شعائر حسینی در کربلا