Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-17@22:29:54 GMT

بهترین اپلیکیشن‌های یادگیری زبان کدامند؟

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۱۲۷۲۶

هر زمانی برای یاد گرفتن زبان مناسب است؛ وقتی در تعطیلات هستید، درحال تحصیل هستید یا می‌خواهید امتحان دهید یا فقط می‌خواهید ذهن‌تان را گسترش دهید، یک زبان جدید یاد بگیرید هر چند هم که کم باشد، همین آشنا شدن با زبان‌های جدید دنیا می‌تواند هیجان‌انگیز باشد. یادگیری هر زبان جدید می‌تواند ما را با یک زندگی جدید آشنا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شهروند، کمی قبل‌تر شاید یاد گرفتن زبان جدید کار آسانی نبود، باید کتاب تهیه می‌کردید، سی‌دی‌های مختلف را گوش می‌دادید یا در کلاس‌های زبان مجازی و غیرمجازی ثبت نام می‌کردید. البته که حالا هم برای آموزش زبان می‌توانید همه این کار‌ها یا چند تا از آن‌ها را همزمان انجام دهید، اما راه ساده‌تر اپلیکیشن‌های موبایل هستند که می‌توانند به شما در یادگیری زبان کمک کنند. اگر شما نمی‌خواهید زبان جدید را خیلی پیشرفته بخوانید هم می‌توانید تنها از همین اپ‌ها استفاده کنید و اگر هم می‌خواهید کمی پیشرفته‌تر باشید، از دیگر ابزار‌های کمک‌آموزشی کنار این اپ‌ها استفاده کنید.

بعضی از ما دوست داریم که اگر سفری به خارج از کشور داریم، کمی از زبان آن کشور را یاد بگیریم یا حتی بعد از سفر، از زبان مردم آن کشور خوش‌مان آمده و می‌خواهیم کمی بیشتر با آن زبان آشنا شویم و آن را فرا بگیریم. یا ممکن است یک سفر کاری در پیش داشته باشیم و می‌خواهیم در حد خیلی کوتاه بتوانیم با کسانی که برای کار با آن‌ها در ارتباط هستیم، به زبان خودشان صحبت کنیم (این کار شاید در پیشبرد برنامه‌های کاری نیز کمک‌مان کند).

البته که به لطف حضور برخی برنامه‌ها و اپ‌ها مانند Google Translate شاید بگویید نیازی به این کار نیست، اما یاد گرفتن یک زبان جدید هیچ‌وقت نمی‌تواند برای کسی بد باشد. این‌جا می‌خواهیم چند نمونه از بهترین اپ‌های یادگیری زبان را معرفی کنیم، اما باید بدانید که برای یادگیری زبان جدید با این اپ‌ها باید یک زبان را به‌عنوان زبان مبدأ انتخاب کنید و فارسی جزو گزینه‌های آن‌ها نیست و بهتر است زبان انگلیسی‌تان خوب باشد یا حداقل کمی زبان انگلیسی بلد باشید تا بتوانید آن را به‌عنوان زبان مبدأ انتخاب کنید.

Duolingo

Duolingo بهترین و محبوب‌ترین برنامه یادگیری زبان است که تاکنون شناخته شده است. همه‌چیز در این برنامه رایگان است و در به‌روزرسانی‌هایش قسمت‌های جدیدی به زبان‌ها و اپ اضافه می‌کند که هر بار این اپ را کامل‌تر از قبل می‌کند. البته که در میان یادگیری زبان تبلیغات هم وجود دارد که با توجه به رایگان‌بودن برنامه طبیعی است، اما شما می‌توانید هزینه‌ای پرداخت و این تبلیغ‌ها را حذف کنید. پاک‌کردن تمام آگهی‌ها ١٠دلار در ماه هزینه دارد که البته چند درس هم اضافه می‌کند که با توجه به کامل‌بودن آموزش، نیازی به این کار نیست؛ تنها اگر آگهی‌ها شما را خیلی خسته می‌کنند، می‌توانید این هزینه را بپردازید.

رابط کابری Duolingo روشن و ساده است و به شما اجازه می‌دهد به‌طور طبیعی زبان را بیاموزید و پیشرفت کنید. شما با عبارات ساده شروع می‌کنید و به تدریج جملات پیچیده‌تر می‌شنوید. Duolingo به شما در یادگیری کمک و هوشمند عمل می‌کند، اشتباهات شما را متوجه می‌شود و سعی می‌کند آن‌ها را به تدریج حل کند، به‌طوری که تکرار آن شما را اذیت نکند. Duolingo به خواندن و نوشتن و تلفظ در یادگیری می‌پردازد و شما را علاوه بر این‌که زبان می‌آموزید، سرگرم می‌کند.

البته مثلا اگر در مترو یا قطار هستید و نمی‌توانید با Duolingo صحبت کنید، امکانش وجود دارد که این قسمت‌ها را رد کنید و زمان دیگری آن را انجام دهید. Duolingo بدون آن‌که چیزی را به شما توضیح بدهد، با مثال‌های ساده شروع می‌کند و اصول اولیه را به شما می‌آموزد و کم‌کم درس‌های پیچیده را به همین صورت یاد می‌گیرید. البته که برخی به همین شیوه Duolingo اعتراض دارند و آن را نقطه ضعفش می‌دانند، اما با توجه به همین موضوع هنوز هم Duolingo برترین اپ آموزشی است.

Busuu

Busuu بیش از ٨٠‌میلیون کاربر در سراسر جهان دارد و بهترین جنبه آن تعاملی بودنش است. در این اپ ١٢ زبان آموزش داده می‌شود و دوره‌های کاملی برای آموزش همین زبان‌ها وجود دارد. البته که این اپ هم از زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کند، اما زبان مادری بسیاری از کشور‌ها را می‌پذیرد و همین باعث می‌شود کاربر راحت‌تر بتواند زبان مقصد را یاد بگیرد و تمرین لهجه کند.

شما می‌توانید همان ابتدا یک تست انجام دهید، از سطح مناسب شروع کنید و وقت‌تان را برای آموزش پایه نگذارید. اما اگر هم دوست دارید مهارت‌های زبان خود را که قبلا یاد گرفته‌اید، دوباره تمرین کنید.

این اپ هم مانند اپ‌های دیگر رایگان است و می‌توانید با پرداخت درون برنامه‌ای گزینه‌هایی به آن اضافه کنید. این برنامه همچنین دسترسی آفلاین و راهنمایی‌های گرامری هم دارد. درواقع می‌توان گفت: Busuu یک گزینه فوق‌العاده است که به شما طیف گسترده‌ای از فعالیت‌های یادگیری را می‌دهد.

Memrise

Memrise یکی دیگر از برنامه‌های محبوب گوشی‌های هوشمند برای یادگیری زبان با تمرکز بر تکرار و حفظ کردن به‌عنوان راهی برای افزایش مهارت‌های زبان است. شما در یک زمان خاص، کلمات و عبارات خاصی را به اشتراک می‌گذارید، به آسانی با زمینه‌های موضوع ارتباط برقرار می‌کنید تمرکز خود را بر کلمات و عبارات عملی و ویدیو‌هایی از زبان مادری که به شما برای تلفظ کمک می‌کند می‌گذارید. همان‌طور که کلمات و عبارات را تمرین می‌کنید، یک گل برای هر گلدان ایجاد می‌کنید، وقتی یک گلدان کامل داشته باشید، آن قسمت را آموخته‌اید.

برنامه پایه رایگان است و شما می‌توانید با همین برنامه پایه، زبانی که می‌خواهید را یاد بگیرید و پیشرفت کنید، اما می‌توانید برنامه‌ها و آموزش‌های خود را با پرداخت ماهیانه از ٤,٩٠ دلار پیشرفته‌تر کنید و حتی آفلاین به کارتان ادامه دهید. تبلیغات در این اپ هم وجود دارد که شاید برخی اوقات مزاحمت ایجاد کند. اگر اذیت می‌شوید، می‌توانید با پرداخت آن را حذف کنید.
بسیاری از دانش‌آموزان معتقدند این اپ می‌تواند در امتحانات کمک‌شان کند. در عین حال Memrise یک رابط کاربری دوستانه دارد که دلگرم‌کننده و جذاب است. اگر علاقه‌مند به گسترش مهارت‌های زبان جدید خود هستید، به Memrise Pro مراجعه کنید که بازی‌ها، chatbots و حالت آفلاین برای یادگیری درحال حرکت را ارایه می‌دهد.

Babbel

از ١٤ زبان موجود یکی را انتخاب کنید. کلمات را گوش داده و تکرار کنید و سپس آن‌چه یاد می‌گیرید را تست کنید. شما می‌توانید میکروفن را خاموش و آن را تنها در تست‌ها روشن کنید. کلماتی که یاد می‌گیرید را باید در جمله‌ها به کار ببرید، با این روش، گرامر زبان را هم یاد می‌گیرید.

هنگامی که درس می‌خوانید، می‌توانید لیست واژگان را ببینید و سپس از فلش‌کارت‌ها یا نوشتن تمرین‌ها درباره آن‌چه آموخته‌اید، استفاده کنید. اگر در یادگیری زبانی که می‌آموزید جدی هستید، Babbel می‌تواند برایتان مفید باشد.

Rosetta Stone

Rosetta Stone رهبر تدریس زبان در ٢٥‌سال گذشته در جهان بوده است، بنابراین تعجبی ندارد که برنامه موبایل هم داشته باشد. از بین ٢٤ زبان می‌توانید انتخاب و شروع به یادگیری اصول اولیه کنید. به کلمات گوش دهید و آن‌ها را تکرار کنید، سپس عکس‌ها را با عبارات مطابقت دهید. شما به راحتی می‌توانید پیشرفت خود را با پاسخ صحیح در تلفظ، واژگان و دستور زبان بررسی کنید. Rosetta Stone ابزار مبتنی بر اشتراک است، اما شما اگر دوست دارید می‌توانید از درس اول اشتراک‌گذاری را انتخاب کنید. به شما پیشنهاد می‌شود اگر در یادگیری زبان جدی هستید، Rosetta Stone را به‌عنوان یک گزینه عالی در نظر داشته باشید.

HelloTalk

HelloTalk شما را به افرادی که می‌خواهند زبان شما را یاد بگیرند و شما می‌خواهید زبان آن‌ها را یاد بگیرید، وصل می‌کند. این یک ایده اساسی برای یادگیری زبان است و به شما امکان صحبت‌کردن به زبان مادری را می‌دهد و در عین حال شما یک زبان جدید را هم یاد می‌گیرید. همه کسانی که در این اپ حضور دارند، به همین دلیل کاربر آن شده‌اند و شما بدون هیچ مشکلی می‌توانید هم دانش‌آموز باشید و هم معلم.

HelloTalk به شما اجازه می‌دهد سطح ورودی خود را انتخاب و سپس یک غریبه را برای صحبت‌کردن پیدا کنید. انواع ابزار مانند اصلاح، ترجمه و صحبت‌کردن در آن وجود دارد.

لیستی از زبان‌های انتخابی وجود دارد و شما می‌توانید فهرست خود را از معلمان ممکن با سن‌ها و از کشور‌های مختلف انتخاب کنید. HelloTalk موانع بین کشور‌ها را تخریب می‌کند و این چیزی است که یادگیری زبان دیگری را جذاب‌می‌کند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: یادگیری زبان زبان خارجی اپلیکیشن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۲۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امن ترین خطوط هوایی جهان کدامند

وبسایت «ایرلاین ریتینگ» طی بیش از ۱۰ سال گذشته فهرست امن‌ترین خطوط هوایی جهان را منتشر کرده است. در این ارزیابی ۳۸۵ شرکت هواپیمایی مورد بررسی موشکافانه قرار گرفتند. ناطقان: گزارش سالانه امن‌ترین شرکت‌های هواپیمایی جهان در حالی منتشر شد که عنوان امن‌ترین شرکت هوایی به «ایر نیوزیلند» رسید.

به گزارش یورونیوز، حوادث روی داده برای هواپیما‌ها طی سال‌های گذشته معیار اصلی ارزیابی شرکت‌ها بوده است. این وبسایت همچنین گزارش بازرسی‌های دولت‌ها، گزارش نهاد‌های مسئول در امر هوانوردی و میانگین سن ناوگان مورد استفاده را بررسی کرده است.

پس از «ایر نیوزیلند» ایمن‌ترین

جایگاه سوم در فهرست ایمن‌ترین شرکت‌هایی هواپیمایی هم به شرکت استرالیایی «ویرجین استرالیا» رسیده است.

تفاوت‌ها بین ۲۵ شرکتی که در صدر فهرست ایمن‌ترین خطوط هوایی جهان قرار گرفته‌اند بسیار کم بوده است. شرکت «الاتحاد» در امارات عربی متحده پس از «ایر نیوزیلند»، «کانتاس» و «ویرجین استرالیا» به عنوان ایمن‌ترین شرکت هوایی معرفی شده است.

جایگاه پنجم در این فهرست نیز به «قطر ایرویز» رسیده است. حمل و نقل هوایی جهان «کانتاس»، بزرگترین شرکت هواپیمایی استرالیا است. این شرکت سال گذشته به عنوان ایمن‌ترین شرکت هوایی جهان معرفی شده بود.

دیگر خبرها

  • آیا یادگیری سئو سخت است یا آسان؟ چقدر زمان میبرد؟
  • آجیل فروشی های قدیمی و باکیفیت شهر مشهد
  • بهترین و ساده ترین روش پاک کردن کنگر کوهی
  • اگر این ویژگی اخلاقی را دارید هرگز موفق نمی‌شوید | بهترین نوع موفقیت کدام است؟
  • «کشف خودمختار» چیست؟
  • امن ترین خطوط هوایی جهان کدامند
  • کی و چگونه از تفریحات آبی کیش لذت ببریم؟
  • جعبه سیاه هوش مصنوعی/ مدل‌‌های یادگیری ماشین تا چه اندازه شفاف هستند؟
  • پیندو فروش بهترین‌های موبایل و تبلت با امنیت بالا
  • 5 کولر گازی و برقی برای مغازه