Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بندرعباس-ايرنا- سرپرست نظارت و بازرسي گمرک شهيد رجايي گفت: پديده اي به نام دپوي گوشت در گمرک وجود ندارد و از ابتداي امسال تا امروز( 30بهمن 1397) چهار هزار و 246کانتينر گوشت به وزن 94هزار و 327تن از گمرک بندر شهيد رجايي ترخيص و به کشور وارد شده است.

روح الله ايران پور عصر سه شنبه در گفت و گوي اختصاصي با ايرنا افزود: ترخيص گوشت طبق روال قانوني و با تسهيلات و تمهيدات ويژه گمرک به طور معمول هميشه جريان داشته و متوقف نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي در عين حال تاييد کرد که طبق اعلام سازمان بنادر و دريانوردي هرمزگان در مجموع 60کانتينر گوشت به وزن يکهزار و 300تن مشمول ماده 24قانون امور گمرکي (ماندگاري کالا در بندر بيش از 2ماه و بدون اظهارنامه گمرکي) شده و گزارش آن توسط گمرک به سازمان جمع آوري و فروش اموال تمليکي داده شده تا طبق قانون توسط اين سازمان ترخيص و فروخته شود.
اين مقام گمرکي اظهار داشت: وارد کننده، علت ترخيص نشدن گوشت ياد شده (60کانتينر) را اختصاص نيافتن ارز دولتي و فراهم نشدن امکان مبادله ارز با مبداء دانسته که به تازگي در اين باره با بانک مرکزي گفت و گو کرده ايم و طبق اعلام مسوولان بانکي، هر دو مشکل ياد شده حل شده است.
ايران پور ياد آور شد: چنانچه اسناد مورد نياز تا قبل از فروش گوشت توسط سازمان اموال تمليکي به گمرک برسد ، 60کانتيتر کالاي ياد شده جهت ترخيص به وارد کننده برگشت داده مي شود.
سرپرست نظارت و بازرسي گمرک شهيد رجايي از نيمه بهمن امسال کل موجودي گوشت در گمرک شهيد رجايي 20هزار و 121تن بود که تا امروز (30بهمن) 113کانتينر آن به وزن 2هزار و 692تن ترخيص شده و 36 اظهارنامه ديگر براي 92کانتينر گوشت به وزن 2هزار و 398تن صادر شده که در حال گرفتن مجوز دامپزشکي براي ترخيص نهايي است.
ايران پور ادامه داد: از 619کانتينر گوشت موجودي از نيمه بهمن تاکنون، براي 354کانتينر هنوز اظهارنامه صادر نشده که هنوز مهلت قانوني دارند و مشمول کالاي متروکه نيستند.
وي مجموع گوشت موجودي فعلي در گمرک شهيد رجايي را 815کانتينر اعلام کرد که طبق روال قانوني و معمولي به تدريج در حال ترخيص است.
ايران پور با اشاره به تسهيلات و تمهدات گمرک براي ترخيص گوشت اظهار داشت: اين کالا بيشتر مواقع در مسير سبز قرار داشته و پس از صدور مجوز دامپزشکي و تاييد سلامت آنها، ديگر نيازي به ارزيابي گمرکي فيزيکي نداشته و مستقيم به درب خروج گمرک مي روند.
وي خروج درصدي را نيز يکي ديگر از تسهيلات گمرکي براي گوشت دانست و توضيح داد: در مواردي که اسناد گمرکي کامل نباشد و کد رهگيري بانکي صادر نشده باشد، گمرک پس از صدور مجوزهاي دامپزشکي و بهداشتي، 60درصد از کل محموله را ترخيص مي کند و پس از تکميل مدارک، مابقي آن را نيز به واردکننده تحويل مي دهد.
به گفته اين مسوول گمرکي ، گمرک شهيد رجايي با توجه به شرايط کشور به صورت شبانه روزي فعال بوده و روزهاي تعطيل نيز کارکنان به صورت کشيک در گمرک حاضر شده و ترخيص کالاها هيچگاه متوقف نمي شود.
در حالي که سرپرست نظارت و بازرسي گمرک شهيد رجايي امروز مجموع گوشت مشمول قانون کالاي متروکه را 60 کانتينر و به ميزان 1300تن اعلام کرد، ابوالفتح ابوالهادي دادستان بندرعباس هفته گذشته اظهار داشت:17هزار تن گوشت توسط وارد کنندگان و با طمع بهره مندي از معافيت هاي مالياتي عامدانه در بندر شهيد رجايي دپو( انبار) شده است.
2094 /6048
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۳۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون متعهدین به خدمت، منشا مشکلات صنفی دانشجومعلمان / دانشگاه شهیدرجایی خوابگاه متاهلی ندارد

محسن نقوی مقدم دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به قانون متعهدین خدمت برای دانشجو معلمان این دانشگاه و دانشگاه فرهنگیان اظهار کرد: این قانون مصوب سال ۶۹ است و قوانین مرتبط با مراکز تربیت معلم را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: بازماندگی از تحصیل، بهانه آموزش‌وپرورش برای حفظ نهضت سوادآموزی/ سوخت‌بری، دانش‌آموزان را برای فرار از مدرسه وسوسه می‌کند

وی ادامه داد: زمانی قانون متعدین به خدمت تصویب شد که هنوز دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی تاسیس نشده بودند و صرفا مراکز تربیت معلم وجود داشت. البته در سال‌های بعد که دانشگاه‌ها تاسیس شد، متاسفانه قانون تغییری نکرد و مورد بازنگری قرار نگرفت.

نقوی مقدم با انتقاد از یکسان بودن قانون متعهدین برای دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی بیان کرد: رسالت این دو دانشگاه متفاوت است. دانشگاه فرهنگیان به صورت استانی و منطقه‌ای بوده ولی دانشگاه شهید رجایی از سراسر کشور دانشجو پذیرش می‌کند ولی متمرکز است. علاوه بر آن، دروس دانشگاه فرهنگیان کاملا مرتبط با تعلیم دبیر بوده ولی دروس دانشگاه رجایی فنی و مهندسی بوده و فقط چند واحد درباره صلاحیت دبیری تدریس می‌شود. مثلا دروس فیزیک در فرهنگیان تدریس نمیشود ولی در رجایی آموزش فیزیک تدریس می‌شود.

این دانشجو معلم با تصریح بر اینکه قانون متعهدین خدمت تفسیر پذیر است. به این معنا که متن قانون مشخص نیست و تفاسیر مختلفی از آن می‌شود، گفت: عنوان کرد: ما با مجلس مکاتبات بسیاری انجام داده‌ایم ولی متاسفانه پاسخی برای تغییر قانون یا اضافه کردن تبصره یا بند دریافت نکرده‌ایم. مبدا بسیاری از مشکلات صنفی دانشجومعلمان قانون متعهدین به خدمت است.

فاصله خوابگاه تا دانشگاه رجایی تعجب‌آور است

وی با اشاره به موضوعات صنفی دانشجومعلمان دانشگاه شهید رجایی اضافه کرد: خوابگاه دانشگاه فرهنگیان نزدیک به دانشگاه است ولی دانشگاه رجایی در شمال شرق قرار دارد و دانشگاه در جنوب یا مرکز شهر واقع شده است. پس تفاوت فاحش و تعجب آوری بین این دانشگاه وجود دارد و نمی‌توان نسخه واحدی برای این دو دانشگاه در نظر گرفت.

نقوی مقدم با اشاره به اینکه دانشگاه فرهنگیان به تازگی ابلاغ کرده که دانشجو معلمان ترددی مانند دانشجویانی که خوابگاه نیاز ندارند، کسر از حقوق را برای آنان متغییر و شناور کرده‌اند، گفت: به این معنا که دانشجومعلم بر اساس شرایط شخصی خود می‌تواند اعلام کند که امکانات رفاهی نیاز دارد یا خیر و از ازای این امکانات، کسر از حقوق داشته باشد یا نداشته باشد.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی اضافه کرد: البته نام دانشگاه شهید رجایی نیز در ابلاغیه مجلس به دانشگاه‌ها درباره کسر از حقوق آورده شده است. اما در حالیکه دو دانشگاه فرهنگیان و رجایی کاملا متفاوت هستند، راهکارهای حل مشکلات صنفی دانشجویان نیز باید تفاوت داشته باشد. بنابراین شناور بودن موضوع کسر از حقوق دانشجومعلمان برای دانشگاه رجایی چندان مناسب نیست.

وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: اگر دانشجوی دانشگاه فرهنگیان از خوابگاه استفاده کند و به همین دلیل بخشی از حقوقش کم شود، کاملا موضوع مطلوبی است چرا که خوابگاه نزدیک دانشگاه قرار دارد. اما ما باید ۲ تا ۳ ساعت را از خوابگاه تا دانشگاه سپری کنیم و مبلغ قابل توجهی هزینه رفت و آمد کنیم.

نقوی مقدم با اشاره به خوابگاه متاهلی خاطرنشان کرد: دانشگاه شهید رجایی خوابگاه متاهلی ندارد. این موضوع در حالی است که متاهل بودن جزو امتیاز دانشجومعلمان برای رسمی شدن محسوب می‌شود.

این دانشجو معلم تصریح کرد: هیئت امنا دانشگاه‌ شهید رجایی مشتکل از وزیر آموز و پرورش و معاونان این وزارتخانه و افراد مرتبط با موضوعات ستادی نظام آموزشی است. بنابراین مشکلات صنفی دانشجومعلمان بارها به گوش آنان رسیده است.

وی افزود: متاسفانه تمام تصمیمات مرتبط با دانشگاه شهید رجایی پشت درهای بسته گرفته می‌شود و دانشجو معلمان از آنها اطلاعی ندارند و حق نظر دادن را ندارن و اگر صحبتی کنند، مورد اتهام قرار می‌گیرند.

نقوی مقدم خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد تصمیمات مسئولان آموزش و پرورش به سمت و سوی ادغام دو دانشگاه رجایی و فرهنگیان است.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1228018 برچسب‌ها دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

دیگر خبرها

  • ◄ بازدید مشاور عالی فرمانده کل قوا از بندر شهید رجایی
  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی
  • رشد تولید برق در نیروگاه شهید رجایی قزوین
  • ترخیص کالا از گمرک؛ مراحل ترخیص + هزینه ها
  • رشد بیش از یک درصدی تولید انرژی الکتریکی در نیروگاه شهید رجایی قزوین
  • آغاز عملیات همسطح سازی پیاده روی خیابان شهید رجایی شوش
  • مدیرکل گمرک شهید رجایی منصوب شد
  • ابلاغ مصوبه دولت برای کاهش مالیات بر ارزش افزوده
  • قانون متعهدین به خدمت، منشا مشکلات صنفی دانشجومعلمان / دانشگاه شهیدرجایی خوابگاه متاهلی ندارد
  • انجام تشریفات گمرکی کالا‌های همراه مسافر برای تعداد ۴۳۸ هزار و ۹۷۸ نفر از مسافران ایرانی و خارجی