Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-19@11:34:07 GMT

لهستان منتظر عذرخواهی رژیم صهیونیستی است

تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۱۴۰۱۰

لهستان منتظر عذرخواهی رژیم صهیونیستی است

به گزارش جماران؛ دولت لهستان در پی بالا گرفتن اختلاف با اسرائیل بر سر صحبتهای جنجالی نتانیاهو در نشست ورشو و لغو نشست ویزگراد، خواهان عذرخواهی اسرائیل شد؛ همزمان یک تحلیلگر اسرائیلی هشدار داده، بحران به وجود آمده در روابط با لهستان خطرناک است و هیچ افق روشنی برای حل آن وجود ندارد.

خبرگزاری فرانسه به نقل از مقامهای ارشد دولت لهستان گزارش داده، مسئولان این کشور پس از متهم شدن از سوی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به نقش داشتن در هولوکاست، منتظر عذرخواهی این رژیم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این آندری بابیش، نخست وزیر جمهوری چک از لغو نشست رهبران  اسرائیل با چهار کشور اروپای مرکزی شامل لهستان، چک، مجارستان و اسلوونی در  قدس اشغالی موسوم به اجلاس«ویزگراد» که قرار بود هفته جاری برگزار شود، به دلیل تنش و اختلاف لهستان با اسرائیل بر سر صحبتهای نتانیاهو خبر داد.

باراک رابید، تحلیلگر مسایل سیاسی در شبکه ۱۳ تلویزیون اسرائیل گفت: بحران با لهستانی‌ها خطرناک و عمیق است و به نظر نمی‌رسد برای این بحران راه‌حلی در شرایط فعلی وجود داشته باشد. بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر و یسرائیل کاتس، وزیر خارجه اسرائیل امروز سه شنبه واکنشی نسبت به این بحران نداشته‌اند و محافل اسرائیلی تلاش می‌کنند از شدت این تنش بکاهند.

بر اساس گزارش خبرگزاری فرانسه، سفیر اسرائیل در ورشو برای دومین بار جهت توبیخ به وزارت خارجه لهستان فراخوانده شده و در آنجا معاون وزیر خارجه لهستان به این مسئول اسرائیلی گوشزد کرد، لهستان خواستار عذرخواهی علنی یسرائیل کاتس، وزیر خارجه اسرائیل است.

این مقام لهستانی به سفیر اسرائیل گفت: ما به خاطر شما کنفرانس ورشو با کشورهای عربی را ترتیب دادیم و شما اینگونه جواب کار ما را می‌دهید!

رابید به نقل از یک مقام عالی رتبه اسرائیلی گفت: لهستانی‌ها خشمگین هستند و احساس می‌کنند به آنها توهین شده است، افق روشنی برای حل این بحران وجود ندارد و ما در بن‌بست هستیم.

همچنین نداف ایال، تحلیلگر مسایل خارجی شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گفت: "ما در واقع در بن‌بست هستیم؛ بدتر از آن مثل این می‌ماند که لهستان بمب هسته‌ای شلیک کرده و تا زمانی که کاتس از موضعگیری خود دست برندارد و بابت حرفش عذرخواهی نکد، روابط ما در خطری واقعی است، در لهستان صحبت از کاهش سطح روابط با اسرائیل است".

در پی این تحولات، رسانه‌های اسرائیلی براساس گفته‌های یک مسئول این رژیم اعلام کردند، جمهوری چک همبستگی خود را با لهستان اعلام کرده و این کشور نیز نشست ویزگراد که در ادامه لغو شد، را تحریم کرد؛ انتظار می‌رود رهبران مجارستان و اسلواکی به جای این کنفرانس در اراضی اشغالی دیداری دوجانبه با نتانیاهو داشته باشند.

روسای اقلیت‌های یهودی در لهستان نیز انتقادات شدیدی را علیه اظهارات کاتس مطرح و اعلام کردند، صحبت‌های کاتس توهینی به آنها نیز بود زیرا آنها نیز بخشی از جامعه لهستان هستند.

میخائیل شودریخ، خاخام اصلی لهستان و مونیکا کرافچک، رئیس اقلیت‌های یهودی این کشور در بیانیه‌ای اعلام کردند، اظهارات مشابهی که اسحاق شامیر، نخست وزیر پیشین اسرائیل در ۳۰ سال قبل مطرح کرده بود، نه در آن زمان و نه در حال حاضر درست نیستند.

کمیته یهودیان آمریکا نیز از مسئولان اسرائیلی و لهستانی خواست کلمات خود را با دقت انتخاب کنند تا منجر به وخامت بحران میان دو طرف نشود.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 بنیامین نتانیاهو رژیم صهیونیستی لهستان هولوکاست اسرائیل 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۴۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاسوسی گسترده دولت لهستان با نرم افزار اسرائیلی پگاسوس

‌دفتر دادستانی عمومی لهستان اعلام کرد که دولت وقت لهستان به رهبری حزب قانون و عدالت بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۳ از صدها نفر از جمله سیستمداران رده‌های خود با نرم افزار اسرائیلی پگاسوس جاسوسی کرده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، دفتر دادستانی عمومی لهستان ابراز اطمینان کرد که از سال 2017 تا 2023، دولت وقت لهستان به رهبری حزب حاکم وقت قانون و عدالت 578 نفر را با استفاده از نرم افزار جاسوسی اسرائیلی پگاسوس از جمله سیاستمداران برجسته از رده‌های خود را هدف جاسوسی و نظارت قرار داده است.

این یک افشاگری وخیم و انفجاری محسوب می شود. گفته می‌شود که دولت محافظه‌کار ملی سابق لهستان از حزب قانون و عدالت که اکنون با رای‌گیری در جناح اپوزیسیون قرار گرفته است با استفاده از نرم‌افزار جاسوسی اسرائیلی پگاسوس از صدها نفر جاسوسی کرده است. در سال های 2017 تا 2023، همانطور که دفتر دادستانی کل ورشو در گزارشی برای پارلمان که روز سه شنبه منتشر شد آورده است از این نرم افزار برای نظارت بر 578 نفر استفاده شد.

یک کمیته تحقیق پارلمانی در لهستان در حال حاضر در حال بررسی این موضوع است که آیا دولت حزب حاکم قانون و عدالت که تا دسامبر بر سر کار بود، از پگاسوس برای جاسوسی از مخالفان سیاسی استفاده کرده است یا خیر. یاروسلاو کاچینسکی، رهبر حزب قانون و عدالت در آن زمان اتهامات جاسوسی را رد کرده بود. بر اساس گزارش‌های رسانه‌های لهستانی، اکنون حتی نشانه‌هایی وجود دارد که نشان می‌دهد دولت PiS همچنین از این نرم‌افزار برای نظارت بر سیاستمداران برجسته از رده‌های خود استفاده کرده است.

هفته گذشته، "آدام بودنار"، وزیر دادگستری لهستان اعلام کرد که 31 نفر که هدف حملات پگاسوس قرار گرفتند، احضاریه ای از دادستانی عمومی برای شهادت به عنوان شاهد دریافت خواهند کرد.

"کریستوف بریزا"، نماینده پارلمان اروپا بعداً اعلام کرد که چنین احضاری را دریافت کرده است. بریزا متعلق به ائتلاف شهروندان لیبرال محافظه کار دونالد تاسک است. او قبل از انتخابات پارلمانی 2019، کمپین انتخاباتی حزب خود را که در آن زمان بخشی از اپوزیسیون بود، مدیریت می کرد. بر اساس گزارش رسانه های لهستانی، علاوه بر بریزا، دادستانی که از اصلاحات قضایی دولت PiS انتقاد کرده بود و رومن گیرتیچ، وکیل برجسته مخالف نیز با پگاسوس جاسوسی شدند.

روزنامه‌نگاران، سازمان‌های حقوق بشر و کارشناسان پزشکی قانونی داده‌ها برای اولین بار در ژوئیه 2021 درباره این نرم افزار جاسوسی اسرائیلی گزارش دادند. در سرتاسر جهان، به‌ویژه دولت‌های مستبد از این نرم‌افزار نظارتی در مقیاس وسیع علیه منتقدان، چهره‌های مخالف و روزنامه‌نگاران استفاده کرده بودند. پگاسوس از آسیب‌پذیری‌های امنیتی گوشی‌های هوشمند برای دسترسی گسترده به داده‌ها سوء استفاده می‌کند. همچنین امکان گوش دادن به مکالمات وجود دارد.

دونالد تاسک، نخست وزیر لهستان هم چندی پیش گفته بود: اسنادی در دست من است که متأسفانه 100 استفاده غیرقانونی پگاسوس از اسناد و اطلاعات محرمانه را تأیید می‌کند، متأسفانه لیست قربانیان این اقدامات بسیار طولانی است.

«پگاسوس» برنامه‌ای است که توسط شرکت اسرائیلی NSO Group Technologies ساخته شده است. این برنامه ابزاری ارزشمند برای سازمان‌های اطلاعاتی به حساب می‌آمد چرا که می‌توانست از راه دور بر روی گوشی هوشمند شخصی که هدف جاسوسی قرار می‌گرفت نصب شود.

انتقاد شدید رسانه‌های لهستانی از قلی‌زادهپیروزی حزب اپوزیسیون منتقد اروپا در انتخابات محلی لهستان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقامات اسرائیلی به جان هم افتادند!
  • دیوید کامرون خطاب به نتانیاهو: درگیری را تشدید نکنید
  • دیود کامرون خطاب به نتانیاهو: درگیری را تشدید نکنید
  • کامرون خطاب به نتانیاهو: درگیری را تشدید نکنید
  • روزنامه عربستانی : منطقه تاب تحمل تنش‌های بیشتر را ندارد/ ایران این بار منتظر نخواهد ماند
  • جاسوسی گسترده دولت لهستان با نرم افزار اسرائیلی
  • جاسوسی گسترده دولت لهستان با نرم افزار اسرائیلی پگاسوس
  • وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی: پیش از هرگونه حمله باید خوب فکر کنیم/ ایران به حمله ما واکنش نشان خواهد داد
  • وعده صادق هیمنه اسرائیل را فرو ریخت/ نیرو‌های مسلح ما آماده و منتظر فرمانده کل قوا هستند
  • اعتراف در خصوص حمله اسرائیل؛ باید منتظر پاسخ فوری ایران باشیم | سفر وزرای آلمان و انگلیس برای فشار به نتانیاهو