Web Analytics Made Easy - Statcounter

اداره کل اوقاف و امور خیریه قزوین با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: دفتر موقوفه ای با نام و نشانی منتشر شده در فضای مجازی که مدعی کمک و پرداخت عیدانه به کودکان یتیم شده بود، وجود ندارد.

به گزارش ایلنا از قزوین، در اطلاعیه این اداره کل در پی انتشار متنی در قالب فراخوان در شبکه های اجتماعی و پیام رسان‌های داخلی و خارجی مبنی بر پرداخت عیدانه به کودکان بی پدر زیر 18 سال منتشر شده، از شهروندان خواسته شده به موارد زیر توجه داشته باشند:

دفتر موقوفه ای به آدرس اشاره شده در استان قزوین وجود ندارد و اساسا چنین آدرسی در استان قزوین در محل شناسایی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در استان قزوین موقوفه ای با مشخصات درج شده در پیام (موقوفه بیات) وجود خارجی ندارد و این اداره کل هیچگونه مسئولیتی در قبال این موضوع ندارد.

هرگونه اطلاع رسانی در حوزه موقوفات،اماکن مذهبی و بقاع متبرکه از طریق مبادی رسمی و پورتال اطلاع رسانی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان قزوین به آدرس زیر اعلام می شود.

امروز متنی با عنوان عیدانه به بچه های یتیم در فضاهای مجازی منتشر و پخش شد که در آن از افراد زیر 18 سال فاقد پدر خواسته شده بود به همراه گواهی فوت پدر برای دریافت عیدانه در یک دفتر موقوفه در قزوین حضور یافته و مبلغ 200 هزار تومان دریافت کنند.

در این متن نشانی و نام دفتری که دفتر موقوفه خوانده شده بود نیز قید شده بود.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 اوقاف و امور خیریه پدر شبکه های اجتماعی فضای مجازی فوت 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۴۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش گسترده به توییت عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب؛از هشدار های برادرانه تا حمایت های دلسوزانه!

 

تابناک _ توییت مهدی فضایلی از اعضای حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در باره تذکر به برخی مسئولان بخاطر رفتارهای بی قاعده در موضوع حجاب با واکنش هایی روبرو شد.

در پی افزایش واکنش ها به حضور دوباره گشت ارشاد به خیابان و فیلم های منتشر شده از آن، سیدمهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در توئیتی نوشته بود:رهبر انقلاب: کشف حجاب، هم حرام شرعی است هم حرام سیاسی است...منتها...دشمن با نقشه و برنامه وارداین کار شده، ما هم باید با برنامه و نقشه وارد بشویم. کارهای بی قاعده و بدون برنامه نباید انجام بگیرد.پی نوشت: به تازگی برخی مسئولان به‌دلیل کارهای بی‌قاعده در حوزهٔ حجاب تذکر دریافت کرده‌اند.

توئیت فضائلی که خبر از تذکر به مسئولان درباره نحوه برخورد با حجاب می‌داد با واکنش‌هایی از سوی موافقان و مخالفان گشت ارشاد همراه شد. در همین راستا، یک توئیت قدیمی از او در فضای رسانه‌ای بازنشر شد که در آن نوشته بود: «ممکن است من و شما درباره برخی عملکردهای گشت امنیتی اجتماعی یا اثرگذاری آن حرف داشته باشیم اما این ربطی به اصل حجاب، ضروری بودن رعایت آن به عنوان یکی از احکام الله و لزوم برخورد متقضی با افراد هنجارشکن با فساد سازمان یافته ندارد؛ همینطور لزون رعایت حرمت پلیس.»

اما ساعتی پس از انتشار این توئیت قدیمی، مهدی فضائلی، در شبکه اجتماعی ایکس به آن واکنش نشان داد و نوشت:«‏ساعاتی است توئیت زیر به عنوان توئیت جدید بنده و به عنوان عقب نشینی از توئیت قبل در حال بازنشر است؛ ضمن تأیید محتوای این توئیت که مربوط به حدود ۱.۵ سال پیش است تأکید می کنم توئیت دیروز به قوت خود باقی است.»

همزمان با درج خبر تذکر رهبر انقلاب درخصوص برخی برخوردهای بدون قاعده در موضوع حجاب توسط مهدی فضائلی عضو دفتر رهبرانقلاب و بازتشر آن توسط رسانه دفتر رهبرانقلاب و صفحه رسمی رهبر‌انقلاب در توییتر، متاسفانه برخی کانال های تندرو در‌ پیام رسانهای داخلی با ادبیاتی ناشایست علیه دفتر رهبر انقلاب موضع گرفته و حتی شماره تلفن عضو دفتر رهبر انقلاب را برای مخاطبان تحریک شده خود منتشر کردند.

همچنین مهدی سلحشور یکی از مداحان مشهور کشور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: : جهت اطلاع امت حزب الله

قطع به یقین می گویم سلوک حضرت آقا تضعیف سرباز در میدان نیست، تذکری هم لازم باشد به خود فرمانده می‌دهند نه از بالای برج و بارو و سکوی دشمن...

وی در توئیتی دیگر نوشت:

راستی دستگاه های متعددی که فعل واجبشون رو مدتهاس رو زمین گذاشتن تذکری دریافت نکردند؟

ضمنا برای آگاهی امت حزب الله فقط ۵ تا از کارهای باقاعده ای که در این مدت در بحث عفاف و حجاب انجام دادید بفرمائید.

اما واکنش در شبکه های اجتماعی پایان انتقادات نبود زیرا حسین شریعتمداری در مطلبی با عنوان «دوستانه با برادر فضائلی» در مطلبی هشدار آمیز خطاب به وی نوشت:

۱- چند روز قبل و در حالی که نیروی انتظامی به اجرای وظیفه قانونی و شرعی خود در مقابله با کشف حجاب برخی از خانم‌ها در انظار و اماکن عمومی مشغول بود (و هست‌) و این اقدام پلیس با هجوم گسترده و پُرحجمی از سوی دشمنان بیرونی و پادوهای داخلی آنها رو‌به‌رو شده بود (و هنوز هم رو‌به‌روست‌)، برادر عزیزمان جناب آقای مهدی فضائلی که از ارادت نگارنده به خود بی‌خبر نیست، در توئیتی ضمن اشاره به نظر رهبر معظم انقلاب که «‌کشف حجاب هم حرام شرعی و هم حرام سیاسی است‌» نوشته بودند «‌منتها‌... دشمن با نقشه و برنامه وارد این کار شده، ما هم باید با برنامه و نقشه وارد بشویم، کارهای بی‌قاعده و بدون برنامه نباید انجام بگیرد.
پ.ن: بتازگی برخی مسئولان به‌دلیل کارهای بی‌قاعده تذکر دریافت کرده‌اند‌»!


۲- توئیت یاد شده با موج گسترده‌ای از اعتراض و انتقاد نیروهای مؤمن و وفادار به اسلام و انقلاب رو‌به‌رو شد چرا که، مدتی است پدیده پلشت و خانمانسوز کشف حجاب به یکی از نگرانی‌ها و دغدغه‌های جدی توده‌های عظیم مردم مسلمان و پاکباخته کشورمان تبدیل شده است و از بی‌توجهی برخی مسئولان و مراکز نسبت به این پدیده ناهنجار به شدت گلایه دارند و حالا که نیروی انتظامی با امکانات اندک خود پا به میدان نهاده و تلاش مؤمنانه و وظیفه‌شناسانه‌ای را برای مقابله با کشف حجاب آغاز کرده است، انتظار همگان آن است -و انتظار عاقلانه‌ای نیز هست- که از تلاش این نیرو قدردانی شود ولی توئیت برادر عزیزمان -شاید بی‌آن که بخواهند- این‌گونه نبود! این نکته نیز بدیهی است که احتمال بروز خطا در امور فراگیر و کارهای بزرگ همیشه وجود دارد و به قول معروف «‌فقط کسانی که دیکته نمی‌نویسند، غلط ندارند‌»! راه‌کار اما، تذکر مشفقانه همراه با قدردانی است.


۳- اکنون -با عرض پوزش- این پرسش از برادر عزیزمان آقای فضائلی در میان است که جناب ایشان از کدام جایگاه می‌فرمایند: «‌بتازگی برخی مسئولان به‌دلیل کارهای بی‌قاعده تذکر دریافت کرده‌اند‌»؟! چرا که با توجه به عضویت ایشان در دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، این تذکر به حضرت آقا نسبت داده می‌شود و شده است؟! 


برادر فضائلی عزیز! 


الف- بیت رهبر معظم انقلاب «‌سخنگو‌» ندارد و چنانچه تذکری ضرورت داشته باشد، مستقیماً و با ذکر مأخذ از سوی دفتر معظم‌له (آقایان گلپایگانی و حجازی‌) به اطلاع مخاطبان آن، اعم از مسئولان و یا مردم می‌رسد. توضیح آن که بیت معظم‌له حتی از به کار‌گیری واژه «‌یک مقام آگاه‌» نیز به شدت پرهیز می‌کند! از این روی، نظری که جنابعالی به حضرت آقا نسبت داده‌اید، خارج از روال یاد شده و از جانب شما، دور از انتظار بوده است.


ب- روز یازدهم ماه مبارک رمضان۳۱/۰۵/۱۳۸۹ 
حضرت آقا در دیدار دانشجویان با ایشان درباره نظراتی که به حضرت ایشان نسبت داده می‌شود، می‌فرمایند:
 «یک سؤالی هم در خلال صحبت بود، من این را گاهی بیرون هم شنیده‌ام. می‌گویند آیا ما هم باید مثل رهبری موضع بگیریم یا نه؟ خوب، رهبری یک تکلیفی دارد، ما یک تکلیف دیگر داریم. ببینید، مبادا کسی تصور کند که رهبری یک نظری دارد که برخلاف آنچه که به عنوان نظر رسمی مطرح می‌شود، در خفا به بعضی از خواص و خلّصین، آن نظر را منتقل می‌کند که اجراء کنند، مطلقاً چنین چیزی نیست. اگر کسی چنین تصور کند، تصور خطایی است، اگر نسبت بدهد، گناه کبیره‌ای انجام داده. نظرات و مواضع رهبری همینی است که صریحاً اعلام می‌شود، همینی است که من صریحاً اعلام می‌کنم‌».


برادر فضائلی عزیز! آنچه جنابعالی به حضرت آقا نسبت داده‌اید اولا؛ً با نظر صریحاً اعلام شده حضرت ایشان مغایرت دارد. آنجا که می‌فرمایند «‌مبادا کسی تصور کند که رهبری یک نظری دارد که برخلاف آنچه که به عنوان نظر رسمی مطرح می‌شود، در خفا به بعضی از خواص و خلّصین، آن نظر را منتقل می‌کند‌». و ثانیاً؛ با داب و روش بیت معظم‌له ناهمخوان است چرا که هرگاه رهبر معظم انقلاب تذکری را ضروری بدانند از طریق بیت به مسئولان ذی‌ربط اطلاع می‌دهند. 


مخصوصاً اگر این تذکر خطاب به نیروهای نظامی و انتظامی باشد. ثالثاً؛ برفرض که چنین تذکری داده شده باشد، به یقین چنانچه نظر حضرت آقا، تذکر علنی بود، به‌گونه علنی مطرح می‌فرمودند و حال که علنی مطرح نکرده‌اند، چرا حضرتعالی این تذکر را - برفرض واقعی بودن علنی کرده‌اید؟!


۴-‌ و بالاخره، اشاره به این نکته نیز ضروری است که برخی از جریانات کج‌اندیش و بداندیش تلاش کرده‌اند جناب فضائلی را -خدای نخواسته- مخالف برخورد جدی با پدیده کشف حجاب معرفی کنند و حال آن که ایشان در صدر توئیت خود به نظر حضرت آقا اشاره کرده‌اند که کشف حجاب را هم حرام شرعی و هم حرام سیاسی دانسته و بر ضرورت مقابله با آن تأکید داشته و دارند.

اما از سوی دیگر سید محمود رضوی مشاور محمد باقر قالیباف هم یادآور شد که این جماعت تندرو به دنبال آن هستند که هزینه کارهای بی قاعده به دوش رهبری بیفتد و پایه گذار این روش جریان انحرافی بود.

سیدمحمود رضوی، مشاور رئیس مجلس درباره «چالش تحمیلی حجاب و تندروی جماعت پرهزینه» در یادداشتی نوشت: 

پس از انتشار تصاویری آزاردهنده از اعمالی غیرقانونی در مواجهه با بانوان هنجارشکن و قانون شکن، توییتی غیر رسمی اما واضح از نظر رهبر معظم انقلاب منتشر که پس از آن حملات ناجوانمردانه جماعتی تندرو به عضو دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری بهانه‌ای شد تا چند خط بنویسم.

فکر می‌کنم میان همه مسلمین و مؤمنین جمهوری اسلامی اجماع وجود داشته باشد که حفظ حجاب واجب است. بعد از سخنان مقام معظم رهبری و تأکید ایشان در خصوص حفظ حجاب که آن را واجب شرعی و سیاسی دانستند، این حکم برای همه مردم و مسئولین لازم الاجرا و لازم الاتباع است.

در سال‌های اخیر جماعت پر سر و صدا و پرهزینه(تندروها)، اتفاقات بدی را برای نظام جمهوری اسلامی رقم زده‌اند و تصویر نیروهای مومن و انقلابی را در بین عموم مردم خراب کرده‌اند و در بزنگاه‌های مهم با عناوین مختلف، تندروی‌های خود را به اوج می‌رسانند و تلاش می‌کنند هر اقدامی خلاف نظر خود را آنقدر پرهزینه کنند که یا به انجام نرسد یا با حداکثر هزینه انجام شود، در مقوله چالش تحمیلی حجاب هم رفتار آن‌ها طوری است که در زمین همان افرادی که برنامه ریزی نموده و نقشه کشیده‌اند بازی می‌کنند و به دنبال این هستند که کار را به پشت بلندگو بکشانند و تا قبل از پشت بلندگو نظرات حضرت آقا را برای خود طبقه بندی می‌کنند که ارشادی است یا مولوی و بعد تصمیم می‌گیرند که تبعیت کنند یا از کنارش عبور کنند.

این گفتمان شنیدن از لبان مبارک و پشت بلند گو و فاصله گذاشتن بین شخص رهبر انقلاب با دفتر رهبری از همان مواردی است که پایه گذارش جریان انحرافی و به منظور بالا بردن هزینه اجرای منویات ایشان و کُند کردن ابزارهای مختلف رهبری برای اداره کشور بود، حالا هم در این آزمون ولایت پذیری که لازمه قبولی در آن ترجیح امر ولی با وجود ناخشنودی فردی و تفاوت نظر شخصی با نظر ایشان است، آن‌ها را مردود کرده است.

حالا هم این تندرو ها به دنبال آن هستند که ابتدا هزینه کارهای بی قاعده بر دوش رهبری معظم افتد و یا ایشان هزینه‌ی عقب نشینی از مواضع انقلابی که از موضع عقلانیت انقلابی بیان شده را پرداخت نمایند.

ضمن اینکه همه این‌ها توسط گروهی در حال انجام است که خود در عرصه اجرا نه کارنامه‌ای دارند و نه ایده‌ای برای تبلیغ حجاب و عفاف و رویه آن‌ها همیشه ایراد گیری و در مقام شاکی و متوقع ظاهر شدن بوده و ایده‌های آن‌ها عموما سلبی بوده تا ایجابی و اجرائی!

بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی و انتظاری که در جامعه برای انتقام شکل گرفت تا شهادت شهدای عزیز دیگر، شهید فخری زاده و شهید سید رضی تا شهادت شهدای کنسولگری ایران در سوریه، دوگانه انتقام/صبراستراتژیک شکل گرفت و جمعی از جبهه انقلاب آنقدر فضا را تنگ نمودند که حتی شاهد تعریض‌هایی به نهادهای انقلابی و حتی بزرگان نظام بودیم، اما باید نظام به یک آمادگی و طراحی همه جانبه و یک وحدت در مردم و مسئولین می‌رسید تا بتواند یک عملیات گسترده را شکل دهد.

در بحث حجاب هم شرایط مشابه وضعیت فوق را دارد، نظام به طور ناخواسته در مقابل یک اتفاق ناخوشایند فرهنگی و شرعی قرار گرفته که دشمن سال‌ها برای آن طراحی انجام داده و تا جایی جلو رفته که توانست فتنه‌ای همچون حوادث پائیز ۱۴۰۱ را رقم بزند، مومنین و نیروهای دلسوز و انقلابی از وضعیت موجود ناراحت و دلخورند، حتما باید کاری کرد که ضمن ایجاد وحدت بیشترین همگرایی را در جامعه ایجاد کند در مقابل دست دشمن هم از هرگونه دست درازی به روان جامعه و مردم کوتاه باشد، پس به نظر ولی مسلمین احترام بگذاریم، اجازه دهیم مسئولان اقدامات برنامه ریزی شده و با قاعده‌ای را طراحی و اجرا نمایند و باور کنیم اگر با همدلی و به دور از احساسات و فشارهای بیرونی و برنامه ریزی انجام شود، همچون وعده صادق هم دشمن را ناامید و هم مردم انقلابی، علما، مومنین و خانواده شهدا و ایثارگران خوشحال خواهند شد.

روز گذشته روزنامه جوان هم در گزارشی نوشت که، با آغاز طرح جدید برخورد با بی‌حجابان و برخی از فیلم‌ها و تصاویر منتشر شده که بار دیگر موجب داغ شدن این بحث در شبکه‌های اجتماعی شد، کاربرانی از برخی نحوه‌های خشن و تند برخورد با زنان کم‌حجاب یا بی‌حجاب گلایه کردند. کاربران تأکید داشتند که در اشاعه فرهنگ عفاف و حجاب آنچه مؤثر است کارهای نرم و فرهنگی است. برخی از کاربران این نوع برخوردها را موجب لج‌بازی بیشتر دانستند. فعالان شبکه‌های اجتماعی تأکید داشتند که بهتر آن است در تصویب قانون عفاف و حجاب تعجیل شود و آن قانون محور انجام همه امور این حوزه باشد. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران را مرور کرده‌ایم.

جلیل محبی:

در مصوبه کمیسیون قضایی چیزی از گشت ارشاد نیست. در مصوبه کمیسیون که با همکاری وزارت کشور نوشته‌اند هم بی‌حجاب با دوربین شناسایی و بوسیله پلیس جریمه می‌شود. یعنی همین الان هم دولت می‌تواند شناسایی کند و به قوه قضاییه بدهد. این اصرار بر روش نامطلوب گشت ارشاد الان برای چیست؟

عباس‌علی امیری:

یه چیزی را متوجه نشدم هنوز قانون حجاب و عفاف تصویب نشده (رفت و برگشت بین مجلس و شورای نگهبان). چطور دوباره همان روش گذشته گشت ارشاد دارد اجرا می‌شود؟ آیا در کشور نهادهای فراتر از قانون وجود دارد؟

محسن پورعرب:

پی‌آیند تکرار اشتباه گشت حجاب تضعیف انسجام ملی، وحدت کلمه و همدلی و همبستگی دربرابر دشمن خارجی صرف نظر از اختلافات سلیقه‌ای و سیاسی داخلی بوده است.

محسن مهدیان:

واقعاً نیاز به برخورد در صحنه نیست. پلیس باید مجهز به دوربین تنها تذکر دهد. قطعاً اکثریت توجه و اصلاح می‌کنند. اگر نیاز بود با ثبت تصاویر، شناسایی شده و بعد احضار یا در نهایت توسط نیروی متخصص جای دیگری بازداشت شوند. مسیر پرچالش گذشته باید ارتقا پیدا کند. عجیب است که توجه نمی‌کنیم.

مهدی تکلو:

من حاضرم از گشت ارشاد دفاع کنم به شرط آنکه بگویند و بدانم مأموریت مخصوص گشت ارشاد چیست و مخاطب آن کیست؟ اصلاحیه‌های آن نسبت به گذشته چیست؟ و مهم‌تر از هرچیزی اینکه گشت ارشاد قطعه‌ای از کدام «طرح جامع منسجم» است و نقش آن در کل این مجموعه چیست؟ برای من روشن است چنین طرحی وجود ندارد!

علیرضا کیان‌پور:

مسئله حجاب نیازمند یک بسته جامع رسانه‌ای، فرهنگی، نظام آموزشی و حقوقی است.

طاها باقری:

حدود یک سال گشت ارشاد تعطیل بود. نهادهای حاکمیتی چه فعالیت‌های فرهنگی و رسانه‌ای برای حجاب و پوشش انجام دادن که توقع داشتن وضع بهتر بشه؟

علی ربیعی:

‌واقعاً من درک نمی‌کنم چگونه است که تا مردم ایران به‌رغم روایت‌سازی‌های مختلف، در مقابله با رژیم اسرائیل حس خوب و غرورآمیزی پیدا می‌کنند، ناگهان جریانی جامعه را به تقابل می‌کشاند. با همه درک و فهمم از امنیت و منافع ملی، معتقدم شیوه برخورد و اقدامات خیابانی درخصوص حجاب، نه تنها به دور از تدبیر است، بلکه نه امنیت ساز است و نه مقوم ارزش‌های دینی.

سینا کلهر:‌

ای دریغ از...‌ای دریغ از...‌ای دریغ از... درس نگرفتن از تجربه ها، آزمودن دوباره آزموده‌ها، ضایع شدن اصول، از دست رفتن فرصت‌ها و... زخم‌هایی که در روح و روان و جان‌ها می‌ماند و کهنه می‌شود.

فاطمه رایگانی:
خدا قوت به گشت ارشاد که ایران اینترنشنال و اسرائیل به فارسی و... را از لکنت بعد از عملیات وعده صادق درآورده و با هنرنمایی در خیابان برایشان محتوای بدون هزینه و شیرین تولید می‌کنند. هیچ دشمنی نمی‌تواند تا این حد گسل‌های اجتماعی را دوباره فعال کند که شما می‌کنید.

دیگر خبرها

  • افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف برگزار می شود
  • نمایشگاه دستاورد‌های وقف برپا می‌شود
  • تاسیس دفتر راه و شهرسازی بردسکن خراسان‌رضوی
  • واکنش گسترده به توییت عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب؛از هشدار های برادرانه تا حمایت های دلسوزانه!
  • واکنش جدید معاون دفتر رهبری به توئیت جنجالی
  • واکنش معاون دفتر رهبری به حاشیه سازی درباره توئیت دیروزش + عکس | تذکر رهبری به برخی مسئولان در موضوع حجاب و ماجرای یک توئیت دیگر
  • پروژه «وعده صادق» در قالب چهار محتوا منتشر شد
  • واکنش سلحشور، مداح معروف به تذکر دفتر رهبری: سلوک آقا تضعیف سرباز در میدان نیست!
  • واکنش عجیب یک مداح به تذکر عضو دفتر رهبری به مسئولان درباره رفتارهای بی قاعده در حجاب
  • واکنش عجیب یک مداح به تذکر دفتر رهبری به مسئولان درباره رفتارهای بی قاعده در حجاب