Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، محمدرضا اردکانیان عصر امروز سه شنبه ۳۰ بهمن ماه، در آیین تودیع و معارفه مدیران عامل قدیم و جدید سازمان آب و برق خوزستان، اظهار داشت: از ۵۱ میلیارد متر مکعب حجم مخازن سدهای بزرگ ساخته شده کشور، ۲۲ میلیارد متر مکعب آن در خوزستان قرار دارد که به معنای وجود سهم ۴۲ درصدی وزارت، در خوزستان مخازن سدهای بزرگ ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از مجموع ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار هکتار شبکه‌های مدرن آبیاری در کشور، ۴۵۰ هزار هکتار در خوزستان قرار دارد که معادل ۲۰ درصد شبکه های مدرن آبیاری کشور است.

وزیر نیرو تصریح کرد: از مجموع ۱۲ هزار مگاوات ظرفیت منصوبه نیروگاه های برق آبی کشور بیش از ۷ هزار مگاوات آن در خوزستان قرار دارد که ۶۰ درصد است.

اردکانیان گفت: از مجموع ۲ هزار و چهارصد میلیارد تومان منابع مالی حاصل از فروش منابع آب طبق قانون ۲۷ درصد آن متعلق به خوزستان است و ۴۰ درصد دارایی های فیزیکی وزارت نیرو در این استان قرار دارد.

وی ادامه داد: سازمان آب و برق قدمتی بیش از قدمت تاسیس وزارت نیرو دارد و از آن قدیمی تر است.

اردکانیان با اشاره غیرمستقیم به مدیریت طولانی مدت شمسایی مدیرعامل پیشین بر سازمان آب و برق و عدم حضور وی در جلسات استانداری و پاسخگویی به اصحاب رسانه، بر پاسخگویی فرهاد ایزدجو مدیرعامل جدید سازمان آب و برق خوزستان به مردم استان و اصحاب رسانه تأکید کرد.

وی بیان کرد: در حال تدوین شیوه نامه ای برای محدودیت عمر مدیریت در وزارت نیرو و گردش نخبگان هستیم.

وزیر نیرو ادامه داد: چرخش نخبگان باید در وزارت نیرو وجود داشته باشد و این گونه نباشد که در سازمان های بزرگ و ثروتمند مثل آب و برق خوزستان در رابطه با چرخش نخبگان و گردش مدیریتی دچار مشکل باشد.

اردکانیان با اشاره به شرایط آب در کشور و خوزستان، مسئله آب را مسئله ای میان بخشی و نیازمند هم افزایی و تفاهم و هماهنگی سازمان های مرتبط با حوزه آب دانست.

وی توجه به سیل بندها، لایروبی رودخانه های خوزستان و ایمنی سدها را در زمان سیلاب و بارندگی شدید امری حیاتی خواند.

وزیر نیرو که با آرامش سخنرانی می کرد و سعی در مدیریت فضای جلسه به دلیل حساسیت مسئله آب و بحران های مرتبط با آن و انتقادهای مرتبط با مدیریت طولانی مدت شمسایی بر سازمان آب و برق خوزستان داشت، خواستار توجه جدی مدیرعامل جدید آب و برق به این حساسیت ها و دغدغه مردم و نمایندگان شد، اما به صورت مستقیم پاسخی به درخواست های مردم  و پرسش های نمایندگان استان در مجلس در باره طرح های انتقال آب بین حوزه ای از سرچشمه کارون نداد.

اردکانیان بر پایبندی خود به قول های داده شده به نمایندگان استان در مجلس بهنگام رای اعتماد و برنامه های خود تأکید کرد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: وزیر نیرو در خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۴۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

رئیس مجلس گفت: مسئولیت کمبود و گرانی دارو بر عهده سه دستگاه وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بانک مرکزی بوده و قطعاً بانک مرکزی در تأمین ارز دارو تأخیر داشته است.

به گزارش مشرق، حسینعلی حاجی دلیگانی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون بهداشت درباره کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جزء (۱) بند (س) تبصره (۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ در تذکری با استناد به ماده ۲۳۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس با اشاره به اینکه موضوع دارو تاکنون ۴ مرتبه در جلسه نظارتی مجلس مورد بررسی قرار گرفته، اما تاکنون مشکل مردم در حوزه کمبود و گرانی دارو حل نشده است، گفت:آخرین جلسه نظارتی در این خصوص در ۱۹ دی ماه سال گذشته بود که رئیس مجلس به وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی فرصت دو ماه برای اصلاح وضعیت داد.

نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس در ادامه با اشاره به دو اتفاقی که قرار بود در حوزه دارو رخ دهد، عنوان کرد: بنا بود ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد آن را مردم پرداخت کنند، اما در حال حاضر این هزینه بین بیمه و مردم نصف شده است.

وی افزود: از سوی دیگر بیش از وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی مسئول این قضیه بودند به نحوی که بانک مرکزی باید به موقع منابع ارزی را تأمین می‌کرد که این اتفاق صورت نگرفت و به جای آن شاهد ارزپاشی برای سفرهای خارجی و افزایش ۵۰۰ دلار به هزار دلار بودیم.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اضافه کرد: سازمان برنامه و بودجه نیز تاکنون ۷۰ هزار میلیارد تومان طلب داروسازان و داروفروشان را نداده است، همچنین سازمان تأمین اجتماعی نیز هزینه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی را پرداخت نکرده؛ این در حالی است که مجلس شورای اسلامی حکیمانه و به صورت مقبول این موضوع را دنبال کرده است.

قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز که باعث اشکالات توزیع دارو شد، محرز است

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر با بیان اینکه بعد از بررسی‌ها و جلسات برگزار شده درخصوص دارو، شخص بنده نیز جلسه جداگانه‌ای با بانک مرکزی و وزارت بهداشت داشتم، گفت: بر اساس گزارش جمع‌بندی نظارتی کمیسیون بهداشت از این جلسه، سه دستگاه سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و وزارت بهداشت در این خصوص مسئول هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه قطعا بانک مرکزی در واگذاری ارز در اواخر بهار و ابتدای تابستان تأخیر داشته است، یادآور شد: این موضوع اشکالاتی را در توزیع دارو به وجود آورد که البته در پایان سال ۱۴۰۲ توانست به تعهدات خود عمل کند، اما به هر حال تأخیر داشت.

رئیس قوه مقننه همچنین تصریح کرد: موضوع کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی در این جلسه بر اساس ماده ۲۳۴ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس به رأی گذاشته می‌شود تا مجلس تشخیص خود را درباره آن اعلام کند، اما به هرحال موضوعات دیگر در حوزه ارزی و بودجه را پیگیری خواهیم کرد.

دیگر خبرها

  • اینترنت در زمان برگزاری نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ قطع نمی‌شود
  • مراسم معارفه امام جمعه بخش سردشت دزفول
  • ۹۰ درصد نیرو‌های پتروشیمی ایلام بومی هستند
  • با سفر رئیس‌جمهور به سریلانکا طرح چندمنظوره سد و نیروگاهی افتتاح می‌شود
  • آمار ورزشکاران سازمان یافته استان مرکزی ۱۴ درصد افزایش یافت
  • مراسم معارفه استاندار لرستان برگزار شد
  • تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • اسناد مالکیت ۲۵ هزار هکتار حریم و بستر رودخانه در خوزستان صادر شد
  • اخذ مجوز جذب یک هزار نخبه علمی توسط وزارت نیرو
  • اخذ مجوز جذب یک هزار نخبه علمی/۶۰ نفر استخدام شدند