Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد طالعی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در گفت وگو با خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  اظهار کرد: دانشگاه در سال ۹۷ بیش از ۶۸۰ مقاله ISI را منتشر کرده و برای دانشجویانی که از دستاورد‌های پایان نامه خود مقاله چاپ کنند و پتنت ثبت کنند، تشویق ویژه‌ای در نظر گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی گفت: در سال ۹۷ دانشگاه توانست با افزایش ارتقا کیفی مقالات، بیش از ۷۰ درصد مقالات ISI خود را در مجلات با رتبه کیفی ۱ و ۲ منتشر کند و همچنین تعداد مقالات منتشر شده با همکاری پژوهشگران بین المللی با رشد خوبی مواجه شده است.

وی افزود:، چون دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی یک دانشگاه صنعتی است، اکثر مقاله‌ها در حوزه مهندسی قرار دارد؛ از طرفی با توجه به متفاوت بودن تعداد اعضای هیئت علمی و حوزه‌های تخصصی مربوطه، سرانه انتشار مقالات در دانشکده‌های مختلف، تفاوت دارد.

طالعی بیان کرد: این مقالات بر اساس تحقیقات دانشجویان تحصیلات تکمیلی و با مشارکت و همکاری اعضای هیئت علمی و دانشجویان تدوین و منتشر می‌شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی گفت: در سال گذشته طبق توافق نامه‌ای که شورای عالی عتف تنظیم کرد ۷۰ درصد هزینه دسترسی به پایگاه نشریات علمی خارجی شورای عالی عتف و ۳۰ درصد آن از بودجه دانشگاه‌ها و در قالب یک کنسرسیوم، پرداخت شد و در این طرح سهم دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی حدود ۷۰۰ میلیون تومان بوده است.

وی افزود: امسال با توجه به وضعیت بازار ارز و اینکه ارز دولتی برای این ردیف پوشش داده نشده است؛ طبق تصمیم گرفته شده در آخرین جلسه شورای معاونین پژوهشی دانشگاه‌های سطح یک و برتر کشور قرار شد رایزنی لازم جهت تامین مالی پایگاه داده نشریات علمی خارجی در سرفصل بودجه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شود تا وزارت علوم تحقیقات و فناوری، دسترسی کل دانشگاه‌ها را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: تسهیلات دانشگاه خواجه نصیر برای دانشجویان نیازمند/ راه‌اندازی ۳ مجموعه خوابگاهی برای متاهلان

طالعی اظهار کرد: برای ایجاد انگیزه و تشویق دانشجویان در انتشار مقاله از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی یک آیین نامه تشویقی درنظر گرفته است و در آن دانشجویانی که بیش از حد نصاب مقاله چاپ کنند مورد تشویق قرار می‌گیرند؛ به طور مثال اگر دانشجویان دکتری که موظف به ارائه ۲ مقاله برای دفاع از رساله‌شان هستند بیش از ۲ مقاله ISI منتشر کنند به آن‌ها بین یک تا ۳ میلیون تومان جایزه تشویقی تعلق می‌گیرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی اظهار کرد: یکی از حوزه‌های ارتباط دانشگاه با صنعت کارآموزی دانشجویان است که در این راستا دانشگاه با صنایعی از قبیل برق، نیروگاه‌ها، شرکت‌های برق منطقه‌ای و شرکت مپنا ارتباط دارد.

طالعی افزود: همچنین در حوزه هوافضا با سازمان‌هایی که در این حوزه فعالیت دارند همکاری داریم و دانشجویان کارآموزی خود را در این صنایع ‌می‌گذرانند.

وی گفت: یکی دیگر از حوزه‌های ارتباط دانشگاه با صنعت، انعقاد ۳ تفاهم‌نامه همکاری با مراکز رشد سازمان‌هاست که به طور جدی دنبال می‌شود؛ هدف از این تفاهم‌نامه‌ها برقراری پل ارتباطی بین دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه با نیاز مراکز رشد صنعتی است که این کار از طریق در اختیار قرار دادن دفاتر مراکز رشد دانشگاه به مراکز رشد صنایع صورت ‌می‌گیرد.

طالعی بیان کرد: دانشگاه به دنبال آن است که ایده حاصل از گره‌ها و مشکلاتی که در مراکز رشد وابسته به صنایع وجود دارد و این مراکز به دانشگاه معرفی شده‌اند را به کمک اعضای هیئت علمی و دانشجویان به محصول تبدیل کند.
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشگاهی اخبار دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۶۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰بدهی میلیارد تومانی بیمه‌ها به دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال‌وبختیاری

رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال‌وبختیاری گفت:۴۰۰ میلیارد تومان سازمان‌های بیمه به دانشگاه علوم پزشکی استان بدهکار هستند که پرداخت این مطالبات در تحقق اهداف علوم پزشکی استان می‌تواند بسیار موثر باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری، محمدحسین اعرابی، امروز_ یکشنبه دوم اردیبهشت_ در نشست خبری با اشاره به هفته سلامت اظهار کرد: بالا رفتن سلامت جامعه نیازمند مشارکت حداکثر همه افراد جامعه است و رسانه‌ها می‌توانند در بالا بردن سطح سلامت و سواد سلامت نقش مؤثری ایفا کنند.

وی تصریح کرد: در پنج ماه گذشته سعی شد معوقات پرسنل که بیش از یک سال پرداخت نشده بود، پرداخت شود، همچنین با دریافت مطالبات دانشگاه علوم پزشکی از شرکت‌های بیمه این پرداخت‌ها نظم بهتری خواهند گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال‌وبختیاری ادامه داد: ۴۰۰ میلیارد تومان سازمان‌های بیمه به دانشگاه علوم پزشکی استان بدهکار هستند که پرداخت این مطالبات در تحقق اهداف علوم پزشکی استان می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

اعرابی با بیان اینکه حضور و مشارکت مردم باعث موفقیت کارها می‌شود و در بحث سلامت هم به این شکل خواهد بود، تاکید کرد: استفاده از ظرفیت خیران در حوزه سلامت می‌تواند موجب رشد زیرساخت‌ها و سلامت عمومی شود که در این راستا، لیست و مجموعه نیازمندی‌های حوزه سلامت استان احصا شده که در اختیار آنها قرار خواهد گرفت، این مجموعه می‌تواند در جهت هدفمند شدن کمک خیرین و حل مشکلات بر اساس اولویت‌ها بسیار حائز اهمیت باشد.

وی با بیان این‌که سرانه پزشکی و بهداشتی استان نسبت به متوسط کشور مناسب است، افزود: پروژه عمرانی الحاقی بخش هاجر در اولویت اول نسبت به پروژه‌های عمرانی دیگر است، این پروژه در سه فاز در حال اجراست که فاز اول آن شامل بخش اورژانس و رادیوتراپی است حداکثر در نیمه اول سال به شرط تأمین اعتبار تکمیل خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال‌وبختیاری ادامه داد: یکی از مشکلات اصلی در بیمارستان هاجر بخش اورژانس است که با تکمیل فاز اول این مشکل برطرف خواهد شد.

اعرابی گفت: سالانه ۲۰ درصد به دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی استان اضافه می‌شود که در تلاش هستیم دو دانشکده پزشکی و پیراپزشکی تا پایان سال مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

وی اضافه کرد: تلاش شده رشته‌های که نیازمند بوم استان و کشور است در این دانشگاه توسعه داده شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال‌وبختیاری خاطرنشان کرد: در جهت تجهیز بیمارستان و مراکز درمانی استان نزدیک به هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در دولت سیزدهم اعتبار جذب شده است.

پزشک خانواده در شش شهر بزرگ استان اجرایی خواهد شد

علی ضامن صالحی‌فرد رئیس مرکز بهداشت چهارمحال‌وبختیاری نیز با اشاره به شعار هفته سلامت اظهار کرد: ۳۰۸ خانه بهداشت فعال، ۹۴ پایگاه سلامت و ۲۴ مرکز شبانه روزی در استان در راستای ارتقا سلامت در حال خدمت‌رسانی هستند.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرچم‌دار سلامت خانواده و جوانی جمعیت است ادامه داد: در شش شهر بالای ۲۰ هزار نفر استان پزشک خانواده اجرایی خواهد شد.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال‌وبختیاری، تصریح کرد: چهارمحال‌وبختیاری به عنوان اولین استان مطالعه ارتقا سطح سواد دانش آموزان عشایری را اجرا خواهد کرد و نیازهای عشایر استان در حوزه سلامت احصا خواهد شد.

کد خبر 746649

دیگر خبرها

  • محدودیت تردد در دانشگاه شریف در روزهای کنکور
  • محدودیت تردد در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
  • ماجرای قتل ۳۰ هزار تومانی در کبابی!
  • مرز خسروی فعال‌تر می‌شود
  • (ویدئو) تشویقی ۱۸ میلیون تومانی فرزند اول در وزارت نیرو!
  • راه‌های ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • حمایت ۴ میلیارد تومانی بخش صنعتی از پژوهشگران امیرکبیر
  • بدهی ۴۰۰ میلیارد تومانی بیمه‌ها به دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال‌وبختیاری
  • ۴۰۰بدهی میلیارد تومانی بیمه‌ها به دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال‌وبختیاری