Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی قنبری مطلق رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت  در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره  شایع‌ترین سرطان‌ها در ایران، موارد مرگ و میر و هزینه تشخیص و درمان بیماران سرطانی در کشور اظهار کرد: سالیانه در حدود ۱۱۰ هزار مورد ابتلا ابتلا  به سرطان در کشور شناسایی می شود و سرطان سینه در زنان و روده بزرگ در مردان از بروز بالاتری برخوردار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالیانه ۵۵ هزار نفر از سرطان در ایران می‌میرند

 رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت ادامه داد: شایع‌ترین سرطان‌ها در زنان سرطان سینه، روده بزرگ، پوست و تیروئید و شایع‌ترین سرطان‌ها در مردان پروستات ، مثانه و روده بزرگ بوده و میزان مرگ و میرهای ناشی از سرطان سالیانه ۵۵ هزار نفر است.

 قنبری مطلق با بیان اینکه از شیوع سرطان آمار دقیقی در دست نداریم، افزود: در هر ۱۰۰ هزار نفر،  ۱۵۷ مرد و ۱۳۰ زن مبتلا به سرطان می شوند و این درحالی است که آمار ابتلا به سرطان در دنیا در مردان ۲۰۵ و در زنان ۱۶۵ است.

شیمی درمانی و رادیو تراپی در مراکز دولتی رایگان است

 رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت بیان کرد: خوشبختانه در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی دولتی خدمات شیمی درمانی و رادیوتراپی رایگان است و بیماران سرطانی کمتر از ۲۰ درصد از هزینه داروهای شیمی درمانی را به طور متوسط پرداخت می کنند البته در برخی از موارد پرداخت ۲۰ درصد از هزبنه های سرطان برای عده‌ای از بیماران دشوار است و بسته حمایتی از طرف سازمان غذا و دارو برای بیماران کمتر برخوردار  بخشی از هزینه‌های دارویی بیماران را تحت پوشش قرار می‌دهد.

 قنبری مطلق بیان کرد: ما یک بسته حمایتی در معاونت درمان وزارت بهداشت تحت عنوان بسته حمایتی بیماران سرطانی داریم که آن هم به طور عمده برای بیماران کمتر برخوردار است که علاوه بر خدمات بستری، خدمات بخش سرپایی نیز تحت پوشش قرار می‌گیرد تا هزینه بیماران سرطانی کاهش پیدا کند.

هزینه سالیانه دارو و تشخیص و درمان سرطان در کشور

 رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت با اشاره به هزینه داروی بیماران سرطانی در کشور گفت: سالیانه بین ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ میلیارد تومان هزینه داروهای بیماران سرطانی است که ۸۰ درصد این مبلغ را صندوق های بیمه گر و یارانه وزارت بهداشت تحت پوشش قرار می دهند و کمتر از ۲۰ درصد این هزینه را بیماران می پردازند.

 قنبری مطلق با بیان اینکه عدد دقیقی از هزینه‌های تشخیص و درمان بیماری سرطان نداریم، افزود: تا سال آینده به کمک سامانه‌ها می‌توانیم عدد دقیق هزینه‌های تشخیص و درمان بیماری سرطان در کشور را بدست آوریم اما برآورد شده است که سالیانه بیش از ۳ هزار میلیارد تومان هزینه تشخیص و درمان سرطان است و باید توجه داشت که سرطان‌ها متنوع هستند و هزینه تشخیص درمان سرطان سینه با تشخیص و درمان سرطان سرو گردن متفاوت است.

هزینه ۱۵۰۰  میلیارد تومانی شیمی درمانی در ایران

 رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت افزود: سالیانه ۱۵۰۰ میلیارد تومان صرف درمان بیماران سرطانی با شیمی درمانی می‌شود، درصورتی که درمان سرطان شامل سه جزء مهم است که روش‌های درمان با جراحی بیشترین تاثیر را دارد و در درجه بندی بعدی درمان سرطان  رادیوتراپی و شیمی درمانی قرار می‌گیرند و ما در وزارت بهداشت تلاش می‌کنیم تناسب عادلانه‌ای وجود داشته باشد و درمان سرطان متناسب با اثربخشی و مداخلات انجام شود.

تشخیص زودرس سرطان مهمترین راه برای پیشگیری و کاهش هزینه

 قنبری مطلق با بیان اینکه تشخیص زودرس سرطان مهمترین راه برای پیشگیری و کاهش هزینه است، گفت: اصولا برخی از سرطان‌ها امکان تشخیصص زودرس دارند و مردم نسبت به علائم اولیه این سرطان‍‌ها باید آگاهی داشته باشند.

رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت ادامه داد : سرطان های که امکان تشخیص زود هنگام دارند ما آنها را در قالب برنامه تشخیص زودهنگام سرطان قرار داده ایم و در مزاکر تشخیص و غربالگری سرطان تست‌ها و معاینه‌های تشخیصی را انجام می‌دهیم تا در مراحل اولیه بتوانیم این سرطان‌ها را شناسایی کنیم.

تشخیص زودهنگام سه سرطان شایع در کشور

قنبری مطلق افزود: وزارت بهداشت سه سرطان سینه، روده بزرگ و دهانه رحم را در برنامه تشخیص زودهنگام سرطان قرار داده است و در آینده سرطان‌های دیگری جهت تشخیص زودهنگام به برنامه‌  اضافه می‌شوند.

 رئیس اداره سرطان وزارت بهداشت ادامه داد: سه سرطان سینه، روده بزرگ و دهانه رحم از بروز بالایی برخوردار هستند و ۴۰ درصد سرطان‌ها در زنان  را این سه سرطان به خود اختصاص می‌دهند و  در مجموع این سه سرطان،  ۲۵ درصد از کل موارد سرطان‌ها در مردان و زنان محسوب می‌شوند.

قنبری مطلق تصریح کرد: اگر برای این سه سرطان برنامه تشخیص زودهنگام را به طور کامل اجرایی کنیم از بروز موارد جدید این سه سرطان شایع پیشگیری خواهیم کرد یا سرطان ‌ها  را درمراحل اولیه تشخیص می‌دهیم و درمان می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۶۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۶ هزار نیروی ‌جدید در ‌وزارت بهداشت

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از جذب ۲۶ هزار نیروی ‌جدید در ‌وزارت بهداشت خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، بهروز رحیمی در دیدار استاندار آذربایجان شرقی با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت پروژه های بهداشت و درمان در سطح کشور و آذربایجان شرقی اظهار داشت: در این مدت 3 هزار پروژه بهداشتی به اتمام رسیده و وارد چرخه خدمت شده است.

وی با اشاره به تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران و جذب 26 هزار نیروی انسانی جدید در بدنه وزارت بهداشت افزود: در این مدت تلاش کردیم تا دستگاه‌هایی با تکنولوژی سنگین را برای خدمت در بخش درمان به اقصی نقاط کشورمان برسانیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، از استان آذربایجان شرقی به عنوان استان پیشتاز جهاد سازندگی در عرصه نظام سلامت نام برد و تصریح کرد:‌ در دانشگاه علوم پزشکی تبریز یک عقلانیتی حاکم است و در منظر ما جهاد سازندگی در این استان حاکم است و مردم بعدا متوجه خواهند شد که چه اقداماتی در این مدت انجام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در نامه ای به وزیر بهداشت: وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • تعرفه های آندوسکوپی و کولونوسکوپی پاسخگوی هزینه‌ها نیست
  • به درمان سرطان به کمک آزمایش دی‌ان‌ای امیدوار باشیم؟
  • اجرای پویش ملی غربالگری سرطان در ایران
  • خبر خوش وزیر بهداشت برای سمنانی‌ها؛ افتتاح مرکز درمان سرطان در هفته دولت امسال
  • درمان رایگان انواع سرطان‌ها در دست برنامه‌ریزی است
  • بیماران سرطانی گروه هدف پویش ملی سرطان هستند
  • هزینه درمان بیماران هموفیلی؛ ۱۰۰ میلیون تومان در ماه!
  • جذب ۲۶ هزار نیروی ‌جدید در ‌وزارت بهداشت