Web Analytics Made Easy - Statcounter

آلودگی‌های نفتی سواحل و رودخانه‌های گناوه در استان بوشهر که منشأ آن در کوه‌های «بی‌بی‌ حکیمه» اعلام شده بود، به طور کلی برطرف شد. باران غلامی خمیران خبرنگار

آلودگی نفتی رودخانه بردخون

«فرهاد قلی نژاد»، مدیرکل اداره حفاظت محیط زیست استان بوشهر با تأیید این خبر، افزود: شرکت بهره‌برداری نفت وگاز گچساران یکی ازشرکت‌های مهم تابع شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب است که برخی تأسیسات نفتی موجود آن در استان بوشهر زیرمجموعه این شرکت قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بارندگی‌های یک ماه گذشته برخی از خطوط نفتی این شرکت به‌دلیل فرسودگی دچار نشتی شده بود که آلودگی نفتی رودخانه بردخون را هم به‌دنبال داشت.

قلی‌نژاد یادآور شد: براساس تصاویر ماهواره‌ای هم‌اکنون هیچ لکه نفتی و آلودگی در سواحل و رودخانه‌های گناوه و همچنین رودخانه «بردخون» که آلودگی نفتی بالایی داشت، وجود ندارد.

مدیرکل اداره حفاظت محیط زیست استان بوشهر با اشاره به بارندگی‌های اخیر و مشاهده دوباره این نوع آلودگی، گفت: خوشبختانه بعد از بارندگی‌های چند روز گذشته، آلودگی نفتی در رودخانه‌های گناوه و همچنین رودخانه بردخون مشاهده نشده است.

قلی‌نژاد یادآور شد: شرکت نفت و گاز گچساران با هماهنگی محیط زیست و اداره کل بنادر و کشتیرانی استان، لکه‌های نفتی را که در چند نقطه مشخص شده بود، مهار کرد. در حال حاضر نیز این شرکت بازدیدهای میدانی خطوط نفتی را دردست کار دارد تا در صورت مشاهده خطوط نفتی فرسوده نسبت به بازسازی و تعویض آنها اقدام کند.

«سیدعلی پاک نژاد»؛ فرماندار و مدیر بحران گناوه نیز هرگونه آلودگی نفتی در رودخانه‌های این شهرستان را رد کرد و اظهار داشت: درپی بارندگی‌های شدید و طغیان رودخانه‌های فصلی بالادست، امسال لکه‌های نفتی در 2 مرحله به‌صورت گسترده در این محدوده مشاهده شد و نقاط بکر آن را آلوده کرد. خوشبختانه با تدابیر اندیشیده شده هم‌اکنون تمام آلودگی‌ها رفع شده و مشکل خاصی وجود ندارد.

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۶۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی

با بازگشت تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ونزوئلا، این کشور آمریکای جنوبی در تلاش برای سرعت بخشیدن به روند فروش نفت خود به ارز دیجیتالی است.   به گزارش ایسنا، وزارت خزانه‌داری آمریکا هفته گذشته، به مشتریان و تامین کنندگان شرکت نفتی دولتی PDVSA ونزوئلا تا ۳۱ مه فرصت داد تا مبادلات مالی خود تحت مجوز عمومی را که تمدید نکرده است، تکمیل کنند. این اقدام، تولید و صادرات نفت را برای ونزوئلا، دشوارتر خواهد کرد زیرا شرکت‌ها برای همکاری با ونزوئلا، باید دست نگه داشته و تک به تک، از دولت آمریکا مجوز دریافت کنند.   شرکت PDVSA از سال میلادی گذشته، به تدریج در حال جابجایی فروش نفت به ارز دیجیتالی یواس‌دی‌تی (USDT) بوده که به تتر هم معروف است و ارزشش به دلار آمریکا مرتبط است و برای حفظ ارزش ثابت، طراحی شده است.   رویترز به نقل از سه منبع آگاه نوشت: شرکت نفتی دولتی PDVSA ونزوئلا به دنبال تسریع استفاده از این ارز دیجیتالی است تا ریسک بلوکه شدن درآمد حاصل از فروش نفت در حساب‌های بانکی خارجی، کاهش پیدا کند.   پدرو تله‌چیا، وزیر نفت ونزوئلا هفته گذشته به رویترز گفته بود ما از ارزهای مختلفی استفاده می‌کنیم و در بعضی از قراردادها، ارزهای دیجیتالی ممکن است شیوه پرداخت مورد ترجیح باشد.   صادرات نفت ونزوئلا در دوران تعلیق موقتی تحریم‌های آمریکا افزایش یافت و در مارس، به حدود ۹۰۰ هزار بشکه در روز رسید که بالاترین میزان در چهار سال گذشته است.   تا پایان سه ماهه اول، شرکت نفتی PDVSA، بسیاری از قراردادهای نفتی نقدی را به مدلی تغییر داد که خواستار پیش پرداخت برای نیمی از ارزش محموله به تتر بود.   این شرکت همچنین از مشتریان جدیدی که به دنبال معاملات نفتی هستند، خواسته است رمزارز در کیف دیجیتالی داشته باشند. به گفته یکی از این منابع آگاه، این الزام حتی در بعضی از قراردادهای قدیمی قید شده که به طور خاص، به وضعیت استفاده از تتر اشاره نکرده بودند.   در اکتبر که واشنگتن، مجوز ۶ ماهه به شرکت‌های بازرگانی و مشتریان شرکت PDVSA برای همکاری با این شرکت نفتی صادر کرد، اکثر آنها برای عمل به الزام مبادلات دیجیتالی، به واسطه‌ها متوسل شدند.   شرکت PDVSA ونزوئلا از سال ۲۰۲۰ که آمریکا، تحریم‌های ثانویه را برای ونزوئلا اعمال کرد، برای فروش نفت خود به خصوص به چین، به واسطه‌ها متکی بوده است.   بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران نفت انتظار دارند حتی اگر واشنگتن، مجوزهای تکی به شرکت‌ها برای فعالیت در ونزوئلا اعطا کند، تولید، صادرات و درآمد نفتی این کشور به زودی، محدود خواهد شد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی
  • هوای استان بوشهر گرم‌تر می‌شود
  • جشنواره فوتسال دانش‌آموزان دختران استان بوشهر برگزار شد
  • لایروبی ۱۲۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اولویت‌دار آذربایجان شرقی
  • کیفیت هوای تهران در سومین روز اردیبهشت
  • خیز رژیم صهیونیستی برای سرقت منابع نفت و گاز غزه
  • مسابقه استانی مشاعره دانش آموزی در گناوه برگزار شد
  • رودخانه های رشت یک گام به احیا نزدیک تر شدند
  • رودخانه های رشت یک گام به احیا نزدیک تر شد
  • ۳ تصادف در گناوه/ ۲ نفر فوت و ۱۰ نفر مصدوم شدند