Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حسن میرعماد در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه تولید محصولات تراریخته جزو برنامه‌های جهاد کشاورزی استان سمنان نیست، ابراز داشت: ولی درهرصورت تراریخته تکنولوژی جدیدی محسوب می‌شود که امروز خیلی از کشورهای دنیا بر روی آن مطالعه داشته و توسط آن به تولید محصولات کشاورزی می‌پردازند.

وی ضمن بیان اینکه برای تولید برخی از محصولات با توجه به محدودیت منابع موجود ناچار هستیم که به این سمت محصولات تراریخته حرکت کنیم، اضافه کرد: نمی‌توان گفت که این نوع محصولات به صورت ۱۰۰ درصدی به درد نمی‌خوردند و می‌بایست بعد از انجام امور تحقیقاتی پیرامون آن کار انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جهاد کشاورزی استان سمنان بابیان اینکه مطالعات محصولات تراریخته را نمی‌توان نادیده گرفت، ابراز داشت: به عنوان مثال پنبه‌ای که در غرب استان تولید می‌شود ضمن معرفی محصولات جدید و باردهی بالا این امکان را به کشاورز می‌دهد که همزمان برداشت محصول را نیز انجام دهد.

میرعماد در ادامه تصریح کرد: اینکه بگوییم جهاد کشاورزی وارد تولید محصولات تراریخته شده درست نیست و به‌عنوان یک چالش علمی باید اطلاع‌رسانی صورت گیرد لذا در این راستا همایشی در استان برگزار شده است.

وی اضافه کرد: برخی محققان اعتقاد دارند که می‌شود در این زمینه کار انجام دهیم ولی باید ابتدای امر کارهای فرهنگ‌سازی و علمی آن صورت گیرد، درست همان طور که بسیاری از کشورهای دنیا بر روی آن پژوهش‌های تحقیقاتی انجام می‌دهند.

کد خبر 4547339

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی سمنان محصولات تراریخته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۷۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری مهر، پاکستان کشوری با جمعیت ۲۳۵ میلیون از بین کشورهای همسایه ایران بازار بزرگی برای بحث صادرات دارد. به طوری که آمار واردات محصولات کشاورزی این کشور سال گذشته بیش از ۱۱ میلیارد دلار بوده و سهم ایران از این بازار ۴۳۷ میلیون دلار بود.

با توجه به اقداماتی که وزارت جهاد کشاورزی انجام داده، صادرات سال گذشته محصولات کشاورزی و صنایع غذایی به پاکستان رشد ۲۶ درصدی تجربه کرد. ظرفیت بخش کشاورزی ایران ظرفیت بالایی در صادرات محصولات کشاورزی و صنایع غذایی داشته و می‌توان سالانه تا سقف یک میلیارد دلار صادرات به پاکستان داشت.

علیرضا پیمان پاک، معاون وزیر جهاد کشاورزی حضور پررنگ در رویدادهای تجاری و نمایشگاه‌های بزرگ مرتبط اصلاح روش‌های بازگشت ارز حاصل از صادرات و نیز توسعه زیرساخت‌های گمرکی و تجهیز زنجیره سرد لجستیک حمل و نقل کالای کشاورزی را از جمله برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای دستیابی به این هدف صادرات برشمرد و گفت: با توجه به اینکه پاکستان کشور اسلامی است، می‌توان بحث واردات گوشت و دام زنده از آن کشور را بررسی و پیگیری کرد.

وی افزود: از سوی دیگر ذرت دامی که در این کشور کشت می‌شود از کیفیت مطلوب و قیمت مناسب برخوردار بوده و جز نهاده‌های مورد نیاز ایران است.

وی ادامه داد: اقتصاد ایران و پاکستان تا حدودی مکمل یکدیگر بوده که می‌تواند منجر به گسترش تعاملات شود.

گفتنی است؛ از جمله مواردی که در سفر ریاست جمهوری در سفر پاکستان پیگیری شد بحث کشت قراردادی، تهاتر کالاهای اساسی و سایر اقدامات زیرساختی بود.

کد خبر 6087611

دیگر خبرها

  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد
  • هدفگذاری ۲ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی در برنامه هفتم توسعه
  • برداشت محصولات کشاورزی در نقاط مختلف استان بوشهر نظارت می‌شود