Web Analytics Made Easy - Statcounter

تراکتورسازی فصل را با جان توشاک روی نیمکت و با چهار بازیکن خارجی یعنی آنتونی استوکس، لی اروین، یوکیا سوگیتا و هری فورستر آغاز کرد اما در ادامه هر یک دچار سرنوشت متفاوتی شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تراکتورسازی فصل را با جان توشاک روی نیمکت و با چهار بازیکن خارجی یعنی آنتونی استوکس، لی اروین، یوکیا سوگیتا و هری فورستر آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توشاک بعد از چند ماه بخاطر از این تیم کنار گذاشته شد و بعد از او، تراکتوری‌ها خودشان فورستر را به ماشین سازی دیگر تیم زنوزی دادند. چند هفته پیش از پایان نیم فصل، نوبت به استوکس و اروین رسید که رفت و دیگر برنگشتند. استوکس، مدتی بعد با وساطت تقوی برگشت اما اروین دیگر پیراهن تراکتور را نپوشید. بین همه خارجی‌های نیم فصل اول تراکتور، فقط سوگیتا ثابت برای این تیم بازی می‌کند. در نیم فصل دوم، کوین کنستانت، خرید بزرگ تراکتور بود و ژرژ لیکنز، هم روی نیمکت پرشورها نشست. حالا بعد از گذشت تنها سه هفته از نیم فصل دوم باشگاه تراکتورسازی در اقدامی ناگهانی قرارداد کوین کنستانت ستاره گینه‌ای خود را به حالت تعلیق درآورد. این اقدام در شرایطی صورت گرفت که گفته می‌شد این بازیکن مصدوم است و نمی‌تواند برای تراکتور به میدان برود، اما ایوب بهتاج مدیرعامل تراکتورسازی این مساله را رد کرد. حالا مشخص نیست تراکتورسازی در صورت لغو قرارداد، چقدر مجبور به پرداخت غرامت شود. پس از گذشت 18 هفته از لیگ برتر، از 5 خرید خارجی تراکتور یک نفر یعنی یوکیا سوگیتا در زمین و یک نفر یعنی استوکس پس از دردسرهای زیاد به ترکیب بازگشت اما با روزهای خوبش فاصله دارد.

سایه استوکس

اولین گل فصل تراکتور را مهاجم بریتانیایی این تیم آنتونی استوکس به ثمر رساند. درخشش او پس از گل به حامد لک نیز ادامه داشت و توانست یکی پس از دیگری دروازه حریفان را باز کند. اما استارت استوکس برای آقای گلی، از دیدار با استقلال خوزستان آغاز شد؛ جایی که توانست 4 گل به آبی پوشان اهوازی بزند و بالاتر از علیپور و کی روش استنلی قرار بگیرد. پس از این که در روز شکست مقابل صنعت نفت توانست گلزنی کند، دیگر هیچگاه گلزنی نکرد و چند وقتی را در خارج از کشور و به دور از تیم تراکتور سپری کرد که شایعه جدایی او نیز به گوش رسید. با آغاز نیم فصل دوم، استوکس به اردوی تراکتور بازگشت ولی او هنوز نتوانسته به فرم قبلی بازگردد. ناکامی 120 روزه استوکس در گلزنی از این حیث برای تراکتور مهم است که جانشین قابل توجهی برای او وجود ندارد هرچند تراکتور با گلزنی هافبک هایش از سد حریفان می گذرد و به صدر جدول نزدیک می شود.

معمای اروین

لی اروین که در آخرین روز‌های نقل و انتقالات ابتدای فصل به تراکتورسازی پیوست، نخستین بار در هفته پنجم به‌عنوان بازیکن جانشین برابر سپاهان به میدان رفت و بعد از آن در دو مسابقه حضور تعویضی در زمین داشت و در سه دیدار هم از ابتدا بازی کرد. این مهاجم ۲۴ ساله اسکاتلندی که در ۶ مسابقه برای تراکتورسازی ۴ گل به ثمر رساند و عملکرد خوبی داشت، آخرین بار در هفته دوازدهم برابر ذوب‌آهن به میدان رفت که در حضور تعویضی خود توانست هت‌تریک کند ولی او بعد از آن و با تعطیلی لیگ برتر از ایران رفت و دیگر به تبریز بازنگشت. لی اروین که با تهدید مسئولان تراکتور به شکایت از او به فیفا، به ایران نیامد، هفته گذشته پیامی به هواداران تراکتور داد و گفت "این هفته وضعیتم را با همه شما در جریان می‌گذارم"، اتفاقی که هنوز نیفتاده تا وضعیت اروین کماکان یک معما باقی بماند.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۷۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلات آخر هفته و تاریخچه آن

هفته کاری پنج روزه برای نخستین بار در سال ۱۹۰۸ در ایالات متحده توسط یک کارخانه پنبه ارائه شد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، روزهای کاری و آخر هفته بخش‌های مکملی هستند که به ترتیب به کار و استراحت در طول هفته اختصاص دارند و در سراسر جهان اندکی از حیث تعداد با یکدیگر متفاوت هستند. در اصل در بیشتر نقاط جهان هفته کاری از دوشنبه تا جمعه است و شنبه و یکشنبه روزهای آخر هفته را تشکیل می‌دهد. با این وجود تعطیلات آخر هفته در هر فرهنگ بر اساس روزهای تقویمی یا دوره زمانی تعریف‌شده منطقه‌ای برای هفته کاری تعیین می‌شود. این تعطیلات در جوامع غربی به‌طور معمول از ساعت پنج بعد از ظهر روز جمعه شروع می‌شود و تا ساعت ۱۸:۰۰ روز یکشنبه ادامه دارد.

اصطلاح «آخر هفته» در اصل شامل زمان بعد از ساعات کاری در آخرین روز کاری هفته است و مفهوم امروزی آن برای اولین بار در اوایل قرن نوزدهم در مناطق صنعتی بریتانیا مطرح شد که در اصل یک توافق داوطلبانه بین صاحبان کارخانه و کارگران بود که از ساعت ۱۴:۰۰ بعد از ظهر شنبه شروع می‌شد. اساس تعطیلی تعیین‌شده این بود که کارکنان صبح دوشنبه هوشیار و سرحال برای کار در دسترس باشند.

مطابق با این اصطلاح نیز بعضی از کشورها تعطیلات یک‌روزه یعنی تنها یکشنبه، جمعه یا شنبه را در نظر گرفتند، با این حال اکثر کشورها یک تعطیلات آخر هفته دو روزه را اتخاذ کرده‌اند که روزهای آن بر اساس سنت‌های مذهبی متفاوت است و شامل جمعه و شنبه، شنبه و یکشنبه یا جمعه و یکشنبه می‌شود. در واقع بیشتر کشورها روز عبادت خود را در این تعطیلات جای داده‌اند که در جوامع مسیحی روز یکشنبه، در میان یهودیان روز شنبه و در میان مسلمانان روز جمعه به عبادت اختصاص دارد. این اقدام با کاهش کل ساعات کار در هفته همراه بوده است.

کاهش تعداد روزهای کاری در هفته

پیشنهاد کاهش تعداد روزها یا ساعات کاری در هفته بر اساس مزایای اجتماعی و اقتصادی پیش‌بینی‌شده در طول زمان همچنان ارائه می‌شود. اولین پیشنهاد برای هفته کاری پنج روزه در سال ۱۹۰۸ در ایالات متحده توسط یک کارخانه پنبه نیوانگلند ارائه شد. در سال ۱۹۲۶، هنری فورد شروع به تعطیلی کارخانه‌های خودروسازی خود برای تمام روزهای شنبه و یکشنبه کرد و متوجه شد با دادن مرخصی بیشتر به کارگران، فعالیت‌های تفریحی بیشتری مانند تعطیلات و خرید را تشویق می‌کند. در سال ۱۹۲۹، اتحادیه کارگران پوشاک آمریکا اولین اتحادیه‌ای بود که برای یک هفته کاری پنج روزه درخواست داد و بقیه نهادها به تدریج از آن پیروی کردند، اما تا سال ۱۹۴۰، یعنی زمان اجرایی شدن یک ماده از قانون استانداردهای کار منصفانه ۱۹۳۸ که حداکثر ۴۰ ساعت کار در هفته را الزامی می‌کرد، تعطیلات آخر هفته دو روزه در سراسر کشور تصویب شد.

در طول دهه‌های بعدی، به‌ویژه بین ۱۹۴۰ تا ۱۹۶۰، تعداد فزاینده‌ای از کشورها تعطیلات جمعه-شنبه یا شنبه-یکشنبه را برای هماهنگی با بازارهای بین‌المللی انتخاب کردند و مجموعه‌ای از اصلاحات هفته کاری در اواسط تا اواخر دهه ۲۰۰۰ و اوایل دهه ۲۰۱۰، بسیاری از کشورهای عربی را از نظر ساعات کاری، طول هفته کاری و روزهای کار با اکثر کشورهای جهان هماهنگ کرد.

پیشنهاد افزودن یک روز اضافه به تعطیلی پایان هفته در ایران به‌تازگی مطرح شده و در دست بررسی قرار دارد. این بررسی حول این موضوع است که شنبه به‌عنوان یک روز تعطیل مشترک با دیگر نقاط جهان در ایران به‌عنوان روز تعطیل آخر هفته معین شود یا روز پنجشنبه به‌عنوان روزی که به‌طور تقریبی در میان مردم جای افتاده است، در کنار جمعه تعطیلات پایان هفته را تشکیل دهد.

کد خبر 746807

دیگر خبرها

  • توضیح مدیرعامل تراکتورسازی درباره جذب گل‌محمدی
  • گل محمدی و تراکتورسازی در دقیقه ۹۰ | گران‌ترین سرمربی لیگ جذب شد؟
  • فریاد شیران: واگذاری استقلال و پرسپولیس یک موفقیت برای دولت است
  • روزهای هفته هلال احمر نامگذاری شد
  • روزنامه شرق : گول قفسه این روزهای فروشگاه ها را نخورید؛ برنج خارجی هم کم کم از سفره مردم پر می‌کشد
  • جزئیات مذاکره گل محمدی و تراکتور/ یحیی چطور پای میز مذاکره نشست؟!
  • واکنش تراکتورسازی به انتقال بزرگ | تکلیف سرمربی پرشورها مشخص شد؟ + عکس
  • تعطیلات آخر هفته و تاریخچه آن
  • اوج بارندگی در این شهرها و استان ها در این هفته | روزهای پربارش در انتظار کشور
  • تعطیلی شنبه ۲۵ درصد به فرصت‌های اقتصادی خارجی می‌افزاید