Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون اقتصادی گفت: بعضی از اوقات به ما می‌گویند چگونه است مسئولان و وزرات اطلاعات می‌توانند ریگی را در آسمان دستگیر کنند و هواپیمایش را روی زمین بنشانند اما جلوی کالای قاچاق و خروج دام از کشور را نمی‌توانند بگیرند. آفتاب‌‌نیوز : سیدناصر موسوی لارگانی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، درباره کلیات لایحه بودجه کشور در سال ۹۸ و اینکه لایحه ارائه شده چه میزان با واقعیت امروز جامعه تطبیق دارد، گفت: متاسفانه در بودجه سال  ۹۸ آن نگاه ویژه‌ای که باید برای معیشت مردم، اشتغال و تولید که یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری است و بارها هم خطاب به مسئولان این مسائل را بیان کردند، نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با فروش اوراق نمی‌شود کشور را اداره کرد
نماینده مردم فلاورجان با بیان این‌که افزایش بعضی از بندهای موجود در بودجه سال آینده به دولت اجازه‌هایی را می‌دهد که چندان نمی‌تواند بر شرایط فعلی تاثیرگذار باشد، عنوان کرد: اجازه‌هایی مانند فروش ۵۰ هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت و پرداخت سررسید سودهای گذشته که  شاید بتواند جلوی تورم را بگیرد به دلیل آن که پولی در کار نیست اما به دلیل رکود جاری در کشور، مشکلات را تشدید خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: نمی‌شود همیشه دولت را با اوراق مشارکت اداره کنیم؛ این کار شاید در حال حاضر یک درمان موقتی باشد اما قطعا در آینده نسل‌ها و دولت‌ها را دچار مشکل خواهد کرد.
این عضو کمیسیون اقتصادی گفت: فروش اوراق مشارکت از سوی دولت نقدینگی را از دست مردم بیرون می‌آورد اما این کار باعث نمی‌شود چرخه تولید و اقتصاد به حرکت دربیاید بلکه بلعکس شرایطی را به وجود می‌آورد که در سال‌های آینده تعدیل نیروی جدی داشته باشیم.
وی ادامه داد: در سال ۹۷ شاید مشکلات ما مثل سال آینده نباشد اما با این حال تعدیل نیروهای فراوانی در سطح کل کشور داشتیم که نه فقط باعث بروز یکسری از معظلات و مشکلات اجتماعی شده است بلکه روی تولیدی ما هم تاثیر گذاشته است.
چرخ تولید کشور امروز کُند حرکت می‌کند
این نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تعدیل نیرو در سطح گسترده وابستگی ما را به وارادات بیشتر می‌کند، بیان کرد: اینگونه عمکلرد باعث می‌شود نسبت به گذشته واردات ما ۲۰ تا ۳۰ افزایش پیدا کند.
وی تصریح کرد: زمانی ما در حوزه‌هایی نیاز به واردات نداشتیم و خودکفا شده بودیم اما با تعدیل نیروی که گریبان کشور را گرفته، چرخ تولید کشور که باید با توان ۸۰ رصدی داشته باشد، امروز کُند حرکت می‌کند که همین امر وابستگی ما را به کشورهای خارجی بیشتر می‌کند.
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس درپاسخ به سوالی مبنی بر اینکه این روزها مردم از گرانی‌های افسار گسیخته شکایت می‌کنند و از مسئولان و تصمیم ‌یران درخواست می‌کنند فکری برای آن‌ها کنند چگونه باید این خواسته مردم را عملیاتی کرد، گفت: مقام معظم رهبری چندین مرتبه به دولتمردان توصیه کردند که باید این شرایط مدیریت و معظلات برطرف شود.
وی تاکید کرد: معتقدم این توصیه مقام معظم رهبری به مجلس هم برمی‌گردد؛ مجلس باید نظارت جدی بر عمکلرد دولت داشته باشد.
موسوی لارگانی ادامه داد: هنگامی که جلسه غیرعلنی برگزار می‌کنیم وزرا فقط به دادن گزارش اکتفا می‌کنند  سوالمان از رئیس مجلس و هیأت رئیسه این است که جلسات غیرعلنی که برگزار می‌شود و مباحثی که در این جلسات غیرعلنی مطرح می‌شود به کجا رسیده؟
  اقلام مصرفی مردم ۳۰۰ تا ۴۰۰ درصد افزایش قیمت پیدا کرده است
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مطرح شدن مشکلات و معظلات دردی را دوا نمی‌کند، اظهار داشت: اینکه در جلسات یکسری صحبت‌ها را بیان و به قولی جلسه درمانی و سخن درمانی کنیم که مشکلات مردم حل نمی‌شود.
به گفته وی در چندماه اخیر بعضی از اقلام مصرفی داخل سفره مردم ۳۰۰ تا ۴۰۰ درصد افزایش قیمت پیدا کرده است و زندگی برای‌شان سخت شده است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: مردم شاید تا یک زمانی به خاطر  عرقی که نسبت به  نظام، کشور و ولایت و رهبری دارند نجابت به خرج دهند اما به جایی می‌رسد که نمی‌توانند تحمل کنند.
وی ادامه داد: همین چند روز گذشته نماز جمعه بودم برادر شهیدی که محاسنش سفید بود عنوان می‌کرد ۴ ماه است که نتوانسته گوشت تهیه کند، این‌ها  برای جامعه اسلامی ما قابل پذیرش نیست.
موسوی لارگانی با بیان اینکه شرایط کشور قابل کنترل است، بیان کرد: سوال پیش می‌آید دولت چگونه اجازه داده است چندین ماه دام مولد از کشور خارج شود؟
وزیر کشاروزی گفت قیمت گوشت در عراق چوب می‌خورد
وی با اشاره به جلسات غیرعلنی مجلس با دولت گفت: وزیر محترم کشاورزی در جلسات غیرعلنی بسیار راحت مطرح می‌کند قیمت گوشت در عراق و یا درجاهای دیگر چوب خورده می‌شود خب این خیلی بد است مگر ما وابسته به عراق و دیگر کشورها هستیم .
موسوی لارگانی گفت: صدا و سیما گزارشی را در یک بخش خبری پخش کرد در رابطه با خروج دام از کشور مسئولی عنوان کرد از استان قم هیچ دامی خارجی نمی‌شود؛ قطعا کسانی که به دنبال خرید دام مولد هستند به آنجا می‌روند و به صاحبان‌شان می‌گویند هرچه داشته باشی با  قیمت بالا خریداری می‌کنم.
وی ادامه داد: این کارها باعث می‌شود ما یک زمانی از صادارت دام به واردات دام برسیم و ضربه سنگین بخوریم.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه قاچاق کالا به تولیدکننده داخلی ضربه وارد می‌کند، گفت: تولیدکننده داخل کشور مشکلات ریز و درشتی دارد و برای اینکه کسب و کاری شروع کند باید وامی از بانک  با سود  ۲۰ درصد دریافت کند که با جریمه دیرکردش ۳۰ درصد می‌شود؛ از سوی دیگر عوارض  مالیات بر ارزش افزوده پرداخت می‌کند مشخص است که با واردات قاچاق کالا، او ضربه می‌خورد.
مردم می‌پرسند جایی که ریگی را در آسمان دستگیر می‌کنند، دام چگونه قاچاق می‌شود
وی خاطرنشان کرد: مدتی هم عکس این قضیه وجود داشت؛ زمانی که نوسانات ارز داشتیم و قیمت ارز  چندین برابر شده بود قاچاق کالا از این طرف انجام می‌شد یعنی کالاهای مورد نیاز و اساسی مانند گوشت و مرغ به صورت قاچاق از کشور خارج می‌شد.
موسوی‌لارگانی با اشاره به اینکه نباید دولت و حاکمیت اجازه چنین کاری دهند، بیان کرد: بعضی از اوقات به ما می‌گویند چگونه است مسئولان و وزرات اطلاعات می‌توانند ریگی در آسمان دستگیر کند و هواپیمایش را روی زمین بنشانند اما جلوی کالای قاچاق و خروج دام از کشور را نمی‌توانند بگیرند و حقیقتا این برای مردم سوال است. 
این عضو کمیسیون اقتصادی ادامه داد: این رفتارها  قبول نیست درخواست ما از مجلس این است که به یکی از مهمترین وظایف خود که نظارت بر اجرای قوانین است و تاکنون آنطور که باید و شاید صورت نگرفته عمل کند تا مشکلاتی که برای مردم به وجود آمده برطرف شود.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: قاچاق دام دستگیری ریگی گرانی گوشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۷۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق دختران به بهانه مسابقه / دستگیری ۸ زن و ۲ مرد از سرشبکه‌های اصلی پرونده سایه

سخنگوی فراجا جزئیاتی تکان‌دهنده از شبکه‌های فساد و فحشای منهدم شده از سوی پلیس در ماه‌های اخیر را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار سعید منتظرالمهدی در تشریح برخی از دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه‌ای اظهار کرد: پلیس به عنوان آخرین و مهم‌ترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیت زیر پوست شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.

وی با تاکید بر این که اقدامات و مأموریت‌های پلیس به ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقا امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود، افزود: در یکی از این جرایم بین بخشی که به شکل نیمه آشکار و نیمه پنهان بود و به پروژه «سرویسِ اسکورت» معروف بود، شاخه خارجی یک باند فساد و فحشاء که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آنها به خارج از کشور کرده بودند، مورد شناسایی قرار گرفت و منهدم شد، در فاز اول رسیدگی به این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده که پرونده آنها در دست اقدام و پیگیری است.

سخنگوی پلیس با اشاره به پروژه دیگری که به پروژه «کینگ» مشهور است، گفت: در این پروژه شبکه‌ای سازمان یافته برای قاچاق زنان به کشورهای ترکیه و گرجستان فعال بود، ارتباطات اعضای این باند با باندهای تجارت مستهجن و غیراخلاقی خارج از کشور مشخص بود و در نهایت نیز اعضای اصلی آن در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.

منتظرالمهدی با اشاره به پرونده دیگری موسوم به «چَتِر بِیت» گفت: اعضای این باند اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیراخلاقی کرده بودند، برخی از دختران کم سن و سال و جوان که بین ۱۵ تا ۲۶ سال سن داشتند در دام سرکرده شبکه چَتِربِیت که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه تبلیغ کرده بود، گرفتار شده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی و انگلیسی کرده بودند.

وی با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی «رافائل» تصریح کرد: اعضای این شبکه با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به سوی ابتذال و حیا زدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند، پلیس توانست با انواع اقدامات فنی دو سر شبکه اصلی، پنج پل ارتباط داخل و خارج، هشت عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکوهای تبلیغاتیِ آنان را مسدود کند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا خاطرنشان کرد: البته کار بر روی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشورهای آمریکای جنوبی و ساکن کشورهای همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باندهای فساد، فحشاء و سایت‌های شرط بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتواهای مبتذل ایرانی و سطح یک این پرونده که به خارج کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و به طور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایرِ راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.

منتظرالمهدی درباره پرونده دیگری به نام «لِوِل آپ دنس» و گفت: در این پرونده گردانندگان به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشورهای همسایه اقدام به شناساییِ دختران برای اهداف غیراخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاق انسان و تشکیل شبکه‌های فحشاء کرده بودند، پشت پرده برخی از تبلیغات به ظاهر مفرح و کم خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

وی تصریح کرد: پلیس امنیت عمومی به پرونده سایه یا همان خانه فساد واقع در یکی از مناطق مرفه تهران که زیر شاخه‌های متعددی داشت نیز ورود کرد که پس از رصد و پایش اطلاعاتی دقیق صورت گرفته در فاز یک این پرونده هشت زن و دو مرد از سرشبکه‌های اصلی و دایرکنندگان فحشاء شناسایی، دستگیر و به دستگاه قضا تحویل داده شدند و در فاز دوم که گستردگی جغرافیایی یافته اما تمرکز و عمده فعالیت‌ها در تهران بود نیز پنج زن و یک مرد در تور اطلاعاتی گرفتار و دستگیر شدند.

کد خبر 747452

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • تشریح پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • پرونده قاچاق دختران و بازداشت ۸تصویربردار در این ارتباط / سخنگوی فراجا تشریح کرد
  • جزئیات پرونده قاچاق و خانه فساد دختران | بازداشت تصویربرداران فیلم مستهجن
  • قاچاق دختران به بهانه مسابقه / دستگیری ۸ زن و ۲ مرد از سرشبکه‌های اصلی پرونده سایه
  • جزییات پرونده‌های قاچاق دختران/ ماجرای پروژه کینگ چیست؟
  • جزئیات پرونده رافائل و شبکه چَتِربِیت | باندهای قاچاق دختران چگونه متلاشی شد؟
  • جزئیات پرونده قاچاق دختران؛ ۸تصویربردار بازداشت شدند
  • جزئیات پرونده رافائل و شبکه چَتِربِیت/ باند‌های قاچاق دختران چگونه متلاشی شد؟
  • اولین فهرست اصولگرایان در دور دوم انتخابات مجلس؛ از ابراهیم یزدی تا پورمحمدی و نجابت /از کاندیداها تعهد گرفته شد