Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-25@12:57:20 GMT

حرکت کم نظیر یک طلبه برای ترویج اسلام +تصاویر

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۱۷۵۸۱

حرکت کم نظیر یک طلبه برای ترویج اسلام +تصاویر

به گزارش جهان نيوز، با گسترش فعالیت‌های فرقه‌ای مسیحی تبشیری در جهان به خصوص در شبه قاره کره و با توجه به مهجوریت تعالیم اسلام و اهل بیت (ع) در این منطقه و نیز مواجهه علمی با هجمه‌های گوناگون و دامنه‌دارفرهنگی صهیونیسم مسیحی و یهودی، مرکزی به صورت تخصصی شکل گرفته است که ضمن آموزش زبان و فرهنگ مردمان آن منطقه، راه‌های ترویج اسلام و معارف قرآن و اهل بیت (ع) به علاقه‌مندان بیان می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تعدادی از مبشرین کره‌ای
در واقع تربیت مبشرین کره‌ای به شکل وسیع و حضور آشکار و نهان آن‌ها در کشورهای اسلامی بالاخص در خاورمیانه نشان از برنامه مدون صهیونیست‌ها دارد. بنابراین مدرسه اسلامی زبان و فرهنگ کره در راستای فعالیت‌های خود تلاش می‌کند که با این هجمه فرهنگی مقابله کند و با تربیت نیروی انسانی و ابزارهای و روش‌های مورد نیاز برای تبلیغ اسلام در کره را این خلاء را پر کند.

مدرسه اسلامی آموزش زبان و فرهنگ کره‌ای که به همت حجت‌الاسلام مهدی منصوی‌خواه از دانش‌آموختگان حوزه‌ علمیه قم و از کارشناس عرفان‌های نوظهور به ویژه کابالا در سال ۹۵ تأسیس شده و تا کنون بیش از ۱۰ دوره مختلف زبان کره را با حضور جوانان، دانشجویان و طلاب برگزار کرده است که حاصل آن تربیت ۱۰۰ متخصص آشنا به زبان کره است.

البته این فعالیت‌ها تنها به برگزاری کلاس آموزش زبان منتهی نشده است و حجت‌الاسلام منصوری خواه ضمن حضور در کشور کره جنوبی، به عنوان اولین مبلغ شیعه در شبکه کره‌ای kbs حضور یافته و به سؤالات کره‌ای‌ها درباره اسلام پاسخ داده است.  
 
حجت‌الاسلام منصوری‌خواه با بیان اینکه تمامی زبان آموزان این مدرسه با نمرات درخشان موفق به کسب مدرک بین‌المللی تاپیک از سفارت کره شده‌اند، ابراز می‌دارد: از دیگر دستاوردهای این مدرسه، مدیریت تمامی فعالیت‌های اسلامی و تبلیغی با موضوع کره در کشور است، البته تمامی فعالیت‌های اسلامی در حال اجرا با موضوع کره در کشور به گونه‌ای با مؤسسه ما مرتبط است.  
 
 جریان تبلیغ و تبشیر مسیحیت بدون در نظر گرفتن اختلافات فرق و مذاهب مسیحی با ‏تشکیل اردوگاه صلیبی در سطح جهان با تمام امکانات اقدام به جذب مسلمانان و پیروان ‏دیگر ادیان می‌کنند‎.

این جریان در قالب تشکل‌های فرقه‌ای از جمله کلیساهای خانگی (کلیسای محرمانه) ‏محافل محرمانه و فرقه‌های صلیبی با ارتباط‌گیری مستقیم با سرشاخه ها که معمولا در ‏تهران و بعضاً کشورهای خارجی و اخذ کمک مالی و ... در سطح تقریباً گسترده اقدام تبلیغی ‏می‌‌کنند و متأسفانه موفق به جذب تعدادی از مسلمانان شده‌اند.

لازم به ذکر است که ‏اقلیت مذهبی پروتستان و منشعب آن جیززانلی یکی از مهمترین دغدغه‌های کارشناسان ‏حوزه فرهنگ در حوزه اقلیت‌های دینی است.‎ ‎این اقلیت مذهبی با وابستگی به خارج از کشور و هدایت مستقیم از سوی جریان ‏پروستانتیزم بین‌الملل، سیاست‌های تبلیغ و تبشیر آنان را پیگیری می نمایند از معضلات جدی ‏حال و آینده حوزه فرهنگ خواهد بود‎.‎

منبع:فارس

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۷۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند

منصور محبی معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام اظهار کرد: این رسانه‌ها که به صورت الکترونیکی و مکتوب فعالیت دارند با دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به طور رسمی فعالیت خبری خود را آغاز کرده اند.

وی با اشاره به اینکه از این تعداد ۶ رسانه پایگاه خبری هستند، ادامه داد: مابقی این رسانه‌ها شامل یک ماهنامه، ۲فصلنامه و یک مورد نیز روزنامه است.

به گفته معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام، علاوه بر این هم اینک ۳۰ درخواست صدور مجوز برای فعالیت رسانه‌ای ثبت و در نوبت دریافت مجوز است.

محبی تاکید کرد: در حال حاضر ۲۶۰ رسانه دارای مجوز شامل ۶۸ پایگاه خبری، ۳۲ نشریه چاپی، ۴۱ رسانه غیر برخط، نمایندگی ۱۰ خبرگزاری و نمایندگی ۱۰۹ روزنامه سراسری در استان فعالیت دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • ۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند
  • کار قرارگاهی، زمینه‌ساز حرکت صحیح و اثرگذار در عرصه فرهنگ
  • ۶ خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • تداوم فرهنگی ایران از دیدگاه اسلامی ندوشن
  • اختتامیه جشنواره استعدادیابی از مدرسه و محله تا انجمن در زابل
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • چگونه طلبه شویم؟
  • تصویر ایران در جهان اسلام درباره اهتمام به قرآن اصلاح شد
  • فرهنگ زیست محیطی در جامعه ترویج شود / هیچ اقدامی بدون پیوست زیست محیطی معنا ندارد