Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشترکان برق در حوزه تحت سرپرستی شرکت برق منطقه‌ای غرب در ابتدای انقلاب ۱۱۰ هزار و ۴۲۴ مشترک بوده که این رقم هم اکنون با رشد ۱۵ برابری به بیش از یک میلیون و ۶۱۴ هزار مشترک رسیده است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای غرب با اعلام این خبر گفت: در ابتدای انقلاب پیک بار در غرب کشور ۷.۷۶ مگاوات بوده که هم اکنون با رشد ۲۴ برابری به یک هزار و ۸۳۹ مگاوات رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اسدی ادامه داد: تعداد مشترکان در استان کرمانشاه از ۶۸ هزار و ۸۳۴ مشترک به ۷۵۷ هزار، در استان کردستان از ۳۱ هزار ۴۹۳ مشترک به ۶۳۶ هزار، در استان ایلام از ۱۰ هزار و ۹۷ مشترک به ۲۲۱ هزار مشترک و به ترتیب رشد ۱۱، ۲۰ و ۲۲ برابری نسبت به ابتدای انقلاب را داشته‌ است.

وی افزود: بر همین اساس، پیک بار در استان کرمانشاه با رشد ۱۵ برابری از ۵۵ مگاوات به ۸۴۰ مگاوات، در استان کردستان با رشد ۳۰ برابری از ۴.۱۷ مگاوات به ۵۲۶ مگاوات و در استان ایلام با رشد ۸۳ برابری از ۳.۴ مگاوات به ۳۵۸ مگاوات افزایش یافته است.

مدیرعامل برق غرب در پایان با اشاره به افزایش تعداد ترانس های انتقال و فوق توزیع از ۷ دستگاه به ۱۱۷ دستگاه و رشد ۱۷ برابری نسبت به ابتدای انقلاب گفت: ۷ دستگاه ترانس مذکور فقط در استان کرمانشاه بوده که هم اکنون با رشد حدود ۸ برابری به ۵۴ دستگاه رسیده است و استان‌های کردستان و ایلام نیز که فاقد ترانسفورماتور انتقال و فوق توزیع بوده‌اند، هم اکنون به ترتیب دارای ۳۲ و ۳۱ دستگاه ترانسفورماتور انتقال و فوق توزیع هستند.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۱۹۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشترکان خوش مصرف برق خانگی جوایز نقدی و خودرو دریافت خواهند کرد

سخنگوی صنعت برق در خصوص اقدامات تشویقی برای بهینه سازی مصرف گفت: در زمینه برنامه‌های تشویقی مدیریت مصرف، پاداش صرفه جویی مطابق سال قبل است و مشترکان می‌توانند با کاهش مصرف پاداش تا ۲هزار تومان به ازای هر کیلووات پاداش بگیرند. ۴۷ میلیون جایزه نظیر خودرو و لوازم خانگی هم جزو جوایزی است که برای هموطنانی که صرفه جویی میکنند در نظر گرفته ایم. در همین رابطه پویش با انرژی در هفته‌های آینده رونمایی خواهد شد.

مصطفی رجبی مشهدی گفت: ۱۸۰ برنامه عملیاتی در ۶ محور تدوین شده که یکی از آنها توسعه ظرفیت نیروگاهی است. از ابتدای دولت ۸۵۶۰ مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های برق کشور افزوده شده که شامل احداث واحد‌های جدید و ارتقای واحد‌های موجود است. همچنین حدود ۱۷۰۰ مگاوات ظرفیتی است که از طرف صنایع ایجاد شده و تا پایان تابستان به ۱۸۷۱ مگاوات خواهد رسید. امیدواریم این میزان تا پایان سال به ۱۰ هزار مگاوات برسد و برق صنایع با پایداری تأمین شود.

او افزود: صنایعی که تاکنون اقدامی برای احداث نیروگاه نکرده اند، در اولویت برنامه‌های مدیریت مصرف قرار خواهند گرفت و صنایعی که نیروگاه ساختند معاف هستند. در بخش کشاورزی بر اساس مصوبه هیئت وزیران چاه‌های کشاورزی که ۵ ساعت مشارکت در مدیریت مصرف داشته باشند، در ۱۹ ساعت باقی مانده برق آنها رایگان است. اگر میزان مشارکت بیشتر از ۵ ساعت باشد، پاداش نقدی شامل آنها خواهد شد.

او در خصوص مراکز غیرمجاز رمز ارز گفت: در حال حاضر ۸ هزار مرکز غیرمجاز رمزارز شناسایی شده و ۸۰۰ مگاوات معادل مصرف این ماینر‌ها بوده که برای تامین آن باید ۱۱۰۰ مگاوات نیروگاه را ایجاد می‌کردیم. بر اساس قانون جدید دستگاه‌های ضبط شده امحا میشود و معادل ۱۰۰ برابر تعرفه‌های برق جریمه می‌شوند. موارد مجاز رمزارز نیز بر اساس ضوابط می‌توانند در ساعات غیر پیک و از ۱۲ شب تا ۷ صبح از ماینر‌ها استفاده کنند و اگر از تابلو برق سبز خرید کنند محدودیتی ندارند.

او در خصوص تغییر ساعت کار ادارات گفت: بر اساس ماده ۴ مصوبه هیات وزیران در همین رابطه، امسال نیز تغییر ساعت کاری را خواهیم داشت و اگر تغییری در این زمینه اتفاق بیفتد اطلاع رسانی خواهد شد. یقیناً از ۱۵ خرداد تغییر ساعت کاری را خواهیم داشت .

سخنگوی برق در پاسخ به سوالی در مورد بدهی صنعت برق گفت: اواخر سال گذشته ۳۰ هزار میلیارد تومان اسناد خزانه را بین پیمانکاران و تولیدکندگان عرضه کردیم و در حال حاضر ۱۰۰ همت بدهی داریم. بر اساس قانون مانع زدایی به دنبال راهکار‌هایی هستیم که این بدهکاری‌ها طی سه سال تسویه شود و پرداخت ۴۰ هزار میلیارد تومان برای امسال پیش بینی می‌کنیم. 

او در خصوص صادرات و واردات برق گفت: برنامه ما این است که بخش خصوصی در صادرات و ترانزیت برق مشارکت کند. در گام اول به افغانستان، پاکستان و ترکیه و عراق با ظرفیت ۳۰۰ مگاوات امکان صادرات وجود دارد. قطعا این به توسعه سرمایه‌گذاری تجدیدپذیر‌ها کمک خواهد کرد و بر این اساس تولیدکنندگان برق تجدیدپذیر می‌توانند ۸ ماه برق خود را صادر کنند و ۴ ماه دیگر برق را در تابلو برق عرضه کنند.

او افزود: سال گذشته ۶۰۰ مگاوات تبادل برق را با ترکیه داشتیم. برنامه ریزی کردیم برای نهایی کردن بخش تجاری خرید و فروش برق با بازار منطقه‌ای در کشور ترکیه معرفی شده که اگر نهایی شود امکان تجارت با کشور ترکیه فراهم است. پیش‌بینی می‌کنیم ۵۰۰ مگاوات واردات برق از کشوره‌ای ترکمنستان و ارمنستان داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • افزایش ۶ درصدی مصرف برق
  • هدفگذاری تهران_اسلام آباد برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری 
  • رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود
  • اتمام تعمیرات ۱۰۵هزار مگاوات نیروگاهی در نیمه اردیبهشت
  • خیز ایران و پاکستان برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری
  • تکلیف افزایش قیمت برق روشن شد
  • در مصرف برق صرفه جویی کنید خودرو جایزه ببرید
  • با صرفه جویی در مصرف برق، خودرو جایزه بگیرید
  • مشترکان خوش مصرف برق خانگی جوایز نقدی و خودرو دریافت خواهند کرد
  • رشد ۶ درصدی مصرف برق در صورت افزایش قابل توجه دما