Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@20:48:05 GMT

بخش خصوصی به کمک سلامت و دارو می آید

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۲۰۸۲۵

بخش خصوصی به کمک سلامت و دارو می آید

مشاور وزیر بهداشت گفت: فعالیت بخش خصوصی در حوزه سلامت در کشورهای کم درآمد و متوسط درآمد از طیف بسیار گسترده و ناهمگنی برخوردار است و شامل فعالیت های تجاری در حوزه دارو، داروخانه ها و فعالیت های بالینی می باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «داود دانش جعفری» در اولین نشست تخصصی واگذاری خدمات سلامت که در دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال برگزاری است، گفت: فعالیت بخش خصوصی در حوزه سلامت در کشورهای کم درآمد و متوسط درآمد از طیف بسیار گسترده و ناهمگنی برخوردار است و شامل فعالیت های تجاری در حوزه دارو، داروخانه ها و فعالیت های بالینی می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مشاور وزیر بهداشت با بیان اینکه بخش خصوصی در نظام سلامت به شدت تحت تاثیر فعالیت بخش دولتی در بسیاری از کشورها قرار دارد، گفت: بخش خصوصی در نظام سلامت تلاش گسترده ای برای حاکم نمودن پرداخت FFS‌ که از کیفیت پایینی برخوردار است، مشاهده می شود.

 

دانش جعفری افزود: میزان اتکای بخش دولتی به پرداخت هایی از قبیل فرانشیز و یا پرداخت از جیب می باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: در بسیاری از کشورهای کم درآمد و متوسط درآمد مراقبت های بهداشتی روانی بخش دولتی در دهه های 1980 و 1990 تجاری تر شد.

 

وی خاطرنشان کرد: در این حوزه فعالیت بخش های دولتی در حالی که دارایی مالکیت دولتی هستند، ترغیب شدند تا به ارایه خدمات پولی بپردازند.

 

دانش جعفری خاطرنشان کرد: مکانیسم پرداخت بخش خصوصی در هند هم مثل ایران FFS‌ است که در حال اضمحلال است چرا که بار مالی بر خانواده های هندی افزایش یافته و به حدود 80 درصد رسیده است.

 

وی افزود: بخش خصوصی در کشورهایی مانند سری لانکا و تایلند به عنوان مکمل بخش دولتی فعالیت کرده ولی پوشش همگانی بر عهده دولت می باشد که این امر مورد تقدیر سازمان بهداشت جهانی می باشد و سایر کشورها را ترغیب کرده تا از این مدل استفاده نمایند در حالی که در ایران بخش خصوصی به حوزه پوشش همگانی نیز وارد شده است.

 

مشاور وزیر بهداشت ادامه داد: بخش خصوصی در کشورهایی مانند آرژانتین و آفریقای جنوبی بسیار پرهزینه است و پرداخت مراقبت های سرپایی در این کشورها از جیب مردم می باشد.

 

دانش جعفری با بیان اینکه در کشور چین بیمارستان ها و پزشکان دولتی به جای بخش خصوصی به دنبال درآمدزایی هستند، گفت: چین در حال حاضر به سمت خصوصی سازی بیشتری در حال حرکت است تا از فعالیت بخش دولتی در حوزه های خصوصی جلوگیری نماید.

 

 

پایان پیام/55

منبع: شبستان

کلیدواژه: حادثه تروریستی زاهدان اردبیل سرلشگر باقری حضرت عباس حضرت ام البنین سلام الله علیها انقلاب به روایت هنر تشییع پیکر شهید استان بوشهر سرلشکر باقری اصفهان واگذاری به بخش خصوصی بیمارستان وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۰۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است

به گزارش جام جم آنلاین، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد، در آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی با اشاره به عزم جدی دولت برای واگذاری این دو تیم از همان ابتدای اغاز بکار گفت: همکاری ملی و همیاری ملی رمز غلبه بر موانع غیر قابل حل است. روح همدلی که در فضای ورزش ایران است سرایت کرد و خودش را در دل یک اقدام سیاستی و یک تدبیر ملی نشان داد و اتفاق به ظاهر ناشدنی 20 سال گذشته امروز تحقق یافته است.

وی ادامه داد: در موضوع انتقال پرسپولیس و استقلال خیلی ها به دولت میگفتند که این حرف ها نشدنی هستند و دولت ها در ایران اراده واگذاری این دو تیم را ندارند. اما امروز در اردیبهشت 1403 با یک همت جمعی این امر محقق شد.

خاندوزی گفت: در پروژه های مختلف شما شاهد این موضوع بودید که دولت سیزدهم دولت خاتمه ی پروژه های نیمه تمام است و امروز هم این اتفاق افتاد. اما 4 موضوع است که باید به ان اشاره شود:

1- در اصل مشارکت طلبیدن مردم و بخش غیر دولتی اراده ی جدی وجود دارد. در اسفند 1400 موضوع بورسی شدن این دو باشگاه و افرایش سرمایه ان ها و مشارکت چند صد هزار نفری مردم برای در اختیار گرفتن سهم 10 درصدی دو باشگاه که خروجی ان شفافیت در عملکرد است، گام اول دولت برای خصوصی سازی بود. در همین راستا مذاکرات مفصلی با وزارت نفت و وزارت صمت صورت گرفته تا پالایشگاه بزرگ ستاره خلیج فارس و همچنین برخی از پروژه های جذاب معدنی کشور.

2- اهلیت و تخصص نکته دیگری است که تاکید داریم تا واگذاری مبتنی بر آن صورت گیرد. یکی از نکاتی که در دولت سیزدهم واگذاری چندان زیادی نداشته ایم، دقت بر اهلیت و تخصص خریداران و چشم انداز بلند مدت برای این واگذاری ها را داشته باشیم.

3- چشم انداز منابع پایدار درامدی این دوباشگاه نکته سوم است. ما همچنان کمک ورزش خواهیم بود چه از طریق پیگیری حق پخش و …..

4- ما به دنبال این هستیم که از ظرفیت مدیریتی بخش های غیر دولتی، برای مدیریت این باشگاه ها استفاده کنیم تا این موضوع ارام ارام به سایر بخش ها سرایت پیدا کند.

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های حوزه بهداشت و سلامت از ارزشمندترین کارها است
  • آغاز طرح نظارت بر باشگاه‌های خصوصی و دولتی آذربایجان غربی
  • مأمور دولتی در بهارستان قلابی از آب درآمد
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • هشدارِ امپراطوری ناصرخسرو مجازی در حوزه دارو
  • سعید احمدی پویا سرپرست معاونت نظارت شرکت شاپرک شد
  • عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • لزوم تدبیر جدی برای پرداخت مطالبات پزشکان خانواده
  • فراخوان حضور در دومین دوره کاری حرفه‌ای رایان
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومین ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳/ فعالیت ۳۳۴۵ پایگاه اورژانس در سراسر کشور در ایام نوروز