Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-29@06:02:52 GMT

صادرات دستگاه پوشش دهی نانویی قطعات صنعتی به چین

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۲۰۸۵۸

صادرات دستگاه پوشش دهی نانویی قطعات صنعتی به چین

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد مصیبی مدیر واحد تحقیق و توسعه یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در برنامه بازدید خبرنگاران از این شرکت خاطرنشان کرد: در این شرکت خدمات پوشش‌های نانو و نانو کامپوزیت ارائه می‌شود.

به گفته وی، در این روش قطعات داخل محفظه ای قرار داده می شود و پس از بسته شدن درب محفظه فرآیند پوشش دهی قطعات آغاز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصیبی افزود: فعالیت این شرکت در ابتدا به صورت خدمات لایه نشانی بوده است، ولی موفق شدیم که دستگاه را طراحی کنیم و دانش فنی آن را به دست آوریم.

وی کشور روسیه را اولین کشوری نام برد که این دستگاه را ساخته است و افزود: کشور های اروپایی و آمریکایی به تولید این دستگاه وارد شدند و اکنون کره جنوبی، ژاپن، سوئیس و آلمان از جمله کشورهای تولید کننده دستگاه هستند و ایران هم به جمع تولید کنندگان این دستگاه پیوسته است.

مدیر واحد تحقیق و توسعه یک شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه موفق شدیم اولین دستگاه پوشش های نانو ساختار را صادر کنیم بیان کرد: دستگاه های ساخته شده قادر به اعمال پوشش های سخت هستند. از این دستگاه می توان برای پوشش دهی قطعات صنعتی کلیه صنایعی که در معرض سایش، خوردگی و مشکل چسبندگی دارند، استفاده کرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر قطعات در پره توربین ها به کار می رود؛ این پره ها به دلیل مجاورت با گرد و خاک و ذرات معلق همواره دچار فرسایش و خوردگی می شوند، از این رو با استفاده از این دستگاه اقدام به پوشش دهی پره های توربین کردیم.

به گفته مصیبی، پره های پوشش دهی شده با استفاده از این دستگاه برای شرکت دیگری انجام شد که در تست های انجام شده در ایتالیا نشان داد پوشش های اعمال شده پنج برابر نمونه های مشابه و سایر روش ها عملکرد بهتری دارد.

مدیر واحد تحقیق و توسعه یک شرکت دانش‌بنیان از کاربرد این روش برای پوشش دهی لوازم خانگی یکی از شرکت های داخلی خبر داد و گفت: در حال حاضر مذاکراتی با کشورهای اندونزی و ترکیه انجام داده ایم.

وی قیمت پایین دستگاه را از ویژگی رقابتی این محصول دانش بنیان در حوزه فناوری نام برد و گفت: این دستگاه یک سوم قیمت نمونه خارجی و اروپایی است.

مصیبی افزود: با استفاده از این دستگاه می توان پوشش هوایی مقاوم به سایش، خوردگی، دما، کاهش ضریب اصطکاک و چسبندگی اعمال کرد.

وی با بیان اینکه لایه نشانی بر روی قطعات صنعتی به روش رسوب فیزیکی بخار یا پی وی دی است، گفت: پوشش های اعمال شده روی سطح در انواع تزئینی برای شیرآلات و دکوراسیون، ضد اشعه یو وی برای ابزار پزشکی و مقاوم به سایش خوردگی است که با پوشش های فوق مقاوم می توان قطعات صنعتی را پوشش دهی کرد.

مدیر واحد تحقیق و توسعه یک شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه در این تحقیق علاوه بر اعمال پوشش های مقاوم روی قطعات صنعتی اقدام به پوشش های استریل و مقاوم به خوردگی و سایش در تجهیزات پزشکی ارایه کردیم، گفت: اعمال پوشش ها برای تجهیزات پزشکی در دست اجرا قرار دارد و هنوز تجاری سازی نشده است.

کد خبر 4547656 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: تجاری سازی شرکت دانش بنیان فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۰۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و بازسازی بیش از ۷هزار و ۸۰۰ قطعه صنعتی در نیروگاه رامین اهواز 

محسن حافظی مدیر عامل نیروگاه رامین اهواز گفت: کارگاه‌های ساخت و بازسازی این نیروگاه در چند سال اخیر روند رو به رشد و مطلوبی را در ساخت و بازسازی قطعات داشته اند و این امر جز با تلاش ، همفکری ،برنامه ریزی و بالا بردن دانش و استفاده از تجربیات گذشته متخصصین این نیروگاه امکان پذیر نبود.

او  افزود: ما با این رویکرد مشارکت جمعی کارکنان و مدیران توانستیم در سال ۱۴۰۲ اقدام به ساخت و بازسازی تعداد ۷ هزار و ۸۵۱ قطعه نیروگاهی کنیم که این اقدامات ضمن صرفه جویی های ارزی و ریالی ، کاهش یافتن زمان تعمیرات واحدها و در نهایت باعث پایداری بیشتر واحدهای تولید برق نیروگاه رامین و پشتیبانی از شبکه سراسری برق کشور شده است.

مدیر عامل نیروگاه رامین اهواز  تعداد تفکیکی قطعات ساخته شده در این مجموعه را ۴هزار و ۴۴۹ قطعه و تعداد تفکیکی بازسازی شده را ۳ هزار و ۴۰۲ قطعه با مجموع ۷ هزار و ۸۵۱ قطعه برشمرد.

 حمدالله ممبینی مدیر کارگاه‌های عمومی نیروگاه رامين نیز با اشاره به دانش و تجربه فنی کارکنان نیروگاه مهمترین قطعات مورد ساخت و بازسازی در نیروگاه رامین ، ساخت شافت بوسترپمپ به همراه متعلقات ، ساخت شافت کندانسیت پمپ ، ساخت شافت والو۱۱۰۱ ، ساخت بوش درامی کندانسیت پمپ ، ساخت چرخ دنده حلزونی مدولی گیربگس سیستم کنترل توربین ، ساخت کرنت بولت ژنراتور ، ساخت پیچ های بشکه توربوفیدپمپ ، ساخت سیت متحرک رگلاتور۲۱۶ ، ساخت سیلندر و پیستون پمپ اسید خنثی سازی ، تراش و ترمیم پروانه های شافت توربوفیدپمپ ، سایز نمودن و تراش تیپسیلهای دیافراگم های توربوفیدپمپ  را از دیگر اقدامات انجام شده در این نیروگاه عنوان کرد.

 نیروگاه رامین اهواز با ۶ واحد تولیدی بزرگترین نیروگاه حرارتی کشور می باشد که علاوه بر تولید برق پایدار ، توانسته است بخش زیادی از قطعات مورد نیاز را با توان متخصصین خود مورد ساخت و بازسازی قرار دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • ساخت و بازسازی بیش از ۷ هزار قطعه صنعتی در نیروگاه رامین اهواز 
  • ساخت و بازسازی بیش از ۷هزار و ۸۰۰ قطعه صنعتی در نیروگاه رامین اهواز 
  • افزایش صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به ۱.۵ میلیارد دلار
  • افزایش صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به یک و نیم میلیارد دلار در سال گذشته
  • شکست انحصار تولید پرینتر سه‌بعدی فلزی با قابلیت ساخت قطعات پیچیده
  • تولید قطعات پیچیده صنعتی با پرینتر سه بُعدی فلزی ایران ساخت
  • صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به یک و نیم میلیارد دلار افزایش یافت
  • صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به یک و نیم میلیارد دلار افزیش یافت
  • تولید قطعات پیچیده صنعتی با پرینتر سه بعدی فلزی «ایران ساخت»
  • تولید قطعات صنعتی با چاپگر‌های سه بعدی فلزی در کشور