Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@02:02:30 GMT

با ۴۰ میلیون تومان قادر به خرید کدام خودروها هستیم؟

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۲۱۱۳۹

با وجود افزایش شدید قیمت در بازار خودرو، بسیاری از مصرف کنندگان همزمان با نزدیک شدن به ایام پایانی سال بدنبال تهیه خودرو مناسب با بودجه زیر ۴۰ میلیون تومانی هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این روز‌ها افزایش افسار گسیخته قیمت انواع خودرو باعث شده تا خریداران خودرو به جای خرید خودرو‌های صفر به سمت کارکرده‌ها بروند تا با صرف هزینه‌ای کمتر صاحب خودرو شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما سؤال اینجاست خریداری که به دنبال خودرو‌های کارکرده زیر ۴۰ میلیون تومان هستند کدام خودرو‌ها را بخرند؟

  درادامه این مطلب در صددیم بهترین گزینه‌ها را در بخش خودرو‌های زیر ۴۰ میلیون تومان که مناسب با بودجه بسیاری از مصرف کنندگان است را معرفی کنیم.   در بخش خودرو‌های حدود ۴۰ میلیون تومانی یکی از گزینه‌های مناسب مراجعه به خودرو‌های با عمر بالای ۲۰ سال خارجی است. برای نمونه می‌توان به خودرو‌های دهه ۹۰ میلادی مثل میتسوبیشی لنسر‌ها یا گالانت‌ها یا تویوتا کرولا‌ها و از این قبیل خودرو‌ها اشاره کرد.   البته خودرو‌های دست دوم مونتاژ داخلی هم با توجه به قیمت مناسب و دسترسی آسان‌تر به لوازم یدکی از گزینه‌های جذاب برای متقاضیان داخلی به حساب می‌آیند.   اولین گزینه که به راحتی قابل حدس زدن است خودروی پراید با انواع و اقسام مدل‌های آن است. پراید با مدل سال‌های ۷۱ تا ۹۳ به راحتی با بودجه زیر ۴۰ میلیون تومان قابل خریداری است. بعد ازپراید میتوان به ام وی ام ۱۱۰ اشاره کرد مدل سال‌های ۸۵ الی ۹۴ نیز با رنج بودجه ۴۰ میلیون تومان قابل خریداری هستند.   تیبا مدل سال‌های ۹۱ ال ۹۴ نیز از گزینه‌های جذاب این حوزه به حساب می‌آید. گفتنی است، دوو سیلو مدل سال‌های ۷۶ الی ۸۱ در این لیست قرار خواهد گرفت. همچنین گزینه جذاب پژو ۲۰۶ تیپ ۲ مدل سال‌های ۸۱ الی ۸۴ هم گزینه خوبی به نظر میرسد.   سمند معمولی یا همان اس ئی مدل سال‌های ۸۱ الی ۸۵، سمند ال ایکس مدل سال‌های ۸۳ الی ۸۴، همچنین پژو پارس مدل سال‌های ۸۲ الی ۸۶، پژو ۴۰۵ مدل سال‌های ۷۶ الی ۸۷ هم با بودجه ۳۰ تا ۴۰ میلیون تومانی قابل خریداری هستند.   البته باید یادآوری کرد در خرید خودرو دست دوم به نکات زیاد باید توجه کرد از قبیل: وضعیت بدنه، موتوری، شاسی و... که در گزارش‌های بعدی کامل مورد بررسی قرار می‌دهیم.   منبع:تسنیم   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۱۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کولر گازی برای کدام مناطق، قبوض نجومی برق را همراه دارد

به گزارش خبرنگار مهر، با نزدیکی به تابستان مصرف برق یکباره اوج می‌گیرد؛ یکی از مهمترین دلایل افزایش مصرف برق استفاده از کولر نامتناسب با اقلیم است به طوری که ۸۰ درصد مشترکان کشور در اقلیم عادی و معتدل زندگی می‌کنند اما همچنان از کولرهای گازی استفاده می‌کنند که این امر علاوه بر هزینه بالایی که برایشان دارد موجب به ناترازی برق هم می‌شود.

مدیر عامل توانیر چندی در رابطه با این موضوع به خبرنگار مهر گفت: کسانی که در مناطق معتدل هستند و از کولر گازی استفاده می‌کنند در صورتی که مراعات نکنند میزان مصرف برق آنها بیش از الگوی مصرف می‌شود و در صورت استفاده بی رویه کولرهای گازی در این مناطق منجر به افزایش قبوض و سنگین شدن قبوضشان می‌شود.

سخنگوی صنعت برق خاطر نشان کرد: کسانی که هنوز نسبت به تغییر کولر آبی به گازی اقدام نکرده‌اند، بدانند که هزینه برق این افراد افزایش قابل ملاحظه‌ای پیدا خواهد کرد و در این مناطق توصیه ما استفاده از کولرهای آبی و یا استفاده از کولرهای پر بازدهی است که اخیراً از موتورهای BLDC استفاده می‌کنند در این صورت مصرف برق به شدت کاهش پیدا می‌کند و تعرفه برق مناسب‌تری پرداخت خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار مهر استفاده از کولرهای گازی در سالهای اخیر در کلانشهرها به خصوص تهران رواج پیدا کرده است و اخیراً نیز در رسانه‌ها تبلیغات گسترده‌ای برای خرید این کولرها صورت می‌گیرد تا جایی که وزارت نیرو دستور داده است تا تبلیغ این کولرها ممنوع شود.

رجبی مشهدی در همین راستا با تاکید بر اینکه اگر مشترکان هنگام خرید وسایل برقی به برچسب انرژی آن توجه کنند، هزینه برق مصرفی‌شان به مراتب کمتر خواهد شد، خاطر نشان کرد: بخشی از پرمصرفی برق به انتخاب تجهیزات برقی باز می‌گردد به طوری که اگر برچسب انرژی هرچه رده بالاتری نظیر A و A+ و A++ و A+++ داشته باشد، مصرف آن وسیله برقی به مراتب کمتر بوده و سهم هزینه برق در سبد خانوار نیز به طور محسوسی کاهش می‌یابد اما مساله اصلی مصرف کنندگان وسایل برقی همچون کولر گازی محل زندگی آنها است.

اگر مصرف کنندگان برق به پشت قبوض خود مراجعه کنند میزان برق نرمال مصرفی در منطقه تحت سکونت خود را ملاحظه خواهند کرد و براین اساس می‌توانند اقدام به خرید وسایل سرمایشی و گرمایشی برقی متناسب با محل سکونت خود کنند تا به افزایش ناترازی برق دامن نزنند و با قبوض نجومی برق نیز مواجه نشوند.

کد خبر 6084530 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • به‌جای خودروهای ثبت‌نامی این خودروها را بخرید
  • بعد از گل‌محمدی، کدام مربی گزینه هدایت تراکتور است؟
  • تفاوت پلی کربنات با پلکسی چیست؟‌ کدام‌یک ارزش خرید بیشتری دارد؟
  • منتظر ابلاغ آیین نامه واردات خودرو هستیم
  • اسنپ شاپ یا دیجی استایل؟ کدام برای خرید لباس بهتر است؟
  • وزیر صمت: مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد
  • خودروها در چه شرایطی دچار تخلف ساکن می شوند
  • کولر گازی برای کدام مناطق، قبوض نجومی برق را همراه دارد
  • افت قیمت ۴ تا ۱۰۰ میلیون تومانی برخی خودروها در بازار | جدول قیمت خودروهای داخلی و خارجی را ببینید
  • پلاک‌گذاری تاکسی‌های برقی در انتظار نامه شورای عالی ترافیک