Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که دستیابی به مرجعیت علمی تا ۴۰ سال آینده نیازمند تحولات اساتید در عرصه آموزش‌های الکترونیکی در دانشگاه‌ها است، گفت: برای این امر باید تمامی رویکردها اعم از آیین‌نامه‌ها، شیوه پذیرش دانشجو، نحوه جذب اعضای هیات علمی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی تغییر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر زاهدی در سیزدهمین دوره ملی و هفتمین دوره بین‌المللی کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی که امروز (چهارشنبه) در دانشگاه خواجه نصیر در حال برگزاری است، با اشاره به اینکه ایران در حوزه آموزش عالی دستاوردهای زیادی به دست آورده است، در این باره توضیح داد: ما در افق ۴۰ ساله خود باید به جایگاه مرجعیت علمی دست یابیم که دستیابی به این جایگاه به هیچ عنوان دور از انتظار نیست، همچنان که در حال حاضر در بسیاری از رشته‌های علمی رتبه‌های زیر ۱۰ را کسب کردیم. به گونه‌ای که ایران در حوزه سلول‌های بنیادی رتبه دوم و در رشته‌هایی نظیر هوا فضا، نانو، سوخت هسته‌ای رتبه‌های زیر ۱۰ را در دنیا از آن خود کرده است. همچنان که این موفقیت در حوزه‌های بهداشت نظیر داروسازی، بیوشیمی و در حوزه‌های وزارت علوم نظیر زیست فناوری نیز به دست آمده است.

وی در ادامه صحبت‌های خود، خاطر نشان کرد: برای دستیابی به مرجعیت علمی در افق ۴۰ سال آینده لازم است که از وضعیت فعلی آموزش عالی و علمی کشور خارج شویم و دانشگاه‌های ما باید به دانشگاه‌های کارآفرین تبدیل شوند تا در نهایت بتوانیم از اقتصاد سنتی مبتنی بر نفت به اقتصاد مبتنی بر دانش دسترسی پیدا کنیم. در این صورت است که می‌توانیم مرجعیت علمی را کسب کنیم.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی همچنین در ادامه خاطر نشان کرد: افق فعلی در دستیابی به مرجعیت علمی یک افق ۱۲ ساله است و برای رسیدن به این جایگاه دانشگاه‌های ما باید آموزش به سبک فعلی را کنار بگذارند و از امکانات و پتانسیل‌های آموزش الکترونیکی استفاده کنند. ضمن اینکه رویکردها باید در انواع آئین‌نامه‌های علمی آموزشی شیوه پذیرش دانشجو، آئین‌نامه‌های دانشجویی، نحوه جذب اساتید و دانشگاه‌ها که اغلب مقاله محور هستند، تغییر یابند، در غیر این صورت به دانشگاه کارآفرین مورد نظر دست نخواهیم یافت.

دکتر زاهدی با تاکید بر اینکه آموزش‌های الکترونیکی بیشتر فناوری نرم است، گفت‌: دانشگاه‌ها باید در این عرصه با جامعه همراه شوند و برای همراهی دانشگاه و جامعه لازم است که فناوری‌های نرم در دانشگاه‌ها مورد توجه قرار بگیرند و در این حالت است که نهادهای خصوصی و عمومی نیز به صورت جدی در این عرصه حضور پیدا می‌کنند و تغییرات قابل توجهی در عرصه‌های فرهنگی حکمرانی، تصمیم‌گیری، تصمیم‌سازی و توسعه اتفاق خواهد افتاد و به این ترتیب است که ما می‌توانیم به مرجعیت علمی دست یابیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۱۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه طرح ویژه کالابرگ الکترونیکی نیازمند تصمیم مجدد است

وزیر کار گفت: استقبال خوبی از کالابرگ الکترونیکی، خصوصاً دهک‌های پایین صورت گرفته که بالای ۹۰ درصد است و در مرحله سوم این طرح نیز پیش‌بینی می‌کنیم حدود ۹۵ درصد استفاده شود - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، صولت مرتضوی  وزیر کار صبح امروز چهارشنبه در حاشیه نشست دولت، اظهار داشت:درباره تداوم طرح ویژه کالابرگ الکترونیکی نیاز به تصمیم مجدد است و تاکنون تصمیم جدیدی وجود ندارد.

طرح کالابرگ فجرانه در ایستگاه پایانی

وی افزود: استقبال خوبی از کالابرگ الکترونیکی، خصوصاً دهک‌های پایین صورت گرفته که بالای 90 درصد است و در مرحله سوم این طرح نیز پیش‌بینی می‌کنیم حدود 95 درصد استفاده شود

وزیر کار تصریح کرد: موانع و مشکلات این طرح رفع شده و مردم استقبال مناسبی داشتند و کسبه هم تلاش کردند در کمترین زمان، نیازهای عمومی را پاسخ دهند.

در حال تکمیل...

دیگر خبرها

  • تربیت علمی و فرهنگی دانشجویان به بهترین شکل انجام پذیرد
  • اساتید دانشگاه‌های جهان صهیونیست‌ها را تحریم کنند/ رونمایی از وبگاه تحریم علمی اسراییل
  • دعایی: لطفاً یک نوآوری علمی مهم از حوزه نجف نام ببرید! / سروش محلاتی: در حوزه نجف هیچ کس به خاطر اظهار نظر، احضار نمی شود
  • ضرورت تمرکز بر روی کیفیت‌بخشی فضای علمی دانشگاه‌ها
  • اساتید و نخبان نقش موثری در توسعه خوزستان دارند
  • ضرورت حمایت از کارآفرینان و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار
  • ضرورت سرعت‌بخشی به اجرای پروژه بیمارستان ۱۰۰۰ تخت‌خوابی تبریز
  • زمان نام‌نویسی وام شهریه دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود
  • ادامه طرح ویژه کالابرگ الکترونیکی نیازمند تصمیم مجدد است