Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@11:31:27 GMT

ضرورت کمیته گردشگری روستایی در مازندران

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۲۱۴۴۰

ضرورت کمیته گردشگری روستایی در مازندران

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حسن اصغریان رستمی مدیرکل دفتر امور روستایی مازندران در جلسه توسعه گردشگری در آمل با اشاره به ظرفیت بکر و دیدنی روستا‌های مازندران که مطابق ذائقه گردشگران داخلی و خارجی در فصول مختلف سال است گفت: پیرامون موضوع گردشگری روستایی به دستور استاندار کمیته گردشگری روستایی و بوم گردی در استان تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در این کمیته ظرفیت‌های هریک از مناطق روستا‌هایی را جهت اعزام نیرو‌های گردشگری، مورد برنامه ریزی قرار گرفت، افزود: در مرحله اول بیش از ۱۱۰ روستا از تور‌های گردشگری بهره‌مند خواهند شد.

اصغریان رستمی گفت: با توجه به ورود گردشگران و مسافران طرح تفکیک زباله از مبداء در دستور کار قرار گرفت و تمامی دهیاران در سطح روستا ماموریت دارند تا با همکاری شورا‌ها و اهالی این موضوع مهم را مورد رسیدگی قرار دهند.

سید جعفر رسولی فرماندار ویژه آمل هم در این جلسه گفت:: با دستور استاندار مازندران مبنی بر شناخت ظرفیت‌های گردشگری در روستا‌ها و توسعه گردشگری در راستای جذب توریسم و معرفی جاذبه‌های گردشگری و تاریخی تدابیر اندیشیده شود تا مدیران مربوطه بیش از پیش تلاش ویژه نمایند.

وی افزود: با شناسایی روستا‌های که در زمینه گردشگری وجود دارند می‌توان با  معرفی جاذبه‌های آن روستا در جذب توریسم‌های  گردشگری و تور محور در اهداف گردشگری روستایی گامی بزرگ برداشت.

رسولی همچنین از راهنمایان محلی آموزش دیده که می‌توانند در معرفی  جاذبه گردشگری و کالا‌های مصرفی و آداب و رسوم هر روستا را به گردشگران معرفی کنند استفاده شود، تاکید کرد.

فرماندار ویژه آمل گفت: توسعه گردشگری و بوم گردی در روستا‌ها می‌تواند در راستای ایجاد اشتغال پایدار روستاییان محترم نقش مؤثری را ایفاء کند.

انتهای پیام/ م

تشکیل کمیته بوم گردی در مازندران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری عکس طبیعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۱۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی در روستای حیله ور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی حمزه زاده در نشست شورای راهبردی روستای تاریخی کندوان، روستای مدفون در دل کوه حیله ور را یکی از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی شهرستان اسکو و آذربایجان شرقی عنوان کرد و گفت: تاکنون ۶۰ واحد کران در داخل این غار زیرزمینی کشف و از زیر گل و لای بیرون آمده و پیش بینی می‌شود با اجرای طرح‌های مطالعاتی و کاوش‌های باستان شناسی، افزون بر ۲۰۰ واحد کران دیگر نیز شناسایی شود.

وی ابراز امیدواری کرد که با شناسایی کران‌های مدفون روستای حیله ور و جذب سرمایه گذاران و بهره برداری از مجموعه تاریخی این محوطه خواهیم توانست نسبت به توسعه گردشگری و عمرانی روستای کندوان اقدام کنیم.

فرماندار شهرستان اسکو هم با اشاره به ثبت جهانی گردشگری روستای کندوان، بر لزوم اجرای سریع طرح جامع این روستا تاکید و اظهار کرد: با اجرای طرح جامع کندوان، ساماندهی این روستا سرعت بیشتری گرفته و شاهد استاندارد سازی در ارائه خدمات به گردشگران خواهیم بود.

حسین فیروزی یکی از تهدیدات و چالش‌های پیش روی کران‌های تاریخی کندوان را ورود خودرو‌های سبک و سنگین گردشگران به داخل روستا عنوان کرد و گفت: لرزش و صدای این خودرو‌ها آسیب‌هایی به کران‌های سنگی کندوان وارد می‌کند که در این راستا طرح ایجاد پارکینگ خودرویی در بیرون از محوطه تاریخی روستا به مساحت ۱۳۰۰ متر مربع و گنجایش ۱۲۰۰ دستگاه خودرو تدارک دیده شده است.

وی همچنین ساخت و ساز‌های غیر مجاز در محدوده تاریخی روستای کندوان را یکی دیگر از چالش‌های پیش روی این روستا برشمرد و افزود: با اجرای سیاست‌های تشویقی برای روستائیان جهت تخریب سازه‌های جدید و انتقال آنها به روستای پایین دست، خواهیم توانست تا حدودی از تغییر منظر تاریخی و هویت اصلی کندوان جلوگیری کنیم.

دیگر خبرها

  • ۳۰۲ کیلومتر راه روستایی در لرستان آسفالت شد
  • دستور تخلیه روستای نوده شهرستان زیرکوه صادر شد
  • ضرورت افزایش سهمیه آرد در فصل گردشگری سراب
  • ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی حیله ور
  • دریافت تسهیلات ساخت مسکن ۴۰۰ روستا در چناران
  • بازدید فرماندار سرباز از خسارات بارندگی و سیل از راه‌های روستایی
  • ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی در روستای حیله ور
  • اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود
  • انشعابات غیرمجاز آب در روستا‌ها شناسایی شوند
  • کمک به روستا با درآمدزایی دهیاری‌ها