Web Analytics Made Easy - Statcounter

درگیری نظامی میان پاکستان و هند صورت بگیرد یا نگیرد،حمله تروریستی در «پولواما» به طور قطع مانند آتشی زیر خاکستر منجر به تیرگی روابط میان این دو کشو خواهد شد،آتشی که دیر یا زود زبانه خواهد کشید.

خبرگزاری شبستان،گروه بین الملل:تنش ها میان هند و پاکستان یک بار دیگر بر سر حملات تروریستی اخیر در  «پولواما» شدت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هند،پاکستان را در حمله تروریستی 14 فوریه به نیروهای امنیتی در کشمیر که منجر به کشته شدن ده ها نیروی نظامی شد،مقصر می داند.

این حمله انتحاری بدترین خشونتی است که از زمان انتخاب «نادرندا مودی» به عنوان نخست وزیر هند در سال 2014 میلادی تا کنون رخ داده و منجر به بر بروز بیشترین تنش ها میان دو کشور هسته ای در جهان شده است.

اگرچه پاکستان مسئولیت این حمله انتحاری را نپذیرفته اما مودی وعده داده است که واکنش مناسبی علیه پاکستان نشان خواهد داد؛ او همچنین به ارتش هند برای پاسخ دهی به این اتفاق «آزادی کامل» داد.

نخست وزیر هند همچنین دست دستگاه های اطلاعاتی را برای برخورد با اقدامات پاکستان باز گذاشت.

هند سال هاست که درگیر حملات تروریستی پاکستان است و حالا دیگر از حمایت اسلام آباد از تروریست هایی که کماکان حملات خود را به خاک هند به ویژه در کشمیر،ادامه می دهند به تنگ آمده است.

دو جنگ از جنگ های پاکستان و هند بر سر کشمیر بوده است،منطقه ای در «هیمالیا» بوده است.

اما «بلومبرگ» در گزارشی نوشت که هند خطر شروع جنگ تمام عیار دیگری علیه پاکستان را بر خود تحمیل نمی کند.اگرچه فشارهای فراوان داخلی برای پاسخ نظامی به اسلام آباد وجود دارد اما از آنجا که مدت هاست به این حقیقت واقف است که پاکستان هم دارای سلاح های هسته ای است،خطر به وجود آوردن جنگی دوباره را به جان نمی خرد.

با این وجود به گفته تحلیلگران ،از آنجا که این حمله تروریستی در آستانه انتخابات در هند می تواند حزب مودی را با رکود مواجه کند،احتمالا فشارهای بیشتری بر روی مودی برای انجام اقدامات تلافی جویانه علیه پاکستان وجود خواهد داشت.

از سوی دیگر اگرچه پاکستان دست داشتن در حمله تروریستی اخیر در کشمیر را انکار کرده است اما به طور قطع تحت فشارهای دیپلماتیک تازه ای قرار خواهد گرفت.

حتی کاخ سفید هم از پاکستان درخواست کرده است تا فورا به حمایت و ایجاد فضایی امن برای گروه های تروریستی،پایان بدهد.

بر اساس گزارش «دیلی تایمز» ،این حمله همچنین می تواند منجر به اعمال فشار بر روی چین که متحد نزدیک پاکستان است،بشود تا مواضع خود در شورای امنیت سازمان ملل را تغییر دهد.

چین همه تلاش های هند برای قرار دادن «مسعود ظفر» ،رئیس گروه «جیش المحمد» در لیست گروه های تروریستی را متوقف کرده است.

با این وجود تحلیلگران معتقدند که بعید به نظر می رسد،ارتش هند اقدامی بسیار شدید علیه پاکستان انجام دهد.

«ساشا ریسرکوستیسکی» تحلیلگر آسیای جنوبی گروه اوراسیا واقع در خاورمیانه در این باره گفت: «نخست وزیر هند در نهایت برخی حملات محدود توپخانه ای را علیه پاکستان انجام می دهد تا قدرت خود را بدون خطر تلافی جویی از سوی طرف پاکستانی به نمایش بگذارد.»

این در حالی است که روز گذشته «عمران خان»،نخست وزیر پاکستان هشدار داد که اگر هند دست به اقدام تلافی جویانه علیه حمله تروریستی اخیر در کشمیر بزند با حمله نظامی متقابل مواجه خواهد شد.

اما هر اتفاقی هم که رخ دهد و حمله نظامی صورت بگیرد یا نگیرد،حمله تروریستی در «پولواما» به طور قطع مانند آتشی زیر خاکستر منجر به تیرگی روابط میان هند و پاکستان خواهد شد،آتشی که دیر یا زود زبانه خواهد کشید.

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: حادثه تروریستی زاهدان اردبیل حضرت ام البنین سلام الله علیها زاهدان اصفهان شهید مدافع وطن مقام معظم رهبری تنهایی محبت سالمندان حمله تروریستی هند پاکستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۱۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخراج پناهجویان قانونی روابط کابل اسلام آباد را بهم خواهد زد

محمدعلی سیف سخنگوی ایالت خیبرپختونخواه پاکستان با اشاره به آغاز روند اخراج جمعی افغان‌های دارای مدرک قانونی در این کشور تصریح کرد اتباع افغانستان که به طور قانونی در پاکستان زندگی می‌کنند نباید آزار یا اخراج شوند.

وی همچنین در ادامه هشدار داد هر اقدامی در این زمینه می‌تواند روابط بین پاکستان و افغانستان را تیره کند.

دولت فدرال پاکستان مرحله دوم اخراج پناهجویان افغانستان از این کشور را از دوشنبه (27 فروردین) آغاز کرده است؛ در این روند قرار است افغان‌های دارنده کارت‌های اقامتی (ای‌سی‌سی/کارت شهروندی افغانستان) شناسایی و اخراج شوند.

سخنگوی دولت محلی خیبرپختونخواه گفت همه پناهجویان غیرقانونی افغانستانی‌ در این ایالت پیش از این به کشورشان بازگردانده شده‌اند و در حال حاضر هیچ اقدامی علیه اتباع افغانستانی‌ دارای مدارک اقامتی قانونی در جریان نیست.

سیف افزود تنها افغان‌هایی که در این ایالت باقی مانده‌اند، بر اساس قوانین پاکستان و قطعنامه‌های بین‌المللی نهادهایی مانند کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، کارت شهروندی افغانستان را در اختیار دارند.

وی تصریح کرد: دولت فدرال فقط موظف کرده است تا تعداد افغان‌های قانونی در ایالت خیبرپختونخواه را بررسی کنیم و در نهایت بررسی‌ها نشان داد که 359 هزار اتباع قانونی در این ایالت زندگی می‌کنند.

این عضو ارشد تحریک انصاف تصریح کرد: اگر به ما دستور داده شود که آنها (افغان‌های قانونی) را اخراج کنیم، با مقامات صحبت خواهیم کرد. اخراج افغان‌های غیرقانونی موجه بود اما ما نمی‌توانیم افغان‌هایی که به‌طور قانونی اینجا زندگی می‌کنند را مورد آزار و اذیت قرار دهیم.

سیف همچنین هشدار داد هر گونه اقدام علیه افغان‌های قانونی سبب برانگیختن نفرت، سوء تفاهم و بی‌اعتمادی بین ما و افغانستان خواهد شد.

سخنگوی دولت محلی خیبرپختونخوا پیش از این نیز تصریح کرده بود هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد پناهجویان افغانستانی که با مدارک اقامتی در این ایالت زندگی می‌کنند، در رویدادهای امنیتی پاکستان دخیل بوده‌‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری
  • کریدور امن از تهران تا اسلام‌آباد
  • دیدار و گفت‌وگوی وزیران نفت ایران و پاکستان
  • خیالمان از مرزهای شرقی راحت باشد؟!
  • قطار روابط تهران - اسلام‌آباد روی ریل توسعه
  • تهران و اسلام آباد، علیه تروریسم
  • اخراج پناهجویان قانونی روابط کابل اسلام آباد را بهم خواهد زد
  • رایزنی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و پاکستان
  • رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان
  • رایزنی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ایران و پاکستان