Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- رئيس سازمان نظام روانشناسي و مشاوره کشور با بيان اينکه بايد تبليغات روانشناسي در فضاهاي مجازي کنترل شود و با متخلفان برخورد قاطع صورت گيرد گفت: تلاش مي‌کنيم تبليغات روانشناسي در فضاهاي مجازي زير نظر کميسيون‌هاي تخصصي شکل گيرد تا ديگر افراد به نام مشاوره شغلي و ديگر مشاوره‌ها نتوانند به صورت غير تخصصي وارد عمل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاري آريا، محمد حاتمي در پنجمين کنگره ملي روانشناسي اجتماعي گفت: بحث آسيب هاي نوپديد بسيار مهم است؛ از طرفي به دليل اينکه مسائل نوپديد در عصر اطلاعات باعث مي شود برخي از مسائل مثل افسردگي و تنهايي در جامعه رشد کند و از طرفي ديگر اين موضوع محاسني را هم دارد که نمي‌توان از آنها صرف نظر کرد.
وي با بيان اينکه در حال حاضر 34 درصد فضاهاي مجازي به مسائل روانشناسي اختصاص دارد بيان کرد: اين در حاليست که کساني که اين کار را انجام مي‌دهند اطلاعاتي در حوزه روانشناسي و روانشناسي اجتماعي ندارند و از سوي ديگر مردم مي‌خواهند مسائل خود را از طريق گفت‌وگو حل کنند و اين مسئله باعث شده روانشناسي اجتماعي امروز در جامعه جايگاه ويژه‌اي داشته باشد.
رييس سازمان نظام روانشناسي و مشاوره کشور با اشاره به اينکه متاسفانه فضاي مجازي و آنچه تحت عنوان روانشناسي در اين فضاها ارائه مي‌شود علمي و دقيق نيست تاکيد کرد: به همين دليل است که شاهد افزايش برخي از مسائل اجتماعي هستيم. يکي از مهمترين بحث هايي که بايد در سازمان روانشناسي اجتماعي ساماندهي شود، فضاهاي مجازي است؛ زماني که هر کس فارغ از رشته تحصيلي خود مي‌تواند وارد کار مشاور شود هويت سازمان روانشناسي مخدوش مي‌شود و اين مسئله آسيب بسيار بزرگي است.
وي ادامه داد: يکي از مسائل ديگري که مطرح است مسئله شغل يابي فارغ التحصيلان رشته روانشناسي و از طرفي ديگر بحث حقوق مردمي است که مردم مي‌خواهند از اين مشاوره‌ها استفاده کنند. متاسفانه سازمان‌هاي غير مسئول هم در اين زمينه بي‌تقصير نيستند چرا که با مجوزدهي به افراد غير مسئول به اين نابساماني‌ها دامن مي‌زنند.
حاتمي تأکيد کرد: سازمان روانشناسي بايد مجوزهاي کاري در اين زمينه را به صورت انحصاري در اختيار داشته باشد و براي اين کار نيازمند همکاري دانشگاه‌هاي روانشناسي است. همچنين صلاحيت حرفه‌اي روانشناسان بايد مورد حمايت قرار گيرد. ما تلاش مي‌کنيم براي اين منظور زمان نوبت دهي را به صفر برسانيم تا ديگر نيازي نباشد که بهزيستي و سازمان‌هاي ديگر در اين حوزه وارد عمل شوند.
وي با اعلام اين خبر که تا پاييز سال آينده بحث نوبت دهي را به صفر خواهيم رساند، گفت: تبليغات روانشناسي نيز از ديگر بحث هايي است که سازمان از اين پس به طور جدي ‌آن را پيگيري مي‌کند. تلاش مي‌کنيم تبليغات روانشناسي در فضاهاي مجازي زير نظر کميسيون‌هاي تخصصي شکل گيرد تا ديگر افراد به نام مشاوره شغلي و ديگر مشاوره ها نتوانند به صورت غير تخصصي وارد عمل شوند.
حاتمي با بيان اينکه بايد تبليغات روانشناسي در فضاهاي مجازي کنترل شود و با متخلفين برخورد قاطع صورت گيرد گفت: بايد تلاش کنيم در کنار برخوردها شرايطي فراهم کنيم تا مردم بتوانند از اَنها و مشاوره هاي تلفني و ديگر شرايط لازم براي حضور در فضاهاي مجازي بهره گيرند البته اگر کسي تخلف کرد با متخلف برخورد خواهد شد. همچنين با حضور فعال در اين زمينه ضمن ايجاد ممانعت از حضور افراد غير حرفه‌اي مي توان شرايطي فراهم کرد که سازمان روانشناسي بتواند در راس امور اجتماعي قرار گيرد و ضمن درآمدزايي بتوان بهترين خدمات را در اختيار مردم قرار داد.
منبع: ايسنا

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تبليغات روانشناسي فضاي مجازي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۲۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ۱۷۵۰ راهکار پیشگیری از جرایم مرتبط با تهدیدات فضای مجازی

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین احمدرضا پورخاقان، رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح در تشریح گزارش عملکرد این سازمان در سال ۱۴۰۲ از برگزاری ۶ هزار و ۴۰۴ ساعت کلاس آگاه‎‌سازی برای کارکنان نیروهای مسلح اعم از کارکنان پایور و کارکنان وظیفه خبر داد و گفت: به منظور پیشگیری از وقوع جرم در نیروهای مسلح، آموزش و آگاه‎‌سازی دانستنی‌های حقوقی یکی از سیاست‌های اصلی سازمان قضائی نیروهای مسلح است. با حضور قضات در یگان‌ها، ۶ هزار و ۴۰۴ ساعت کلاس آگاه‌سازی برای کارکنان نیروهای مسلح اعم از کارکنان پایور و کارکنان برگزار شده است که، ۴۵۶ هزار و ۴۲۲ نفر از نیروهای مسلح در این کلاس‌ها شرکت کردند.

حجت الاسلام والمسلمین پورخاقان، ادامه داد: ۹۲۷ دوره آموزشی به میزان ۲ هزار و ۵۰ ساعت آموزشی ویژه ضابطان برگزار شد و ۴۰ هزار و ۸۸۱ نفر از ضابطین در این دوره‌ها شرکت کردند.

وی با اشاره به انجام ۲۰ طرح پژوهشی کلان و نوآورانه در سازمان با تعامل نخبگان دانشگاهی از دانشگاه‌های سطح اول کشور، گفت: این پروژه‌ها شامل راهکارهای آسیب‌زدایی از فضای مجازی در نیروهای مسلح با رویکرد مهارت‎ افزایی، نگرشی بر رویه‌ها و آئین دادرسی محاکم نظامی بین‌الملل با تاکید بر جنایات جنگی، بررسی همبستگی فاکتورهای شخصیتی در افزایش میزان رضایت شغلی و ارتقای آن، الزامات زیست‎محیطی در مانورهای نظامی از منظر حقوق بین‌الملل، نقش دانش قضائی در کاهش اطاله دادرسی، مطالعه تطبیقی قانون مجازات نیروهای مسلح با قانون فدرال روسیه، آسیب شناسی عوامل سازمانی ارتکاب جرم توسط نیروهای نظامی و بررسی رابطه متقابل تورم عناوین کیفری با افزایش پرونده‌ها در محاکم است.

رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح گفت: سازمان قضائی نیروهای مسلح توجه خاصی به آموزش‌های ضمن خدمت در جهت ارتقای سطح دانش قضات و کارکنان مبذول داشته است و افزایش اثربخشی آموزش‌های اختصاصی قضات یکی از راهبردهای مهم سازمان قضائی نیروهای مسلح است.

وی افزود: به منظور اتقان و ارتقای کیفیت آرای صادره، ۱۹ عنوان دوره شغلی برای قضات سراسر کشور با شرکت ۲ هزار ۱۶۵ نفر به میزان ۳۰ هزار نفر ساعت کلاس آموزشی برگزار شده است، همچنین ۳ عنوان دوره شغلی و تخصصی برای کارکنان صفی دادسراها و دادگاه‌های نظامی سراسر کشور با شرکت ۲۰ هزار و ۸۰۳ نفر و به میزان ۴۵ هزار ۸۱۰ نفر ساعت آموزشی برگزار شده است.

حجت الاسلام والمسلمین پورخاقان در مورد آموزش‌های برگزار شده برای کارکنان ستادی و رابطین و کارشناسان ستادی، گفت: ۲۸ عنوان دوره شغلی تخصصی برای کارکنان ستادی و رابطین و کارشناسان ستادی سراسر کشور با شرکت ۳ هزار و ۹۸۳ نفر و به میزان ۵۳ هزار و ۸۳۷ نفر ساعت برگزار شده است.

رئیس سازمان قضائی نیروهای مسلح با اشاره به اقدامات سازمان در نظارت بر رعایت حقوق شهروندی در زندان‌های نظامی، گفت: تعداد ۲ هزار و ۸۷۱ بازدید از زندان‌های نظامی سراسر کشور توسط رؤسا، دادستان‌ها و قضات دادسرا و محاکم نظامی بازدید صورت گرفته است؛ همچنین ۱۰۲۹ مورد از بازداشتگاه‌های نظامی و انتظامی بازدید شد.

وی بیان کرد: ۳۴۴ مورد کمیسیون عفو در استان‌های سراسر کشور تشکیل و پرونده‌های محکومین مورد بررسی قرار گرفته است.

حجت‎ الاسلام والمسلمین پورخاقان از شناسایی، تصویب و اجرایی شدن ۱۷۵۰ راهکار پیشگیری از جرایم مرتبط با تهدیدات فضای مجازی در نیروهای مسلح خبر داد و گفت: در سال گذشته تعداد ۶۰ جلسه شورای استانی پیشگیری در سراسر کشور برگزار شده است و برای شناسایی، تصویب و اجرایی شدن راهکار پیشگیری از جرایم، ۴۵۱ جلسه کمیسیون پیشگیری نیروهای مسلح و ۱۱۰ جلسه کمیسیون قضائی توسط قضات سازمان تشکیل شده است.

کد خبر 6082349

دیگر خبرها

  • تصویب ۱۷۵۰ راهکار پیشگیری از جرایم مرتبط با تهدیدات فضای مجازی در نیرو‌های مسلح
  • افزایش ۸۰ هزار مترمربعی فضاهای ورزشی مدارس کهگیلویه و بویراحمد در دولت سیزدهم
  • تصویب ۱۷۵۰ راهکار پیشگیری از جرایم مرتبط با تهدیدات فضای مجازی
  • تعیین مجازات برای خرید و فروش سلاح در فضای مجازی
  • تقلب در سرجلسه کنکور با کنترل فضای سایبری به صفر می‌رسد
  • تعرفه بزرگ‌ترین مشکل روانشناسان است/ لغو پروانه متخلفین از ۳ ماه تا ۵ سال
  • سرانه فضاهای آموزشی کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • فضای ورزش آذربایجان غربی به ١٠٧ هزار مترمربع افزایش یافت
  • زمان مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون صلاحیت حرفه‌ای
  • نماهنگ «ما می آییم» با زبان انگلیسی در فضای مجازی فارس اکران شد