Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش «پارسینه»، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز چهارشنبه در جلسه هیأت دولت با تقدیر از مردم سختکوش و وفادار استان هرمزگان بخاطر محبت، بزرگواری و هوشیاری آنان در این مقطع تاریخی نسبت به دولت، اظهار داشت: از مردم این استان به خاطر حضورشان در صحنه برای حمایت از دولت و نظام، تشکر می‌کنم.

رئیس جمهور با بیان اینکه در سفر به استان هرمزگان طرح‌ها و پروژه‌های مهمی به بهره‌برداری رسید که در زندگی مردم و جامعه تأثیرگذار است، گفت: مهندسین، مسئولان و کارگزاران به معنای واقعی کلمه جواب قاطعی به آمریکایی‌ها دادند و افتتاح ۳ طرح مهم در یک استان موجب ارتقاء جایگاه ایران در سطح جهان و نمادی از توانمندی و پیشرفت ملت ایران است که در برابر چشم جهانیان ظهور و بروز پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر روحانی بهره‌برداری از ۳ فاز پالاشگاه ستاره خلیج فارس طی ۲ سال گذشته را حائز اهمیت برشمرد و اظهار داشت: امروز این پالایشگاه روزانه ۳۶ میلیون لیتر بنزین با کیفیت یورو ۵، تولید می‌کند؛ همچنین با افتتاح طرح افزایش کیفیت بنزین در پالایشگاه بندرعباس، ۱۴ میلیون لیتر بنزین یورو ۵ از این پالایشگاه تولید می‌شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه دولت و وزارت نفت در چند سال گذشته با افزایش کیفیت تولید بنزین و گازوئیل، گام مهمی در راستای حفظ محیط زیست برداشته است، ادامه داد: امروز بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر در روز بنزین و گازوئیل با استاندارد یورو ۴ و یورو ۵ تحویل مردم داده می‌شود که این یک قدم بسیار بزرگ در زمینه حفظ محیط زیست است.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه امروز خوشبختانه در تولید بنزین به خودکفایی رسیده‌ایم، خاطر نشان کرد: این از افتخارات دولت یازدهم و دوازدهم است که در ۵ سال گذشته تولید بنزین به ۲ برابر افزایش یافته و از ۵۲ میلیون لیتر تا پایان امسال تولید بنزین کشور بیش از ۱۰۰ میلیون لیتر خواهد بود و این توانمندی دولت را در شرایط تحریم و اعمال فشار‌ها نشان می‌دهد.

رئیس جمهور با اشاره به الحاق زیردریایی مدرن فاتح به نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، گفت: بهره‌برداری از این زیردریایی نشان‌دهنده قدرت دفاعی و توانمندی و قدرت کشور در صنایع دریایی است.

دکتر روحانی با بیان اینکه خوشبختانه صنایع دریایی ایران در طول سال‌های گذشته تحول مثبتی داشته است، افزود: اینکه امروز قادر هستیم کشتی، ناوچه و زیردریایی را ساخته و تحویل دهیم، نشان از تحول گسترده در این صنعت است کما اینکه صنایع دریایی در جنوب کشور، می‌تواند تحولات بسیار خوبی در راستای افزایش اشتغال و تولید بوجود بیاورد.

رئیس جمهور با اشاره به شکست‌های پیاپی آمریکا بویژه در زمینه سیاسی در توطئه‌هایی که علیه جمهوری اسلامی ایران داشته و دارد، گفت: امروز میان ایران و آمریکا یک زورآزمایی حداکثری است به معنای آنکه امروز آن‌ها از حداکثر توانشان علیه ملت ایران استفاده می‌کنند و ملت ایران هم از حداکثر اراده، امید و اعتمادش در برابر آن‌ها استفاده می‌کند و این شرایط کمتر در گذشته بوده است.

دکتر روحانی با بیان اینکه امروز در شرایطی هستیم که جنگ اراده‌ها نتایج خود را نشان خواهد داد، تأکید کرد: هیچ تردیدی به پیروزی اراده ملت بزرگ ایران در برابر آمریکا نداریم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها در اردیبهشت امسال در همراهی اروپا با خود برای خروج از برجام یکبار دچار شکست شدند، افزود: آن‌ها اوایل پاییز در سازمان ملل متحد اجلاس ویژه شورای امنیت علیه ایران تشکیل دادند و از پیش اعلام کردند قرار است این نشست در سطح سران تشکیل شود، اما بخاطر فشار‌هایی که بود، مجبور شدند که اعلام کنند موضوع نشست ایران نیست و می‌خواهند راجع به صلح و امنیت و سلاح کشتار جمعی بحث کنند.

دکتر روحانی ادامه داد: آمریکایی‌ها در مقام عمل همه توان خود را بکار گرفتند که در این نشست کشور‌ها را برای مخالفت با برجام با خود همراه کنند، اما تمامی ۱۴ عضو دیگر شورای امنیت با آمریکا مخالفت کرده و باعث شدند، شکست مفتضحانه سیاسی برای آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل بوجود بیاید.

رئیس جمهور با اشاره به طراحی آمریکایی‌ها برای برگزاری اجلاس ورشو، گفت: آن‌ها ابتدا به وضوح اعلام کردند که این اجلاس علیه ایران است و حتی در بیانیه ابتدایی خود موضوع ایران را مطرح کرده بودند، اما زمانی که با مخالفت همه کشور‌ها مواجه شدند، ناچار شدند موضوع را تغییر داده و بگویند درباره خاورمیانه است.

دکتر روحانی خاطر نشان کرد: آن‌ها نتوانستند یک جلسه آبرومندانه را در ورشو تشکیل دهند و علیرغم آنکه اتحادیه اروپا، متحد نزدیک آمریکا بشمار می‌رود و این نشست هم در یک کشور اروپایی برگزار شد، اما بسیاری از کشور‌های مهم اروپایی در سطح نازلی شرکت کردند.

رئیس جمهور با اشاره به مخالفت کشور‌های اروپایی در برابر تقاضای معاون رئیس جمهور آمریکا برای خروج از برجام، گفت: آن‌ها قاطعانه پاسخ دادند که در برجام خواهند ماند و در عین حال رئیس مجمع نمایندگان آمریکا هم اقدام رئیس جمهور این کشور در خروج یک جانبه از برجام را اشتباه عنوان کرده است.

دکتر روحانی با بیان اینکه آمریکایی‌ها در برگزاری اجلاس ورشو به دنبال دو هدف ایران‌هراسی و فراموش کردن موضوع فلسطین بودند که در هیچ کدام موفق نشدند، اظهار داشت: البته نخست وزیر رژیم صهیونیستی با چند کشور دست نشانده جلسه کوچکی درباره فلسطین برگزار کردند، اما این جلسه به حدی با بی‌آبرویی برگزار شد، که وقتی لحظاتی از آن جلسه در فضای مجازی منتشر شد، ناچار شدند که فوراً آن را حذف کنند.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: ملت‌های مسلمان منطقه این اقدام را به عنوان یک مضحکه دیدند و حیثیت آنها، پیش ملت‌های خودشان رفت.

دکتر روحانی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران برای سومین بار در دادگاه بین‌المللی در برابر آمریکا به پیروزی رسید، اظهار داشت: آمریکایی‌ها در موضوع ۲ میلیارد دلاری که از حساب‌های ایران به طور غیرقانونی برداشت کرده بودند، اعلام کردند که دادگاه صلاحیت رسیدگی ندارد، اما برخلاف نظر آن‌ها این دادگاه چند روز پیش اعلام صلاحیت کرد، کما اینکه همین دادگاه در مورد برجام نیز چندی پیش ۲ رأی به نفع ایران صادر کرده بود.

رئیس جمهور افزود: در تاریخ ملت ایران و حکومت آمریکا کم‌نظیر است که در دادگاهی بین‌المللی هنگامی که ایران در برابر آمریکا قرار دارد بتوانیم در طول چند ماه ۳ بار به پیروزی دست پیدا کنیم.

دکتر روحانی با اشاره به اقدامات دیگر آمریکا علیه ملت ایران از جمله تهدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و اعمال فشار به بانک‌ها و شرکت‌های تجاری برای ممانعت از همکاری آن‌ها با ایران، گفت: اقدام آمریکایی‌ها در اعمال فشار به بانک‌ها و شرکت‌ها برای همکاری با ایران صد در صد تروریستی است.

رئیس جمهور افزود: هنگامی که برخلاف مقررات بین‌المللی بانک و شرکتی را برای همکاری با کشوری تهدید به جریمه می‌کنند در حقیقت موجب ایجاد ارعاب در بخش‌های بانکی و تجاری شده و یک عمل تروریستی اقتصادی را انجام می‌دهند.

دکتر روحانی با بیان اینکه همواره اعلام کرده‌ایم که آمریکا هیچ‌گاه با تروریسم مبارزه نکرده و در بسیاری موارد از تروریست‌ها حمایت کرده است، خاطر نشان کرد: آمریکا با اقدام خود برای اعمال فشار به شرکت‌های تجاری برای همکاری با ایران، خود بانی حرکات تروریستی است تا مردم نتوانند به نیازمندی‌های خود دست پیدا کرده و شرکت‌ها و تجار ایرانی و همچنین شرکت‌های خارجی که می‌خواهند در ایران کار کنند، نتوانند به راحتی فعالیت‌های خود را انجام دهند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه آمریکا همچنان به اعمال تروریستی خود علیه ملت ایران ادامه داده و فشار‌هایی را بر این ملت تحمیل می‌کند، تأکید کرد: دولت، ملت و قوای دیگر در کنار هم بوده و اتحاد و وحدت ما می‌تواند در برابر فشار آن‌ها ما را به موفقیت رسانده و پیروز میدان باشیم.

دکتر روحانی با اشاره به برگزاری اجلاس کاملاً موفق و هماهنگ ۳ کشور ایران، روسیه و ترکیه در سوچی، همزمان با برگزاری اجلاس مفتضح آمریکایی‌ها در ورشو، گفت: یکی از انتقادات صریح هر ۳ کشور علیه فعالیت‌های آمریکا در سوریه بود و معتقد بودیم که آن‌ها برخلاف مقررات بین‌المللی در این کشور حضور داشته و تاکنون با انجام اقدامات تجاوزگرانه تاکنون به نفع تروریست‌ها فعالیت کرده‌اند.

رئیس جمهور با بیان اینکه اصل انتقاد و محکومیت حضور آمریکایی‌ها در سوریه مورد توافق ۳ کشور در اجلاس سوچی بود، گفت: تجاوزات نابجای صهیونیست‌ها در سوریه، مبارزه پیگیر با تروریسم و مسأله شرق فرات و ادلب از موضوعاتی بود که ۳ کشور در اجلاس سوچی نسبت به آن اتفاق نظر داشتند.

دکتر روحانی خاطر نشان کرد: اجلاس سوچی در برابر اجلاس تصنعی ورشو یک نشست تأثیرگذار و محکم بود و این هم یکی از شکست‌های آمریکا در مسایل منطقه تلقی می‌شود.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران به دنبال همکاری با همه کشور‌های دوست است، گفت: اصل تعامل با کشور‌ها برای ما حائز اهمیت بوده و در این راستا با کشور‌های دوست خود در منطقه و سایر نقاط جهان از جمله اروپا همکاری می‌کنیم.

دکتر روحانی افزود: ما آماده همکاری و تعامل با دنیا هستیم، اما کشور‌هایی که با ما کار می‌کنند باید کاملاً حواسشان جمع باشد که به دنبال زیاده‌خواهی نباشند؛ چرا که ملت ایران بر اصول خود ایستاده و مسایل مهمی که در راستای منافع ملی بشمار می‌رود مورد توجه آنان بوده و زیاده‌خواهی‌ها هرگز مورد پسندشان نیست.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه ملت ایران هرگز زیر بار زورگویی و قلدرمآبی نمی‌رود، گفت: گاهی برخی کشور‌ها تمایلات و خواسته‌ها و اظهارات غیردقیق نسبت به ایران مطرح می‌کنند و این در حالی است که همانطور که می‌خواهیم با اروپا روابط خوب و صمیمانه داشته باشیم، اما هرگز رفتار غیرمسئولانه هیچ‌کس را نمی‌پذیریم.

دکتر روحانی ادامه داد: همه باید نسبت به پیمان و تعهدات خود عمل کرده و با بیان توقعات جدید فرار رو به جلو نداشته باشد و خواست ما این است که روابط دوستانه‌مان با اتحادیه اروپا ادامه داشته باشد و آن‌ها هم همانگونه که قول و وعده داده‌اند و در برابر دوربین‌ها اعلام کردند به تعهدات خود به طور دقیق عمل کنند، چرا که این به نفع منطقه و جهان است.

رئیس جمهور با اشاره به صدور بیانیه مهم از سوی رهبر معظم انقلاب، پس از ۲۲ بهمن، گفت: البته مخاطب اصلی ایشان در این بیانیه جوانان بودند، اما نکاتی در آن وجود دارد که همه باید نسبت به آن احساس مسئولیت کرده و به آن عمل کنیم.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه پیام رهبری برای گام دوم انقلاب و دهه جدید پیش رو بود که در آن، ایشان به نکات بسیار مهمی تأکید کرده و آن‌ها را متذکر شدند، افزود: رهبر معظم انقلاب در این بیانیه، امید و نگاه خوشبیانه‌ای نسبت به آینده کشور و انقلاب داشتند و این موضوعی کلیدی است که اگر همه نسبت به آینده کشور و انقلاب با امیدواری و خوش‌بینی بنگریم و مشکلات را بزرگ نکرده و نسبت به ملت بیش از پیش اعتماد داشته باشیم، می‌توانیم به نکات مد نظر رهبری دست پیدا کنیم.

رئیس جمهور افزایش امید و اعتماد در کشور را موجب اضطراب دشمنان دانست و گفت: مردم ما باید محکم باشند و دشمن را بتوانیم در مأیوس کردن مردم از آینده دچار شکست و اضطراب کنیم.

دکتر روحانی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در این پیام همچنین به انعطاف‌پذیری انقلاب، اشاره کرده‌اند، افزود: انقلاب اسلامی یک سیستم خشک و غیرپویا، نیست و ما همچنانی که بر روی اصول خود ایستاده و آن‌ها را غیرقابل تغییر می‌دانیم، معتقدیم باید حوادث و پدیده‌های نو را مورد توجه قرار دهیم.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی باید در ادامه راه خود انعطاف‌پذیری لازم را داشته باشد، چرا که این پویایی و انعطاف‌پذیری یکی از نکاتی است که همگان وظیفه داریم نسبت به آن اقدامات لازم را انجام دهیم.

دکتر روحانی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب نسبت به موضوع علم و دانش، اظهار داشت: موضوع علم و دانش برای نسل جوان، دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش و مراکز علمی و تحقیقاتی، مهم و همه مخاطب این دستور رهبری هستند و همه باید تلاش کنیم تا در علم، دانش و فناوری شیوه‌های خود را به روز کرده و در نتیجه سرعت خود را در علم و فناوری افزایش دهیم. کما اینکه در سال‌های گذشته سرعت پیشرفت‌های ما در علم و فناوری در منطقه و جهان بسیار خوب بوده است.

رئیس جمهور با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری نسبت به رعایت مسأله اخلاق و معنویت، اظهار داشت: هدف اصلی انقلاب این بود تا برادری، تعاون، اخلاق حسنه و همیاری، گفتگوی صحیح و درست و موقع‌شناسی را ترویج و گسترش دهد و این نکاتی است که همه باید به آن توجه کنند.

دکتر روحانی خاطر نشان کرد: امروز جناح‌ها و احزاب در برابر این بیان رهبری وظیفه سنگینی بردوش دارند، بویژه در ماه‌هایی که به انتخابات منتهی می‌شود، باید توجه بیشتری داشته باشیم و بتوانیم آن مسیری که هدف انقلاب بود را دنبال کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در بیانیه خود نسبت به مسایل اقتصادی کشور تأکید داشتند، گفت: مسأله اقتصاد هدف دشمن در این شرایط مبارزه و تحریم است و باید ضمن اینکه شرایط برای کشور سخت شده به دنبال راه‌حل‌ها برای عبور از این شرایط باشیم.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب همچنان بر درون‌زا بودن، مردمی بودن و برون‌گرا بودن اقتصاد تأکید دارند، افزود: دولت باید به سهم خود به این نکته توجه داشته باشد و در راستای واگذاری بخش‌هایی که در وظایف حاکمیتی بشمار نمی‌رود، تلاش کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه باید بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی که در تصدی بخش‌های دولتی است، در بورس و فرابورس به مردم واگذار شود، به مردم گفت: مردم باید احساس کنند که اقتصاد به دست آن‌ها اداره می‌شود.

دکتر روحانی با اشاره به اینکه رهبری در بیانیه خود به مسایل دیگری همچون مبارزه با فساد، گسترش عدالت و سیاست خارجی نیز تأکید داشته‌اند، گفت: وزرا و مسئولان دستگاه‌های اجرایی بر مبنای مسئولیت‌های خود باید برنامه‌هایشان را برای دهه پیش رو بر مبنای فرمایشات مقام معظم رهبری، تنظیم کنند.

رئیس جمهور تأکید کرد: به ملت بزرگ ایران اطمینان می‌دهم که دولت با همه توان و عزم خود به دنبال حل مشکلات اجتماعی و اقتصادی کشور است و بی‌تردید با عزم دولت، ملت و سایر قوا قادر خواهیم بود از این مرحله حساس نیز عبور کنیم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: حسن روحانی هیئت دولت آمریکا تروریسم اقتصادی بیانیه گام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۲۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخشی از حق‌آبه ایران از هیرمند پرداخت شد

به گزارش پارس نیوز، «علی بهادری جهرمی» سخنگوی دولت، امروز در نشست خبری خود با حضور خبرنگاران اظهار کرد: سالروز شکست آمریکا در عملیات طبس را گرامی می‌داریم. در عین حال جا دارد از مردم خوب سمنان برای استقبال از آقای رئیس‌جمهور و هیأت همراه در سفر استانی هفته گذشته، تشکر کنم.

وی افزود: امروز رئیس‌جمهور در سفر به پاکستان در جهت فعال کردن همه ظرفیت‌ها برای تحقق شعار سال و رشد دیپلماسی به سر می‌برد؛ امروز روز آخر سفر به پاکستان است و آقای رئیسی فردا به دعوت رئیس‌جمهور سریلانکا به سفر یک روزه به این کشور خواهد رفت که توافقات خوب و افتتاحی را شاهد خواهیم بود.

سخنگوی دولت در ادامه اظهار کرد: در سفر رئیس‌جمهور به پاکستان، ۸ سند همکاری در حوزه‌های مختلف میان مقامات دو کشور امضا شد و افزایش سطح تبادلات اقتصادی و تجاری دو کشور برای رسیدن به ۱۰ میلیارد دلار، هدف‌گذاری شده است.

وی‌ادامه داد: همچنین در سفر سریلانکا نیز علاوه بر امضای تفاهم‌هایی در حوزه‌های کشاورزی، اقتصادی و تجاری، از ابرپروژه چندمنظوره دو سد و نیروگاه و انتقال آب که از سوی پیمانکاران ایرانی احداث شده است، افتتاح و بهره‌برداری خواهد شد؛ در سفرهای خارجی و برای تحقق شعار سال یعنی «جهش تولید» اقداماتی در دستور کار قرار می‌گیرد.

بهادری جهرمی افزود: از توانمندی‌های کشور ما، صادرات خدمات فنی مهندسی است که در گذشته شاهد صادرات پهپادهای کشاورزی، ربات‌های جراحی و… بودیم. به خاطر داشتن توانایی در صادرات خدمات فنی مهندسی، شاهد ساخت پروژه‌های انتقال آب، سدسازی و نیروگاه توسط متخصصان و نخبگان ایرانی در کشور سریلانکا هستیم که اجرا شده است و نمونه عینی از اثرگذاری نخبگان ایرانی در سایر کشورها محسوب می‌شود.

سخنگوی دولت افزود: این پروژه‌ها در سریلانکا به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار بوده است که بار مالی آن تماماً توسط دولت این کشور تأمین شده است که در سفر رئیس‌جمهور افتتاح خواهد شد.

بهادری جهرمی با اشاره به اهمیت توجه به شعار سال گفت: معاون محترم اول رئیس‌جمهور در روزهای اخیر برای سومین‌بار از ابتدای سال، با اعضای اتاق بازرگانی و نمایندگان بخش خصوصی در حوزه صنعت و معدن و کشاورزی جلسات مشترکی برگزار کرد؛ در این جلسات برای تحقق شعار سال و رفع چالش‌های فعالان اقتصادی، بحث و بررسی و تصمیم‌گیری به عمل آمد.

سخنگوی دولت ادامه داد: پاکستان جایگاه ششم در مقاصد صادراتی ایران را دارد و توسعه و تقویت همکاری‌های امنیتی بین ایران و پاکستان، از اهداف سفر رئیس‌جمهور به پاکستان است.

وی افزود: حجم تجارت خارجی با پاکستان، با اقدامات دولت سیزدهم افزایش یافته است؛ به گونه‌ای که کشور پاکستان با سهم ۴.۲ درصدی از کل صادرات کشور، جایگاه ششم مقاصد صادراتی ایران را دارد؛ این در حالی است که در سال ۱۴۰۱، پاکستان رتبه هفتم را به عنوان مقصد صادراتی ایران داشت.

تکلیف حق‌آبه ایران از هیرمند چه شد؟

بهادری جهرمی در بخش دیگری از این نشست خبری با اشاره به حق‌آبه هیرمند گفت: متعاقب بارندگی‌های اخیر در افغانستان، بخشی از حقابه ایران با پیگیری‌های دولت طی روزهای اخیر، از سوی افغانستان پرداخت و وارد خاک ایران در منطقه «جریکه» سیستان شد.

وی تاکید کرد: رایزنی‌های لازم جهت استیفای کامل حقابه کشورمان از رودخانه مذکور مطابق معاهده هیرمند (۱۳۵۱)، کماکان در دستور کار وزارت امور خارجه و وزارت نیرو قرار دارد.

سخنگوی دولت در ادامه اظهار کرد: مصوبه هیأت دولت درخصوص فهرست مجوزهای تاییدمحور از سوی معاون اول رئیس‌جمهور در فروردین ماه ابلاغ شد و فرآیند تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار با سرعت قابل‌قبولی پیش می‌رود.

بهادری جهرمی با اشاره به آخرین وضعیت واردات خودرو کفت: ممنوعیت واردات خودرو تا پیش از دولت سیزدهم، به حدود ۶ سال رسیده بود که با مصوبه دولت سیزدهم، واردات خودرو آزاد شد؛ لذا یکی از برنامه‌های دولت، اصلاح بازار خودرو از طریق حمایت از افزایش تولید خودرو بود که این برنامه همچنان در دستور کار قرار دارد و در سال ۱۴۰۱ تولید خودرو رشد ۴۰ درصدی داشت.

وی ادامه داد: در ادامه برنامه‌زمان‌بندی دولت برای استفاده از ظرفیت واردات خودرو تدوین و پیگیری شد و ابتدا واردات خودروهای نو در دولت تصویب شد؛ همچنین باید گفت که در سال ۱۴۰۲، واردات خودرو نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد بیش از ۲۰ برابری داشت.

بهادری جهرمی با اشاره به وضعیت حمل و نقل کشور گفت: ارز خوبی برای حوزه حمل و نقل در دولت سیزدهم اختصاص داده شده است. ۸۰۰ میلیون دلار برای کشنده و کامیون و ۱۵۰ میلیون دلار برای اتوبوس و مینی‌بوس و آمبولانس تخصیص داده شده‌است.

وی ادامه داد: حدود ۸.۴ میلیارد دلار برای واردات قطعات خودرو و موتور اختصاص داده شده که افزایش ۳۲ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ داشته است.

سخنگوی دولت گفت: همچنین مرحله سوم واردات خودروی سواری کارکرده از مناطق آزاد تصویب شد که فرآیندهای اجرایی آن در حال پیگیری است و در حال حاضر، آئین‌نامه‌ای که برای واردات خودرو در دولت تصویب شده باشد اما ابلاغ نشده باشد، نداریم.

نظر دولت درباره تعطیلات آخر هفته

سخنگوی دولت با اشاره به موضوع تعطیلات آخر هفته گفت: انتخاب روز تعطیلی آخر هفته با توجه به اقتضائات فرهنگی و اقتصادی و نظرات کارشناسان صورت می‌گیرد؛ موضوعی که در دستور کار مجلس است لایحه دولت است؛ دولت با بررسی کارشناسی که انجام داد، لایحه‌ای را سال گذشته تقدیم مجلس کرد.

وی‌افزود: پیشنهاد دولت افزایش تعطیلی‌های انتهای هفته از یک روز به دو روز بود که در لایحه آمده است و نسبت به روز هم پیشنهاد دولت در لایحه روشن است و نگاه دولت این است که درباره این موضوع، تصمیم‌گیری منعطف‌تری داشته باشیم و متناسب با اقتضائات زمانی و فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی بتوانیم دست بازتری در انتخاب روز داشته باشیم.

سخنگوی دولت تاکید کرد: پیشنهاد دولت این است که ضمن افزایش تعطیلات هفته به دو روز، انتخاب این روزها در اختیار نظرات کارشناسی بخش‌های مختلف قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • رفع تمامی مشکلات مربوط و تسهیل ثبت شرکت به صورت خودکاربری
  • تاکید بر رسمی شدن هرگونه تجارت غیررسمی میان ایران و پاکستان
  • تاکید بر رسمی شدن هر گونه تجارت غیر رسمی میان ایران و پاکستان
  • بایدن اثر تحریم های ضد ایرانی را خنثی می‌کند
  • بخشی از حق‌آبه ایران از هیرمند پرداخت شد
  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد
  • تأکید قاطع «مادورو» بر مخالفت با قیمومیت آمریکا و تحریم‌های جدید
  • سخنگوی وزارت امور خارجه: پاسخ موشکی ایران قانونی و مشروع بود/ به هر اقدام متجاوزانه‌ای از هر مبدایی پاسخ قاطع و قوی‌تر خواهیم داد/ شیء کوچک و ریزپرنده به دنبال اقدام ایذایی بود که توسط پدافند ایران مورد هدف قرار گرفتند
  • همکاری ۲۰ کشور منطقه و غربی برای رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایران در حمله به اسرائیل