Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-20@02:29:36 GMT

اهم اقدامات مرکز آموزش مديريت پسماند

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۲۲۱۲۲

اهم اقدامات مرکز آموزش مديريت پسماند

خبرگزاري آريا- معاون خدمات شهري و محيط زيست شهرداري منطقه 7 اهم اقدامات اجرا شده از سوي مرکز آموزش مديريت پسماند منطقه را تشريح کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا و به نقل از روابط عمومي شهرداري منطقه 7، عباس مافي با اعلام اين مطلب افزود: مركز آموزش مديريت پسماند با مساحت 720 متر مربع زير بنا و محوطه سازي آموزشي با اقلام قابل بازيافت به منظور آموزش شهروندان بصورت تئوري، عملي و برگزاري كارگاه هاي متنوع و همچنين برپايي نمايشگاه بهترينها از دور ريختني ها قابل بهره برداري ويژه دانش آموزان، دانشجويان و شهروندان گرامي است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي در ادامه با اشاره به اينکه مديريت پسماند از مهمترين چالش هاي روزمره مديريت شهري و از اركان اصلي حفظ محيط زيست است،خاطرنشان کرد: مركز آموزش مديريت پسماند همه روزه از 8 صبح تا 5 بعد از ظهر آماده خدمت رساني به تمامي مدارس ، دانشگاه ها و مراكز دولتي و خصوصي در جهت ارتقاء سطح آموزشي مديريت پسماند و بازيافت و تبديل مواد است.
به گفته معاون شهردار منطقه 7 سالن تئاتر تخصصي آموزشي ، مركز آموزشي سمعي و بصري ، كارگاه بهترين ها از دور ريختني ها ، كلاس هاي آموزشي موضوعات مديريت پسماند از قبيل تفكيك در مبدا ، كاهش توليد پسماند، كم حجم سازي ، كاهش شيرابه ، تهيه كمپوست تنها بخشي از اقداماتي است که در اين مرکز به دانش آموزان ، دانشجويان و اصناف و واحد هاي تجاري ، نظامي و دولتي وخصوصي ارائه مي شود.
وي با اشاره به اينکه اين مرکز خدمات خود را به صورت منطقه و فرامنطقه اي به شهروندان ارائه مي کند، عنوان کرد: محوطه سازي مرکز مديريت پسماند منطقه ، بدون صرف بودجه و صرفاً با اقلام بازيافتي تهيه و راه اندازي شده است.
مافي تاکيد کرد: تفكيك در مبدا با روشهاي بازي كودكانه و نقاشي و آشنايي با پسماند خطرناك بصورت كاربردي بازآفريني، بازيافت مواد الكترونيكي و الكتريكي، بازيافت مصالح ساختماني، محوطه سازي با اقلام بازيافتي، بازيافت مواد پلاستيكي، بازيافت كاغذ و مقوا، بازيافت چوب و فرآوره هاي چوبي، بازيافت قطعات فلزي، تهيه كود كمپوست از ضايعات فضاي سبز و پسماند مواد غذايي ، بازيافت درب هاي بطري ، بازيافت شيشه ، بازيافت آب و باز چرخاني آب و .... بصورت عملي در مقابل ديدگان بازديدكنندگان انجام تا اثرات آموزشي در ذهن بازديد كنندگان ماندگار ودر طول زندگي شهري انشالله رعايت و درصورت نياز بهره گيري شود.
گفتني است مرکز آموزش مديريت پسماند منطقه 7 در آدرس خيابان دماوند جنب برق بوعلي پلاک 158 واقع شده است و شهروندان جهت هماهنگي بازديد از اين مركز آموزش مي توانند با شماره 88496922 تماس حاصل نمايند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اهم اقدامات آموزش پسماند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۲۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض روزنامه شهرداری تهران به حس «نوع‌دوستی» به زباله‌گردها؛ آن‌ها بیچاره نیستند، درآمد‌های چند ده میلیونی دارند

روزنامه همشهری در مطلبی تاکید کرد که باید نگاه شهروندان به زباله‌گرد‌ها اصلاح شود!

این روزنامه نوشت: داستان خیلی سر راست است؛ مافیای زباله، کودکان، معتادان متجاهر، بی‌خانمان‌ها و حتی زنان را جذب می‌کند و سر مخازن زباله موجود در شهر می‌فرستد و آن‌ها بعد از ساعت‌های طولانی خیابان گردی و فرورفتن تا کمر در مخازن زباله و کشف ده‌ها کیلو پسماند خشک به محل مخفی دپوی این زباله‌ها می‌روند و آخر هر‌ماه در مقابل میزان زباله‌ای که تحویل می‌دهند، دستمزد می‌گیرند. حداقل ۱۰ میلیون و در خوشبینانه‌ترین حالت ۱۵ میلیون پولی است که آن سرکرده مافیا به این افراد می‌دهد.

این در حالی است که هر زباله‌گرد برای مافیا حداقل ۲۰ میلیون و حداکثر ۵۰ میلیون تومان سود و منفعت دارد. همین است که از هر ترفندی برای توقف طرح‌های ساماندهی و مدیریت مسائل و معضلات مربوط به پسماند‌های خشک، استفاده می‌کنند. مدیریت شهری با علم به این موضوع تصمیم گرفته با مافیای پسماند، اساسی برخورد کند و قطعا هیچ‌چیزی نمی‌تواند مانع این تصمیم و سیاست شود.

متأسفانه شهروندان ما به‌دلیل حس نوع‌دوستی که دارند، گمان می‌کنند همه زباله‌گردها، افراد بیچاره و نیازمندی هستند، اما این نگاه درست نیست؛ برخی از این افراد درآمد‌هایی چند‌ده‌میلیونی دارند. نکته مهم این است که برخی از این زباله‌گرد‌ها ممکن است ۵۰ میلیون تومان درآمد داشته باشند و بخش اعظم این درآمد به جیب مافیا برود. این مافیا در پشت پرده است.

ما نیاز داریم که این نگاه شهروندان را اصلاح کنیم؛ به همین دلیل اعلام کرده‌ایم که تمام زباله‌گرد‌های شهر تهران با همان حقوق طبقه‌بندی مشاغل برای پاکبانی استخدام خواهند شد تا از این طریق معاش این افراد تأمین شود.

دیگر خبرها

  • اعتراض روزنامه شهرداری تهران به حس «نوع‌دوستی» به زباله‌گردها؛ آن‌ها بیچاره نیستند، درآمد‌های چند ده میلیونی دارند
  • ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیک رایگان در فروشگاه‌ های زنجیره‌ای
  • پلمب ۸۰ گاراژ جمع‌آوری زباله در شهر قم /برخی گاراژدارها از زباله گردها سوءاستفاده می‌کنند
  • آموزش مدیریت چرای دام در خاتم
  • انتخاب ۱۰ رئیس دانشگاه و مرکز آموزشی و تحقیقاتی کشور
  • شهرداری زباله‌های قابل بازیافت شهروندان تهرانی را می‌خرد!
  • فرآیند مهارت‌آموزی در مهدیشهر با عنایت اعتباری دولت سیزدهم تکمیل می‌شود
  • اجرای فرایند مدیریت سبز در ادارات اصفهان توسط سازمان پسماند شهرداری
  • فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد
  • تایید انتخاب 10 رئیس دانشگاه‌ و مرکز آموزشی و تحقیقاتی کشور