Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@10:26:43 GMT

نماینده سازمان بهداشت جهانی در زنجان حضور می یابد

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۲۲۳۱۷

نماینده سازمان بهداشت جهانی در زنجان حضور می یابد

زنجان - ایرنا - دبیر علمی همایش بین المللی بهداشت محیط نیز گفت: طبق هماهنگی انجام گرفته دکتر 'کریستف هملمن'، نماینده سازمان جهانی بهداشت (who) در ایران به مدت 2 روز و در زمان برگزاری همایش بین المللی بهداشت محیط در این استان حضور می یابد.

به گزارش ایرنا، دکتر محمد رضا مهراسبی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران استان افزود: همایش ملی بهداشت محیط از یاز سال 76 در کشور آغاز شد و پس از ان، همه ساله این رویداد مهم علمی در یکی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: بر این اساس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان برای اولین بار میزبان چنین همایش مهم علمی در سطح کشور است و از حدود سه پیش این رخداد علمی به یک همایش بین المللی در سطح کشور تبدیل شده است.
مهراسبی خاطرنشان کرد: توجه به محیط زیست با توجه به رشد صنعت و شهر نشینی، آلودگی های زیست محیطی و توجه بسیاری را به خود جلب کرده و اثرات جهانی رابدنبال داشته چرا که بسیاری از مسائل از حالت منطقه ای به یک مساله بین لمللی تبدیل شده است.
این مسئول ادامه داد: گرمایش زمین و انتشار گازهای گلخانه ای و از طرفی با توجه به تغییر اقلیم موجب شده شریط آ ب و هوایی اقلیم در مناطق مختلف جهان دچار دگرگونی شده که اثرات نامطلوبی را برای سلامت افراد بر جا گذاشته است.
مهراسبی افزود: از طرفی برخی از این آلودگی ها موجب کاهش لایه ضخامت لایه اوزن شده واز طرفی در سال های گذشته نیز مساله ریز گردها نیز به مشکل منطقه ای وجهانی تبدیل شده به دلیل انکه آلودگی هایی که در یک منطقه جمع می شود با حرکت مناطق دیگر را نیز تحت تاثیر قرار می دهند.
وی، مهمترین هدف برگزاری این همایش این بین المللی سازی و حضور اندیشمندان و افراد تاثیر گذار در جهان از اقدامات و پیشرفت های انجام گرفته حوزه علم است.
دبیر علمی همایش بین المللی بهداشت محیط ادامه داد: سخنرانان خارجی به عنوان سخنران های کلیدی در هر نشست و در هشت موضوع تعیین شده حضور می یابند و درکنار این همایش نیز هشت کارگاه تخصصی نیز برگزار می شود.
وی اظهار داشت: یکی از کارگاههای مهم با حضور پرفسور ثبوتی و تیم تشکیل دهنده ان، با عنوان تغییر اقلیم و اثرات آن بر منابع آبی است که این مهم مورد توجه سازمان نماینده سازمان بهداشت جهانی است.
مهراسبی افزود: اهداف دیگر این همایش اشتراک مساعی اندیشمندان،به اشتراک گذاشتن آخرین یافته های پژوهشی در سطح ملی و منطقه ای و ارائه اموزش های تخصصی در ارتباط با مسائل خاص محیط زیست و بهداشت محیط به شرکت کنندگان است.
دبیر اجرائی این همایش نیز ادامه داد: در طول هشت ماه گذشته برنامه ریزی لازم برای برگزاری این همایش انجام گرفته و این در حالی است با توجه به تحریم اقتصادی ایران تلاش هایی در سطح جهانیاست تا ایران را به لحاظ علمی محدود کنند .
دکتر مازیار پیدا افزود: خوشبختانه با تعاملات انجام گرفته در این همایش یک استاد از کشور امریکا، درارتباط با آلودگی های ناشی از جنگ در سطح منطقه و تحقیقات انجام گرفته خود را ارائه خواهد کرد.
دکتر مازیا پیدا افزود: علاوه بر ان 2 استاد از کشور نیز از آلمان درارتباط با آلودگی های محیط زیست و ارتباط ان با بیماریهایی نظیر سرطان ، از کشور هلنن نیزمحققان در خصوص آلودگی های زیر زمینی و انتشار آلاینده های منابع آبهای زیر زمینی و از کشور هندوستان نیز یک مدعو در ارتباط با مدلینک انتشار آلودگی ها در محیط زیست سخنرانی خواهند کرد.
وی خاطر نشان کرد :یک استاد برجسته نیز از دانشگاههای مالزی در ارتباط با آلودگی هوا در این همایش بین المللی سخنرانی می کند و در مجموع باید گفت که افراد مدعو شده طی جلسات ارائه مقالات علمی هر کدام به عنوان سخنران کلیدی به مدت 20 دقیقه مطالب خود را ارائه می کنند.
9646/8068

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي همايش بين المللي محققان علوم پزشكي زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۲۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری سه کارگاه علمی تخصصی همایش جهانی «بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، درکارگاه «مطالعات دینی» چهارمقاله با عناوین «المعصومون و البقیع فی کتب الفریقین» از خانم سوسن حسن فضلی، «بازخوانی، نقد و تحلیل مبانی وهابیت در تخریب بارگاه‌های موجود در بقیع از دیدگاه مذاهب اسلامی» از حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی ساجدی، «نقد و بررسی مبانی فقهی ممانعت از حضور بانوان در بقیع» از حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی درگاهی و «بازخوانی تحلیلی انتقادی فتوای شیخ بلیهد در مساله تخریب بقیع با تکیه بر منابع اهل سنت» از خانم نجیب السادات حسینی ارائه شد.

در این کارگاه به ترتیب حجج اسلام داوود حسینی، محمدباقرپورامینی، مهدی ساجدی و غلامرضا رضایی از استادان و پژوهشگران حوزوی مقالات ارائه شده را از زوایای گوناگون نقد کردند.

در کارگروه علمی- تخصصی «مطالعات دینی» که یکی از سه کارگاه تخصصی نوبت صبح این همایش به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین حسن ترکاشوند بود در ابتدا با بیان توضیح مختصری در خصوص چهارمقاله قابل طرح، عنوان شد که بقیع میراث گرانبهای دنیای اسلام که در ۸ شوال آسیب دید هم اکنون هرساله پذیرای میلیون‌ها مسلمان است که برای زیارت قبور و پاسداشت مقام اهل قبوربقیع به این مکان مقدس می‌روند.

همچنین کارگاه دیگر با عنوان «مطالعات معاصر بقیع» با ارائه چهار مقاله برگزار شد که می‌توان به مقاله «بازپژوهی انعکاس تخریب بقیع در عراق و ایران» از حجت الاسلام علی اکبر ذاکری، «نقش جنبش خلافت هندوستان در تحولات حجاز و تخریب دوم بقیع» از خانم لیلا عبدی خجسته، «انتقال و نصب ضریح فولادی حرم ائمه بقیع در دوران قاجار به روایت اسناد» از حجت الاسلام علی احمدی و «درآمدی بر دیدگاه مردم اندونزی در مورد جایگاه شریف بقیع در اندیشه اسلامی» از خانم رچماواتی رچمن از اندونزی اشاره کرد.

در این کارگاه به ترتیب حجت اسلام محمدرضا باقری‌زادگان، سیدحسین فلاح‌زاده، محمد ملک‌زاده و حجت الاسلام سید قاسم رزاقی از پژوهشگران دینی به نقد مقالات فوق پرداختند.

این کارگاه به ریاست حجت الاسلام حمید رضا مطهری رئیس پژوهشکده تاریخ و سیره پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد و شخصیت‌های دینی حاضر در آن قبرستان بقیع را از نشانه‌های تمدنی اسلام و محلی برای ارتباط با عالم معنا توصیف کردند.

سومین کارگاه نوبت صبح این همایش به «مطالعات سیاسی و اجتماعی بقیع» تعلق داشت که در آن پنج مقاله «مراقد ائمه البقیع فی شعرحسن کاظم الفتال» از آقایان حیدر عبدالحسین زوین و میرزامهدی عباس حمدان الربیعی از کشور عراق، «نگاهی به ابعاد دینی روان‌شناختی زیارت بقیع» از مجتبی حیدری، «زیارت بقیع؛ مطالعه‌ی عملکرد کشور عربستان در پرتو نظام بین‌المللی حقوق بشر» از سیدمحسن قائمی، «اهتمام صوفیه به زیارت بقیع و دفن صوفیان در آن» از رضا تقی‌زاده و «البقیع بین ماساه الهدم و همهٔ اعادهٔ بنائه» از محمد بن بردی از کشور مراکش ارائه شد.

در این کارگاه منتقدان به ترتیب میرزا علیزاده، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی اخویان، مصطفی فضائلی، حجت‌الاسلام والمسلمین حامد قرائتی و محمد سعید نجاتی بودند.
حجت‌الاسلام و المسلمین منصور میراحمدی معاون امور بین‌الملل بعثه مقام معظم رهبری و استاد دانشگاه شهید بهشتی مقالات ارائه شده در کارگاه «مطالعات سیاسی و اجتماعی بقیع» را از سه جنبه «نوآوری در موضوع»، «پرداختن به موضوعات کاربردی در مورد بقیع» و «رعایت چارچوب‌های علمی در مقالات» مطلوب ارزیابی کرد.

در نوبت عصر این همایش نیز سه کارگروه علمی-تخصصی «مطالعات بین‌الملل بقیع»، «شخصیت‌شناسی مدفونان بقیع» و «مطالعات تاریخی تمدنی بقیع» برگزار می‌شود.

شش کارگاه علمی ـ تخصصی این همایش به همت پژوهشکده حج و زیارت و با همکاری پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی برگزار شده است.

دیگر خبرها

  • برگزاری سه کارگاه علمی تخصصی همایش جهانی «بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب»
  • توسعه باید با دانش سنتی و بومی هر منطقه همراه شود
  • ایران مرجع بهداشت منطقه است
  • نخستین همایش ملی دانش سنتی محیط زیست به میزبانی شهرکرد برگزار شد
  • ایران برای سازمان بهداشت جهانی یک کشور مرجع است
  • مرجعیت ایران برای بهداشت کشورهای منطقه مدیترانه شرقی
  • همایش ملی دانش محیط‌زیست ایران برگزار شد
  • بالغ بر ۲۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش ملی دانش محیط‌زیست ایران رسید
  • آغاز همایش ملی دانش سنتی محیط زیست کشور در دانشگاه شهرکرد
  • آمادگی ایران برای تداوم همکاری‌های منطقه‌ای با سازمان جهانی بهداشت