Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنااز لرستان؛ بازدار  در «کارگاه آموزشی عوامل خسارت زای زنده مزارع گندم و مدیریت آن» اظهار کرد:فعالیت مراکز جهاد کشاورزی و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستانها به لحاظ فعالیت در مرحله «داشت» توسط مدیریت ارزیابی عملکرد سازمان جهاد کشاورزی لرستان مورد رصد و ارزیابی قرار می گیرند.

اوافزود: این کار متمایز از فعالیت و نظارت های است که توسط معاونت بهبود تولیدات گیاهی ٬ مدیریت زراعت ،  مدیریت حفظ نباتات و حوزه ریاست سازمان انجام می گیرد و  باید بدانیم در مرحله داشت در سطح استان چه اتفاقاتی می افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازدار  تصریح کرد : لرستان استانی دیم است که فقط ۲۵ درصد اراضی آن آبی و مابقی بصورت دیم کشت می‌شود

 اوبا بیان اینکه  حدود ۵۷۰ هزار هکتار از اراضی استان زیر کشت رفته است،خاطر نشان کرد: امسال وضعیت بارندگی به شکلی است که اراضی آبی و دیم تفاوت چندانی با هم ندارد.

بازدار بیان کرد: اگر اقدامات زراعی خوب باشد امسال سال بسیار خوشایندی برای استان به لحاظ عملکرد در همه  زیربخش‌های کشاورزی خواهد بود و با توجه به شرایط اقتصادی که در حال حاضر وجود دارد درآمد حاصل از آن می تواند به اقتصاد استان کمک کند.

به گفته این مسئول  چنانچه بتوانیم عملکرد تولید در اراضی دیم را بین  تا ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلوگرم با فعالیت‌های زراعی ،  تغذیه مناسب ، مبارزه با آفات و بیماریها افزایش دهیم  به رونق اقتصادی استان کمک  شایانی نموده ایم .

بازدار تاکید کرد:  به دلیل بارندگی و رطوبت ، زمینه بروز آفات و بیماری‌ها نیز در این مواقع مساعد می‌شود که با هماهنگی‌های انجام شده در مجموعه سازمان جهاد کشاورزی لرستان همه امکانات از لحاظ تامین سوخت و وسیله نقلیه فراهم شده است و با توجه به نیروی انسانی کافی و کارآزموده ای که در مراکز جهاد کشاورزی وجود دارد در هیچ عرصه ای خلأ ئی احساس نشود و از مدیران جهاد کشاورزی شهرستان ها می‌خواهم  خودشان به صورت ویژه به مسئله ورود کنند.

به گفته او  کود مورد نیاز استان نیز به مقدار کافی تامین شده است.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره  به بحث مبارزه با علفهای هرز ،یادآورشد:  این موضوع نیز جدی گرفته شود و حفظ نباتات سازمان بحث مانیتورینگ  ، کیفیت سموم ، تنوع سموم و تاریخ مصرف سموم را نیز رصد  نماید.

بازدارباتاکید بر  آماده باش نیروهای جهاد کشاورزی استان در این مرحله حساس  و تعطیلات ایام نوروز ،گفت: خداوند رحمت خودش را بر ما نازل کرده است بارندگی های خوبی بوده است ، ۷۰ تا  ۸۰ درصد راه را آمده ایم ، در ادامه راه هم کمک کنیم مرحله داشت آن شامل تغذیه مناسب ،  مبارزه آفات و بیماریها ، علفهای هرز و سن زندگی را خوب مدیریت نماییم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تعطیلات جهاد کشاورزی درآمد شرایط اقتصادی کود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۲۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پهن شدن فرش صورتی رنگ در باغ‌های خراسان جنوبی

 مدیر امورباغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: این روز‌ها برداشت گل محمدی از گلستان‌های خراسان جنوبی آغاز شده و قرار است این محصول معطر از سطح بیش از ۴۳۹ هکتار از اراضی استان برداشت شود.

شایسته با اشاره به اینکه امسال پیش بینی می‌شود ۷۸۶ تن گل محمدی در استان برداشت شود افزود: این میزان نسبت به سال گذشته ۱۵ درصد افزایش داشته است. 

وی گفت: بیشترین سطح زیرکشت گل محمدی در شهرستان سربیشه با ۲۱۵ هکتار، قاین ۵۳ هکتارو زیرکوه ۵۰ هکتار است.

مدیر امورباغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: ۵۰ درصد محصول تولیدی به صورت غنچه، گل‌تر و گل خشک به خارج استان صادر می‌شود.

شایسته گفت: ۳۵۲ بهره بردار گل محمدی از اوایل اردیبهشت آغاز و تا نیمه خرداد ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • ۵۰۰ هکتار از اراضی پلدختر به کشت باقلا اختصاص پیدا کرد
  • ۵۶ هزار هکتار از اراضی پلدختر زیر کشت محصولات کشاورزی رفت
  • ۳۱۹ هزار هکتار از اراضی لرستان در قالب طرح جهش تولید زیر کشت رفته است
  • رفع تصرف ۱۲ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در لرستان
  • آغاز برداشت غلات از مزارع فراشبند
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • پهن شدن فرش صورتی رنگ در باغ‌های خراسان جنوبی