Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-20@00:44:51 GMT

محیط های علمی اخلاق مدارتر است

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۲۲۹۶۵

محیط های علمی اخلاق مدارتر است

بیرجند - ایرنا - مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه بیرجند گفت: افزایش عیار معنویت در محیط های علمی مهم است و به لطف خدا محیط های علمی ما نسبت به بسیاری از محیط های دیگر اخلاق مدارتر و متفاوت تر است.

به گزارش ایرنا حجت الاسلام محمدعلی جعفری روز چهارشنبه در همایش ملی نماز، هویت و جوانان در دانشگاه بیرجند افزود: امروز دانشجوی ما پیشنهاد دهنده برای فضیلت های دینی و اسلامی است در حالی که در دوره رژیم ستمشاهی از این فضیلت ها فراری بود و این تفاوتی است که نظام اسلامی در دیدگاه ها ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: باید خداوند را شاکر باشیم که در نظام مقدس جمهوری اسلامی تنفس می کنیم و در دانشگاه ها اعتکاف ها که برگزار می شود می بینیم چقدر جوانان ما به دنبال این مسائل هستند.
رئیس همایش ملی نماز، هویت و جوانان ادامه داد: در این همایش دنبال این بودیم که دغدغه بیشتر در محیط و توجه ویژه متولیان و مدیران به امر نماز باشد.
وی گفت: به دلیل گرفتاری های زیادی که به لحاظ کاری برای همه ما پیش می آید، متاسفانه توجه به نماز در بعضی موارد آخر کار قرار می گیرد.
حجت الاسلام جعفری افزود: باید سمت و سوی حرکت های خود را با اذان تنظیم کنیم و هیات وزیران هم تاکید دارد که برای نماز وقت گذاشته شود و رئیس هر دستگاه را مسئول اقامه نماز قرار داده اند که با توجه به مصوبه هیات وزیران، نماز بلافاصله بعد از اذان برگزار شود.
وی گفت: نماز مظهر عبودیت و بندگی است و همه برنامه ها بر این اساس باید تنظیم شود.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه بیرجند اضافه کرد: در نظرسنجی که دانشگاه بیرجند به تازگی انجام داده 80 درصد دانشجویان ما پایبندی به نماز دارند فقط ممکن است آخر وقت یا اول وقت نماز خود را بخوانند اما مهم این است این سهم بزرگ از دانشجویان دغدغه نماز دارند.
وی گفت: مسئولان مربوط فضای مناسب را برای دانشجو فراهم کنند تا دانشجو از این فضیلت به بهترین شکل استفاده کند و شناسایی موانع در این مسیر و رفع آن از دیگر اهداف برگزاری همایش است.
دبیر علمی همایش ملی نماز، هویت و جوانان هم گفت: وقتی فرایض دینی را مورد مطالعه قرار می دهیم هیچ فریضه ای در جایگاه و اهمیت نماز نیست و آثار بزرگی برای جامعه و روح انسانی دارد.
حجت الاسلام سید حسن حسینی افزود: ما مسلمانان کمتر در این خصوص تحقیق کردیم اما غربی ها که اعتقادی به نماز مثل ما ندارند تحقیق کردند و دانشگاه هاروارد آمریکا در این زمینه تحقیق می کند و درباره نقش مسح کشیدن در نماز می گویند همه انرژی های منفی انسان دفع و انرژی های مثبت جذب می شود.
وی گفت: نظر محققان غربی این است که رکوع و سجده ما همان اثر ورزش هایی را دارد که دکترها برای افرادی که دچار ناراحتی ستون فقرات هستند، تجویز می کنند.
وی اظهار داشت: اگر فردی بخواهد در دنیا آرامش و آسایش داشته باشد راهش توجه به نماز است چون امروز گمشده بشر پول و مقام نیست امروز نداشتن آسایش و آرامش مشکل بشر است.
عضو هیات علمی دنشگاه بیرجند افزود: این همایش در محورهای روانشناسی، اجتماعی و عرفانی است که از 15 شهریور ماه امسال فراخوان ارائه مقالات اعلام شد و تاکنون 157 پژوهشگر در این همایش شرکت کردند.
وی از ارسال 109 مقاله به دبیرخانه همایش خبر داد و گفت: چهار داور کار داوری مقالات را انجام دادند که 21 مقاله به عنوان ارائه شفاهی و 27 مقاله به عنوان پوستر پذیرفته شد و 21 عنوان نیز در کتابچه مقاله ها چاپ می شود.
7559*3028

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي معارف دانشگاه نماز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۲۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام فراخوان بیست‌وششمین همایش کتاب سال حوزه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، معاونت پژوهش حوزه‌های علمیه کشور جزئیات کامل فراخوان بیست‌وششمین همایش کتاب سال و هشتمین جشنواره مقالات علمی حوزه را اعلام کرد.

همایش کتاب بیست‌وششم ویژه:
کتاب‌های چاپ اول حوزویان در سال ۱۴۰۲
پایان‌نامه‌های سطح۴ یا دکتری دفاع شده در سال ۱۴۰۲

مقالات علمی پژوهشی و علمی ترویجی حوزویان که در سال ۱۴۰۲ در نشریات علمی منتشر شده است.

محور‌های همایش:
«جهاد تبیین»، «فقه معاصر»، «ابعاد علمی بیانیه گام دوم انقلاب»، «زن و خانواده»، «الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت»، «علوم انسانی اسلامی، فضای مجازی»، «آسیب‌های اجتماعی»، «جمعیت»، «اقتصاد مقاومتی»، «سبک زندگی اسلامی»، «هنر (فلسفه هنر، هنر در اسلام)»، «محیط زیست و منابع طبیعی».

مهلت ارسال آثار:
پایان اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳

ثبت‌نام اینترنتی:
https://ketabehowzeh.ismc.ir

راه ارتباطی:
۰۲۵۳۳۱۳۳۶۰۳
۰۲۵۳۳۱۳۳۶۰۴
۰۲۵۳۳۱۳۳۶۰۵

تلفن جشنواره:
۰۲۵۳۳۱۳۳۶۰۸،
۰۲۵۳۳۱۳۳۶۰۹

نشانی دبیرخانه:
قم، جمکران، بلوار انتظار، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، دبیرخانه همایش کتاب سال حوزه

دیگر خبرها

  • همایش استانی روز فیزیک در دانشگاه صنعتی اصفهان
  • همایش استانی روز فیزیک در دانشگاه صنعتی اصفهان + فیلم
  • از شاخص‌های هنجاری علم تا ظهور اخلاق علمی
  • باید در حفظ ظرفیت گردشگری چهارمحال و بختیاری تلاش شود
  • اصلاح حکمرانی آموزشی بر پایه دانش و اخلاق
  • برگزاری پنجمین اجلاسیه نماز دانش آموزی در بیرجند
  • فراخوان بیست‌وششمین همایش کتاب سال حوزه اعلام شد
  • اعلام فراخوان بیست‌وششمین همایش کتاب سال حوزه
  • مجوز برگزاری دومین همایش ملی «ترویج فرهنگ ایثار و شهادت» صادر شد
  • واکاوی تقابل علم و اخلاق علمی