Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-رئیس‌جمهور روسیه در واکنش به احتمال استقرار موشک‌های اتمی آمریکا در اروپا، گفت مسکو باید بتواند نه فقط این موشک‌ها، بلکه مرکز تصمیم‌گیری در مورد استفاده از آن‌ها را نیز هدف قرار دهد.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز چهارشنبه در یک سخنرانی عمومی در مجلس فدرال روسیه تأکید کرد که واشنگتن باید از سیاست‌های غیرسازنده خود دست بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که در ابتدای این جلسه به تشریح وضعیت اقتصادی روسیه و پیشرفت‌های نظامی این کشور پرداخت، در مورد روابط با آمریکا گفت: «روسیه کسی را تهدید نمی‌کند و خواهان رابطه‌ای برابر با ایالات متحده است... ما دنبال درگیری نیستیم، به خصوص با یک قدرت جهانی مانند ایالات متحده.»

پوتین افزود: «اما ایالات متحده نمی‌داند که جهان چطور در حال تغییر است و به کدام سو می‌رود... و به سیاست‌های مخرب خود ادامه می‌دهد.»

رئیس‌جمهور روسیه گفت مسکو برای گفت‌وگو در مورد توافقات کنترل تسلیحاتی آماده است، اما اصراری هم برای این کار ندارد و مرتبا توان رزم و نبرد خود را افزایش می‌دهد.

او با اشاره به خروج آمریکا از پیمان منع موشک‌های میان‌برد، گفت ایالات متحده زمانی تلاش می‌کرد با برنامه‌های موشکی بر جهان مسلط شود، اما اکنون باید از چنین برنامه‌هایی دست بردارد.

رئیس‌جمهور روسیه آمریکا را به بهانه‌جویی برای خروج از این پیمان متهم کرد و گفت واشنگتن از مدت‌ها پیش تلاش می‌کرد با بهانه‌های واهی این پیمان محدودساز موشکی را بر هم بزند. پوتین گفت: «ایالات متحده باید به نحوی صادقانه خروج خود از پیمان منع موشک‌های میان‌برد را توضیح دهد و از طرح اتهامات ساختگی علیه روسیه دست بردارد.»

وی در بخشی از سخنرانی‌اش در واکنش به احتمال استقرار موشک‌های میان‌برد اتمی آمریکا در اروپا، گفت: «استقرار موشک‌های ایالات متحده در اروپا تهدیدی بسیار بزرگ برای امنیت روسیه و کل جهان است.»

او سپس تلویحا آمریکا را به پاسخ موشکی تهدید کرد و گفت: «اگر موشک‌های ایالات متحده در اروپا مستقر شوند، ما مجبور به اقدامات متقابل خواهیم بود. اگر تهدیدی متوجه ما شود، ما باید بتوانیم نه فقط محل وجود این تهدیدات، بلکه مرکز تصمیم‌گیری در مورد این تهدیدات را نیز هدف قرار دهیم.»

وی با این حال تأکید کرد که برنامه‌های نظامی روسیه ماهیت دفاعی دارد و مسکو تنها به عنوان پاسخ به حملات احتمالی خارجی این توانمندی‌ها را به کار می‌گیرد. او گفت: «تمام اقدامات روسیه در حوزه امنیتی، اقدامات متقابل خواهند بود و ماهیت دفاعی دارند.»

پوتین سپس توان موشکی روسیه را به رخ آمریکا کشید و گفت مسکو موشک سرنده فراصوت «آوانگارد» را در حال تولید دارد و همچنان به آزمایش موشک قاره‌پیمای اتمی «سرمت» ادامه می‌دهد. او گفت موشک فراصوت «کینژال» را نیز به صورت آزمایشی مورد استفاده قرار داده است.

به گفته رئیس‌جمهور روسیه، از بهار سال آینده زیردریایی‌های اتمی حامل پرتابه‌های بدون‌سرنشین زیرسطحی موسوم به «پوسیدون» هم وارد ناوگان دریایی روسیه می‌شوند.

وی گفت ارتش روسیه به زودی هفت فروند زیردریایی جدید دریافت می‌کند که بر اساس برنامه قبلی قرار بود ظرف دو تا سه سال آینده تکمیل و عملیاتی شوند.

وی سپس از موشک فراصوت تازه‌ای رونمایی کرد که به گفته او ۹ ماخ (۱۱ کیلومتر در ساعت) سرعت داشته و قادر است اهداف زمینی و دریایی تا فاصله بیش از ۱۰۰۰ کیلومتری را مورد اصابت قرار دهد. به گفته پوتین، این موشک از زیردریایی و کشتی‌های جنگی قابل شلیک است.

منبع: فارس

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۳۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخ رژیم صهیونیستی به دو مقطع قبل و بعد از حمله تلافی‌جویانه ایران تقسیم شده است

به گزارش «نماینده»، محمود عباس‌زاده مشکینی درباره اقدام متقابل ایران به تحرکات اخیر اسرائیل گفت: رژیم صهیونیستی اینبار یک اشتباه استراتژیک خیلی خطرناک و راهبردی کرد و آن این بود با دم شیر بازی کرد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران الان از حیث قدرت بازدارندگی و نظامی یکی از قدرت‌های برتر جهان و قدرت اول منطقه است. ایران امروز جزو ۳ الی ۴ قدرت اول جهان است. ایران پیشرفته‌ترین تجهیزات نظامی و موشک‌های نقطه‌زن را دارد. جمهوری اسلامی ایران دارای نیروهای بسیار بسیار فنی و با انگیزه است و از همه مهم‌تر پشتوانه مردمی بی‌نظیری را داراست. اسرائیل با چنین کشوری بازی و خطای استراتژیک کرد و معلوم بود جمهوری اسلامی ایران واکنش پشیمان کننده‌ای برای این‌کار نشان می‌دهد و این اتفاق هم افتاد.

وی ادامه داد: ضربه‌ای که نیروهای مسلح و سپاه ما این‌بار به رژیم صهیونیستی زدند چه از نظر تعداد موشک‌ها و چه کیفیت پرتاپ موشک‌ها و چه انتخاب هدف تقریبا در طول تاریخ بی‌نظیر بود؛ چراکه چنین‌ اقداماتی را ما فقط در مانورها می‌توانیم تصور کنیم، اما این‌بار این اتفاق یک مانور عَملی برای گوشمالی دادن رژیم صهیونیستی بود.

عباس‌زاده خاطرنشان کرد: اقدام جمهوری اسلامی ایران آثار زیادی دارد، این اقدام کلا دولت و نظام سیاسی رژیم صهیونیستی و اعتبار خودخوانده شکل‌گیری این رژیم را به تعبیری با خدشه غیرقابل جبران مواجه کرد.

وی تاکید کرد: اگر تاریخ رژیم صهیونیستی را به ویژه در شرایطی که این رژیم قرار گرفته و رو به اضمحلال و فروپاشی است بررسی کنیم، تاریخ این رژیم دو مقطع دارد و آن را می‌توان به قبل و بعد از حمله نیروهای مسلح ما به منافع این رژیم تقسیم کرد.

عباس زاده گفت: در ساختار آنارشی بین المللی یک نظم جدید، بعد از این نقطه عطف در تاریخ رژیم صهیونیستی در خاورمیانه شکل خواهد گرفت. به نظر من در آینده انشاالله بعد از اقدام ایران در مقابل اسرائیل، نظم جدید بر اساس منافع ملی و مهندسی جمهوری اسلامی ایران در حال شکل‌گیری است. البته از الان هم درحال شکل گیری است، کافی است در این مورد اظهارات سیاسیون دنیا را بررسی کنید.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که همانطور که تاکنون دیدیم رژیم صهیونیستی به تنهایی نمی‌تواند در مقابل جمهوری اسلامی واکنش جدی نشان دهد اصلا در این قد و قواره نیست، مگر این‌که آمریکا پشت کار بیاید، عنوان کرد: به نظر من آمریکا برای منافع ملی خودش یک اهمیتی قائل است. حال درست است که رژیم صهیونیستی را فرزند خودش می‌داند و با عشق بالای سرش قرار داد، اما نهایتا خودشان را بیشتر دوست دارند. معتقدم آمریکایی‌ها با طناب رژیم صهیونیستی این‌بار در چاه نمی‌روند به ویژه این‌که نزدیک انتخابات ریاست جمهوری خودشان هستند.

وی تاکید کرد: همانطور که دیدیم اولاً رژیم صهیونیستی از حیث فنی با ما نمی‌تواند با ما مقابله به مثل کند، چراکه داشته‌های فنی و نظامی و ظرفیتی که دارد نمی‌تواند مقابل ما باشد. رژیم صهیونیستی درخصوص تکنولوژی موشکی و استفاده از آن‌ها ده‌ها سال دیگر به پای ما نمی‌رسد و این ظرفیت را ندارد. ثانیاً جسارت و جرأت‌اش را ندارند چون می‌داند با هر اقدام جدی علیه ایران، زیر پا له می‌شوند و اگر بخواهد بازیگوشی کند آمریکا هم بر اساس منافع ملی خود جلوی آن را خواهد گرفت زیرا آن‌ها اهل محاسبه هستند و صدبار محاسبه و یک بار اقدام می‌کنند. آمریکایی‌ها می‌دانند تمام منافع و تمام پایگاه‌هایش در منطقه بدون استثنا تا خود دورترین نقاط اروپا به شعاع چند هزار کیلومتری زیر تیرس موشک‌های قدرتمند جمهوری اسلامی است. آمریکا هیچ وقت بر اساس منافع ملی و عقلانیتش با طناب رژیم صهیونیستی به چاه نمی‌روند.

این نماینده مجلس بیان کرد: مرزهای ما منافع ملی ما در جای جایی عالم است و این را غربی‌ها باید بدانند.

دیگر خبرها

  • هکر‌های چینی برای حمله به زیرساخت‌های آمریکا آماده می‌شوند
  • تاریخ رژیم صهیونیستی به دو مقطع قبل و بعد از حمله تلافی‌جویانه ایران تقسیم شده است
  • آمریکا در حرف و عمل از اسرائیل می‌خواهد که پس از حمله ایران، خویشتنداری کند/ تل‌آویو احتیاط را در دستور کار دارد
  • آخرین تحولات اوکراین/ هشدار نخست‌وزیر اوکراین درباره وقوع جنگ جهانی سوم
  • تله تل‌آویو برای واشنگتن/ آیا اسرائیل، آمریکا را وارد تنش با ایران می‌کند؟
  • ندای مواضع ضدونقیض از درون کاخ‌سفید؛ اسرائیل می‌تواند آمریکا را وسط تنش با ایران بیاندازد؟
  • هشدار درباره تهدید حمله به مراکز هسته‌ای در خاورمیانه
  • تکاپوی اروپائیان در پی تهدید تلافی جویانه ایران
  • تحولات اوکراین|خشم زلنسکی از تفاوت برخورد غرب با اسرائیل
  • پاسخ تلافی‌جویانه موشکی ایران کار بزرگی بود