Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-19@00:06:35 GMT

سندرز با شعار «انقلاب» آمد

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۲۴۴۴۲

سندرز با شعار «انقلاب» آمد

عکس: AFP

برنی سندرز در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ هم یکی از نامزدهای حزب دموکرات بود، اما در نهایت در انتخابات داخلی این حزب مغلوبهیلاری کلینتون شد. وی در گفت‌وگو با رادیو ورمانت گفت: «ما در سال ۲۰۱۶ انقلابی را آغاز کردیم و اکنون زمان آن رسیده که این انقلاب را به پیش ببریم.» در نظرسنجی‌های مقدماتی، سندرز به همراه «جو بایدن»معاون رئیس‌جمهوری پیشین ایالات‌متحده، در صدر نامزدهای موردنظر دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سندرز در ایمیل خود آورده است: هدف کارزار انتخاباتی ما تنها شکست دادن دونالد ترامپ که خطرناک‌ترین رئیس‌جمهوری آمریکا در تاریخ مدرن است، نیست. تنها به‌دنبال این نیستیم که یک نامزد دموکرات در انتخابات پیروز شود.

او افزوده است‌: کارزار انتخاباتی ما به‌دنبال تغییر کشور و ایجاد حکومتی مبتنی بر اصول عدالت اقتصادی، اجتماعی و زیست‌محیطی است.

سناتور مستقل آمریکایی خاطرنشان کرد: حل مشکلات خدمات درمانی، تغییرات آب و هوایی، بدهی دانشجویان و معضلات مهاجران ثبت‌نشده، نابرابری درآمدی، حمل اسلحه و مشکلات دیگری که آمریکا با آنها دست و پنجه نرم می‌کند، در اولویت برنامه کاری‌اش قرار دارد.  در ویدئویی که برنی سندرز روز سه‌شنبه منتشر کرد، وی پیشاپیش به جنگ ترامپ رفت و گفت: وی خطرناک‌ترین رئیس‌جمهوری تاریخ مدرن ایالات‌متحده است. سندرز همچنین در گفت‌وگویش با رادیوی ورمونت نیز تصریح کرد: «فکر می‌کنم کسی که کاخ سفید را اشغال کرده مایه شرمندگی کشور ما است.» او ادامه می‌دهد: «ترامپ یک دروغگوی بیمارگونه است. فکر می‌کنم او نژادپرست و جنسیت‌گرا هم است. او بدبین است و به شیوه‌ای سبک‌سرانه امتیازات سیاسی به‌دست آورده و در پی آزار و اذیت اقلیت‌ها و مهاجران ثبت‌نشده است.» سندرز ۷۷ ساله که به‌عنوان سیاستمداری چپ‌گرا و پیشرو شناخته می‌شود، در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ هم نامزد شد و رای بالای او در رقابت‌های مقدماتی حزب دموکرات بسیاری را شگفت‌زده کرد. در نهایت او در آن رقابت‌ها با فاصله اندکی از هیلاری کلینتون شکست خورد و حمایت خود را از او اعلام کرد. بسیاری او را چپ‌گرا‌ترین سیاستمدار در سنای آمریکا می‌دانند. پیش از اعلام نامزدی هم از او به‌عنوان یکی از شانس‌های اصلی در رقابت‌های حزب دموکرات نام برده می‌شد.

سندرز که در انتخابات سال ۲۰۱۶ یک رقابت سیاسی گسترده در سراسر آمریکا به‌راه انداخته بود، درحال‌حاضر از یک حامی بزرگ دیگر نیز برخوردار است و آن شبکه‌های اجتماعی است که در این راستا بیش از هر نامزد دیگری در حزب دموکرات درخواست برای نامزدی داشته است.

پس از اینکه گروه‌هایی مانند «انقلاب ما» و «مردم برای برنی» در سال ۲۰۱۶ از وی حمایت کردند، او تصمیم گرفت دوباره این گروه‌های قدیمی را به‌درخواست هوادارانش تجدید بنا کند و دوباره در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۰ حضور پیدا کند. سندرز رقابت‌های انتخاباتی سال ۲۰۲۰ را با برخی امتیازات آغاز خواهد کرد. او یکی از ستایش‌شده‌ترین چهره‌ها از سوی حزب دموکرات است که حتی عضو این حزب هم نیست. او همچنین پیش‌تر فعالیت‌های انتخاباتی خود را در سراسر آمریکا برپا کرده بود.  برخی می‌گویند هیلاری کلینتون نیز از شرایط مشابهی برخوردار بود و درحالی‌که در سال ۲۰۰۸ از باراک اوباما شکست خورد اما در سال ۲۰۱۶، نامزد پیشتاز دموکرات‌ها شد. اما سندرز تنها متکی به حامیان پیشین خود نیست و درحال‌حاضر حامیان جدیدی نیز پیدا کرده است. در نظرسنجی‌های اولیه که در آیووا و نیوهمپشایر صورت گرفته، برنی سندرز از حمایت ۵۰ و ۶۰ درصدی برخوردار بوده است. حمایت جوانان نیز از سناتور ورمونت تا ۳۰ درصد متغیر بوده است.  با این حال بر سر راه برنی سندرز مشکلاتی هم وجود دارد. حضور الیزابت وارن، دیگر نامزد چپ‌گرای حزب دموکرات این مساله را مطرح کرده است که عمده حامیان این دو نامزد، مشترک هستند و حضور هر دوی آنها در رقابت ممکن است به ضررشان باشد. در این زمینه کارشناسان می‌گویند این امر به اختلالاتی در شبکه حامیان این دو نامزد خواهد انجامید.  همچنین برخی از حامیان و تاییدکنندگان وی در سال ۲۰۱۶، از پیش به کارزارهای سایر نامزدهای انتخاباتی پیوسته‌اند و در این زمینه ممکن است دست برنی سندرز خالی باشد.  چارچوب کاری برنامه سندرز همچنین با برخی لیبرال‌ها، یادآور رقابت وی با هیلاری کلینتون در سال ۲۰۱۶ است. در آن رقابت بین برخی چارچوب‌های کاری هیلاری کلینتون با سناتور ورمونت شباهت‌هایی وجود داشت. درحال‌حاضر نیز عمده نامزدهای لیبرال دارای طرح‌هایی مشابه برنی سندرز در زمینه خدمات درمانی افزایش حداقل دستمزدبه ۱۵ دلار هستند. سندرز ماه گذشته به واشنگتن‌پست گفت: برخی از کسانی که دارای چنین برنامه‌هایی هستند از بهترین دوستانم به حساب می‌آیند. اما دیدگاه من کمی با آنها متفاوت است.  در سال ۲۰۱۶، دونالد ترامپ و برنی سندرز هر دو می‌گفتند ایالات‌متحده از یک اقتصاد چپاولگر رنج می‌برد و گردانندگان این اقتصاد نخبگان و وال‌استریتی‌ها هستند. سندرز اما به دلیل چنین اظهاراتی در سال ۲۰۱۶ به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.  او روز سه‌شنبه گفت: من هم به اندازه شما از این امر آگاه هستم که در خطیرترین لحظه تاریخی ایالات‌متحده قرار داریم. ما علیه یک رئیس‌جمهور بیمار اقدام خواهیم کرد. رئیس‌جمهوری که ما را به جای آنکه متحد سازد، متفرق ساخته است. برخی می‌گویند بعید است موفقیت‌های سندرز در سال ۲۰۱۶ مجددا رقم بخورد. سندرز تاکنون در کرسی‌های متفاوتی حضور داشته است. او سوای اینکه شهردار شهر برلینگتون بوده، برای مدت طولانی است که به‌عنوان سناتور ورمونت در کنگره حضور دارد. او در پست‌هایی که حضور داشته به‌عنوان یکی از سوسیال دموکرات‌های آمریکا مطرح شده است که موجب به‌وجود آمدن شاخه‌ای جدید در ساختار چپ‌گراها در این کشور شده است.

 

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۴۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت دموکرات‌ها برای تصویب کمک‌های آمریکا به اوکراین و اسرائیل

آفتاب‌‌نیوز :

طرح کمک آمریکا به اوکراین، اسرائیل و تایوان پس از گذشت مدتی طولانی که مورد تأیید قرار نمی‌گرفت، در مسیر تصویب توسط کنگره آمریکا قرار دارد، زیرا نمایندگان دموکرات کنگره برای حمایت از برنامه مایک جانسون - رئیس مجلس نمایندگان - به صف شده‌اند.

به نوشته بلومبرگ، حمایت نمایندگان دموکرات از برنامه مایک جانسون باعث می‌شود آرای لازم برای تصویب این کمک‌‎ها فراهم شود چراکه پیش از این محافظه‌کاران حزب جمهوری‌خواه خواهان تصویب آن نبودند.

انتظار می‌رود مجلس نمایندگان آمریکا در روز شنبه (۱ اردیبهشت) چندین مرتبه به رأی‌گیری درباره این حمایت مالی بپردازد و سنا نیز در روز‌های آینده، این طرح را مورد بررسی قرار دهد. این بسته پیشنهادی شامل ۹۵ میلیارد دلار کمک خارجی است که در ماه فوریه از سوی سنا مورد حمایت قرار گرفته بود. قرار است حدود ۱۰ میلیارد دلار از این بسته به شکل وام به اوکراین به عنوان کمک اقتصادی تخصیص داده شود.

یک مقام آمریکایی اعلام کرده به محض تصویب کنگره و امضای جو بایدن - رئیس‌جمهور آمریکا - برای تبدیل شدن آن به قانون، دولت بایدن آماده است این کمک را به‌سرعت به اوکراین برساند.

تصویب این بسته ۹۵ میلیارد دلاری همچنین اجازه مصادره دارایی‌های دلار روسیه را می‌دهد، اما برخی منتقدان اعلام کرده‌اند این اقدام می‌تواند جایگاه دلار را به عنوان ارز ذخیره جهان تضعیف کند.

بلومبرگ همچنین مدعی شده این بسته وضع تحریم‌های نفتی ایران را اجباری می‌کند، اما به دلیل مخالفت دموکرات‌ها، صادرات گاز طبیعی تسریع نمی‌شود.

دموکرات‌ها همچنین باید به جانسون کمک کنند تا بتواند در سِمت خود به عنوان رئیس مجلس نمایندگان باقی بماند، زیرا او به دلیل تصمیمش برای رأی‌گیریِ کمک به اوکراین بدون نیاز به بررسی مقررات امنیت مرزی آمریکا، به شکل فزاینده‌ای در خطر برکنار شدن توسط جمهوری‌خواهان قرار دارد.

پیش از این برخی دموکرات‌های میانه‌رو قول داده بودند که در صورت مطرح شدن برکناری جانسون، از او محافظت کنند.

جو بایدن نخستین‌بار در اکتبر ۲۰۲۳ درخواست کمک به اوکراین و اسرائیل را مطرح کرد، اما این درخواست به سرعت تحت تأثیر مشاجره کنگره بر سر سیاست‌های مهاجرتی قرار گرفت.

جانسون در روز‌های گذشته به خبرنگاران اعلام کرده بود که از دموکرات‌ها درخواست کمک نکرده و حاضر است شغل را خود را از دست بدهد، اما کمک به اوکراین نهایی شود.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • حمایت دموکرات‌ها برای تصویب کمک‌های آمریکا به اوکراین و اسرائیل
  • دورانی که برخی می‌گفتند روی موشک‌ها شعار مرگ بر اسرائیل ننویسید،‌ گذشت
  • رئیس‌جمهور: می‌گفتند روی موشک‌ها شعار مرگ بر اسرائیل ننویسیم
  • با ایمان به شعار ما می‌توانیم بر همه مشکلات غلبه خواهیم کرد/ دشمن می‌خواهد با شبهات علمی و شهوت عملی، ایمان و امید جوانان را هدف قرار دهد
  • فسخ یکطرفه قراداد تامین آب منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم خلاف قوانین است/چوب لای چرخ صنعت نگذارید
  • آغاز انتخابات سرنوشت ساز پارلمانی در کرواسی
  • عملکرد درخشان لیونل مسی در جریان پیروزی بارسلونا مقابل رئال مادرید در فصل 2016/17 / فیلم
  • تظاهرات هزاران نفر در آمریکا علیه حملات رژیم اسرائیل در غزه
  • ارتشی‌های قهرمان شعار «ارتش فدای ملت» را به منصه ظهور رساندند
  • دانشجویان دانشگاه آزاد از دیدار صمیمی با رهبر انقلاب می‌گویند