Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز،  / نباید یک هفته بعد از حماسه مردمی ۲۲ بهمن قیمت خودرو افزایش یابد/ بازداشت ۴ نفر در ارتباط با توزیع گوشت در ۳ دستگاه دولتی  چهارمین جلسه بررسی احتکار و گران‌فروشی با حضور نمایندگان سازمان تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت در دادستانی عمومی و انقلاب تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس جعفری دولت آبادی دادستان تهران در ابتدای این جلسه اظهار کرد: بعد از حماسه ۲۲ بهمن و حضور مردم انتظار می‌رفت عوامل دولتی گرانی کالا‌ها را مدیریت کنند؛ به ویژه در مورد خودرو نباید یک هفته پس از گذشت این حماسه شاهد افزایش قیمت باشیم.

وی افزود: برخی از اخباری که در فضای مجازی  به ویژه درباره گرانی گوشت منتشر می‌شود؛ در صورتی که مدیریت نشود باعث کم شدن اعتماد مردم به مسئولان می‌شود.

دادستان تهران بیان کرد: هفته گذشته ۲ هزار گوسفند وارد کشور شد که برخی از سایت‌های بیمار عنوان کردند چند صد تا از این گوسفندها ناپدید شده است.

جعفری دولت آبادی گفت: باید انتشار آمار‌ها از یک مرکز معین منتشر شود تا شبه‌ای در جامعه ایجاد نشود.

وی با بیان اینکه خبر دیگری هم در خصوص صادرات گوشت و مرغ در رسانه‌ها منتشر شد، بیان کرد: در جلسه قبل تاکید کردیم که صادرات گوشت و مرغ باید ممنوع شود، لذا ما بررسی کردیم و مشخص شد تا آذرماه گوشت از کشور خارج شده است.

دادستان تهران تاکید کرد: در شرایطی که گوشت به یکی از مسایل مهم در کشور تبدیل شده است، چرا باید این کالا از کشور خارج شود حتی اگر سود اقتصادی داشته باشد.

وی با بیان اینکه ایام عید هم نزدیک است و نباید میوه از کشور خارج شود، افزود: خبری هم در خصوص دپو گوشت در گمرک بندرعباس منتشر شد که رییس قوه قضاییه روی بررسی این موضوع تاکید کرد و رییس گمرک بندرعباس باید در این خصوص توضیح دهد.

دادستان تهران اضافه کرد:  نباید اجازه داد که این گونه موارد رخ دهد و باعث سلب اعتماد مردم شود.

وی گفت: خبر دیگری هم در رابطه با عدم پخش گوشت‌های وارداتی با ارز دولتی منتشر شد که وزارت جهاد کشاورزی توضیح داد و قرار است توزیع به سمت جامعه هدف مدیریت شود و این موضوع خوب است.

جعفری دولت آبادی با بیان اینکه نقش صنف‌های مردمی باید در توزیع اقلام اساسی مردم پر رنگ‌تر شود، گفت: کماکان در برخی از مراکز، گوشت انبار شده مشاهده می‌شود و نباید اجازه این کار را بدهیم.

دادستان تهران تاکید کرد: جز در مواردی که دولت برای استراتژی گوشت انبار می‌کند جای دیگر نباید این کالا به مقدار زیاد انبار شود.

وی با اشاره به اینکه  توزیع گوشت در هفته‌های گذشته وضعیت بهتر شده است، گفت: اما کماکان مشکلاتی از جمله چند قیمتی و ایجاد انحصار در بسته بندی و توزیع ناعادلانه گوشت در مناطق مختلف و دلالی کماکان وجود دارد.

جعفری دولت آبادی تصریح کرد: گزارش‌های هم به دستمان رسیده است که کامیون‌های حمل گوشت با پلمپ از سردخانه خارج می‌شوند و مشخص نیست که کجا می‌روند.

دادستان تهران با تاکید بر اینکه باید به مردم اعتماد کرد، اظهار کرد: نباید اجازه داد زمان توزیع گوشت صف‌های طولانی ایجاد شود.

در ادامه جلسه میراشرفی رییس گمرکات کشور با ارائه گزارشی درباره نحوه عملکرد این دستگاه بیان کرد: ۱۳۷ هزار تن گوشت گرم و سرد در مدت ۱۱ ماهه ابتدای سال وارد کشور شده است.

وی با بیان اینکه به صورت میانگین ماهی ۱۲ تن گوشت وارد کشور می‌شود، تاکید کرد: طی روز‌های گذشته خبری منتشر شد که در حال حاضر ۶۰۰ تا ۷۰۰ کانتینر گوشت در گمرک وجود دارد که این امر غیر عادی نیست و همیشه همین مقدار گوشت در گمرک وجود دارد تا کالا ترخیص شود.

میراشرفی ادامه داد: از تاریخ ۹۷/۳/۷ صادرات دام از کشور ممنوع شده است و اگر دامی در حال حاضر از کشور خارج می‌شود به هیچ وجه گوشتی نیستند و یا شیری و یا برای تکثیر نژاد هستند.

بازداشت ۴ نفر در ارتباط با توزیع گوشت در ۳ دستگاه دولتی

  جعفری دولت آبادی درباره توزیع گوشت اظهار کرد: اولین پرونده در این باره تشکیل و به شعبه ویژه ارجاع شد، افزود: در این پرونده چهار نفر از مرتبطین در ۳ دستگاه دولتی بازداشت شدند.

وی با اشاره به اینکه مشکلاتی در حوزه قیمت گوشت در بازار وجود دارد، گفت: نباید گوشت دو نرخی در سطح بازار مشاهده شود؛ اینکه عده ای در دستگاههای دولتی برای منافع شخصی به این حوزه ورود پیدا کنند جرم است.

جعفری دولت آبادی تاکید کرد: انتظار داریم دستگاه‌های دولتی در بخشی که رانت وجود دارد و همچنین در رابطه با دو قیمتی شدن گوشت در بازار آزاد مدیریت بیشتری داشته باشند.

وی ادامه داد: در رابطه با گوشت‌های احتکار شده در دو هفته گذشته باید بگویم حدود ۲۰۰ تن گوشت از مراکز توزیع و فروشگاه‌ها کشف شد.

دادستان تهران با اشاره به اینکه اعلام کردیم این گوشت‌ها مسترد نمی‌شوند بلکه فروخته خواهند شد؛ چرا که گوشت کالایی فاسدشدنی است و باید هرچه سریع‌تر توزیع شود، خاطرنشان کرد: اگر میزان گوشت زیاد باشد، پرونده قضایی تشکیل می‌شود.

جعفری دولت آبادی درباره تعداد زندانیانی که در تهران مشمول عفو شدند، گفت: تا امروز ۲۵۰۰ نفر در تهران آزاد و ۱۰۰۰ نفر نیز مشمول تخفیف مجازات شدند.

دادستان تهران تاکید کرد: در این خصوص به سرپرستان دادسرا‌ها و دوایر نظارت بر زندان‌ها و دادستان‌های شهرستان‌ها یک هفته مهلت دادیم که در خصوص عفو زندانیان سریع‌تر کار کنند.

وی ادامه دارد: چند مشکل اساسی در حوزه توزیع گوشت همچنان وجود دارد؛ به همین دلیل تاکید کردیم اصناف هم در این خصوص وارد میدان شوند.

جعفری دولت آبادی با اشاره به اینکه برخی از چند قیمتی گوشت در بازار سوء استفاده کرده اند، تاکید کرد: باید قیمت گوشت دولتی و آزاد به هم نزدیک شود تا افرادی که به فروشگاه‌ها مراجعه می‌کنند با گوشت چند قیمتی رو به رو نباشند.

وی افزود: ما برای کمک به بخش دولتی به میدان آمدیم و مسئولیت دستگاه‌های دولتی جدی است و انتظار می‌رود در این حوزه ورود جدی داشته باشند.

فعالیت ده تیم مشترک دادستانی با دستگاه‌های اجرایی برای برخورد با گران­فروشی

دادستان تهران همچنین در نشستی با حضور دادستان‌ها و روسای حوزه قضایی شهرستان‌های استان تهران تابعه در روز سه شنبه سی ام بهمن ماه با اشاره به بخشنامه عفو و تخفیف مجازات محکومان به مناسبت ۲۲ بهمن ماه، بر لزوم ورود جدی و اقدام به موقع در این زمینه تاکید کرد و با تعیین مهلت یک هفته‌ای از دادستان­های شهرستان‌های استان تهران خواست ضمن بازدید از زندان‌های استان و بررسی پرونده زندانیان، در خصوص محکومان مشمول عفو تعیین تکلیف نمایند.

وی در ادامه به بیان نکاتی در رابطه با اجرای این عفو مطابق شرایط مندرج در بخشنامه پرداخت و به سئوالات مطروحه در این زمینه پاسخ داد.

جعفری دولت آبادی با اشاره به آخرین وضعیت آزادی محکومان مشمول بخشنامه در شهر تهران گفت: تاکنون ۳۱۰۰ نفر مشمول بخشنامه عفو در تهران شده ­اند که از این میان ۲۲۰۰ نفر آزاد شده و مجازات ۹۰۰ نفر تخفیف یافته است.

دادستان تهران با اشاره به ضرورت تشکیل کمیته مقابله با گران­فروشی در همه شهرستان‌های استان تهران، یادآور شد: از تیرماه سال جاری که بحث مبارزه با اخلال در نظام اقتصادی از طریق رسیدگی به پرونده گران­فروشی تلفن همراه آغاز شد، از ظرفیت قانونی در برخورد با احتکار و گران­فروشی عمده که تاکنون مغفول مانده بود، استفاده گردید که نتایج مطلوبی در پی داشت و بسیاری از پرونده‌ها منتهی به صدور کیفرخواست و محکومیت متهمان شده است.

وی فلسفه ورود دستگاه قضایی به مقوله گران­فروشی اقلام اساسی را کمک به دولت برای حمایت از حقوق مردم و مصرف کنندگان اعلام کرد و افزود: در تهران ده تیم مشترک دادستانی با دستگاه‌های اجرایی به سرپرستی یکی از معاونان دادستان، روزانه از فروشگاه‌ها و مراکز عرضه اقلام اساسی بازدید به عمل می‌آورند؛ ولی در شهرستان‌ها با جدیت به این مساله ورود نشده است؛ لذا ضروری است در این زمینه با هماهنگی فرماندار و سایر مسؤولان محلی اقدام شود و مراکز اصلی توزیع اقلام اساسی مورد بازدید قرار گیرد.

 جعفری دولت‌آبادی با اشاره به استقبال مردم از مقابله با گران‌فروشی، خاطرنشان کرد: مراکز مهم توزیع، نگه‌داری گوشت، ­کارخانه‌های تولید پروتئین و لبنیات و انبار‌هایی که در شهرستان‌ها وجود دارد، باید مورد بازدید قرار گیرد.

دادستان تهران تصریح کرد: ممکن است در شهرستان‌هایی مانند ورامین که قطب دام است، احتمال نگه‌داری و احتکار گوشت و دام زنده مشابه آن چه در برخی استان‌ها رخ داد، می‌­رود؛ ­‌لذا ورود با تدبیر و هوشمندی به این موضوع ضروری است.

وی به دادستان شهرستان‌ها پیشنهاد داد با تشکیل تیم‌های مشترک، ضمن بازدید از مراکز و فروشگاه‌ها، بر نحوه توزیع نظارت کنند و افزود: این اقدام به منظور نظارت بر نحوه عرضه و توزیع و با هدف حفظ حقوق مصرف کننده و حذف زمینه اجحاف به مردم است

دادستان تهران خطاب به دادستان‌های شهرستان‌ها تاکید کرد که با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال، نسبت به پیشگیری از سرقت و حوادث چهارشنبه سوری اقدام کنند و به منظور ارزیابی وضعیت شهرستان خود از منظر آسیب‌های اجتماعی، با مسؤولان مربوطه و محلی جلسات مشترک برگزار کنند.

تکلیف دادستان‌ها به اجرای سیاست دستگاه قضایی در زمینه اشتغال

جعفری دولت‌آبادی با خاطرنشان کردن ضرورت جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌ها، اظهار کرد: جلوگیری از تعطیل شدن کارخانه‌ها و بیکاری کارگران به دلیل معوقات بانکی، مسایل حقوقی و اتخاذ تدابیر مناسب در پرونده‌های قضایی، در جهت کمک به مراکز تولیدی لازم است؛ لذا دادستان‌ها تدابیر لازم را جهت جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌ها و واحد‌های تولیدی اتخاذ کنند و تا حد امکان از صدور دستور قضایی دائر بر جلوگیری از فعالیت این مراکز خودداری شود.

دادستان تهران با بیان این که امروز دشمن به دنبال این است که به مشکلات معیشتی دامن بزند، افزود: نباید اجازه دهیم چراغ اشتغال خاموش شود؛ همه دادستان‌ها مکلف به اجرای سیاست دستگاه قضایی در این زمینه هستند و لذا پلمپ کارخانه‌ها و واحد‌های تولیدی با اطلاع‌رسانی به دادستانی مرکز صورت گیرد.

وی با اشاره به نوآوری مطلوب قانون آیین دادرسی کیفری مبنی بر نظارت دادستان مرکز استان بر دادستان‌های شهرستان‌ها، ابراز امیدواری کرد که این ظرفیت بیش از پیش مورد استفاده قرار گیرد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: قیمت خودرو گوشت تعزیرات انقلاب دولت گرانی جامعه ایام عید گمرک قوه قضاییه ارز جرم ۲۲ بهمن استان تهران شهر تهران تلفن فلسفه دستگاه قضایی حقوق فرماندار لبنیات سرقت چهارشنبه سوری بیکاری مشکلات اشتغال قانون جامعه دادسرا عباس جعفری دولت آبادی گوشت وزارت جهاد کشاورزی پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۵۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر السودانی به آمریکا زیر ذره بین گروه‌های مقاومت عراق

نیروهای مقاومت عراق پس از ترورهای ظالمانه آمریکا که منجر به شهادت تعدادی از فرماندهان الحشد الشعبی گردید، شرط واضحی را پیش روی دولت عراق قرار دادند که باید هر چه سریعتر مقدمات خروج نیروهای اشغالگر آمریکایی و ائتلاف بین المللی از خاک عراق مهیا شود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق دوشنبه 15 آوریل (27 مهر) با هدف بررسی روابط دوجانبه، شرایط منطقه ای و بین المللی همراه با هیئت عالی‌رتبه سیاسی، اقتصادی عراق عازم آمریکا خواهد شد.در این سفر فرماندهان نظامی و مقامات امنیتی نیز نخست وزیر را همراهی می‌کنند. بنابراین پرونده حضور نظامی آمریکا و نقش ائتلاف بین المللی در عراق مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی در 7 اکتبر 2023، گروه های مقاومت عراق به منظور دفاع از مردم و رزمندگان مقاومت فلسطین در غزه، حملاتی را علیه پایگاه‌های آمریکایی در عراق و سوریه و شریان‌های حیاتی رژیم صهیونیستی صورت دادند.

انتظارات نیروهای مقاومت، ارتش و مقامات سیاسی- امنیتی عراق از سفر السودانی را می توان به دو بخش تقسیم کرد:

 

1. خروج نظامیان آمریکایی و نیروهای ائتلاف بین المللی از خاک عراق

تاکنون دولت های مختلف عراق پس از 2003 دو مرتبه مذاکرات خروج نیروهای آمریکایی را به سرانجام رسانده اند. در گام نخست در دور اول توافقات سیاسی-امنیتی بغداد و واشنگتن در سال 2008 بخشی از نیروهای آمریکایی در سال های 2009 و 2011 خاک عراق را ترک کردند. گام دوم مذاکراتی بود که در نهایت به خروج بخشی از نیروهای آمریکایی و تعریف استراتژی نو در سال 2021 منجر شد.

آغاز جنگ 7 اکتبر، دخالت آمریکایی ها در مسائل عراقی- عراقی، حملات به پایگاه مقاومت اسلامی عراق و تداوم روند ترورهای هدفمند و سیطره لجستیکی بر خاک عراق، بار دیگر منجر به طرح چندین و چند باره خروج کامل نیروهای اشغالگر از خاک عراق گردید.

پیش از سفر نخست وزیر، کمیته عالی نظامی عراق برای واکاوی آخرین نتایج و دستاوردهای خروج نیروهای اشغالگر با کمیته عالی نظامی ائتلاف بین المللی تشکیل جلسه داد. در این جلسه بر توانایی دفاعی عراق در مبارزه با داعش و حفظ تمامیت ارضی تاکید و بر سر تعیین تاریخ خروج این نیروها از سرزمین عراق اشاره شد. دولت عراق در پی راهبرد جدیدی است تا بتواند از طریق خریدهای تسلیحاتی و عقد قراردهای میان مدت و بلند مدت با کشورهای عضو ائتلاف بین المللی، با نشان دادن توانایی خود در دفاع از کشورش، خروج نیروهای خارجی را مهیا کند. این موضوع تا اندازه ای مورد حمایت شخصیت های نظامی عراق است که توافقنامه های مذکور شروطی را برای نیروهای خارجی به ویژه آمریکایی ها و بریتانیایی ها در نظر داشته باشد تا ضمانت عدم اشغال مجدد را فراهم کند. مسئله ای که توسط نمایندگان پارلمان عراق نیز همواره مورد تاکید قرار می گیرد.

پیش از سفر 15 آوریل نخست وزیر عراق در جلسه ای که با حضور اعضای چارچوب هماهنگی برگزار شد، رهبران بزرگترین ائتلاف سیاسی عراق بر مسئله خروج باقیمانده نیروهای آمریکایی و تعیین مهلت زمانی مشخص برای آن تاکید کردند. نیروهای مقاومت عراق پس از تشدید درگیری ها و ترورهای ظالمانه آمریکا که منجر به شهادت تعدادی از فرماندهان الحشد الشعبی گردید، شرط واضحی را پیش روی دولت عراق قرار دادند که یا هر چه سریعتر مقدمات خروج نیروهای اشغالگر را فراهم می کنند و یا آنکه باید در انتظار تشدید سطح تنش میان طرفین بود.

دولت عراق با توجه به هدفی که در چارچوب ثبات و امنیت داخلی دنبال می کند، خواستار تشکیل کمیته ای که مسئولیت مذاکره با آمریکا و نیروهای ائتلاف بین المللی را عهده دار شود، شد تا در ادامه فارغ از سفر پیش روی نخست وزیر این کشور به واشنگتن، این پرونده را به نتایج مطلوب برسانند.

تصویر شهید مراسم تشییع «ابوالتقوی السعیدی»، از جمله فرماندهان حشدالشعبی عراق که در حملات تروریستی آمریکا به پایگاه های مقاومت اسلامی عراق به شهادت رسید

2. احترام به حق حاکمیت ملی عراق

الینا رومانوفسکی، سفیر آمریکا که در حال آماده سازی سفر نخست وزیر عراق به کشورش است در طول یک هفته اخیر با 8 مقام حزبی و ارشد عراقی دیدار داشته که شامل السودانی نخست وزیر، قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی، مثنی السامرائی، نماینده پارلمان و رئیس ائتلاف عزم، بافل طالبانی، رئیس اتحادیه میهنی کردستان، نیچروان بارزانی، رئیس اقلیم کردستان، حیدر العبادی، عضو چارچوب هماهنگی و رئیس ائتلاف النصر، نوری المالکی، عضو چارچوب هماهنگی و رئیس ائتلاف دولت قانون و حیان عبدالغنی، وزیر نفت عراق بوده است. اگرچه این امر طبیعی به نظر می رسد سفیر کشوری که میزبان بالاترین مقام کشور مهمان است هماهنگی هایی را با هدف پیشبرد امور سفر نخست وزیر عراق انجام دهد، اما دیدار با سران احزاب و مقاماتی که نمی توانند اثر مستقیمی در این سفر بگذارند، جالب توجه است.

این دیدارها که هر کدام حاوی نکات و نحوه تعامل آمریکا با دولت و احزاب عراق است، نشان می دهد که رومانوسکی، سفیر آمریکا، بازیگریِ مداخله جویانه برای تعیین تکلیف پرونده های ریاست پارلمان عراق و مسائل مربوط به روابط اربیل و بغداد را دنبال می کند. دخالت های سفیر آمریکا در امور داخلی عراق، امری مسبوق به سابقه است و تنها به یک هفته اخیر خلاصه نمی شود.

گروه های سیاسی نزدیک به مقاومت بارها تغییر الینا رومانوسکی را خواستار شدند، اما با توجه به روندی که وی در اجرای سیاست های مغرضانه آمریکا دارد، علیرغم فشار گروه های سیاسی در عراق، او همچنان در سمتش ابقا شده است. با این حال جناح نزدیک به مقاومت همچنان از نخست وزیر می خواهد تا در سفر خود به واشنگتن مسئله تغییر سفیر را نزد رئیس جمهور یا وزیر خارجه امریکا مطرح نماید.

نکته دیگری که گروه های مقاومت و نیروهای نظامی و دفاعی عراق خواستار بحث و بررسی آن شدند، وضعیت تامین امنیت آسمان کشورشان است. پس از حمله رژیم صدام به کویت، دو کشور آمریکا و انگلیس، آسمان عراق را تحت سیطره خود قرار دادند. سقوط نظام بعث و پایان عملیات گسترده علیه القاعده و داعش هم باعث نشد تا این دو کشور از سیاست های مداخله گرانه خود در رابطه با کنترل امنیت آسمان عراق دست بکشند.

در چنین شرایطی پایگاه های کنونی آمریکا و انگلیس در منطقه هر زمان که بخواهند بدون دریافت مجوز از دولت عراق، پروازهایی از قبیل شناسایی،جاسوسی و جمع آوری اطلاعات، انتقال مقامات امنیتی و ترور اشخاص را ترتیب می دهند. این امر که مورد پذیرش شاکله حکومتی و مردم عراق نیست بارها مورد اعتراض عموم و دولتمردان عراقی قرار گرفته است. انتظار می رود در مذاکراتی که مقامات امنیتی- نظامی عراق با طرف امریکایی انجام می دهند، این موضوع مورد بحث قرار گیرد.

 

3. پرونده توافقنامه شراکت جامع آمریکا و عراق

در حال حاضر امنیت کشور عراق در گرو دو بحث سطح نفوذ و اختیارات آمریکا و تعامل احزاب با دولت عراق است. یکی از اهداف از پیش تعیین شده سفر محمد شیاع السودانی به آمریکا، امضای توافقنامه شراکت جامع آمریکا و عراق در بخش اقتصادی، امنیتی، نظامی و سیاسی است. این شراکت که مورد رصد گروه های مقاومت قرار خواهد گرفت به طور مستقیم بر روابط دولت السودانی و احزاب نزدیک به مقاومت تاثیر می گذارد. در صورتی‌که این توافقنامه جامع، به خروج نیروهای نظامی آمریکا منجر شود، موجب نزدیکی و تقویت روابط گروه ها و جریان های سیاسی می شود و همچنین تضمین یکی از شروط ادامه فعالیت دولت السودانی را به همراه خواهد داشت. در غیر این صورت احتمال می رود السودانی همچون سه نخست وزیر پیش از خود، در قامت نخست وزیری تک دوره ای یا نیم دوره ای از کرسی نخست وزیری عراق کنار رود.

مجموع به نظر می رسد سفر محمد شیاع السودانی به واشنگتن، مهم ترین آزمون وی از زمان در اختیار گرفتن منصب نخست وزیری عراق است. چنانچه دستاوردهای این سفر حالتی متعادل و اقناع کننده برای تمام گروه‌های عراقی داشته باشد، گام مثبتی در جهت تحکیم جایگاه وی در مقام نخست وزیر و استمرار دولت دوم او محسوب می‌شود، در غیر این صورت و در شرایطی که روند حضور نظامیان اشغالگر و نیروهای ائتلاف بین المللی استمرار پیدا کند، باید منتظر افزایش درگیری‌ها میان نیروهای مقاومت و نظامیان آمریکایی باشیم.

جزئیات سفر السودانی به آمریکاتاکید الخزعلی بر ضرورت اخراج نظامیان آمریکایی از عراقمحورهای رایزنی نخست وزیر عراق در سفر به آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توقیف کامیون حامل ۲۰ میلیارد کالای قاچاق با بارنامه جعلی
  • خودروی حامل دام قاچاق به مقصد نرسید
  • توزیع گوشت گرم به شکرانه پیروزی علیه اسرائیل در بین نیازمندان قم
  • عوارض خروج از کشور سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • ۶ اتوبوس حامل سوخت قاچاق در بیرجند به مقصد نرسید
  • کشف یک تن و ۳۰۰ کیلوگرم مرغ خارج از شبکه توزیع
  • واژگونی کامیون حامل سوخت در محور گناوه- دیلم یک مصدوم داشت
  • خروج روزانه ۲۸۸ میلیارد تومان از بورس از ابتدای دولت
  • عوارض خروج از کشور افزایش یافت
  • سفر السودانی به آمریکا زیر ذره بین گروه‌های مقاومت عراق