Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار زنجان با تاکید بر اینکه تمام توان برای حل مشکلات صنعت نساجی استان به‌کار می‌گیریم گفت: برای حفظ صنعت نساجی استان با اشتغال ۱۴ درصدی باید برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شود. ۰۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۹ استانها زنجان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، فتح‌الله حقیقی امروز در شانزدهمین کارگروه اقتصاد مقاومتی استان با اشاره به این که واحدهای تولیدی مشکل‌دار مورد بازرسی قرار گرفته‌اند اظهار داشت: مسائل استانی مورد بررسی قرار گرفته‌اند حتی مسائل واحدهای تولیدی کشوری استان نیز مورد پیگیری قرار گرفته و دیدارهایی نیز صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از ورود قریب‌الوقوع جهانگری معاون اول رئیس جمهور به استان خبر داد و گفت: برای حل مسائل واحدهای تولیدی با وزرا دیدارهایی داشته‌ام که در بخشی از آن‌ها موجب گشایش‌هایی شده است.

استاندار زنجان با بیان این که سمیناری در حضور ریاست جمهوری با استانداران انجام شده است اظهار کرد: مسائل در حوزه‌های متفاوت 5گانه مورد بررسی قرار گرفته است و کار به صورت کارشناسی شده است که در نهایت موجب در اختیار قرار گرفتن برخی از مسائل به استانداران شده است.

وی افزود: ما از همه بضاعت‌ها استفاده می‌کنیم و توان خود را در راه کمک به عرصه تولید و کل مشکلات آنها به‌کار می‌گیریم و به مدیران و مردم احترام می‌گذارم و اعتقاد داریم که باید احترام مدیران واحدهای تولیدی را حفظ کنیم.

حقیقی با بیان این که در دهه 80 اوضاع کشور در صنعت نساجی بهم ریخت اظهار کرد: فعالان این بخش از صنعت اقدام گام به گام برای هوشمندسازی نساجی در دنیا کرده‌اند و به مرور خط تولید را با تکنولوژی‌های جدید به روز کرده‌اند اما در دهه 80 در کشور واحدهای تولیدی بسیاری ایجاد شد که بدون برنامه سعی در بروزرسانی تمام دستگاه‌ها داشت که در نهایت با شکست آن‌ها روبه‌رو شد با توجه به ایجاد اشتغال 14 درصدی استان در صنعت نساجی باید برنامه‌ریزی‌های لازم انجام گیرد.

وی با تاکید این که در جلسات بعدی اقتصاد مقاومتی مدیران بخش تولید حضور داشته باشند، افزود: باید تمام مدیران با اطلاعات کامل در این جلسات حضور یابند تا کیفیت و خروجی مناسبی داشته باشد و این امر نیازمند اطلاع‌رسانی قبلی به مدیران است.

استاندار زنجان اظهار کرد: این جلسات باید همیشگی باشد ضمن این که باید جواب قاطع در رابطه با انجام یا عدم انجام امری گفته شود و مشکلات بخش خصوصی به مدیران صنف مربوطه انتقال یابد تا راه کارهای عملی ارائه شود.

وی با تاکید بر این که ما اصلا به فکر ایجاد کردن کارگروه و کمیته و اتاق فکر نیستم گفت: تاریخ مصرف این موارد تمام شده و باید هئیت اندیشه‌ورز در استان با حضور صاحب‌نظران بخش اقتصاد، سیاست، اجتماعی و نماینده تولیدکنندگان در استان تشکیل شود و مدیران با اطلاعات عملی در آن حضور داشته باشند.

حقیقی افزود: با حضور نماینده‌ای از واحدهای تولیدی که دارای علاقه، وقت و علم است در هیئت اندیشه‌ورز مشکلات این واحدهای تولیدی نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد و چاره‌اندیشی برای آن انجام می‌گیرد.

استاندار زنجان تاکید کرد: باید مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی استان با اولویت‌بندی مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد.

وی با اشاره به این که نباید ضایعات کارخانجات استان از دسترس کارخانه‌های نیازمند این مواد در استان خارج شود اظهار کرد: برای ضایعات کارخانه از سطح کشور حتی کشورهای دیگر درخواست دارند این مواد در صورتی باید از استان خارج شود که نیاز داخل استان نباشد.

انتهای پیام/ح

R41375/P/S6,59/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۵۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۶۵۰۰ مورد نمونه برداری از واحدهای تولیدی ایلام

به گزارش خبرگزاری مهر، یادگار محمدی اظهار کرد: در سالی که گذشت، بازرسان استاندارد ایلام، ۶ هزار و ۵۲۹ فقره نمونه برداری و بازرسی فنی از واحدهای تولیدی، خدماتی و مراکز عرضه تحت پوشش استان انجام دادند.

وی بیان کرد: تعداد پنج هزار و ۵۱۸ فقره بازرسی و ۷۱۱ فقره نمونه برداری از واحدهای تولیدی، خدماتی و مراکز عرضه استان و همچنین ۹۷ فقره بازرسی از خدمات و تجهیزات بازی و زمین‌های بازی توسط کارشناسان اداره کل انجام شده است.

وی عنوان کرد: هدف از نمونه برداری و آزمون کالاهای تولیدی را انطباق آنها با شرایط و مقررات استانداردهای ملی است؛ در صورت عدم انطباق محصولات تولید شده با استانداردهای ملی با واحدهای متخلف مطابق با قانون برخورد می‌شود.

محمدی افزود: در بازرسی از واحدهای تولیدی بر عملکرد آنها نظارت جدی انجام می‌شود که در نتیجه آن، پروانه استاندارد واحدها، صدور، تمدید و یا در صورت عدم رعایت شرایط استاندارد، تعلیق و ابطال می‌شود.

کد خبر 6063748

دیگر خبرها

  • جلوگیری از تعطیلی ۶ شرکت ورشکسته درمازندران
  • تعیین مسئول ویژه برای پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی اردبیل
  • انجام ۶۵۰۰ مورد نمونه برداری از واحدهای تولیدی ایلام
  • ۶ واحد تولیدی ورشکسته در مازندران به تولید برگشتند
  • جلوگیری از تعطیلی ۶ شرکت ورشکسته در مازندران
  • انجام بیش از ۶ هزار بازرسی واحدهای تولیدی در سال گذشته
  • تعیین مسئول ویژه پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی در استان اردبیل ضرورت دارد
  • تعیین مسئول ویژه برای پیگیری و حل مشکلات واحدهای تولیدی
  • حل مشکلات ثبتی بیش از هزار واحد صنعتی در استان تهران
  • حل مشکلات ثبتی بیش از هزار واحد صنعتی در استان تهران با پیگیری ستاد اقتصاد مقاومتی