Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این مطلب یکی از محصولات جدید جیلی که از برندهای پرفروش چینی در بازار ایران محسوب می‌شود با خودرو تولید داخلی تندر ۹۰ پلاس مقایسه می‌شود تا تفاوت این دو سدان هم قیمت را در ظاهر و باطن بیابیم و ارزش خرید هرکدام را مشخص نماییم. ۰۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۱ بازار نظرات - اخبار بازار -

از اوایل دهه 90 به بعد بازار خودرو ایران با روند بسیار سریعی پر شد از برندهای مختلف با خودروهایی در کلاس‌های متفاوت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودروهای چینی درواقع برای پر کردن فاصله قیمتی میان خودروهای داخلی و وارداتی برندهای معروفی مانند کیا، نیسان و بی ام و وارد بازار شدند. طولی نکشید که محصولات چینی با آپشن های فراوان و قیمت میانه خود در بازار خودرو ایران محبوبیت بالایی پیدا کردند. اما با به وجود آمدن بحران‌های بد اقتصادی و افزایش ناگهانی این خودروها، عده کثیری از افراد جامعه توان خرید همین خودروهای چینی را نیز از دست دادند. در بازار فعلی ایران برخی از این مدل‌های چینی ازلحاظ قیمتی با برندهای مشهوری مانند کیا و هیوندا رقابت می‌کنند و برخی نیز با خودروهای داخلی.

 در این مطلب قصد داریم یکی از محصولات جدید جیلی که از برندهای پرفروش چینی در بازار ایران محسوب می‌شود را با خودرو تولید داخلی تندر 90 پلاس مقایسه کنیم تا تفاوت این دو سدان هم قیمت را در ظاهر و باطن بیابیم و ارزش خرید هرکدام را مشخص نماییم.

مقایسه کیفیت طراحی بدنه جیلی GC6 با تندر 90 پلاس

همان‌طور که همه ما می‌دانیم خودروهای تولید داخل نه ازنظر ظاهری و نه ازنظر امکانات رفاهی چنگی به دل نمی‌زنند. در این مقایسه تندر 90 پلاس نیز بااینکه از قیمت نسبتاً بالایی برخوردار است، اما طراحی بسیار ساده و قدیمی این خودرو نشانی از این قیمت بالا در خود ندارد. به همین دلیل بسیاری از خریداران در نگاه اول از خرید تندر 90 پلاس با این ظاهر ساده و قدیمی منصرف می‌شوند.

جیلی GC6  نیز طراحی چندان به‌روزی ندارد. اما باز در نگاه اول نسبت به تندر 90 پلاس یک سر و گردن بالاتر است. این برتری را می‌توان به‌وضوح در طراحی چراغ‌های جلو، مه شکن‌های جلو، جلوپنجره مشبک با خطوط کرومی و رینگ‌های اسپرت این خودرو مشاهده کرد. طراحی داخل کابین تأثیر بسیار زیادی در میزان  خریدوفروش جیلی GC6 اکسلنت نیوفیس  داشته است.

مقایسه طراحی و امکانات داخل کابین تندر 90 پلاس و جیلی GC6

ازنظر امکانات رفاهی داخل کابین بازهم نمی‌توان انتظار زیادی از خودروهای داخلی داشت. باقیمتی نزدیک به 140 میلیون برای تندر 90 پلاس امکاناتی که در کابین آن وجود دارد بیشتر ذوق مشتریان را برای خرید تندر 90 پلاس کور می‌کند. همان‌طور که در تصویر نیز مشاهده می‌کنید، روکش‌های پارچه‌ای این خودرو و طراحی ساده داشبورد قدیمی بودن و بی‌کیفیت بودن این کابین را فریاد می‌زند که اصلاً برازنده خودرویی با این قیمت نیست. سیستم تهویه هوای مطبوع در این خودرو به‌صورت دستی ارائه می‌شود و تنظیم صندلی راننده نیز به‌صورت دستی می‌باشد. این کمبودها می‌تواند بر روی بازار خریدوفروش تندر 90 پلاس تأثیرات منفی بگذارد.

در مقابل آن جیلی GC6 اکسلنت باقیمتی تقریباً برابر و حتی کمتر از این خودرو کابینی مدرن‌تر و به‌روزتر با امکاناتی نسبتاً بهتر را ارائه می‌دهد. صفحه‌نمایش 7 اینچی، صندلی‌های چرمی با ارگونومی بالا، سیستم تهویه هوای مطبوع اتوماتیک، سانروف برقی، چراغ‌های جلو مجهز به دیلایت و سیستم‌های امنیتی مانند ایموبلایزر، قفل مرکزی و قفل کودک کابین این خودرو را نه‌تنها زیبا و دل‌نشین بلکه ایمن‌تر از تندر 90 پلاس جلوه می‌دهد. بنابراین چیزی که تا این قسمت از مقایسه پیداست نشان می‌دهد که  خرید جیلی GC6 اکسلنت  انتخاب بسیار منطقی‌تری است.

مقایسه عملکرد فنی جیلی جی سی 6 و تندر 90 پلاس

جیلی GC6 با موتور 1.5 لیتری خود که با یک گیربکس اتوماتیک 4 سرعته همراه شده است توانایی تولید نیرویی معادل 105 اسب بخار را دارد. گشتاور این موتور نیز به 146 نیوتون متر در 2800 تا 3400 دور در دقیقه می‌رسد. حداکثر سرعتی که این خودرو قادر است به آن برسد 165 کیلومتر بر ساعت می‌باشد. مصرف سوخت ترکیبی جیلی جی سی 6 اتوماتیک نیز در هر 100 کیلومتر به 7.1 لیتر می‌رسد.

تندر 90 پلاس از موتوری 1.6 لیتری با گیربکس 4 سرعته اتوماتیک تیپ ترونیک بهره می‌برد. این موتور توانایی تولید 105 اسب بخار نیرو و 140 نیوتون متر گشتاور را در دور موتور 3750 دور در دقیقه دارد. بیشینه سرعت تولیدی توسط این موتور نیز به 175 کیلومتر بر ساعت می‌رسد. مصرف سوخت تندر 90 پلاس به 8.3 لیتر در هر 100 کیلومتر می‌رسد.

همان‌طور که از اطلاعات فنی این دو خودرو پیداست هر دو این خودروها از عملکرد تقریباً یکسان و متوسطی برخوردار هستند. تنها تفاوت این دو در مصرف سوخت است که البته به میزان بسیار کمی باهم تفاوت دارند. به‌طورکلی باید گفت با توجه به قیمت جیلی GC6 اکسلنت که حدود 125 میلیون تومان می‌باشد، این خودرو با ظاهر بهتر، طراحی داخل کابین زیباتر و امکانات رفاهی و ایمنی بیشتر گزینه بهتری برای خرید خودرو است.

منبع : ویرلن

انتهای پیام/

این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط تسنیم تأیید و یا رد نمی‌شود.

R1234/P/S1407/CT12 واژه های کاربردی مرتبط رپورتاژ آگهی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رپورتاژ آگهی رپورتاژ آگهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۵۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۲ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _یکشنبه دوم اردیبهشت_ افت‌وخیز ناچیزی را نسبت به روز گذشته تجربه می‌کند. نوسانات خودروهای داخلی در محدوده قیمتی کمتر از ۱۰ میلیون تومان است اما برخی محصولات مونتاژی و وارداتی، در برخی از موارد بیش از این دامنه با رشد یا کاهش قیمت روبه‌رو شده‌اند.

ساینا دنده‌ای S دوگانه سوز از ابتدای روز دو میلیون تومان افت قیمت دارد و با ۴۵۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

شاهین G از سدان‌های لوکس و رده بالای سایپا ۱۰ میلیون تومان ارزان‌تر از روز گذشته و با ۷۷۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

سمند سورن پلاس بنزینی یکی از سدان‌های پرطرفدار ایران خودرو با رشد پنج میلیون تومانی نسبت به روز گذشته، به کانال ۷۶۰ میلیون تومان رسیده است.

دنا پلاس اتوماتیک یکی از رکوردداران افزایش قیمت در بازار خودروهای داخلی است که ۵۵ میلیون تومان گران‌تر شده و با یک میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۴۹ میلیون تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۶۵ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۵۷ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۸۲۷ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۴۴ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۹۵ میلیون تومان، پژو پارس ۶۸۵ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۲۰ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۸۹ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک (ارتقا) ۷۸۸ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک (ارتقا) ۹۴۲ میلیون تومان، رانا پلاس (ارتقا) ۶۴۷ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۸۲۴ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V2 به قیمت ۹۸۵ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۹۵ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۵۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۶۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، کوییک اتوماتیک ۵۲۸ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۳۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۷۷ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۱ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار محصولات مونتاژی افت و خیز قیمت بیشتری به چشم می‌خورد.

ام‌وی‌ام X۳۳ کراس دنده‌ای یکی از ارزان‌ترین محصولات مونتاژی مدیران خودرو نسبت به روز گذشته هیچ تغییری ندارد و با همان نرخ یک میلیارد و ۹۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

هایما ۸S از جدیدترین خودروهای مونتاژی ایران خودرو نیز امروز بدون تغییر نسبت به روز گذشته و با قیمت یک میلیارد و ۹۹۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

دیگنیتی پرستیژ، گران‌ترین کراس‌اوور مونتاژی بهمن موتور برخلاف دیگر خودروهای بازار، با نرخ دو میلیارد و ۳۹۰ میلیون تومان روز گذشته خرید و فروش می‌شود.

فونیکس تیگو ۸ پرومکس یکی از لوکس‌ترین محصولات مونتاژی بازار نیز با افت ۱۰ میلیون تومانی نسبت به روز گذشته، وارد کانال سه میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان شده است.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۸ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۲۵ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۷۰ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۷۹ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۷۵ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۱۶ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۵۱۶ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۹۸۲ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم دو میلیارد و ۶۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۳۰۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 746297

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز ۴ اردیبهشت+ جدول
  • قیمت خودرو امروز ۴ اردبیهشت ۱۴۰۳
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ رانا و ۲۰۷ امروز چقدر فروخته می‌شوند؟
  • قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول
  • قیمت خودرو امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت ال نود در بازار امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو امروز ۳ اردیبهشت+ جدول
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ کدام خودرو امروز ارزان شد؟
  • قیمت خودرو امروز ۲ اردیبهشت + جدول
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ دنا گران شد