Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان ری با اشاره به ثبت ملی ۴۰ اثر تاریخی در شهرستان ری گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته در حال حاضر حدود ۲۰ اثر دیگر نیز در انتظار ثبت ملی هستند. ۰۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۸ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

امیرمصیب رحیم‌زاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در شهرری، با اشاره به ثبت ملی 40 اثر تاریخی در شهرستان ری اظهار داشت: با پیگیری‌های صورت گرفته در حال حاضر حدود 20 اثر دیگر نیز در انتظار ثبت ملی هستند که از این نظر شهرری رتبه قابل توجهی در میان سایر شهرستان‌های کشور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حفظ آثار تاریخی و باستانی شهرستان ری تنها توسط 2 نفر از پرسنل نیروی یگان حفاظت انجام می‌شود تصریح کرد: گشت‌زنی پرسنل یگان حفاظت به صورت سیار و با یک وسیله نقلیه انجام می‌شود که با توجه به گستردگی این شهرستان و تعدد آثار باستانی برای حفاظت از این آثار همواره از مشارکت‌های مردمی، دهیاران و بسیج کمک گرفته می‌شود.

تهران| 28 اثر تاریخی ورامین در انتظار ثبت ملی است22 شیء باستانی گیلان ثبت ملی شدثبت ملی 175 اثر تاریخی در بروجرد؛ تاریخی‌ترین مسجد غرب کشور نیازمند مرمت است

رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان با اشاره به اهمیت بوم‌گردی در توسعه گردشگری شهرستان ری افزود: شهرستان ری در زمینه بوم‌گردی دارای قابلیت‌های فراوانی است؛ از این‌رو درخواست‌هایی نیز برای اخذ پروانه داده شده اما هنوز به نتیجه نرسیده است و در دست اقدام است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: طرح‎‌های نوروزی برای گشت‌های تفریحی و سیاحتی در شهرستان ری در دست بررسی است و جزئیات آن در روزهای آتی به اطلاع هموطنان و گردشگران می‌رسد.

انتهای پیام/ش

R7840/P/S6,60/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۶۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد

کمیته پیگیری حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران از برچیده شدن سازه جدید در عمارت منسوب به فخرالدوله خبر داد. این کمیته همچنین اعلام کرد: خانه منسوب به فخرالدوله یکی از بنا‌های تاریخی شهر تهران است که در قالب پرونده «مجموعه ساختمان‌های خیابان فخرآباد» به شماره ۸۰۰۸ به تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۱ در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است و در حقیقت این بنا متعلق به «منشور الملک» است و به غلط این بنا را به «فخرالدوله» نسبت می‌دهند.

کمیته پیگیری حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران این توضیح را اضافه کرد که عمارت فخرالدوله در سال ۱۳۸۸ و به دستور محمدباقر قالیباف، شهردار وقت تهران، به انجمن مداحان واگذار شد. این بنا تا پیش از آن، محل مدیریت بافت تاریخی و گردشگری شهرداری منطقه ۱۲ بود. سوم شهریور سال ۱۴۰۲ نیز با همراهی شهرداری منطقه ۱۲ و بنا به درخواست خانه مداحان، یک شهید گمنام پس از تشییع در مدرسه عالی شهید مطهری، در محوطه ورودی این بنا به خاک سپرده شد و به استناد گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، وحیدرضا انارکی، شهردار منطقه ۱۲ از ایجاد مقبره‌ای درخور شأن برای این شهید گمنام در محرم همان سال خبر داده بود.

این کمیته یادآور شد: پس از تعطیلات عید نوروز ۱۴۰۳، شهرداری منطقه ۱۲ بدون استعلام از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، سازه‌ای نامتناسب با این عمارت تاریخی روی مقبره این شهید والامقام ایجاد کرد که اعتراضات فراوانی از سوی مردم و مسئولان ایجاد کرد و در همان زمان مصطفی خرسندی، رئیس خانه مداحان نیز در مصاحبه‌ای در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ با برخی رسانه‌ها اعلام کرد که کار ساخت این سازه متوقف شده است و پس از استعلام و اعلام نظر میراث فرهنگی این بنا ساخته خواهد شد.

اکنون با پیگیری‌های کمیته مردم‌نهاد حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران به عنوان یک سازمان مردم‌نهاد غیردولتی و همت معاونت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، دستور حذف این سازه و توقف ساخت آن به خانه مداحان اعلام شد و در چند روز اخیر این سازه به طور کامل برچیده شد و نمای خانه منسوب به فخرالدوله دوباره به حالت اولیه خود برگشت.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد
  • ۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج
  • کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر پایان یافت
  • رونمایی از چهره جدید گذر ۳۰ تیر | این گذر تغییر کاربری می دهد
  • سلطان سلجوقی چگونه در طرشت زمین‌گیر شد؟ | طغرل در تپه سیف ناکام ماند
  • درخواست شهروندان منطقه ۱۴ تهران برای بازسازی یک خانه قدیمی + فیلم و تصاویر
  • کشف بیش از ۶۰ سکه‌های تاریخی در فسا
  • کشف سکه‌های تاریخی از یک متهم در مسافرخانه ای در فسا
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی و شغل آبرومند در انتظار زباله‌گردها
  • پلاک‌گذاری تاکسی‌های برقی در انتظار نامه شورای عالی ترافیک