Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام مرتضی قربانی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه تربیت طلاب در سطح استان جزو نیازهای اصلی است، افزود: با وجود اینکه طی پنج سال اخیر ظرفیت جذب حوزه های علمیه استان 2.5 برابر شده است، اما برای رفع نیازها کافی نیست و باید برای این موضوع چاره‌ اندیشی شود.
وی اظهار داشت: به لحاظ امکانات سخت افزاری حوزه‌های علمیه استان مشکلات جدی دارد، به طوری که در یکی از شهرهای استان طلاب در کانکس تحصیل می‌کنند و این مساله با گذشته تاریخی قوی آذربایجان و حوزه‌های علمیه تبریز به هیچ عنوان مطابقت ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قربانی با بیان اینکه طی سال‌های اخیر رشد مناسبی در تعداد مدارس دینی استان داشته ایم، اضافه کرد: اما در عین حال برای رشد این مدارس به کمک های خیرین و حمایت های آنها نیاز داریم.
وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی مدرسه ثامن‌الحجج تبریز، اظهار داشت: برای تسریع در تکمیل این مدرسه دینی نیازمند مشارکت خیرین هستیم و با بهره برداری از آن می توانیم مشکلات مربوط به تربیت طلاب جدید را رفع کنیم.
قربانی با بیان اینکه بخشی از موقوفه های مربوط به حوزه‌های علمیه در اختیار نهاد حوزه نیست، یادآوری کرد: نیمی از موقوفه عظیم ربع رشیدی مربوط به علم ادیان بوده و نیمی دیگر متعلق به علم ابدان است که مدیران ما همه را به سمت ابدان سوق دادند که باید در این زمینه نیز مطالبه گری شود.
وی گفت: برخی از موقوفه های یاد شده هم امکان احیا ندارند اما در کمیته مشترک حوزه‌های علمیه و اوقاف به ‌صورت کشوری این موضوع پیگیری می ‌شود.
معاون آموزش و امور حوزه‌های حوزه علمیه آذربایجان شرقی هزینه سرانه هر طلبه را ماهانه 100 هزار تومان اعلام و اضافه کرد: این پول برای تغذیه و خوابگاه و تحصیل هزینه می ‌شود که در مقایسه با سرانه و یارانه متعلق به دانشجویان رقم بسیار ناچیزی است.
قربانی با بیان اینکه 3 هزار طلبه در تعداد 20 مدرسه و 16 شهر استان آذربایجان شرقی مشغول تحصیل هستند، گفت: امسال هم از طریق آزمون ورودی 300 طلبه جدید در تمامی مدارس علمیه استان پذیرش خواهند شد.
3038/3071
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 آذربایجان شرقی استان آذربایجان شرقی پول حوزه های علمیه مدرسه 40 سالگی انقلاب کنفرانس مونیخ بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۶۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلاب به بحث تولید علم ورود کنند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله محمدرضا ناصری در دیدار معاون امور طلاب حوزه علمیه کشور و نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه باید طلاب اثرگذار برای جامعه در حوزه های علمیه تربیت شود، اظهار کرد: باید قدرت تفکر و اندیشه بزرگ را در تمامی مراکز آموزشی از مدارس گرفته تا دانشگاه ها و حوزه های علمیه تقویت کنیم.

وی با بیان اینکه طلاب خود باید در این زمینه نقش آفرین باشند، افزود: طلاب باید با اثرگذاری در مدارس در قالب طرح های مختلف، قدرت اندیشه و تفکر و تدبیر را در دانش آموزان تقویت کنند.

آیت الله ناصری با اشاره به اینکه تولید علم، دغدغه رهبر معظم انقلاب است، عنوان کرد: اینکه مونتاژ کاری انجام شود، تولید علم اتفاق نمی افتد بلکه تولید علم، ساخت محصول از صفر تا صد با تفکر و اندیشه و استفاده از ابزارهای داخلی است.

نماینده ولی فقیه در استان یزد با بیان اینکه اگر دانش آموز و دانشجوی ما متفکر و خلاق بار بیاید، در آینده مدیرانی خلاق خواهیم داشت، یادآور شد: مدیری که در سیستم آموزشی سطحی نگرانه رشد کرده باشد، در دوران مدیریت خود با کوچکترین تلاطمی دچار بحران می شود و قدرت تصمیم گیری برای عبور از مشکلات ندارد.

وی تصریح کرد: سیستم آموزشی که سطحی نگری را در کودکان ما نهادینه کرده، آنها را به جایی نمی رساند و همه از دانش آموزان و دانشجویان گرفته تا طلاب باید آموزش های عمقی ببینند.

آیت الله ناصری تاکید کرد: القاء تفکر، تدین و تعقل از مواردی است که طلاب باید در آن پیشتاز باشند و در این زمینه با دغدغه پیش بروند.

وی اظهار کرد: اگر افراد جامعه تفکر و تعقل و تدین نداشته باشند، قدرت تشخیص حق از باطل را نخواهند داشت و در این صورت دشمن می تواند به هر شکلی که می خواهد بر کشور تسلط پیدا کند و با دروغ پردازی های خود، به اهدافش دست پیدا کند.

امام جمعه یزد بر لزوم کار جدی در دانشگاه فرهنگیان تاکید کرد و گفت: طلاب باید به این دانشگاه ورود کنند زیرا دانشجویان این دانشگاه، معلمان جامعه هستند و اگر آموزش آنها صحیح باشد، آنگاه می توانند شاگردانی تربیت کنند که به واقع آینده ساز این کشور باشند.

حجت الاسلام رفیعی، معاون امور طلاب حوزه علمیه کشور و نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری نیز در این دیدار به بیان آماری از طلاب متاهل، وضعیت سربازی طلاب، شرکت طلاب در جشنواره های ورزشی و فرهنگی، جذب طلاب در ارگانها و ... پرداخت.

کد خبر 6079684

دیگر خبرها

  • باید در اخذ مالیات مراقب نارضایتی مردم بود
  • فراخوان بیست‌وششمین همایش کتاب سال حوزه اعلام شد
  • اعلام فراخوان بیست‌وششمین همایش کتاب سال حوزه
  • آخرین وضعیت دریاچه ارومیه |‌ ویدئو
  • دستورالعمل حمایت از زنجیره‌های ارزش در آذربایجان شرقی تدوین شود
  • دستورالعمل حمایت از زنجیره‌های ارزش در استان تدوین شود
  • طلاب باید به بحث تولید علم ورود کنند
  • نشست مهدویت در مدرسه علمیه خواهران نقده
  • طلاب به بحث تولید علم ورود کنند
  • حوزه درس امام(ره)