Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@15:38:51 GMT

اعضای بازمانده داعش؛ معضل بزرگ اروپا

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۲۷۴۶۶

اعضای بازمانده داعش؛ معضل بزرگ اروپا

تهران - ایرنا - پذیرش اعضای پیشین گروه تروریستی داعش علاوه بر آن که موضوعی اختلاف برانگیز بین مقام های کشورهای اروپایی است، در داخل این کشورها نیز به چالشی جدی برای سیاستمداران تبدیل شده است.

به گزارش ایرنا، در حالی که وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا طی جلسه روز دوشنبه در بروکسل، با درخواست رئیس جمهوری آمریکا برای بازگرداندن شهروندان داعشی بازداشت شده در سوریه به خاک خود، مخالفت کرده اند، وزیر کشور آلمان گفت این کشور می تواند برای پذیرش این افراد شروط سخت بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی در صورتی که هویت این افراد کاملا شفاف باشد و هیچ خطر امنیتی برای آلمان نداشته باشند، دولت این کشور می تواند آنها را بپذیرد.
«هورست سیهوفر» تاکید کرد این اقدام در هر حال باید با شروط ویژه انجام گیرد و تمام مسائل باید با جزئیات در محل و پیش از سوار شدن این افراد به هواپیما روشن شود.
وی با بیان این که سرنوشت کسانی که پیشتر عضو گروه تروریستی داعش بوده اند نباید نامشخص بماند افزود: باید برای هر کسی دقیقا مشخص شود که روند رسیدگی به اتهامات وی در آلمان چگونه پیش رفته است.
روز گذشته وزیر دفاع آلمان در گفت وگو با نشریه بیلد بر لزوم بازگرداندن تروریست های آلمانی از سوریه و محاکمه آنها در این کشور تاکید کرد.
«اورسولا فون درلاین» افزود: به عنوان شهروندان آلمانی مسئولیت داریم که تروریست ها را به آلمان آورده و در اینجا محاکمه کنیم.
وی در خصوص امکان محاکمه تروریست های داعش افزود: این موضوع دو جنبه دارد، از یک سو نمی خواهیم این افراد آزادانه به کشور بازگردند و در واقع قصد پذیرش مجدد آنها را نداریم، از سوی دیگر برای جنایاتی که آنها در سوریه و عراق مرتکب شده اند، شاهد و مدرکی وجود ندارد، از این رو علیه آنها نمی توان اقامه دعوا کرد.
به گفته سخنگوی نیروهای دموکراتیک در شمال سوریه تا کنون 1300 اسیر خارجی داعش، به غیر از اسرای عراقی این گروه، به اسارت نیروهای دموکراتیک کرد سوریه درآمده‌اند. تعدادی از اعضای خارجی داعش در حین جنگ کشته شده و برخی خود را تسلیم کرده‌اند.
ترامپ شنبه در توییتی از آلمان، فرانسه، انگلیس و دیگر متحدان اروپایی آمریکا خواست تا این افراد را تحویل بگیرند وگرنه مجبور خواهیم شد که آنان را رها کنیم.
این در حالی است که کشورهای مانند انگلیس و هلند از جمله مخالفان اصلی پذیرش این اعضای پیشین داعش هستند.
اروپام**6143**1908

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي آلمان داعش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۷۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت اتاق بازرگانی ایران و آلمان با تحریم‌های جدید علیه تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، رویترز امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان با ارسال نامه‌ای به اعضا و دوستان این نهاد، مخالفت خود را با تحریم‌های جدید علیه تهران اعلام کرد.

در نامه اتاق بازرگانی ایران و آلمان آمده است: طبق معمول پیش از هر چیز درخواست تحریم‌های جدید در اولویت قرار دارد؛ هر چند که این اقدام به منظور پوشاندن فقدان تأثیرگذاری اروپا است تا آنکه بخشی از راه حل باشد.

در این نامه با اشاره به آنکه برلین روابط ویژه‌ای را که زمانی میان ایران و آلمان وجود داشت حفظ نکرده و توسعه نداده، تاکید شده است که این موضوع به فقدان تأثیرگذاری اروپا منجر شده است.

این نامه می‌افزاید: نقش آفرینان اصلی کماکان در واشنگتن هستند و نقش پکن روز به روز پر رنگ تر می‌شود.

رویترز نوشت که جوسپ بورل مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیروز خبر داد که برخی از کشورهای عضو این نهاد به بهانه واکنش تنبیهی ایران علیه رژیم صهیونیستی خواهان افزایش تحریم‌های ایران هستند.

آنالنا بائربوک وزیر امور خارجه آلمان نیز در گفت‌وگو با شبکه آ. ار. د آلمان گفته بود: من قویاً طرفدار گسترش آنها (تحریم‌ها) علیه ایران هستم، زیرا می‌توانیم ببینیم که اقدامات ایران در حال حاضر چقدر خطرناک است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران شنبه گذشته با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که به منظور تنبیه متجاوز، با استفاده از توانمندی‌های راهبردی اطلاعاتی، موشکی و پهپادی خود به اهداف نظامی مهم ارتش تروریستی صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی حمله و آنها را با موفقیت مورد اصابت قرار داد و منهدم کرد.

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که به اهداف و اصول حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد متعهد است اما در به کار بکارگیری حق ذاتی دفاع از خود بر اساس حقوق بین‌الملل در هنگام ضرورت تردید نخواهد کرد.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان نیز دیروز تصریح کرد: اقدام ایران کاملاً مشروع و پس از مدت‌ها خویشتن داری در برابر حملات رژیم صهیونیستی انجام داده و این نشان دهنده رفتار کاملاً مسئولانه و حرفه‌ای ایران نسبت به صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی است.

کد خبر 6081023

دیگر خبرها

  • مخالفت اتاق بازرگانی ایران و آلمان با تحریم های جدید علیه تهران
  • خطر فقر روزافزون در کمین شهروندان آلمانی
  • مخالفت با تحریم‌های جدید علیه تهران  
  • مخالفت اتاق بازرگانی ایران و آلمان با تحریم‌های جدید علیه تهران
  • پلیس بلژیک برای کنفرانس راستگرایان اروپا محدودیت ایجاد کرد
  • صادرات ۱۰۰ میلیون یورویی آلمان به ایران در ۱ ماه
  • نتانیاهو آقای شکست؛ ۱۷ باخت بزرگ نخست‌وزیر جنجالی
  • آشکار شدن وابستگی بالای آلمان به چین در سفر شولتز به پکن
  • گزافه‌گویی وزیر خارجه آلمان علیه ایران
  • ترمیم معضل بزرگ پرسپولیس توسط اوسمار