Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@13:07:36 GMT

توزیع گوشت قرمز منجمد در استان سمنان هدفمند می‌شود

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۲۷۵۰۲

توزیع گوشت قرمز منجمد در استان سمنان هدفمند می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: با نظارت سازمان صنعت و معدن و تجارت گوشت قرمز منجمد به صورت هدفمند توزیع می‌شود. ۰۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۱ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سید حسن میرعماد بعد از ظهر امروز در حاشیه جلسه ستاد تنظیم بازار استان سمنان که به ریاست معاون استاندار سمنان برگزار شد اظهار داشت: در این جلسه ذخایر استراتژیک استان سمنان مورد بررسی قرار گرفت و بر اساس آخرین آمار پشتیبانی دام و اداره کل بازرگانی استان سمنان میزان مرغ منجمد استان 476 تن اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزانه 150 تن گوشت قرمز توسط 120 شرکت به کشور وارد می‌شودگیلان| عشایر قادر به تأمین گوشت قرمز مورد نیاز کشور هستندگلایه مردم مازندران از بی ثباتی قیمت گوشت قرمز+فیلم

وی با اشاره به میزان سایر ذخایر استراتژیک استان گفت: هفت هزار و 930 تن ذرت، چهار هزار و 570 تن جو، سه هزار و 540 تن سویا ، 44 هزار تن گندم، 6 هزار و 200 تن برنج و 2 هزار تن شکر در استان به ذخیره سازی شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به میزان گوشت منجمد توزیع شده در استان گفت: از ابتدای امسال 274 تن مرغ منجمد 440 تن گوشت قرمز منجمد و 140 تن گوشت گرم توزیع شده است.

میرعماد با اشاره به برنامه‌های ستاد تنظیم بازار برای توزیع گوشت قرمز گفت: تا پایان سال با نظارت سازمان صنعت و معدن و تجارت گوشت قرمز منجمد گوساله به صورت هدفمند در استان سمنان توزیع می‌شود.

وی با اشاره به برنامه‌ها و تدابیر ویژه به منظور حفظ تعادل و کنترل قیمت‌ها گفت: تشدید بازرسی از سوی اتاق اصناف از جمله برنامه‌هایی است که در استان سمنان اجرایی می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: برپایی نمایشگاه بهاره و ایجاد غرفه برای توزیع کالاهای اساسی با قیمت مصوب از دیگر مصوبات جلسه ستاد تنظیم بازار استان سمنان بود.

میر عماد درباره تأمین و توزیع میوه شب عید نیز گفت: میوه مورد نیاز شب عید در استان سمنان تأمین شده و در سردخانه‌ها ذخیره‌سازی شده است و و زمان و نحوه توزیع آن از سوی سازمان تعاون روستایی استان اطلاع رسانی می‌شود.

انتهای پیام/ ت

R41366/P/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۷۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای طول عمر به جای گوشت گاو، ماهی بخورید!

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف بیشتر غذا‌های دریایی مانند ساردین به جای گوشت قرمز می‌تواند به پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها منجر شود.

به گزارش مهر، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که تغییر جهانی از مصرف گوشت قرمز به مصرف برخی ماهی‌ها می‌تواند به طور چشمگیری میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌های غیرواگیر را کاهش دهد.

ماهی‌های مانند شاه ماهی، آنچوی و ساردین منبع غنی امگا ۳ و سایر مواد مغذی ضروری هستند و همچنین از نظر زیست محیطی پایدارتر از گوشت قرمز هستند.

بر اساس یافته‌ها، جایگزینی گوشت قرمز با این نوع ماهی‌ها می‌تواند تا سال ۲۰۵۰ از مرگ ۷۵۰۰۰۰ نفر و کاهش ناتوانی مرتبط با بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی جلوگیری کند.

محققان تاکید می‌کنند که این تغییر رژیم غذایی می‌تواند به‌ویژه برای کشور‌های با درآمد پایین و متوسط به دلیل مقرون‌به‌صرفه بودن و فراوانی این ماهی‌ها در آن مناطق، مفید باشد.

محققان سناریو‌های متمایزی را برای ارزیابی اثرات جایگزینی گوشت قرمز با ماهی بر اساس روند‌های غذایی پیش بینی شده در ۱۳۷ کشور تا سال ۲۰۵۰ ایجاد کردند.

آن‌ها از یک چارچوب ارزیابی ریسک مقایسه‌ای استفاده کردند تا بررسی کنند که چگونه چنین جایگزینی می‌تواند بار جهانی بیماری‌های غیرواگیر مرتبط با رژیم غذایی را در بزرگسالان کاهش دهد.

در میان سناریو‌های پیشنهادی، اولویت توزیع ماهی در مناطق با مصرف کم ماهی، به ویژه در کشور‌های با درآمد پایین و متوسط، بیشترین امید را در کاهش بار بیماری‌های کلی نشان داد.

تجزیه و تحلیل جامع آن‌ها نشان داد که جایگزینی گوشت قرمز با ماهی می‌تواند به طور بالقوه با کاهش بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی تا سال ۲۰۵۰ بین ۵۰۰۰۰۰ تا ۷۵۰۰۰۰ زندگی را نجات دهد.

به گفته محققان، اجرای این تغییر همچنین می‌تواند به کاهش ۸ تا ۱۵ میلیون مورد زندگی با ناتوانی کمک کند، که در درجه اول به نفع کشور‌های کم درآمد و متوسط درآمد است.

محققان خاطرنشان می‌کنند که نزدیک به نیمی از مرگ و میر‌های جهانی مرتبط با بیماری‌های غیرواگیر به بیماری‌های مانند بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی، دیابت و سرطان کولورکتال نسبت داده می‌شود.

محققان این فواید را عمدتاً به اسید‌های چرب امگا ۳ ماهی مانند EPA و DHA نسبت می‌دهند که در کاهش التهاب، فشار خون، کلسترول بد (LDL) و سطوح تری گلیسیرید موثرند.

دیگر خبرها

  • ذخیره‌سازی ۲۸۳۱ تن مرغ در سردخانه‌های مازندران
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • توزیع یک هزار تن مرغ و گوشت قرمز تنظیم بازاری در مازندران
  • توزیع بیش از ۲۴ تن اقلام اساسی طرح تنظیم بازار در سپیدان
  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اجرای طرح تولید قراردادی با هدف خودکفایی گوشت قرمز
  • قیمت گوشت قرمز امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۷۰ درصد ذائقه یزدی‌ها گوشت گوسفندی است
  • برای طول عمر به جای گوشت گاو، ماهی بخورید!
  • توزیع شش تن گوشت منجمد در آبادان