Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-03-29@14:12:24 GMT

چرا نمایندگان مجلس خواستار برکناری پوری حسینی شدند؟

تاریخ انتشار: ۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۲۷۵۴۹

چرا نمایندگان مجلس خواستار برکناری پوری حسینی شدند؟

خانه ملت: نصرالله پژمانفر در مورد نامه تعدادی از نمایندگان به وزیر امور اقتصادی و امور دارایی در خصوص برکناری پوری حسینی از ریاست سازمان خصوصی سازی گفت: عملکرد نامناسب سازمان خصوصی سازی دو اثر در جامعه گذاشته که در درجه نخست بیت المال در معرض سوء استفاده برخی افراد قرار گرفته است.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه عملکرد نامناسب سازمان خصوصی سازی و واگذاری‌های اشتباه بار فرهنگی منفی در جامعه بر جای گذاشته و باور‌های اشتباه در میان مردم ایجاد کرده است، افزود: در حال حاضرمردم به این نقطه و نتیجه رسیده اند که بیت المال و اموال کشور در معرض تاراج قرار گرفته که این موضوع بیش از ضرر مالی، ضرر فرهنگی در جامعه ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نباید به بهانه اجرای اصل ۴۴ سرمایه‌های ملی به عنوان طعمه در اختیار برخی افراد قرار گیرد

وی با بیان اشاره به اینکه مردم متوجه می‌شوند که ارزش واقعی سرمایه‌های ملی و اموال کشور چقدر است، ادامه داد: متاسفانه سرمایه‌های ملی با رانت در اختیار برخی افراد قرار گرفته و به افراد فاقد اهلیت واگذار شده که مشکلاتی برای کشور ایجاد کرده اند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اصل ۴۴ قانون اساسی باید در کشور اجرا شود، اما نباید به این بهانه سرمایه‌های ملی به عنوان طعمه در اختیار برخی افراد قرار گیرد، اظهار داشت: بنده ده‌ها بار در خصوص واگذاری ایران ایرتور با آقای پوری حسینی مذاکره و نشست برگزار کردم تا این شرکت با این قیمت و با این شیوه واگذار نشود، اما مذاکرات به نتیجه نرسید.

نمایندگان در نامه‌ای به دژپسند خواستار برکناری پوری حسینی رئیس سازمان خصوصی‌سازی شده اند

وی افزود: در حال حاضر موضوع این واگذاری از سوی دستگاه قضایی و دادگستری پیگیری می‌شود، چراکه با مذاکره با سازمان خصوصی سازی نتیجه‌ای حاصل نشد.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نمایندگان در نامه‌ای به وزیر امور اقتصادی و دارایی خواستار برکناری پوری حسینی رئیس سازمان خصوصی‌سازی شده اند، تصریح کرد: امیدوارم وزیر به این موضوع و نامه توجه داشته باشد، البته روحیه وزیر مثبت بوده و قطعا در این خصوص برخورد منطقی و کارشناسی انجام می‌دهد.

منبع: فردا

کلیدواژه: نمایندگان مجلس برکناری پوری حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۷۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر مزد واقعی به کارگر داده شود...

دبیرکل کانون های انجمن های صنفی کارگران با تاکید بر ضرورت اصلاح ساختار شورای عالی کار گفت: اگر مزد واقعی به کارگر داده و سهم واقعی تامین اجتماعی پرداخت شود هم معیشت کارگران تامین می شود هم سازمان به ناترازی نمی خورد.

هادی ابوی در گفت‌وگو با ایسنا درباره ارسال لایحه ارسال مواد ۴۱ و ۱۶۷ قانون کار به مجلس توسط وزارت کار اظهار کرد: ما با اصلاح این مواد موافقیم به این شکل که به عنوان نمایندگان رسمی کارگران حضور پیدا کنیم، ضمن آنکه بخشی از نمایندگان دولت را می‌توان به نمایندگان مجلس اختصاص داد تا از مجلس هم نماینده در شورای عالی کار حضور داشته باشد.
وی ادامه داد: حتی از سازمان تامین اجتماعی نیز می‌تواند در شورای عالی کار حضور پیدا کند. درحال حاضر جامعه بزرگی از کارگران صنفی زیر مجموعه اتاق اصناف و دارای اتحادیه های صنفی هستند ولی آنها در شورای عالی کار نماینده ای ندارند.
دبیرکل کانون عالی انجمن های صنفی کارگران با بیان اینکه ساختار شورای عالی کار دارای ایراد است، گفت: می‌توانیم ترکیب شورای عالی کار را با کاهش تعدادی از نمایندگان شرکای اجتماعی و افزایش تعدادی نماینده از بیرون اصلاح کنیم.در نهایت هرگونه اصلاح مواد قانون کار باید با حضور نمایندگان کارگری و کارفرمایی باشد.
ابوی درباره تصویب دستمزد توسط مجلس نیز گفت: معتقدم اینکه به طور کلی فرایند تعیین مزد را به مجلس ببریم و در مجلس تصویب شود درست نیست و خلاف قانون کار است.اما در مقابل هر چقدر دستمزد افزایش یابد منابع تامین اجتماعی و بحث بیمه پردازی نیز تقویت می‌شود. اگر مزد واقعی به کارگر داده شود و از آن طرف سهم واقعی تامین اجتماعی پرداخت شود، هم معیشت خانوارهای کارگری تامین می شود هم سازمان به ناترازی نمی خورد.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر امنیت داخلی بایدن استیضاح می‌شود
  • شورای نگهبان لایحه عفاف و حجاب را به مجلس بازگرداند
  • خصوصی سازی فرهنگ، بخش قابل توجهی از استعدادها را نابود کرد
  • نمایندگان مجلس خبرگان باید استقلال رای داشته باشند
  • حسینی: نگاه دولت همکاری و هم‌افزایی با مجلس جدید است
  • مشارکت مردم در تولید، چگونه؟| آرمان خالقی
  • اگر مزد واقعی به کارگر داده شود...
  • درخواست نمایندگان پارلمان انگلیس برای توقف ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی
  • درخواست نمایندگان پارلمان بریتانیا برای توقف ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی
  • ◄ منتقدترین فرد به خصوصی سازی صنعت ریلی هستم و معتقد ترین!