Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- یک شرکت دانش‌بنیان حوزه فناوری اطلاعات با دریافت خدمات توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، موفق به صادرات «نرم‌افزار سیستم اطلاعات مدیریت پروژه» به اروپا شد.

به گزارش شامگاه چهارشنبه گروه علمی ایرنا از صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکت دانش‌بنیان درسا رسانه هوشمند، تولید «نرم‌افزار سیستم اطلاعات مدیریت پروژه درسا» را از سال 1381آغاز کرد و این محصول تاکنون در ابرپروژه‌های حوزه انرژی در ایران به کار گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر همین اساس این شرکت که برای حضور در بازار بین‌المللی به بهبود و ارتقای سطح فناوری نیاز داشت، با حمایت مالی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، ارتقای سطح فناوری این محصول از سال 1396 آغاز و طی یک سال محصول بهبود یافت و آماده بهره‌برداری شد.
این نرم‌افزار یکپارچه، برای مدیریت پروژه‌های متوسط، بزرگ و بسیار بزرگ طراحی شده است.
این سیستم تمامی بخش‌ها و فرآیندهای این گونه پروژه‌ها به خصوص در شرایط اجرا به صورت EPC را تحت پوشش گرفته و به ساختارهای پروژه‌ای اعم از کارفرمایان، پیمانکاران عمومی، پیمانکاران ساخت و نصب، شرکت‌های مهندسی مشاوره، شرکت‌های بازرسی فنی و سازندگان تجهیزات این امکان را می‌دهد در ساختاری یکپارچه فرآیندها و اطلاعات پروژه را تحت کنترل قرار دهند.
با وجود تحریم‌های بین‌المللی، این شرکت در نمایشگاه‌های متعددی حضور داشته و با استفاده از تسهیلات صندوق و طراحی و اجرای مدل بازآفرینی برند (Rebranding) صادراتی، محصول خود را برای عرضه بین‌المللی آماده کرد و سه ماه پس از حضور در نمایشگاه ADIPEC 2018 این شرکت موفق به صادرات محصول خود به میزان یک میلیون یورو شد که تقریبا 20 برابر حمایت انجام شده توسط صندوق نوآوری و شکوفایی بوده است.
از جمله برنامه‌های این شرکت دانش بنیان حضور در هشت نمایشگاه بین‌المللی در سال 1398 است و در همین راستا فعالیت‌های گسترده‌ای نیز برای توانمندسازی تیم‌های داخلی شرکت، تهیه اسناد فنی و برآورده کردن الزامات لازم برای حضور در بازارهای بین‌المللی انجام شده است و این شرکت محصول خود را ارتقا داده و در بزرگ‌ترین نمایشگاه نفت و گاز جهان رونمایی کرد.
بر اساس این گزارش، حمایت‌های بلاعوض حضور در نمایشگاه‌های خارجی یکی از خدمات توانمندسازی صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان است که توسط دفتر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی ارائه می‌شود.
علمی ** 1836 ** 1055

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي نرم افزار مديريت پروژه صندوق نوآوري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۷۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای بزرگ‌ترین پروژه آبی سریلانکا توسط ایران/توسعه صادرات فنی و مهندسی در دستورکار

وزیر نیرو با بیان اینکه توسعه صادرات فنی و مهندسی صنعت آب و برق در دستور کار دولت قرار دارد، گفت: پروژه چند منظوره «اومااویا» به عنوان بزرگ‌ترین پروژه آبی کشور سریلانکا توسط مهندسان ایرانی اجرایی شد و اکنون آماده بهره‌برداری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی‌اکبر محرابیان با اشاره به ظرفیت‌های عظیم کشور ایران در حوزه صادرات خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها، اظهار کرد: ایران به عنوان یک کشور پیشرو در صنعت آب و برق، جایگاه نخست منطقه را در صدور خدمات فنی و مهندسی در این صنعت در اختیار دارد و این امر بیانگر دانش و توان بالای فنی و مهندسی متخصصان ایرانی است.

وی ادامه داد: اکنون توان فنی و مهندسی کشورمان در حوزه ابزارهای مدیریت منابع آب از جمله شبکه آبیاری زهکشی، تونل‌ها و سدسازی به ۱۰۰ درصد رسیده است و ایران در بین ۴ کشور برتر جهان در این حوزه قرار دارد.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه یکی از برجسته‌ترین شاخصه‌های دیپلماسی دولت سیزدهم بازاریابی و زمینه‌سازی برای صادرات خدمات فنی و مهندسی و کالای ایرانی در بازارهای بین‌المللی است، گفت: پیش‌بینی می‌شود ارزآوری از این محل صادرات خدمات فنی مهندسی تا ۲ سال آینده به ۵ میلیارد دلار برسد.

محرابیان خاطرنشان کرد: در مسیر توسعه دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم، سریلانکا یکی از کشورهای هدف وزارت نیرو محسوب می‌شود و در این زمینه یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی و بزرگ‌ترین پروژه آبی این کشور از سوی شرکت‌های ایرانی ساخته و هم اکنون آماده افتتاح است.

وی با اشاره به اینکه طرح منحصر به فرد و چند منظوره «اومااویا» با تکیه بر توان و دانش مهندسان و متخصصان ایرانی در جنوب شرقی سریلانکا افتتاح می‌شود، گفت: تولید ۲۹۰ گیگاوات ساعت انرژی در سال، تأمین آب مورد نیاز ۵۰۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه خشک جنوب شرقی سریلانکا و انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب از منطقه پرباران به مناطق خشک کشور سریلانکا از جمله مزایای این طرح است.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه هزینه اجرای پروژه سد اومااویا ۵۳۰ میلیون دلار بود که به صورت نقدی به مجری ایرانی پرداخت شد، گفت: این طرح از جمله بزرگ‌ترین و فنی‌ترین پروژه‌های صدور خدمات فنی و مهندسی شرکت‌های ایرانی محسوب می‌شود که صفر تا ۱۰۰ مراحل مطالعاتی و اجرایی آن توسط مهندسان ایرانی صورت گرفته است.

منبع: ایرنا

کد خبر 747395

دیگر خبرها

  • ۱۲ زنجیره ارزش در مازندران تعریف شد/ حضور ۲۷ واحد تولید در اکسپو
  • پروژه «اومااویا» سریلانکا، نماد توان صادرات خدمات فنی - مهندسی ایران
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت
  • چرا صادرات خدمات سدسازی و نیروگاهی مهم است؟
  • یک میلیارد دلار صادرات از نمایشگاه اکسپو ایران
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • محصول خرما و آبزیان بوشهر در نمایشگاه صادراتی
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه آبی سریلانکا توسط ایران/توسعه صادرات فنی و مهندسی در دستورکار
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی
  • اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه