Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، اسحاق جهانگیری طی سخنانی در اختتامیه ششمین همایش شورای انجمن های علمی ایران با بیان اینکه در هر کشوری و نیز در ایران وقتی درک مشتری از مسائل بنیادین پیدا کنیم قدرت و شانس حل آن را بیشتر به دست خواهیم آورد، گفت: گاهی می بینیم یک موضوع بنیادی در طول چندین سال باقی می‌ماند و حل آن دشوارتر شده، چرا که درک مشترکی از آن و رسیدن به یک اشتراک در درک آن و راه کارهایش اختلاف نظر وجود داشته است و از این مسائل در کشور ما کم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرایط امروز کشور دشوار و خطیر است، در این شرایط باید به درک مشترکی از خود مسئله و اجماع و تفاهم درباره آن مسائل به دست آوریم که به صورت طبیعی در شرایطی که موانع بیشتر می‌شود، سردرگمی و یاس هم بیشتر می‌شود و در این شرایط اگر به این برسیم که جامعه به آن عقلانیت رسیده که به جای سردرگمی و یاس به یک اجماع برسد ستودنی است.

جهانگیری تاکید کرد: در زمانی آمریکا پاکستان را تهدید کرد که اگر فلان شرایط در آنجا باقی بماند، تحریم می شود و آن وقت در همان کشور که گروه های متخاصم و افراطی فراوان است، همه این گروه ها زیر یک سقف جمع شدند و علیه دشمن مشترک به تفاهم رسیدند در حالی که اگر شرایط دیگری بود به روی هم اسلحه می‌کشیدند. این موضوع مهم است که ما هم در شرایط فعلی همه مان زیر یک سقف بنشینیم و برای آینده کشور اجماع کنیم.

معاون اول رییس‌جمهوری با بیان اینکه بالابردن سرمایه اجتماعی، اعتماد همگانی و امید به آینده، از جمله اقدامات مهمی است که در انجام آن باید بکوشیم، اظهار کرد: سرمایه اجتماعی مهمترین سرمایه ای است که می‌تواند برای حل مشکلات پیش روی جامعه بسیار اثرگذار باشد. الان هم نقطه کانونی دشمنان این است که کاری کنند مردم ناامید شوند و شکاف بین حکومت و مردم پیش آید. البته که ممکن است خطاهایی در کار باشد ولی بخش عمده ای از این وضوع ناشی از جنگ روانی دشمنان است.

جهانگیری با تاکید بر اینکه گفت‌وگوی ملی و توجه به آن از نیازهای امروز ماست، اظهار کرد: هیچ کشور و جامعه ای وقتی از خارج مورد فشار قرار می گیرد، مسائل داخلی اش را بیرون نمی ریزد بلکه به این سمت می رود که چگونه این مشکلات داخلی حل شود. بنابراین به اعتقاد من حل مشکلات داخلی در شرایط فعلی از هر کار دیگری مهمتر است.

وی با اشاره به ارتقای سطح استقلال و اقتدار ملی کشور در برابر مسائل جهانی،گفت: در ایام اخیر اجلاس ورشو برگزار می شود و عده ای با کمک اسرائیل و امریکا و عربستان می خواهند ایران را به عنوان کشوری معرفی کنند که همه باید از آن بترسند و ایران هراسی باب شود که البته در دوره ای هم این کار را کرده بودند و شکست خوردند و این بار هم به فضل الهی شکست خوردند و مفتضح شدند، اما باید بدانیم که رویکرد عاقلانه و مدبرانه ما در برابر این اقدامات چه باید باشد.

جهانگیری یادآور شد: آمریکا به افغانستان حمله کرد و بعد به عراق، اما امروز در هر دو کشور کسانی قدرت را به دست گرفتند که از دوستان ایران هستند. آنان داعش را در منطقه راه انداختند اما کسی که با داعش جنگید دوستان ایران بودند.

معاون اول رئیس‌جمهوری ادامه داد: این وقایع حسادت کسانی را برانگیخته تا اقتدار ایران در منطقه را به چالش بکشد که این شرایط نیازمند یک مواجه عاقلانه از سوی ماست تا از کنار آن عبور کنیم، به خصوص که ما با ملتهای مسلمان منطقه هیچ دشمنی نداریم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور اظهار کرد: امروز هرکس بخواهد درباره اقتصاد ایران صحبت کند یکی از عیوب آن را دولتی بودن اقتصاد می داند اما نشده است که یک خصوصی سازی در ایران انجام شود و کسی نگوید فساد شده است. حتی پیش آمده که یک خصوصی سازی انجام شده و چند سالی هم فلان شرکت دست کسی بوده اما یک انتصابی در انجام شده و باز گفته اند که وای دولت می خواهد آن جا را باز پس بگیرد.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه اتکای کشور به نفت سبب می‌شود که دشمنان هرگاه می خواهند فشاری وارد کنند نفتمان را تحریم کنند، اظهار کرد: از سویی بخش خصوصی هم چندان توانمند نیست و نمی تواند بار اصلی اقتصاد کشور را به دوش کشد و توانمندسازی آن باید یکی از کارهای مهم ما باشد. به هرحال دولت هزینه‌های فراوان بر دوش دارد و درآمدهایش محدود است.

جهانگیری در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: بار اصلی توسعه علمی کشور بر عهده مراکز علمی ماست اما نهادهای واسط هم که نقش کانونی در توسعه کشور دارند همان انجمن های علمی کشور هستند و مهم است همه بپذیریم که در تصمیم سازی و تصمیم گیری باید با این کانون ها هم در ارتباط باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور تصریح کرد: در شرایط دشوار و خطیری قرار گرفتیم که بر کسی پوشیده نیست و ما به عنوان دولت دستمان رابه سوی همه کسانی که می‌توانند کمکی کنند از جمله انجمن های علمی و عناصر آن دراز کرده ایم.

وی در پایان گفت: من از دبیر هیات دولت می‌خواهم که هر موضوعی در دستور کار قرار می‌گیرد و به انجمن علمی مربوط به آن هم فرستاده شود و نظر تخصصی آن انجمن هم گرفته شود تا این انجمن ها هم با علاقه خود به دولت کمک کنند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۲۸۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش اقتصاد اسلامی در مواجه با چالش‌های اساسی اقتصاد ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم،‌ دبیرعلمی همایش علمی اقتصاد اسلامی در مواجه با چالش‌های اساسی اقتصاد ایران با اشاره به اینکه به این همایش ۱۰ مقاله علمی در زمینه سه محور همایش ارائه شده است گفت عوامل اقتصادی مهار تورم، عوامل ساختاری مهار تورم و الزامات اقتصاد ایرانی در زمینه مهار تورم از محور‌های این همایش بودند.

وی اضافه کرد این همایش یک روزه علمی با همکاری ۱۵ نهاد و مرکز علمی و باهدف کمک به تحقق شعار سال و ارائه راه حل برای چالش ها‌ی اصلی اقتصادی کشور برگزار می‌شود.

منتخب مردم قم در مجلس شورای اسلامی هم در نوبت عصر این همایش با اشاره به اینکه تحقق اقتصاد اسلامی در گرو میدان داری مردم در اقتصاد است گفت حضور مردم در اقتصاد و افزایش مشارکت مردم در اقتصاد راه‌حل رفع مشکلات اقتصادی کشور است.

محمدمنان رئیسی با تاکید بر ضرورت پیدا کردن راه‌های ورود مردم به اقتصاد گفت هر زمانی که مردم به اقتصاد ورود کنند دچار تحول و موفقیت‌های زیادی در اقتصاد می‌شویم و بها دادن به سرمایه‌های خرد مردم یکی از راه‌های تحقق مشارکت مردم در اقتصاد است.

وی با بیان اینکه تمرکز گرایی در اقتصاد و حذف مردم در اقتصاد از مشکلات و آسیب‌های اقتصاد کشور است افزود برای رشد مشارکت مردم باید نهاد دانشگاه و حوزه میدان داری کنند و در این زمینه نیازمند جهاد علمی هستیم و باید جهاد علمی را در مدیریت کشور ضریب دهیم

دیگر خبرها

  • تصاویری از صحبت های درگوشی خاتمی و سیدحسن خمینی در یک مراسم /اسحاق جهانگیری هم بود
  • اگر فساد از بالا خشک نشود، جواب گرفتن سخت است
  • جهانگیری: رساندن مردم به این باور که فرزندان خمینی پاسدار غرور ملی مردمشان هستند عین سیاست ورزی است
  • (ویدئو) انتقاد خیابانی از واگذاری استقلال و پرسپولیس: این خصوصی‌سازی نیست
  • انتقاد جواد خیابانی از وضع خصوصی سازی سرخآبی ها + ویدئو
  • رئیسی کیا: شکست در واگذاری استقلال و پرسپولیس شکست خصوصی‌سازی است/ فدراسیون جلوی رقابت مالی ناسالم و پول پاشی را بگیرد
  • همایش اقتصاد اسلامی در مواجه با چالش‌های اساسی اقتصاد ایران
  • واکنش وزارت ورزش به شایعات پتروشیمی و بانکی
  • متعهد به از بین بردن فساد اداری هستیم
  • رابط مردمی سازی دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان منصوب شد